69’er – røvgo

SPAR MANGE PENGE

Hendes tæer var en lille bitte smule sure, men kun en anelse, der faktisk virkede ret frækt på mig. Jeg slikkede dem ivrigt og fortsatte op…

Det var en af de der varme søndage i juli måned. Klokken var 15 og begge børn sov trygt til middag. Min dejlige kone og jeg gik i haven og lugede lidt ukrudt vi havde haft gæster om aftenen og det var blevet sent med adskillige sjusser. Dagen derpå med tømmermænd gør mig altid meget liderlig. Og det var den liderlighed der mindede mig om at vi egentlig havde noget bedre at foretage os end havearbejde.

Jeg gik over til min kone og kyssede hende inderligt mens jeg gav hende et kærligt nap i røven. Tog hende herefter i hånden og trak hende ind på vores seng. Lynhurtigt blev vi nøgne begge to. Jeg kunne se, at hendes glatbarberede fisse allerede var våd selvom jeg ikke have rørt ved den endnu.

 

SEX I DAG?

Min pik strittede lige ud i luften. Jeg tog min kones fod op og begyndte at kysse den hun fnisede lidt, da det kildede, men slappede hurtigt af og nød det. Hendes tæer var en lille bitte smule sure, men kun en anelse, der faktisk virkede ret frækt på mig. Jeg slikkede dem ivrigt og fortsatte op langs hendes lange ben lod lige tungen tage en tyb tur gennem fissen, der emmede af liderlighed og duftede pragtfuldt af. Brysterne blev kysst og til sidst halsen. Min kone tog et godt tag i min pik og begyndte at spille den. Ikke spille den, fremstammede jeg, da jeg ikke ønskede at komme med det samme. Lad være med at røre min pik, hviskede jeg.

 

Min kone satte sig op og vendte sig om. Hun satte sig på mit ansigt så jeg næsten ikke kunne trække vejret. Herefter lænede hun sig frem og dykkede ned mellem mine ben, som hun krængede bagover.

Hendes tunge kredsede nu om mit i øvrigt glatbarberede røvhul og jeg gispede af velvære. Selv fandt jeg hurtigt en pude at lægge under nakken, så jeg kunne nå op til hendes dejlige røvhul med tungen. Hendes røv var våd af fissesaft og duften var den mest liderlige som man kan tænke sig.

 

Nu lå vi her og slikkede røv på hinanden min stive pik hvilede på mit maveskind og præ-sperm gjorde mit blårøde pikhoved helt fedtet. Jeg kunne mærke hvordan ophidselsen fik os begge til at åbne os mere og og ret hurtigt var der tale om gensidig tungeknepning i røven. Det var ubeskriveligt dejligt, og jeg tror vi lå sådan i 15 minutter.

Nu måtte jeg simpelthen have pikken indenfor jeg væltede min kone om på siden og bad hende ligge på alle fire. Jeg satte mig til rette og stak pikken ind i den meget våde fisse. Jeg kneppede hende hårdt og hun stønnede, at hun var ved at komme. Jeg nåede ikke at komme med hende, men trak mig ud for at spille den af mens jeg endnu engang plantede min tunge i hendes røv. Store kaskader af tyk sperm sprøjtede ud og ned på lagnet. Udmattede lagde jeg mig ved siden af hende og hviskede at jeg elskede hende.

Et øjeblik efter kunne vi høre, at vores datter var vågnet. Hurtigt på en bukserne og dagen gik videre

porno med danske piger