En næsten helt almindelig dag

SPAR MANGE PENGE

Da vi er alene igen spørger jeg dig om vi skal tage hjem til dig eller til mig. Du ligger din mund imod mit øre og hvisker at du tænder vildt på at ha sex på offentlige steder…

Dagen havde sådan set startet rigtig dårligt. Jeg syntes ikke jeg havde fået andet end dårlige nyheder fra morgenstunden af så jeg havde virkelig brug for at komme ud i verden og morer mig.

Jeg brugte min dag på at besøge et par venner og sidde på fortovs cafe og kigge på mennesker og tænke lidt over livet.

Det var ved at blive aften og jeg ringede til et par gutter for at hører om de var friske på at gå på bar og gi den gas. De var helt klar og vi mødtes en times tid senere.

SEX I DAG?

Der var lidt tomt men det gjorde intet vi lavede pis med hinanden på go drengerøvs maner. 

Ca. en time efter vi var kommet og der var ved at være lidt flere på baren kommer du, en ung pige i midt tyverne og en fyr ind på baren og sætter sig ved et bord lidt væk fra vores. Du er en rigtig pæn pige og jeg syntes du er pænt lækker, og det ser ikke ud som om i er kærester, han ser faktisk lidt ”fesen” ud og der går ikke længe før jeg går over og spørger om du ikke ville komme over og sidde med os i stedet. Fyren ser lidt fornærmet ud og blev noget overasket da du siger, jo tak og smiler sødt.

Aftenen skrider frem og jeg er sku ved at være lidt halv stiv da de andre drenge ville ud og ryge. Nu sidder vi endelig alene og må indrømme at vi da havde flirtet en del hen over aftenen. Jeg spørger dig lige ud om ikke du gir et kys og du svarer ved at læne sig over til mig og lader din tunge glide ind i min mund. Vi bliver ved med at lege med hinandens tunger og glemmer alt om de andre på baren. Jeg ved ikke hvor længe der går men de andre drenge vil hjem, men jeg havde ikke travlt.

Da vi er alene igen spørger jeg dig om vi skal tage hjem til dig eller til mig. Du ligger din mund imod mit øre og hvisker at du tænder vildt på at ha sex på offentlige steder og om vi ikke bare skal gå ud på toilettet og kneppe. Må indrømme at jeg bliver lidt overasket over at den her pæne pige er så fræk, men klart den er jeg da med på. Du går først ud og jeg venter lidt og så følger jeg efter.

Du lukker mig ind og vores hænder er over alt på hinanden samtidig med at vore tunger leger i et laaaaangt kys. Jeg åbner dine jeans og lader min hånd glide ned i din trusse, du giver et støn da jeg lader to fingre glide op i din plask våde fisse. Du stønner mig i øret og nyder tydeligvis min behandling efter som det løber ned af mine fingre. Jeg lader min anden hånd glide ned om din røv og begynder at massere dit bagerste hul, det er mere end du kan klare, du ryster og dine ben begynder og segne under dig. Du visker at du vil slikke min pik og du sitter dig på toilettet og åbner for mine bukser. Straks tager du min sten hårde stive pik i munden, fuck du er go. Din tunge leger med mit pikhoved og bruger dine hænder til at massere skaftet, du tager så meget du kan ind i munden også leger du lidt igen med tungen.

Jeg tager fat i dine skuldre og løfter dig op og vender dig om så du læner dig ind over toilettet, jeg leger med mit hårdt pumpede pikhoved imellem dine skamlæber og tirrer din plask våde åbning. Så lader jeg min pik glide langsomt op i din stramme fisse, jeg arbejder mig langsom i bund, fuck du er stram og du stønner højt nu. Der er ingen tvivl om at dem der står udenfor døren godt ved hva der foregår og ka hører et par grin men det betyder intet nu. Jeg begynder at kneppe dig i bund hver gang, langsomt men hård. Jeg tager fat om dine hofter og begynder at kneppe dig hårdere og hårdere, jeg kan mærke du er ved at komme så jeg lader en finger glide op i dit bagerste hul. Du ryster og kommer hårdt på min pik. Dine dejlige fisse kramper om min pik imens jeg bliver ved med at kneppe dig. Jeg er dog ikke færdig med dig får jeg sagt og før du når at sige noget trækker jeg mig ud, smører dit bagerste hul ind i spyt og presser min hårde pik op i dig. ”ik mere får du sagt” men jeg får arbejdet min pik langsomt men sikkert op i din røv og begynder nådesløste at kneppe dig. Du overgiver dig til din liderlighed og får sagt ”knep mig, du er så beskidt, knep mig”. Der går ikke længe før jeg ikke kan mere og jeg eksplodere i røven på dig og pumper min sæd op i dig. Vi bliver stående et kort stykke tid og jeg trækker mig ud. Næsten inden jeg er ude af dig får du bukser på og er ude af toilettet. Jeg trækker mine bukser op og går ud igennem baren, der er et par fyre der griner og klapper men du er væk. Jeg går ud på gaden for at vende snuden hjem, pludselig får jeg et kæmpe smil på læben………..Hold nu kæft jeg fik ikke engang dit navn ha ha.

Ja hva der ikke kan ske når man mindst regner med det J

A true story

porno med danske piger