Klippeøen – Solnedgangen del.2

SPAR MANGE PENGE

Pigerne sad og pillede ivrigt på hinandens bryster og bad om at få en slikketur. De samledes hurtigt om pikken, imens Anna red Mortens pik sad hun og slikkede min…

Det var blevet henad 15-16 tiden og Anna havde fået det meget bedre. Vejret var perfekt – 26-27 grader og ikke en sky på himmelen. Musikken fra en lille højttaler spillede fed musik fra et hjørne af terrassen og atmosfæren var bare som den skulle være når man sad i haven en lørdag med et par supergode venner og bare nød ikke at skulle holde øje med unger og andre ting. 

Morten og jeg sad oppe på træterrassen mens tøserne lå lidt længere nede på græsset og småsludrede. 

Petra havde som bekendt ingen bikinitop med, så hun havde taget en t-shirt på der lige nøjagtig var så lang at den dækkede hendes røv i hendes g-strings trusser. Anna lå i samme mundering. 

Snakken faldt hen på hvad der skete ude på klippeøen og Morten fortalte at han godt var klar over at jeg ville hoppe på hende, så han havde blot kastet en stor sten i vandet og så ellers sat sig til rette og fulgt hele seancen.

Han var dog blevet så nysgerrig og liderlig at han var nødt til at gå tættere på og han indrømmede at han nød at se Petra nærmest nøgen.  

Jeg sagde igen at husk nu du skylder… og han grinede bare og sagde at hvor end han gerne ville betale tilbage af samme skuffe, så var det helt udelukket da Anna slet ikke var til frække ting uden for hjemmets 4 vægge og slet ikke med flere ad gangen, MEN sagde han Jeg har nogle frække billeder han kunne vise af Anna – han skulle bare lige hente mobilen.

Da han kom tilbage så var mobilen i hånden og han havde fundet et halvuskyldigt billede frem hvor hun stod i badet med ryggen til. Hendes kvindelige former var perfekte og meget sensuelle. Hendes lange mørke hår nåede næsten ned til en total velformet smækker røv. Den var fast og jeg fik små trækninger i banditten i shortsne. Ud over at se den nøgne dejlige røv, så kunne man lige skimte hendes patter på den måde hun stod på.

Han bladrede videre til det næste. Her havde hun vendt sig om og smilede sødt til kameraet. Hendes glatbarberede fisse præsenteredes fint og hendes patter var smurt ind i sæbe – mums tænkte jeg og sagde lavt til Morten “hold kæft de er gode de kasser”. 

Han sagde at han havde en ting mere som jeg måtte se, men jeg skulle love at jeg aldrig havde set det. Ja selvfølgelig sagde jeg – tænk på hvad du overværede for et par timer siden sagde jeg og OK grinte han. 

Næste billede var ikke et billede. Det var en video hvor Anna havde Mortens blåviolette pikhoved inde i munden. Hendes tunge spillede over og under og allevegne. Jeg tog fat i telefonen for at kunne se endnu bedre. Jeg kunne se hvordan Anna sugede alt hun kunne og med ét slap hun og lod spermen flyde ud over hendes ansigt.

Der var ingen tvivl om at hun kunne li at få sperm ud over det hele – hun kørte Mortens pik frem og tilbage over kinder, øjne, pande og næse og nærmest masserede spermen ind i huden. Til sidst tog hun pikken i munden igen og slikkede ham ren – slut på den film. 

For satan hun var fræk – jeg sagde – lige en gang til og så kørte filmen en gang til.  

Fra det tidspunkt kunne jeg ikke tænke på andet end den video. Kunne pryde Anna være et sexmonster… For pokker det ville jeg gerne overvære. 

Klokken var blevet næsten 19 da tøserne råbte “Solnedgang på klippeøen”, så vi pakkede hurtigt sammen og gik ned til båden. 

Ved ikke om det var champagnen eller hvidvinen der havde gjort tøserne kullerede men pludselig sagde Anna – “hvilke sidder bedst ?” og da vi kikkede tilbage så sad begge tøser kun iført trusser og sad og struttede med patterne.

Resolut gik jeg frem til dem begge og greb om et bryst på hver. Lod hænderne føle godt og grundigt – skiftede så til det andet bryst og æltede dem godt. “Det er helt umuligt at sige, det må jeg vende tilbage med senere” Morten bad om at få føle på sagerne, så jeg tog over og lod Morten gramse godt på brysterne. 

Pigerne var kåde som små teenagepiger og fnisede højt da Morten bearbejdede brysterne. Han havde sært nok også svært ved at bestemme sig, så han sagde vi måtte vende retur til det spørgsmål senere i aften. 

Da han vendte sig om så hørte jeg et klask – det var Petra – min dejlige hustru der havde givet Morten et klask i den bare røv. Anna havde i et snuptag revet hans shorts ned så de hang om knæene, dvs. pik og røv frit fremme og der var Petra så klar og KLASK havde det sagt, lige på røven. Jeg sad og tænkte over hvor dette mon ville ende – var ikke helt sikker på hvor langt vi alle burde gå, men besluttede at lade os se tiden an. 

Da vi var fremme ved klippeøen, så var der allerede 1 lille båd. Vi kunne se der sad 2 ældre herrer – skyder på ca. 55-60 år og nød en øl eller 2.

Jeg havde forventet at Petra og Anna tog t-shirten på, men de var overgearede og strøg kun iført g-stringstrusser ind på øen og hoppede rundt som to halvsnallerede teenagere. 

De to gamle gutter må have været ved at få deres øl galt i halsen og de gjorde ingenting for at skjule at de overbegloede tøserne. 

Vi kom lidt efter med picnickurven og tæpperne og vi lagde os lidt væk og i skjul fra de ældre herrer. 

Vi blev enige om at hoppe i vandet inden vi ville spise aftensmaden og som sagt så gjort. 

Petra og jeg blev enige om at vi ville gå og starte grillen op og ellers fixe det sidste med maden. Morten og Anna ville komme lige efter. 

Da vi var gået smilede Petra og sagde at hun var helt sikker på at de nok lige ville tage en hurtig omgang, så derfor ville hun også have noget. Min pik rejste sig med det samme bare ved tanken og vi stoppede op. Petra satte sig ned på knæ og begyndte at slikke grådigt på min pik. Jeg smågrinte lidt og sagde at hun var noget af det frækkeste og at jeg ikke vidste hvad der var gået af hende på denne tur. Hendes svar var bare at hun elskede pik. 

Hun slikkede og sugede som om det var sidste gang og at dømme efter hendes lyde så nød hun det i fulde drag. Jeg nød det også og hun var da også ret hurtig til at få mig op og ringe og min sperm landede både på hendes bryster og mund, men et enkelt ret massivt skud landede over næse, øje og pande – puuuha sagde jeg – det var godt lige at få taget trykket. sådan som i to har opført jer, så var jeg sku blevet ret liderlig. 

Nåå ja sagde hun – hvordan var det at mærke Anna’s bryster ? 

Bare det at ordene Anna’s bryster blev nævnt, så rykkede det næsten i min pik igen og jeg kunne slet ikke få den video ud af hovedet, så jeg sagde bare at jeres bryster føles næsten ens – dejlige bløde og herligt store. 

Vi begyndte at gå tilbage til grillen – og da vi kom tilbage så bemærkede jeg at de ældre mænd havde flyttet sig lidt – så nu kunne de faktisk se os derfra hvor de sad. Tror ikke at Petra opdagede det og tænkte det kan sku da også være lige meget med to gamle stødere.  

Vi fik stablet maden op og øl og vin var serveret. Snakken gik livligt og solen var langsomt begyndt sin færd mod havoverfladen. 

At vi alle sad halvnøgne spillede ikke længere nogen rolle, men der var lagt en lille dæmper på alt det pik og patter som der havde været igang tidligere på dagen. Ved 21.30 tiden tændte vi et bål og rullede de medbragte tæpper omkring os. Vi sad begge par relativt tæt på hinanden med ryggen op imod en stor sten. Begge tøser sad i respektive mands favn og der sad vi bare og nød hinandens selskab og at solen smukt var på vej ned.  

SEX I DAG?

Der blev stadig skålet og der var vel ingen der kunne siges at være helt ædru længere og det har sikkert været medvirkende til at jeg lige så stille var begyndt at småpille på Petra. Hun gjorde ingen modstand da jeg under tæppet lagde begge mine hænder blidt rundt om hendes bryster og lod mine fingre nulre hendes brystvorter.   

Hun lod sit hovede falde tilbage og lukkede øjnene. Jeg sad vel sådan i  4-5min og skævede så over på Morten og Anna. Jeg var ikke helt sikker men måske var der noget lignende igang under deres tæppe, men det var som om vi nærmest havde aftalt at det modsatte par ikke fandtes – at vi kun havde hinanden at tage hensyn til.  

Jeg lod min ene hånd vandre længere ned mod hende varme skød og hun flyttede villigt på den ene ben, så det var lettere at komme til. Da mine fingre nåede hendes skamlæber, så var der ingen tvivl længere – det næsten sejlede i hendes trusser og da jeg ramte hendes klit så kom der et halvhøjt gisp fra hende. 

Det vækkede Morten og Anna og de spurgte om hvad der skete under tæppet, og jeg sagde ingenting. Anna sagde væk med tæppet… Jeg tog tæppet væk og sad med den anden hånd igang med Petra’s smaskvåde fisse. Jeg jog to fingre op i hende og hun nærmest sank ned mod dem – hun var helt væk af liderlighed. 

Anna og Morten sad og kikkede på, bare en meter derfra og kikkede begge ned mellem Petras ben. Petra var også glatbarberet og det gjorde at hendes skamlæber var helt tydelige og genskinnet fra bålet gjorde at det så rigtig indbydende ud. 

Jeg var så klar og tænkte nok ikke helt klart, men min pik havde kommandoen. Jeg lagde forsigtigt Petra ned på ryggen og lagde mig mellem hendes ben. Jeg begyndte at slikke hende helt nede fra fødderne og hele vejen op til hendes dejlige fisse. Da min tunge forsvandt op i hende, så lød det fra hende åååååhhhhh jaaaaaaa – hun var fuldstændig væk. 

Anna strakte sin arm ud og begyndte at nulre Petras ene brystvorte uden ellers at gøre anstrengelser for at deltage yderligere. Morten rakte ud og nulrede Petras anden brystvorte. Petra lå nu og blev serviceret af en tunge der spillede både direkte og indirekte på skamlæber og klit samtidig med at hænder der tilhørte 2 forskellige nulrede hendes bryster – hvilken herlig kombination.  

Man kunne let høre på Petras åndedræt at det var noget hun kunne li. Petras krop begyndte langsomt at røre mere på sig og musklerne var tydligt tæt på at blive spændte til max og helt tydeligt blev det da hun stønnede højt “Jeeeeeg kooooooommeeeeeeer nuuuuuuuuu”  

Hendes krop spændtes i en flitsbue og hun nærmest skreg sin orgasme ud. Jeg selv var helt i ekstase. Tror ikke jeg i vores ægteskab nogensinde havde set hende opleve en så kraftig orgasme. 

Jeg nød virkelig at se hende komme – det har altid tændt mig noget så voldsomt, så jeg var mere end klar på næste kapitel. 

Jeg var også mere end klar på at inddrage Anna og Morten i legen, så jeg kikkede på Morten og han nikkede tilbage så jeg rejste mig og tog et skridt mod Anna. Rejste Anna op så hun stod med ryggen mod mig. Jeg begyndte langsomt at lade mine hænder gå på opdagelse oppe på hendes skuldreblade og kørte i cirkelbevægelser længere og længere ned mod røven. Petra var kommet til hægterne igen og rakte nu ud efter Annas g-stringstrusser. 

Langsomt begyndte hun at lirke dem ned af først lårene og sidenhen hele vejen af. Anna stod op – helt nøgen, med mine hænder på opdagelse og min hustru Petra siddende foran og pille forsigtigt. Morten havde også blandet sig og havde også rejst sig op. Han stod med front mod Anna og kyssede hende dybt. De stod begge med lukkede øjne, bare kyssede og lod Petra og mig om at bruge hænderne.  

Petra bemærkede at der stod en pæl ud i Mortens badeshorts, så langsomt lirkede hun den ud i det fri, og begyndte også at arbejde med hænderne på hans stive stive pik.

Jeg kan ikke sige hvor længe vi bare stod og nød hinanden, men efterhånden havde jeg bevæget mig videre til lidt mere krævende rørelser og også fået fat i hendes guddommelige bryster. De havde fået sig en blid tur i starten, men nu var de genstande for grådigt gramseri, og jeg kunne høre hun nød det i fulde drag. 

Hendes åndedræt havde stedet i graderne og hendes hænder havde ligeledes begyndt at gå på opdagelse bag om hendes ryg – mellem mine ben. Petra havde for anden gang i dag Mortens pik i munden og slikkede, spyttede og spillede hans pik efter alle kunstens regler.  

Morten bevægede sig mere og mere og var nødt til at få flyttet fokus et andet sted hen ellers var han kommet i munden på Petra og det var måske lidt for tidligt.

Han lagde sig ned på tæppet og bad Anna om at sætte sin våde fisse ned over sin pik og ride ham langsomt. Han trak samtidig i Petra og placerede hende over hans mund. På den måde havde han begge våde kvinder over sig og nød det i den grad.  

Jeg trådte et skridt væk og betragtede dem og det var et fantastisk smukt syn. Ikke noget brutalitet, men et dejligt sensuelt og langsomt tempo, med nøgne smukke mennesker der bare nød at nyde hinanden.  

Jeg bemærkede også at de gamle mænd var væk var deres plads og formodede at de havde sejlet tilbage.  

Jeg gik frem til pigerne der sad og pillede ivrigt på hinandens bryster og bad om at få en slikketur. De samledes hurtigt om pikken og imens Anna red Mortens pik, sad hun nu og slikkede min. Petra var ikke helt fokuseret på min pik, men det hang nok sammen med at Mortens tunge var på arbejde langt oppe i hendes fisse. 

Anna rejste sig fra Mortens pik og stillede sig op af den store sten og bad mig komme og tage hende bagfra. Hun stod med spredte ben og viste indbydende hvad der gemte sig mellem de flotte ben. Bålets genskin gjorde også sit, men det rykkede voldsomt i pikken at se hende stå sådan. 

Jeg fandt forsigtigt indgangen og lod pikken glide i bund i en lang bevægelse. Lod lige pikken vile lidt og begyndte så ellers at tage fat. Tog et rimeligt fast tag om Annas hofter og begyndte at trykke hårdere og hårdere og hurtigere og hurtigere.  

Dette var min favorit position og kunne blive ved længe, så jeg klaskede hende et par gange på røvballerne og spurgte om hun kunne holde til en lang hård omgang, hvilket hun hurtigt kvitterede med at jeg bare kunne komme igang. 

Petra havde i mellemtiden bøjet sig fremover og slikket videre på Mortens store pik så de lå nu i en lækker 69. Petra var klar til også at få pik og rykkede sig ned til Mortens stive sådan. Uden at vende sig bøjede hun sig forover og lod sine våde fisselæber omslutte først hans blottede pikhovede og for sidenhen at synke ned over Mortens kampklare pik. 

Hvis der var noget hun var skrap til, så var det at gøre sig til i den stilling. Hun forstærkede nydelsen af hendes toplækre fisse med at orme sig og i den grad vise at hun nyder at blive fyldt ud. Hun lå med overkroppen ned mod Mortens fødder og det eneste der bevægede sig var hendes røv der gik op og ned og det var i et højt tempo.  

Morten klaskede hende et par gange på ballerne og det var noget jeg vidste tændte hende. Hun bad ham blive ved så et klask her og der og flere endnu, fik hende til at i den grad ride hans pik og jeg kunne se på Morten at han nød behandlingen. 

Jeg havde nu kneppet Anna hårdt i mere end 5min og der havde været klask i røven for alle pengene, så balderne var dejligt røde, Jeg kunne mærke at jeg snart var ved at være der.

Anna begyndte også langsomt at stønne højere og højere og snart bad hun mig om at stoppe – hun ville ikke komme endnu. 

Hun bad om at jeg kneppede hende bagfra imens Morten slikkede hende. Hun ville komme med hans tunge igang på klitten og min pik der kørte ind og ud af hendes våde fisse.

Petra vendte sig om så hun red Morten med front mod os andre nu – Anna lagde sig i en 69 og Morten begyndte straks at slikke hendes våde og ganske nykneppede fisse. 

Anna havde allerede bøjet sig frem og hendes mund slikkede nu det hun kunne nå at slikke af både Mortens pik og Petras fisse. 

Jeg stillede mig bag hende og fandt hendes åbning og jog pikken i bund med det samme.  

Lod mine hænder kærtegne hendes ryg og klaskede hende let på røven. Jeg lod mine hænder bliver ved med at kærtegne samtidig med at min pik arbejdede hurtigere og hurtigere og hårdere og hårdere. 

Petra havde også sat tempoet op og jeg kunne høre på Mortens lyde at han pik snart var spængfærdig. Mortens hænder tog nu fat om Petras hofter og imens Petras fisse slugte Mortens pik i hæsblæsende fart, så begyndte han i samme takt at møde hende i hendes vilde ridt. 

Jeg selv var nu også mere eller mindre skydeklar så jeg tog fat i Annas hofter og hamrede nu løs og sagde at jeg ikke havde langt tilbage, og nærmest samtidig med mine ord kom Anna – med Mortens tunge i fuld galop på hendes klit og min pik der gav hende tæv, spændtes og rystede hendes krop i ét laaaaangt højt støn kom hun i en fantastisk orgasme.  

Jeg hamrede stadig løs og kunne mærke fissens orgasmemuskler tage godt fat om min nu helt spermladte pik, så jeg knaldede et sidste hårdt stød ind og tømte mig langt oppe i Anna og følte hvordan en bølge af nydelse og svimmelhed mødtes da jeg kom oppe i Annas fisse. 

Jeg fortsatte med at køre pikken frem og tilbage, men nu i et meget langsomt tempo og nød virkelig hvordan vi alle 4 nærmest var blevet til et stykke nøgen elskovsklump med pik og patter over det hele. 

Morten havde ikke kunne klare presset heller fra Petras fissemuskler så han havde også kørt sin ladning langt op i Petras fisse. Netop det faktum at der oppe i min hustrus fisse svømmede en ladning sperm rundt fra en anden mand var noget pludselig tændte mig voldsomt – ved ikke lige hvorfor, men måske bare en kvittering for en vildt lækkert sexeventyr – dont know… men efterfølgende da vi lå og pustede ud legede jeg med hendes fisse og stak forsigtigt en finger op i hende.  

Det nærmest sejlede så min forestilling om en flod af sperm var i hvert fald i min fantasi en realitet. Jeg stak en finger mere op i den følsomme grotte af lyst og mærkede hvordan spermen langsomt fandt vejen ud af fissen. 

Jeg samlede det meste op og lagde det ud på hendes bryster og kikkede hende lige i øjnene. Hun var klart påvirket af det noget uventede efterspil og velvidende at Morten og Anna lå en halv meter fra os og bare observerede så bøjede jeg mig ned og slikkede forsigtigt på hendes skamlæber. 

Startede først helt udefra men bevægede mig langsomt ind og lå til sidst med tungen godt inde i varmen. Det smagte hverken godt eller grimt, men alene tanken om sperm påvirkede mig i en grad jeg ikke vidste fandtes i mig. 

Jeg slikkede og fik en del af spermen i munden og sank det uden at tænke mere over det – var bare helt inde i at slikke en nykneppet fisse så godt det gik. 

Jeg rejste mig op på knæ og måske kom det lidt pludselig, for enten gad de ikke skjule sig eller også nåede de det ikke, men jeg nåede at opfatte at bag et par andre sten ca. 10m væk stod de 2 gamle mænd og gemte sig. De må have stået der hele tiden og have fået sig lidt af en show

De andre havde ikke opdaget noget, og jeg var helt væk i hendes lækre safter. 

Jeg flyttede mig op og kikkede igen Petra dybt i øjnene og lod mine læber nærme sig hendes. Vi mødtes i et yderst lidenskabligt kys hvor fissesaft og sperm var med hele vejen.

Jeg slap hendes læber et øjeblik og “samlede” det sperm der fandtes på hendes bryster op med munden og fortsatte så det inderlige kys. 

Det var klistret som jeg aldrig har oplevet før, men samtidig så mega frækt så det er jeg frisk på en anden gang også. 

Petra og jeg lagde os til sidst tilbage igen og pustede ud og nøjagtig som tidligere på dagen så gik der lige et øjeblik og så brød Morten stilheden med “Så er jeg klar igen”… 

Vi grinte højt, men jeg er nu ikke så sikker på at han jokede for pikken stod allerede på halv igen, så måske vi kunne lave en ommer når vi kom tilbage. 

Skal den fortsættes ?

porno med danske piger