Mig, Annabel og veninden

SPAR MANGE PENGE

Der stod de to smukke kvinder, med hænderne begravet i hinandens våde fisser, mens deres tunger legede liderligt sammen. Min pik var blevet stiv af at overvære dem…

Den frække nabokone, Annabel havde besøg af sin veninde. Det vil sige, jeg vidste ikke hvor fræk hun var, men hendes krop var den slags der får en mand til at fantasere om hed inderlig sex. Lidt frodig på den der erotiske måde, lange ben, runde hofter, en lille mave som en rigtig kvinde skal have, og et par tunge, smukke bryster jeg ville elske at kramme, jeg havde flere gange når jeg legede med mig selv fantaseret om at smøre dem ind i olie, placere min stive pik i mellem dem og kneppe langsomt og intenst mellen de smukke halvkugler til min udløsning sprøjtede ud hendes hals og mund. Men det var jo kun fantasi, jeg havde nok ingen chance hos denne smukke kvinde, og i øvrigt lægger man jo ikke sådan op til naboen…..

Veninden var nu heller ikke værst, lidt kraftigere end nabokonen, men også en smuk kvinde med velformet røv og bryster med frække, strittende brystvorter. Begge kvinder var solbrændte og velplejede med hud der var gylden af den rigtige mængde sol og sololie. 

Jeg stod på min terrasse og var ved at gøre mountainbiken klar til en tur i skoven, da jeg hørte deres stemmer gennem hækken, jeg kiggede op og så at de sad med en kølig, dugfrisk drink og snakkede sammen. de var iført tynde sommerkjoler der klæbede let til deres kroppe, et meget smukt syn der fik mig til at dvæle ved synet. Normalt er jeg ikke typen der lurer, men der var noget i deres holdning, deres kropssprog der gjorde at jeg ikke kunne vende blikket væk fra dem igen. Veninden, som jeg senere fandt ud af hed Lene, rejste sig og begyndte at massere Annabels nakke og skuldre. Hun var god til det, kunne jeg se, Annabel lænede hovedet lidt tilbage i velbehag, ind mod Lenes hænder der gled rundt på hendes skuldre. Hvor er hun heldig, tænkte jeg, ville gerne være i hendes sted og massere hende, lade hænderne langsomt glide ned mod de smukke tunge bryster og lave cirkler rundt om brystvorterne så de ville blive stive og modtagelige…. 

SEX I DAG?

Mens jeg stod og fortabte mig i drømmetanker, så jeg pludselig at Lenes hænder gjorde det, jeg stod her og fantaserede om! Hun trak kjolestropperne ud over hendes skuldre, og gled ned mod hendes bryster og begyndte at kærtegne hendes brystvorter. Annabel protesterede men det var kun på skrømt, jeg kunne se Lene bøje sig frem og hviske noget i hendes øre der åbenbart fik hende til at slappe af og lade sig kærtegne af hende. De var helt tæt, Annabel blev nærmest krammet bagfra mens hendes brystvorter blev kærtegnet blidt og intenst. Lene var tydeligvis erfaren på området, hun stoppede og drejede Annabel rundt så de stod med front mod hinanden, og begyndte at kysse hende, først blidt og prøvende, så mere krævende, og inden længe var de to smukke kvinder i gang med det hedeste tungekys. 

Jeg stod som forstenet, mens de kyssede inderligt og kærtegnede hinandens kroppe, Lenes ene hånd gled ned og fandt klitoris hos Annabel, der gav et lille forskrækket gisp fra sig, men denne gang varede det kun et sekund før hun gengældte kærtegnet. Der stod de, to smukke kvinder med hænderne begravet i hinandens våde fisser, mens deres tunger legede liderligt med hinanden. Min pik var blevet stiv og hård af at overvære dem, Lenes ene hånd holdt fast i Annabels nakkehår mens hendes anden hånd arbejdede, åbenbart rutineret, imellem hendes skamlæber, I hvert fald gispede Annabel nu højlydt af nydelse mens hun gengældte hendes kærtegn, klemte hendes brystvorter der var stive af ophidselse med den ene hånd, og den anden masserede hende klitoris i hurtige cirkler, så Lene efterhånden stønnede ligeså højlydt, de var helt tabt for omverdenen, og indenfor sekunder kom de begge samtidigt i orgasmer der næsten fik dem til at gå i knæ.

Det var et smukt syn da de to kvinder stod og pustede ud med hovedet på hinandens skuldre i en kærlig omfavnelse. De fniste lidt forlegent da de fik vejret igen, og Lene spurgte grinende om hun skulle have opskriften på den specialdrink, hvis hun nu skulle komme forbi….

Jeg var blevet så ophidset af synet af de legende kvinder så jeg besluttede mig for at tage den største chance, jeg i mit liv havde taget… Der var et hul i hækken mellem vores haver, vi havde før smuttet ind til hinanden og fået en kølig, men aldrig mere end det. Jeg tog mod til mig, trådte ind til dem og sagde med hjertet oppe i halsen at jeg da gerne ville have den opskrift!

Først blev de helt stille, stirrede forskrækket på mig, men da det gik op for Annabel at var var mig, smilede hun lidt genert og spurgte om jeg havde set hvad der var sket. Jeg nikkede bekræftende og sagde at den drink vist var rigtig god, og vi fik et forløsende grin. "Nå", sagde Lene,"var det et syn du kunne lide?" Jeg sagde at ingen mand kunne være upåvirket af sådan et syn, "jeg vil vædde på at du gerne vil smage Annabels fisse lige nu" sagde hun og stillede sig bag hende og lagde armene rundt om hende og begyndte at klemme Annabels brystvorter så de strittede ud i luften, hårde og indbydende. Jeg gik de to skridt hen til de to smukke kvinder, satte mig ned på knæ foran Annabel og lod tungen glide ned mellem de opsvulmede skamlæber, hun smagte skønt, salt og sødt samtidig, af ophidset kvinde. Jeg lod tungen cirkle rundt om den lille hårde tap, lod den glide hen over skamlæberne og op til klitoris igen. "Rejs dig op og kys mig, jeg vil smage min venindes safter fra din mund" sagde Lene, Jeg rejste mig og bøjede min pik ned til Annabels fisse og lod den presse mod hendes klitoris uden at trænge ind, og lod Lene slikke på mine læber der var våde af Annabels dejlige safter. Jeg kyssede dem begge på skift, mens Lenes hænder gled ned fra Annabels bryster og tog fat om mine baller, "Nu skal du kysse mig mens du trænger op i min smukke venindes stramme fisse" sagde Lene, og jeg gik en smule ned i knæ så min stive pik der pegede lige opad, kunne komme ind ind den varme våde fisse. Langsomt gled jeg op mens jeg kyssede Lene dybt, min ene hånd var på Annabels venstre bryst, den anden havde jeg på Lenes røv der pressede sig ind mod Annabels ryg. Lene tog fat i Annabels nakkehår og trak hendes hovede lidt tilbage og kommanderede mig til at kysse hende og støde pikken hårdt op i den glødende varme fisse, jeg begravede tungen og pikken i Annabel, mens hendes hovede blev holdt fast af Lene. Det blev for meget for Annabel, hun kom i et højt skrig, hendes fisse krampede og klemte hårdt om min pik, og jeg skulle koncentrere mig hårdt for ikke at komme på stedet. 

Da Annabel slappedes lidt i kroppen, sagde Lene at det ville hun også prøve, de byttede plads, og nu var det Lenes tur til at få samme omgang. Lige inden jeg trængte op i Lene, trak hun hovedet lidt tilbage, så mig i øjnene og sagde at jeg ikke måtte komme i hende, min sperm skulle de have serveret ud over deres bryster. Jeg nikkede og halvt besluttede, halvt håbede på at kunne efterkomme deres ønske… Jeg var så ophidset at jeg måtte beherske mig kraftigt for ikke at banke min efterhånden gloende pik hårdt op i hende med det samme, den skulle langsomt op så jeg rigtig kunne mærke fornemmelsen af den anden varme fisse indenfor få minutter, jeg gled fuldstændig ubesværet ind i Lenes fisse mens min tunge legede med Annabels varme mund, hun kyssede mig intenst,hendes tunge var livlig og legesyg, hun slikkede mine læber mens jeg gradvist satte tempoet op i Lenes drivvåde fisse. Annabel lod sin ene hånd glide ned mellem vores kroppe, fandt Lenes klitoris og begyndte at spille på den mens hendes anden hånd tog fat bag på min røv og pressede mig til at støde pikken endnu hårdere op. Pludselig, uden varsel kom Lene i en voldsom orgasme der gennemrystede hendes krop så hun var sunket sammen, hvis hun ikke havde været holdt fast mellem os. Heldigvis lykkedes det mig endnu engang at undgå at sende mine safter langt op i Lenes brændende fisse mens den klemte om min pik under den voldsomme orgasme, men nu kunne jeg heller ikke meget mere, jeg stod så det gjorde ondt, måtte snart aflevere….

"Og nu, frække mand, skal du stå her foran os og spille din pik til din sperm sprøjter ud over vores bryster, du skal ramme os begge to, vi har snakket frækt tidligere idag, og vi kan begge lide når en mand viser sin liderlighed og ophidselse, og det er enormt frækt at gnide sæden ind i huden efter han er kommet ud over os", sagde Annabel, oplevelsen havde fjernet hendes sidste hæmninger, indtil nu var det Lene der havde sagt mest, men nu var det Annabel der talte, med en stemme der sitrede af ren sexglæde. De to smukke ophidsende kvinder satte sig på knæ foran mig, og endnu et drømmescenarie kunne begynde. Mens jeg spillede min jernhårde pik, kyssede de liderligt hinanden, krammede blidt mine nosser der var tunge af opsparede safter, lod hænderne glide op af min krop, klemte mine brystvorter, indtil jeg med et brøl lod min sperm sprøjte ud over deres bryster i tykke sprøjt. Det sortnede for mine øjne og jeg opfattede halvt at een af dem tog fat om pikken og hjalp med at styre sprøjtene, da spermen forlod min krop og plaskede ud over deres fantastiske bryster. Kraften forlod min krop og med rystende ben og gispende åndedræt sank jeg ned på knæ til dem. 

Lene rejste sig og kom hurtigt tilbage, i hænderne havde hun en dugvåd drink som vi lod gå på omgang i mellem os, det var Lenes specialdrink, gad vide hvad der var i den… Bagefter,da vi var kommet lidt til hægterne, gik jeg derfra med et smil og en aftale om at vi en dag måtte mødes igen til drinksmagning…..

porno med danske piger