Mia og jeg

SPAR MANGE PENGE

Denne behandling tændte mig. Jeg så på hende og mærkede, hvordan jeg blev mere og mere våd mellem benene, og det var ikke på grund af bruseren…

Sidder drømmende på stolen og tænker tilbage på dengang, hvor det var mig, der var sammen med en af mit eget køn. Hun var min bedste veninde, havde kendt hende længe, jeg vidste udmærket hvad hendes præferencer var. Hun var nemlig lesbisk, ikke noget jeg har noget imod, for der er da ikke noget mere sensuelt og sigende end 2 kvinder, der elsker.

Hun var af den type, der er udadvendt og ikke bange for at sige sin mening, sådan lidt ligesom jeg selv, vi var ikke bange for at fortælle hinanden, hvis der var noget, vi syntes kunne blive gjort bedre eller hvis den anden havde begået en fejltagelse. Vennerne mente, at vi burde have været enæggede tvillinger, men der var bare lige udseendet, der indikerede, at vi ikke var det.

Hun var den lille fimsylette, som hun selv sagde, og jeg var hende den buttede. Men køn var hun, 165 høj, pæne faste bryster, en lille trutmund, pæne lige tænder, velholdt krop, der var slank og pæn. Alle fyrene var vilde med hendes udseende, men blev skuffede, når de fandt ud af, at hun var lesbisk.

Hun havde flere gange spurgt mig, om jeg ikke kunne tænke mig at prøve en pige, men jeg var meget tilbageholden, det kunne jeg ikke. Et eller andet sted var der en stemme, der sagde, at det kunne man ikke. Senere fandt jeg ud af, at det var min mors prædikende fordomsfulde stemme, der bankede i mit baghoved. Men så en dag skete det. Jeg havde været til fest hos hende, sammen med hele slænget. Da de sidste var gået hjem ud på den lyse morgen, besluttede vi os for at få ryddet op, inden jeg gik, der flød med alt… flasker, glas, chips og så videre. Wc’et kunne også godt trænge til en ordentlig rengøring. Jeg råbte ind til Mia, at det var da utroligt med fyre, når de havde fået noget at drikke, kunne de ikke ramme kummen. Så kom hun ud til mig og sagde, at sådan var fyre nu engang indrettet. Det måtte være et specielt gen, der var skyld i det. Hvilket jeg kun kunne gi\’ hende ret i. Den sætning grinte vi meget over, hun spurgte, om jeg ikke blev, og sov det sidste af min brandert ud. Jeg havde jo alligevel langt hjem. Jeg tog imod hendes tilbud, men kom i tanke om, at jeg jo ikke havde noget at sove i.

\"Og hvad så,\" sagde hun. \"Jeg sover da heller ikke i noget, og for det andet ved jeg jo godt, hvordan du ser ud uden tøj.\"

Det kunne jeg jo kun give hende ret i. Vi havde jo set hinanden nøgen i svømmehallen og i gymnastiksalen. Da vi blev færdige med at rydde op, smuttede jeg til bageren, så der var rundstykker til os, når vi stod op. Nu lå bageren jo også lige over på den anden side af vejen. Da jeg kom tilbage, var hun smuttet i bad. Hun råbte på mig, og jeg gik ud i badeværelset og satte mig på toilettet. Vi sad og sludrede om løst og fast, og hvem der havde haft noget kørende med hvem, sådan en generel tøsesnak

Så spurgte hun om, hvorfor jeg dog ikke var kommet af mit tøj endnu. Jeg så på hende med et underligt blik, så sagde hun, at jeg skulle da vel have et bad, inden jeg skulle sove. Tjoh, det kunne jeg da godt, men jeg var nu mere vænnet til at tage et bad, når jeg har sovet. Derpå svarede hun:

\"Ja, men du har jo også rendt rundt og pjattet, svedt og spildt alt muligt ned af dig.\"

Det kunne jeg jo godt gi\’ hende ret i. Jeg smed tøjet og steg ind i badet til hende. Mærkede vandets stråler løbe ned af mig. Ahhh, det var nu skønt. Så tog Mia sæben og begyndte at sæbe mig ind, det gippede i mig for det var jeg ikke forberedt på, godt nok har vi før taget bad sammen, men endnu ikke vasket hinanden. Men det var nu dejligt at mærke hendes hænder på mig. Så jeg gav mig til at nyde hendes hænder, der sæbede mig ind på ryggen og balderne. Så tog hun mig ved skulderne og vendte mig rundt, så jeg kunne blive vasket foran også. Hun startede på maven og arbejdede sig op af mod mine bryster. Jeg kunne mærke på mig selv, at denne behandling tændte mig. Jeg så på hende og mærkede, hvordan jeg blev mere og mere våd mellem benene, og det var ikke på grund af bruseren. Da hun nåede mine bryster, spurgte hun, om jeg selv ville eller om hun måtte. Jeg lod hende gøre det. Da hendes hånd først ramte mit ene bryst for der en ild gennem min krop. Jeg nød det i fulde drag, jeg havde ikke forventet at denne følelse kom nu, men det gjorde den, og jeg kunne ikke holde mig tilbage, jeg ville have Mia, jeg ville smage hende, jeg ville føle hende.

Jeg udstødte et suk, da hun kørte rundt på mine bryster og mine mørke brystvorter havde for længst rejst sig. Mia så på mig, og spurgte hvad der var i vejen. Jeg tænkte: Som om hun ikke vidste det. Så fortalte jeg hende, hvordan jeg havde det, mens jeg mærkede rødmen i mine kinder: Mia udbrød at:

\"Du behøver da ikke at rødme, det er da dejligt at vide, at du kan lide det. Skal jeg fortsætte?\" spurgte hun.

SEX I DAG?

Jeg så på hende med slørede øjne.

\"Ja, selvfølgelig skal du fortsætte disse dejlige berøringer. Jeg kan næsten ikke få nok af dig.\" \"Det var da en anden snak end, hvad jeg plejer at høre,\" siger Mia.

Jeg bliver pludselig genert, jeg husker igen den stemme i baghovedet. Men der går et kort øjeblik, og den forsvinder med vandet der render stadig ned over min krop. Jeg ser på Mia og udbryder:

\"Og de siger, at det skulle være vandbesparende at gå i bad flere sammen.\"

Vi griner begge af den bemærkning og flyder ind i samme stemning som før. Denne gang bruger Mia ikke sæben som undskyldning for at komme til at røre ved min krop, hun tager fat om mine begge mine bryster og vægter dem. Løfter dem op og begynder at nulrer vorterne blidt. Jeg ser på hende og ser også begæret i hendes øjne, hun hvisker, at det her har hun haft lyst til meget længe.

Jeg rækker ud efter hendes bryster, de er ikke større, end at jeg kan have en i hånden, som en lille halv måne. Modsætning til mine, der er store og tunge. Hun spørger, om jeg nu også er helt sikker på, at jeg har lyst, jeg ser hende i øjnene og siger, at aldrig har jeg haft sådan en stor lyst til nogen, som jeg har nu. Hun læner sig frem for at kysse mig, hun må stå på tæer, for at nå op, jeg nulrer hendes bryster på samme måde som hun nulrer mine, jeg ved jo ikke helt hvordan jeg skal gøre, hun kan føle min usikkerhed, og hvisker til mig:

\"Bare gør, hvad du selv ved, du kan lide.\"

Med de ord føler jeg mere tryg ved situationen. Tager hendes bryster, krammer dem og nulrer dem nu mere sikkert og besvarer hendes kys, mærker hendes læber og hendes lille livlige tunge, der driller min.

Jeg mærker, hvordan jeg bliver mere opstemt, og hvordan hun får følelserne frem i mig. Jeg lader mine hænder søge mod hendes numse, jeg har altid syntes, at hendes numse var rigtig lækker og dejlig fast, måske fordi hun er så velholdt. Lader tankerne få frit løb, men kan kun tænke på hende, på at mærke hende, jeg vil smage hende.

Så ser hun op og siger, at vi må vidst hellere få slukket for vandet og komme ud af badet, hvilket vi gør. Vi tørrer hinanden, og da hun når til mit skød udbryder hun:

\"Jamen, du er jo helt sjaskende våd.\"

Jeg ser ned og siger til hende, at det er da hendes skyld. \"Dejligt,\" siger hun bare. Vi går ind i soveværelset, og hun vælter mig om på sengen, med en besked at det eneste hun ikke kan lide ved mig er, at jeg er højere end hende. Kan ikke lade være med at grine ved den besked.

Hun kravler op over mig og begynder at kysse mig mere intenst og krævende, mens hendes hænder søger rundt på min krop.

Jeg ligger bare her og nyder det og lader hende vise vejen frem. Hun begynder at kysse mig på halsen og videre ned til mine bryster. Jeg ser ned for at følge med. Ser at hendes tunge rækker ud efter min vorte og begynder at kæle for den, mærker derefter hendes tunge lege blidt rundt omkring den, ser og mærker, hvordan hun arbejder sig hjemmevandt rundt på min krop, hele vejen ned til mit skød. Jeg bliver lidt utryg ved situationen, hun stopper op og spørger, om hun skal holde. Jeg er i syv sind, hvorfor nu denne tvivl, hvorfor ikke bare overgive mig, jeg vil jo gerne. Jeg beder hende om at fortsætte.

Hun spreder forsigtigt mine ben og udbryder, at det er sådan en dejlig kusse jeg har. Jeg farer lidt sammen, er ikke vant til at høre disse ord, hun holder mit blik fast, mens hun sænker hovedet ned i min kusse. Jeg mærker for første gang en kvindetunge på mine læber. Jeg sukker nydende, og vil ikke have at dette nogen ende skal tage.

Hun lader tungen glide stille op og ned over læberne i et stykke tid, jeg mærker hvordan blodet strømmer til klitten og får den til at rejse sig, mærker hvordan læberne bliver skilt ad af lysten til hende. Mærker hvordan lysten suser rundt i min krop. Hun begynder at søge mod min klit, her lader hun tungen spille hen over den, så mine ben ryster, jeg mærker hvordan hun finder det sted, der får mig til at falde ind i lystens verden, mærker hvordan jeg stille bliver i hendes magt, mærker hvordan hun suger og slikker på klitten. Mærker hendes ene hånd søger op over min mave op til mit ene bryst. Her begynder hun skiftevis at nulrer min hårde vorte og massere brystet. Jeg nyder hendes hånd på mit bryst, nyder hendes tunge på min klit. Hun stopper. Jeg ser bedende på hende og hvisker, at hun ikke må stoppe.

Hun vender sig bare rundt, sænker sit skød over mit ansigt, det er første gang jeg ser en andens kusse så tæt på, jeg ser hendes klit er stor og blodrød, ser hvordan hendes safter driver af hende. Så mærker jeg hendes finger glide ind i mit indre, mens hun suger på min klit.

Jeg rækker prøvende tungen op og lader den strejfe hendes hårde knop. Hun stønner og siger, at det er lige der, det er bedst, jeg skulle prøve at lade tungen glide rundt og smage på det hele. Det gør jeg så, jeg bliver overrasket over mig selv, da jeg lader tungen glide søgende rundt, først op og ned af hendes læber, som hun gjorde ved mig, så op til klitten og lege med den. Først forsigtigt og prøvende, da jeg mærker Mias reaktion på, hvad jeg gør, bliver jeg mere sikker og lader tungen spille på hendes klit. Jeg mærker nu, at hendes tunge spiller på min klit, jeg mærker hende suge min klit ind i hendes varme mund, jeg gør det samme ved hende, på denne måde fortsætter vi vores leg. Jeg kører prøvende en finger ind i hendes våde indre og lader den hvile lidt der. Jeg mærker straks, hvordan hun begynder at støde imod min finger. Jeg kører endnu en i hende og begynder at slikke og suge på hendes klit. Hun gør det samme ved mig, og jeg er ved at komme. Jeg mærker safterne løbe ned af min hånd, og mine egne safter pibler ud af mig.

Hun suger nu direkte på min klit. Jeg begynder at ryste i hele kroppen, mærker hvordan orgasmen kommer rullende ind over mig. Jeg stønner den ud, mens hun stadig stimulerer mig. Jeg tager min finger ud af hende og mærker, hvordan hun kommer i det samme. Hun presser sin kusse ned over mig, jeg kan ikke andet end at smage på hendes safter. Jeg lapper dem i mig. Smager hende og suger så på hendes klit. Hun skriger sin orgasme ud i rummet. Synker derefter sammen ved siden af mig, mens hun ser på mig. Jeg ser hendes lyster i hendes øjne og ser en glød, der ikke har været der længe. Så hvisker hun til mig, at det var noget, hun havde ventet længe på at få lov til. Jeg siger til hende, at det er ikke sidste gang, hun får lov til det. Hun smiler, og kysser mig godnat, og vi slynger os ind i hinanden og ligger os til at sove.

porno med danske piger