Min chefs chef del.5 (Chefens morgen)

SPAR MANGE PENGE

Jeg har brug for dig. – ”Jeg er din. Hendes ord genlød i mit hoved. Hun var min nu, fordi hun ønskede det, fordi hun havde brug for det, fordi hun ønskede at blive besiddet…

Hun sov stadig. Den kvinde sov som en sten. Det var anden gang hun sov hos mig, og jeg lå og betragtede hende i det tidlige morgenlys: Hun lå på ryggen, den ene arm under hovedet den anden slynget tilfældigt henover mig, strittende bryster og let adskilte læber, spredte ben. Som hun lå nu, så hun meget ren og uskyldig ud, men jeg vidste at hendes ryg ville fortælle en helt anden historie; en historie om vold, fordærvelse, perversion. En historie om besiddelse, overgivelse og lyst, brændende lyst, og i mit hoved hørte jeg hende igen: ”Tag mig Chef! Jeg har brug for dig!” Normalt ville brugen af et sikkerhedsord betyde at legen stoppede totalt, normalt betød det selvbeherskelse og blå nosser, men ikke i går, i går betød det overgivelse til dyret, til lysten og sulten og nærheden, til klimakset. Jeg havde altid afskyet sikkerhedsord, men hvis det var sådan hun havde tænkt sig at bruge dem måtte hun sgu få 500 sikkerhedsord!

”Jeg kan ikke gøre for det.” – ”jeg har brug for dig.” – ”Jeg er din.” Hendes ord genlød i mit hoved. Hun var min nu, fordi hun ønskede det, fordi hun havde brug for det, fordi hun ønskede at blive besiddet lige så meget som jeg havde brug for at besidde. Jeg rystede på hovedet for at klare mine tanker, det føltes som om min hjerne konstant lå og søbede i en tyk suppe af hormoner og begær, der gjorde resten af verden utydelig. 

”Så må du jo få mig til at skrige” Mage til ting at sige, og det blik hun gav mig da hun sagde det, det smil: Både da, som nu, måtte jeg give min pik et langt, hårdt klem for at kunne udholde det begær der rejste sig i mig. Sikke en ting at sige! Sikke en måde at friste mig på. Sikke skrig. Hun var generelt utroligt fristende. Hun havde fristet mig siden første gang jeg mødte hende, og som jeg lå og tænkte tilbage kunne jeg, så tydeligt som dagen, se hvert et skridt der havde ført os nærmere dette udfald.

Den måde hun altid kiggede mig direkte i øjnene og aldrig brød øjenkontakten først, den indforståede måde hun altid smilede når jeg satte nogen på plads i hendes nærvær, den let overlegne attitude hun altid havde når hun bøjede sig for en andens vilje, den måde hun helt naturligt altid kaldte mig for ”Chef”, indtil hun udskiftede det med ”Herre”, den måde hun slikkede sine malede læber og betragtede mig når hun troede jeg ikke så det. Hun gik ikke med læbestift længere, og jeg vidste det var fordi hun troede jeg ikke brød mig om det. I virkeligheden elskede jeg det, eneste problem var at det efterlod spor, og i mit stille sind besluttede jeg mig for, at hun snart skulle få til opgave at dække min krop i malede kys.

Første fejl havde været at ansætte hende, kort og godt. Men det kunne godt have gået, det gik jo faktisk udmærket i et halvt år. At følges til bussen og lære hende at kende, selv det havde været i orden. At lade hende flirte med mig, og det faktum at jeg ikke trak mig da hun begyndte på det, efterlod mig med en bitter smag i munden, men den klart største fejl, point of no return, og som jeg stadig klandrede mig selv for, var min reaktion på de blå mærker på hendes nakke. Jeg smilede for mig selv over hvor snu hun var; så diskret at lade mig se dem, så taktfuldt at lade som ingenting, og dog så forbandet kraftfuld en måde at tvinge mig til at bekende kulør på. Hvad kunne jeg have gjort? Et uindviet menneske ville have spurgt hende hvad der dog var sket, men i bagklogskabens lys kunne jeg godt se at det ikke havde været en mulighed for mig, det ville have været for åbenlyst og fejt, og hun vidste det. Lade som om jeg ikke havde set det; hun ville aldrig have troet på det. Ikke desto mindre skammede jeg mig over den mangel på selvkontrol jeg havde udvist ved faktisk at lade mig distrahere som jeg gjorde, og allerede dengang vidste jeg, med pinlig sikkerhed, at jeg i det, nærmest havde bedt hende jage mig. Og ”at jage mig” var i den grad det hun efterfølgende havde givet sig til.

SEX I DAG?

Igen mærkede jeg vreden stige mig til hovedet. Jeg var jægeren, ikke den jagede, og hvor vovede den lille møg tøs at tro hun kunne omvende min beslutning, at gå ud fra, at hun overhovedet havde noget at skulle have sagt?! Men hun havde jo omvendt min beslutning, havde jaget mig, lokket mig, og til sidst overtalt mig, fået mig til at smide forsigtighed, stolthed og ambition overbords, alt sammen for et simpelt dyp, og jeg grinte af min egen ynkelighed.

Hendes hånd bevægede sig blidt på min mave, og denne lille berøring, utilsigtet som den var i hendes dybe søvn, tændte mig, lagde ekstra brænde på den ild der havde vækket mig så tidligt, og jeg kunne ikke lade hende ligge urørt længere: Jeg rakte ud og lod blidt min finger cirkle om hendes brystvorte, lige rundt om det mørke, og til min fryd så jeg den blive hård og lang, som nærmest tiggede den om at blive suttet på. Meget forsigtigt bøjede jeg mig ind over hende, og lod min tunge cirkle yderst på spidsen. Hun lugtede mildt af sved og sex, og af salven jeg havde smurt hendes sår med, og det trak i min morgenfriske pik. Hun sukkede blidt og drejede hovedet, men hun sov stadig og jeg nød denne forsigtige leg. Jeg rakte ud og nulrede hendes anden brystvorte mens jeg begyndte at sutte på den første, og så snart jeg tog den i munden sukkede hun og drejede hovedet igen. Jeg tror så sandelig hun kan lide det! og jeg smilte liderligt for mig selv. Jeg indså, at det kunne være interessant at se hvor langt jeg kunne gå inden hun vågnede, og lige så forsigtigt lod jeg min hånd køre ned ad hendes varme krop, over brysterne, maven, lårene. Hun samlede pludselig benene, spændte lårene mod hinanden og roterede med bækkenet. Hendes pludselig bevægelse havde forskrækket mig og jeg havde hurtigt trukket mig væk, men trods min manglende berøring trak hun vejret tungere, og da jeg så hendes øjne bevæge sig hurtigt bag øjenlågene indså jeg at hun drømte. At hun havde en våd drøm!

Jeg havde enormt meget lyst til bare at ligge mig tilbage og kigge på, men synet, hendes åndedrag, den blotte viden at hun var tændt trak mig nærmere, og jeg var lige nødt til at tjekke om hun var våd. Hendes ben var stadig hårdt samlet, og et øjeblik var jeg bekymret for, om jeg var nødt til at tvinge dem fra hinanden, og om dette mon ville vække hende. Ikke desto før havde min hånd dog nået stedet hvor hendes lår mødtes, før hun, med et skarpt åndedrag, åbnede dem fuldt og tiggende skød sit køn fremad.

Noget så forsigtigt lod jeg min finger glide ned og ind mellem folderne, hvor jeg mødtes af den dejligste væde og varme, og hun peb stille og trak vejret dybt da jeg ramte hendes dunkende klit. Jeg vidste at hendes drøm stimulerede hende rigeligt, men jeg ønskede at trække det lidt ud, så inden jeg lod min finger glide ind i hende lagde jeg først min anden hånd hen over hendes pande. Dette virkede umiddelbart beroligende på hende, så jeg lige så langsomt og forsigtigt kunne lade fingeren glide ind, uden at det fik hende til at komme.  

Med den største forsigtighed og utroligt langsomt lod jeg min finger glide hele vejen ud, hele vejen inde, og hele vejen ud igen. Hun var meget stram og trak vejret overfladisk og uroligt, og jeg øgede trykket på hendes pande for at udsætte orgasmen. Bare det faktum, at jeg kunne lege med hende, mens hun sov, tændte mig gevaldigt: Det faktum at hun lå her og drømte foran mig, tændte mig enormt, og kombinationen af de to, og at hun oven i købet var så tæt på, gjorde at jeg måtte tage mig gevaldigt sammen for at holde fingrene væk fra min pik længe nok til at jeg faktisk kunne nå at kneppe hende.

Jeg kunne ikke vente længere, jeg ville ind i hende, jeg ville mærke hende, jeg ville nå at se hende komme i søvne. Jeg trak fingeren ud af hende og slap hendes pande, og et øjeblik virkede det som om hun slappede af. Jeg fik taget dynen af hende og kravlet hen over hende, men i det øjeblik jeg begyndte at lægge mig til rette mellem hendes ben, begyndte hun igen at vride sig, og jeg var nødt til at stoppe op og nyde synet et kort sekund: Hun trak vejret tungt, hendes hænder åbnede og lukkede sig krampagtigt, og hendes ansigtsudtryk var dybt forpint; det udtryk som kvinder laver når nydelsen næsten er for stor.

Jeg lod forsigtigt mit pikhoved køre lidt rundt om hendes klit, op og ned mellem folderne, og jeg kunne se musklerne i hendes skridt arbejde, som hun nærmede sig klimaks, og netop da hun var lige ved, da den sidste dråbe var løbet i glasset og det netop var begyndt at løbe over, det var dér jeg med ét langt hug trængte dybt op i hende. Præcis som jeg trængte op i hende kom hun. Hendes øjne fløj åbne, men hun så intet, kastede blot hovedet tilbage og ydede et langt, dybt støn, mens hele hendes krop rystede og krampede omkring mig, og hun bevægede sig så voldsomt at jeg var nødt til at lægge mig ned over hende og holde hende fast.

Vi lå sådan kort; Min krop over hendes, mine albuer i madrassen og mine hænder der holdt hendes hoved, mens orgasmen sivede ud ad hende, og jeg var tæt på at komme med hende. Da hun kom til sig selv så jeg et stort smil brede sig over hendes ansigt, og hun åbnede sine øjne og gav mig det mest blændende, lykkelige og taknemmelige smil jeg længe havde set. ”Fantastisk!” Hviskede hun og lod en finger glide blidt og kildende ned ad min ryg, ned til mine baller, som hun greb med begge hænder og pressede mig dybt ind i hende igen.

Nu var det min tur og hun vidste det, og da jeg rejste mig op på hænderne, tog hun sine egne hænder over hovedet og greb fat i sengegærdet som jeg havde lært hende. Jeg startede relativt roligt, men min pik dunkede og mine nosser var stramme, og jeg følte mig som drevet frem af en brølende ild. Jeg roterede mine hofter og hamrede mig ind i hende, dybere og dybere, og jeg nød hendes skiftende udtryk af nydelse og smerte, og nydelse blandet med smerte. Hun stønnede højt og tiggende og skød sig op mod mig og mødte mig i hvert et stød, tog villigt imod kraften og tyngden og smerten, og jeg kunne mærke at hun æggede mig nærmere kanten, at hendes krop kaldte og lokkede og tiggede mig dybere, hårdere, højere, og da bølgen brød knækkede jeg sammen over hende og bed hende hårdt i skulderen, for at kunne udholde den næsten smertefulde nydelse, med hvilken mine nosser tømte sig i hende.

porno med danske piger