Kæreste og svigermor grov kneppet af en neger

SPAR MANGE PENGE

Hans tunge nosser, slog imod hendes klit. Omar smilede og kiggede på mig. Jeg var i gang at spille pik igen. Jeg kan ikke tro det! "Motherfucker Hvor er hun stram, stønnede Omar…

Denne historie er baseret på en af mine venners sande begivenheder. Jeg er britisk, min sidste kæreste var indianer. Hendes familie flyttede over til Skotland, da hun var meget ung. Da min kæreste Shirley introducerede mig til hendes mor Victoria, var jeg betaget af hende med samme. Hun er i 40’erne og i rigtig god form. I starten var jeg bange for at lade mine følelser blive kendt, fordi Victorias mand er temmelig gammeldags og kunne næsten ikke tolerere en "udsvævende fremmed ‘ da jeg kommer sammen med hans datter. Jeg kunne ikke besøge, når han var hjemme, prøvede han altid at stille Shirley op imod de gode, anstændige indiske drenge. Jeg troede ikke, Shirley ville være alt for glade for at jeg skulle ligge an på hendes mor. Så jeg besluttede at vente, indtil tiden var rigtig.

En dag gik jeg rundt i deres hus på egen hånd, imens Shirley og hendes mor var i haven. Jeg gik op til Victorias soveværelse og kikkede hurtigt i hendes kommode og rodede rundt i hendes skuffer. FUCK denne sexet tæve havde en rigelig mængde forsyning af blonde undertøj der ikke overlod noget til fantasien. Måske var det ikke kun ham hun tog det på for, men måske også for offentligheden, men hun kunne være en udstillet luder for sin mand. Så jeg fandt en kuvert med Polaroid billeder, og ja min bekræftelse af hende talte sandt. For Victoria suttede sin mands pik og bliver taget alle tænkelige måder, hvor hun tilsyneladende nød det. Mine hjerneceller begyndte at tænke hurtigt nu, jeg kunne måske få noget handling fra hende for og besluttede at foretage et træk på hende den næste dag. Næste dag besøgte jeg dem igen. Shirley var gået shopping. Victoria vaskede op ved køkkenvasken, så jeg tilbød at jeg ville give hende en hånd med. Hun var iført en stram hvid sari, hendes store bryster strakte det tynde stof helt ud. Så jeg kunne ikke modstå synet længere og greb dem bagfra. Hun blev helt overraskelse og kom med et lille skrig.

Hun var chokeret, ikke vred. Shirley vil myrde dig, hvis hun så os på denne måde, sagde hun.
Det er mere din mand, at jeg er bekymret for, han virkelig slå mig ihjel! . Men det er en chance jeg er villig til at tage, svarede jeg og førte hende ind i stuen. Jeg stillede Victoria midt i rummet og satte mig foran hende. Hvis du ikke vil, så fortæl mig nu.  Men jeg vil have dig til at strippe for mig. For ikke at spilde tiden, fordi Shirley ville være tilbage i løbet af et par timer fra sin shopping. Jeg trak mine bukser ned og begyndte at gnide løs på min pik. Victoria kunne ikke tage øjnene fra det, og langsomt begyndte at svaje med hendes hofter. Jeg regnede med hun ville spille kostbar, og hvis hun gjorde det så skulle jeg nok vise hende. <<<< Jeg sagde ikke du skulle danse, men du skulle give mig et stipshow… Så STRIP! sagde jeg med i en kraftig tone.

Hun kiggede ned på gulvet og så tilbage på mig. Hun smilede og fjernede hendes tøj. Sikke et syn hendes silkebløde Sandy hud, og de ​​massive bryster med store brune brystvorter, der var stive og fremtrædende.
Jesus," mumlede jeg, man kan hænge sin jakke på dine stive vorter.
Jeg fik hende til at sidde på hug imellem mine knæ, vi fik begge revet væk af synet fra os begge. At ingen af ​​os har hørte Shirley komme ind, hun var kommet i bagdøren og gik ind i stuen, Hun gik amok da så hun fangede mig i at brystkneppe hendes mor i stuen. Victoria brast i gråd og beskyldte mig for at Shirley fandt os. I sidste ende var det faktisk Shirley berolige os alle, så smed hun hurtigt sit tøj og slutter sig til os.

Som mor, som datter var begge særdeles velforsynet med store bryster. Brystknep havde været en daglig kost i mit sexliv med Shirley. Hun gik ned i knæ mellem i mine knæ og pakkede min pik ind sin mors bryster. Shirley kikkede op på mig og smilede, da hun begyndte at køre sine mors bryster op og ned af min pik. Hendes mor syntes det var frækt af sin egen smukke pige at gøre det for hende, var uden sammenligning. Før jeg fik lov til at komme, rejste Shirley op og sad i lænestolen, hvor hun spredte sine ben så de lå op på hvert armlæn. Så hun vi havde syn til hendes kønne underliv. Da jeg fik på mine knæ for at kneppe hende, rejste Victoria sig op sig på og stod med ryggen mod bagsiden af stolen og kærligt strøg hendes datters hår. Jeg rejste mig hurtigt op og gik i knæ for at kneppe hendes datter imens hun så på. Mine knæ kunne ikke ligefrem vinde slaget om slitagen, fra gulvtæppet imens kneppede. Så jeg stoppede et minut for at skifte til en mere behagelig stilling. Men Shirley rejste sig og vendte sig mod sin mor, og fortalte hende at nu var det hendes tur.

Utroligt var Victoria endnu strammere end hendes datter var, jeg nød sensuelle kærtegn af hendes indre fisse. Den var så stram at jeg kunne føle den sugede mig ind, hver gang gled dybere ind i hendes våde kusse. Shirley knælede ned bag mig og forsigtigt skubbede på mine balder, for at hjælpe mig med at komme endnu dybere ind i hendes mors fisse. I over en time forsatte vi med at skifte fra den ene til den anden. Begge to var så liderlig de ikke brugte ord, men havde fundet ud af uden ord hvad der skulle til. De slugte ivrigt min sperm, da de var forbudt at bruge prævention, af religiøse grunde ligesom katolikker. Det er hvad de fortalte mig i det mindste og ikke ønsker at blive gravid med mig. Den store finale for mig var at stå op og få dem begge til at knæle foran mig og skiftes til at slikke og sutte min pik ren. De suttede mig længe efter min pik var blevet rengjort, jeg begyndte at blive stiv igen. Og ret hurtigt brød min sæd ud i en kæmpe kaskade, der dækkede deres ansigter og smukke hår. De indrømmede, at de havde nydt vores eventyr, og svor at dette aldrig måtte gentage denne begivenhed, de krævede at jeg holder det hemmeligt.

Men jeg havde noget langt mere dyster i tankerne. Jeg havde dem nu, og jeg kunne bruge dem som jeg ville. Udsætter dem for lidt perverst, måske forvandle dem til ludere, som kun de drømte om at blive i deres fantasier. Jeg kunne sende dem over til Omar for en dag. Så nu lod jeg dem det at vide, hvad mine tanker gik ud på. På én betingelse. Bare for en dag i skal gøre, hvad jeg siger, ingen spørgsmål eller tøven er der aftalt? De så på hinanden et øjeblik og så de begge nikkede. Godt, så nu går i ud og rengøre jer, og tager jeres bedste sarier på. I har 20 minutter, jeg ønsker, at i både ser ren og jomfruelig. De har begge fniste, da de løb ovenpå for at blive klar. Da de skiftede og tog nyt tøj på, lavede jeg et hurtig telefonopkald til Omar og hurtigt fortalte ham om min plan. Da de kom tilbage, blev min pik stiv igen bare ved at kigge på dem.
Udmærket, sagde jeg, lad os køre en lille tur. Vi tog deres familie bil. Jeg kørte, og de begge sad på bagsædet. Jeg trak ind på siden af ​​vejen i midten af byen.

Her er vi. Sagde jeg med en overdreven tone af lykke i min stemme. De kiggede ud af vinduet på så en butik med afskærmes vinduer. Private butik. Shirley læste op fra skiltet i vinduet. For alle dine personlige behov dækket. Mor, det er en beskidt boghandel!
Bare gå ind og gøre, som jeg fortalte dig. Jeg afbrød dem og trådte ud af bilen. Bed om en vibrator, som jeg fortalte dig. Jeg gik i første og blinkede til Omar at lade ham vide, at det var ‘spil på’. Omar var indehaveren af sexbutikken var en massiv sort fyr med en barberet hoved. Han holder sig i form med vægtløftning og har bande-forbindelser. Jeg bladede i et par blade, og efter et par minutter, gik Victoria og Shirley ind af døren. Omar gispede ved synet af dem i deres sarier og dejlige lange, blå-sort hår. Han spurgte, om han kunne være til hjælp.

Vi er interesseret i at købe en vibrator. Fniste Victoria. Vores mænd er væk på forretningsrejse, og vi ønsker at forblive trofast i hans fravær. Shit! Hun sagde det så godt, at jeg selv troede hende, og jeg var den der havde fortalt hende at sige det! Omar havde allerede fundet den største dildo som var i samme dimensioner som sin egen. Den var 30,5 lang og var så tyk som sit håndled. Omar tog den frem som han havde gemt under disken, og slog den ned på disken sammen og satte en tube med en tube KY glidecreme. De samlede den op var deres store øjne og så uskyldigt ud, de undersøgte den meget nøjsomt. Jeg tror ikke, de var forskrækket, men var virkelig overrasket over monster legetøjet de holdt om.
Er der et sted vi kan prøve det? Lo Shirley. Det kan du lige regne med der er, sagde Omar da han rundt om disken og hen for at låse hoveddøren til butikken. Sæt dig op disken efter jeg har låst døren. Min første Paki tøs, sagde han for sig selv. Jeg er én Gud forbandede heldige nigger!  Min pik var sprængfyldt og kunne ikke vente med at komme ud af mine bukser, men jeg ønskede at holde mig lidt længere. Så jeg ville ikke begynde at spille pik. Shirley rullede hendes sari hele vejen op og hoppede op på disken med benene langt fra hinanden.

Ingen trusser, du er en uartig pige! Udbrød Omar, da han viste Victoria hvordan man tænde for vibratoren. Victoria placerede pulserende hovedet langsomt mellem hendes datters lår. Shirley så ned med et nervøst smil i forventning af det forestående stormløb at hendes fisse ville blive udsat for. Jeg tror, ​​hun vil få brug for noget af dette, sagde Omar Da han passerede Victoria som stod ved siden af tuben. Gik han bag disken igen. Hun tog tuben op hældte glidecremen over den store falske hvide pik, Omar stoppede hende. Ikke på denne men på hende. Og pegede på Shirleys ungpige kusse. Victoria trykkede gelé ud i sin hånd mod sin egen vilje og begyndte at gnide det ind på Shirleys indgang. Jeg var lidt overrasket over hendes modvilje, i betragtning af hvad der var sket tidligere i deres hus. For hun var usikker efter hun ikke kendte ham.
Det nytter ikke noget. Du vil aldrig få hende klar måde, afbrød Omar. Hvad er dit problem? Er i to søstre eller sådan noget? Ikke helt. Hmmm vi er faktisk.  Men han afbrød hende. Du har brug for at få denne ting ret i hendes fisse. Så han greb Victoria ved håndleddet og tvang hendes fingre i Shirley kusse. Sådan her skal du gøre. Shirley øjne blev store efter dette pludselige indgreb som de lavede. Hun var stadigvæk godt våd efter de havde været i gang derhjemme, at hun nemt kunne tage den og begyndte at stønne. Omar trak Victorias hånd frem og tilbage i Shirley er sammentrækkende fisse. Han trak hendes hånd ud og trykkede en halv tube gelé over den.

SEX I DAG?

Du er nødt til at få denne gelé så langt op hendes kusse, som du kan.  Om du så skal bruge hele din skide arm, for at få det der op så må du gøre det. Så se du hellere at komme videre med det. Jeg havde aldrig set Omar sådan her før. Han var fuldstændig dominerende og levede op til hans rolle som den ubesmittende sorte dominans han var. Jeg indså, at jeg hellere måtte gå med strømmen. Victoria skubbede hendes hånd ind i hendes datters fisse, som accepteret den med relativ lethed. Hun blev ved at skubbe den længere ind, imens spredte smøremiddel i så dybt ind som hun kunne. Åh mor… Mor… Mor … MOAR. Shirley kusse strammede omkring hendes mors hånd, imens bølger efter bølger af orgasme skyllede igennem hendes krop. Hun rystede over det hele og kastede hovedet tilbage, hendes lange sorte hår piskede frem og tilbage, da hun oplevede den mest intense orgasme i hendes krop. Som hun aldrig havde prøvet før.

Victoria begyndte at snakke Hindi til hendes datter. Shirley ansigt var det billede man kunne se når andre der havde fået deres intense orgasme. Der er intet så smukt at se en smuk indisk piges ansigt, når hun kommer. Det burde jeg vide efter at se hende komme så mange gange før. Jeg kom i mine bukser endda uden at røre min pik, selvom om jeg allerede havde kommet fire gange den dag før vi tog hen til Omar butik. Kom nu tæve, give hende den dildoen, sagde Omar lidt irriteret. Victoria kunne ikke vente længere og skubbede den store hvide monster ind Shirley kusse. Shirley lukkede øjnene og rystede hovedet fra side til side, hendes stønnen tog til i styrke imens hun fik den dunkende dildo dybt op hendes fisse. Omar gik rundt om skranken igen og jeg kunne se, hvorfor han var ved at blive irriteret, var hans egen monster negerpik stiv. Det er derfor han valgte en så stor dildo, for at få dem klar til ham. Men det var ikke Shirley, at han nærmede sig men hendes mor. Han stod bag Victoria og rullede hendes sari omkring hendes talje og sparkede hendes ben fra hinanden, som om hun skulle blive kropsvisiteret. Hun så ud som om hun selv var kommet for hendes flydende safter var synligt trillede ned ad hendes ben. Omar stak monster sorte pik ind i hende. Hun fik en massiv orgasme, hendes ben gav efter og hun kollapsede over disken. Han blev ved med at støde dybt, så han fik hele hans pik dybt ind i hendes fisse og hans tunge nosser, slog imod hendes klit. Omar smilede og kiggede over på mig. Jeg havde min pik ud og var i gang at spille pik igen. Jeg kan ikke tro det! "Motherfucker Hvor er hun stram, stønnede Omar. Da han forsøgte at trække sin store negerpik ud igen. Den ville ikke flytte sig. Han prøvede hårdere, men stadigvæk intet skete.

Han prøvede igen lidt voldsomt at trække sig tilbage, men alt, hvad der skete, var at Victoria faldt ned på skranken med et højt hyl. Jesus, skide Kristus. Jeg nægter tro på det, tæven er så stram, at vi sidder fast. Omar greb Victoria om hagen og tvang hende til at se på ham. Du må hellere kende nogle gode fisse kontrol tricks tæve, eller vi skal nok blive hængende her et stykke tid. Har aldrig oplevet noget lignende før, er alle Paki tæver så stramme som i er det? Har din mand nogensinde kneppet dig? Hun kunne ikke svare. Hun kunne kun stønne og stønne som hendes overstrakte kusse, overarbejde den imødekomme den store, sorte ubuden gæst, der blev kilet dybt inde i hende. Omar greb hendes bryster igennem hendes sari og begyndte at støde frem og tilbage, men hendes krop flyttede sig ikke i mod ham, men samme vej som ham. Han kørte med meget hurtige og korte stød. Victoria blev kastet rundt som en kludedukke. Omar var godt tilfreds med sin indsats. Hun orgasmed igen og igen. Men alligevel ville den ikke flytte ret meget.

Shirley var overladt til sig med at kneppe sig selv med den store dildo, og hun var komme ved synet af hendes mor at blive kneppet af en komplet fremmed, der var denne kæmpe sorte mand. Omar stoppede med straffe Victoria med sine stød og slappede af, sveden dryppende fra dem begge. Han bøjede sig over, så han talte lige i hendes øre. Jeg kunne se, at han tog en stor fornøjelse i ydmyge hende foran hendes datter. Han var bevidst med sit stødende sprog, for at intensivere ydmygelse. Hør tæve, vi skal nok blive hængende sådan her for evigt, hvis du ikke samme arbejder med mig på dette her.

Så giv mig noget af det tæve action med din søde kusse, så vil være helt fint.
Men jeg kan ikke, Jeg bruger ikke p-piller. Jeg tror, ​​jeg er frugtbar lige nu. Min mand er en respektabel tandlæge i byen. Der må være en anden måde. Jeg ved, det er en hård pause, men min pik sidder fast op din kusse. Fordi du er så skide stram, din kusse stopper blodet fra min pik. Den eneste måde, jeg vil være i stand til at trække sig ud er efter jeg har sprøjte dig fuld. Jeg har brug for dig til at give mig noget fisse indsats for at få til at ske … Der er ingen andre måder. "Shirley var så liderlig af at se sin mors dilemma, at hun tog med begge hænder på den store vibrerende dildo, kørte den hurtigt uhæmmet den ind og ud. Jeg var forbløffet over at se, at hun kørte hele længden op i hendes godt smurte fisse. Det eneste man kunne høre fra hende var den slubren der kom, da hendes fisse var drivende våd og kom med fise lyde. Når hun hamrede den ind og ud af hendes kusse, det var nok til at gøre enhver liderlig. Hun lå på ryggen på disken. Med jævne mellemrum stoppede sin hamrene dildo, for at trække benene op til hendes bryst, så hele hendes krop dirrerede når den ene efter den anden store orgasme skyllede gennem hende. Victoria begyndte langsomt at rotere og holdte op med at klemme så hårdt med fisse muskler og derefter slappe helt af.

Åh for fanden, det føles så godt, sagde Omar den måde Victoria masserede hans pik på. Han fangede min opmærksomhed og pegede på en hylde ved siden af ​​skranken og signalerede for mig at give ham to af dem. Jeg gik hen til hylden, og tog 2 buttplugs. Jeg tog et par af moderate størrelse og lagde dem på disken inden for Omars rækkevidde. Han rakte bag disken, og tog en anden tube KY Jelly og smurte det hele Butt pluggen. Både Victoria og Shirley var uvidende om dette. Omar fik Shirley at hæve benene. Han greb en af ​​de indsmurte buttplugs og pressede den op hendes røv. Hun skreg og rullede rundt. Hun klamrede hendes mave der var tydeligvis i smerte. Det vil være lettere med at tilvende dig når dildoen er ude af dig, sagde Omar, og trak den store dildo fra hendes fisse og smed den på disken. En masse af hendes smerte aftog ret hurtigt, nu det var hendes ringmuskel, der havde hendes umiddelbare bekymring. Victoria hulkede, da hun så sin datter forsøger at imødekomme den invaderende fjende som sad oppe i hendes røv.

Mit stakkels barn. Hulkede Victoria. Min søde lille pige. Min stakkels Shirley.
Yeah tæve. Der behøves vel ikke bruge en hjernekirurg til at finde ud af, hvad jeg vil gøre for din Paki tøs. Men du behøver ikke bekymre dig for meget om hende, indtil du har løst dit eget problem. Jeg vil ikke fortælle dig det igen tøs. Se nu at komme tilbage til dit arbejde på min pik. Omar var blevet til det onde sorte monster igen af enhver mands værste mareridt, jeg sad og så hvert stød han lavede. Shirley var så liderlig, at hun nu var begyndt at fingerkneppe sig selv, for hun havde åbenbart tilpasset sig buttpluggen i hendes røv. Victoria klemte, afslappede af, og blev ved med at klemme, afslappe af Omar skældte hende ud. Klem min sorte pik, det føles så godt tøs, malk min baby juice ind i din stramme Paki fisse. Sig mig, du kan lide, min sorte pik, fortæl mig du vil have min sorte sperm. Fortæl mig, du vil føde mit barn, fortæl mig du er en billig tøs som kan lide min sorte pik?
Vær venlig at holde op med at tale til mig på den måde, jeg er et respekteret medlem af mit samfund, og så snart du trækker dig ud fra i mig, vil jeg være på vej ud af døren sammen med min datter, og du vil ikke se os nogensinde igen.

Undskyld frue højt på strå i dit forpulede samfund, men nu er du ikke den, der har min pik oppe i din stramme kusse, og som forsøger at jeg skal komme i dig? Så se at komme i gang med det du skal, din fucking hykleriske Paki tøs.
Med denne udveksling startede Omar at prygle Victoria baller. Klask, klask, klask, klask lød det. Han holdt først op, da begge baller var røde. Med hvert slag knyttede Victoria instinktivt alle sine muskler i mave, låret og i hendes fisse. Dette bragte Omar betydeligt tættere på orgasme. Han nød virkelig at spille sin rolle som den store stygge sorte master. Han kunne nemt have pryglet Victorias røv så snart hans pik fik sin i hendes fisse, så han kunne have været fri af hendes fisse inden for et par minutter.  Men nu ønskede han at ydmyge hende foran hendes datter. Så ydmyget hun kunne blive kontrolleret.
Kom så tæve. Malke sperm fra min pik. Vil du have min sperm?
Han slog hende igen. Svar mig. Han gav hendes røv to klask mere. "Vil du have min sæd inde i dig?"

Nej, jeg må ikke, stønnede hun.
Han slog hende igen og gentog spørgsmålet.
Ja. Hun svarede hurtigt, for hun indså at Omar ønskede at høre hende snakke frækt.
Ja, hvad? Fortæl mig kælling. Jeg vil have sæd. Jeg vil have din baby sæd i mig.
Vil du have mit barn? Fortæl mig.
Ja græd hun. Giv mig din sperm Jeg vil have dit barn.
God pige. Svarede han stønnene. Ja sådan, pres mig hårdere med din stramme kusse. Få mig til at komme i dig. Få mig til at komme, din liderlige tæve. Victoria strammede sine muskler lidt mere. Det var lige det Omar havde brug for, for nu mærkede hun hans store pik sende oversvømmelse af negersperm op i hendes livmoder. Begge var stønnende højlydt, Omars pik skrumpede ind til halv størrelse. Han trak langsomt sin pik halvt ud af hendes fisse og en stor mængde af hans sperm strømmede ud og plaskede højlydt ned på gulvet. Men han hamrede sin halv stive pik op i hende og begyndte at kneppe hende, så hans pik kunne komme tilbage til fuld styrke igen. Hvad laver du? Spurgte Victoria nervøst.

Efter du gjorde sådan et godt stykke arbejde med at kneppe min pik med din kusse, så jeg tror, ​​det kun fair af mig at give dig gengæld, med at kneppe dig til du ikke kan mere, grinede Omar. Så hold på hat og briller for nu får du en kneppetur i dit liv, for nu kommer Omars baghyler. Omar begyndte at kneppe Victoria hårdt bagfra. Hun blev kastet rundt igen som en kludedukke, men denne gang hun at mærke pikken i fuld længde. Pikken kørte som en cylinder hurtigt ind og ud af hende, hans nosser slog imod hendes klitoris som lød som om der var en gav bifald. Det var også en af ​​de vådeste kneppe ture jeg nogensinde havde set. Omar skiftede tempo og dybde for at Victoria kunne tigge ham om at kneppe hende hårdere. Det tog ikke ret lang tid før hun begyndte. Victoria tiggede og bad ham om at kneppe hende hårdere og dybere, og ville ha hans sperm og at blive kneppet i røven. Omar ville også ha hende til at se og bede ham kneppe hendes datters røv. Victoria var helt med på at spille efter Omars ord spil. For hun var så liderlig og fik hendes største kneppe rejse i sit liv, og ville ikke have det til at stoppe nu og her. Så hun begyndte at snakke frækt, fordi det tændte hende at gøre det nu. For det var DET Omar ønskede at høre fra hende.

Vil du stadigvæk have det op i din røven tøs? Spurgte Omar. Ja tak, tage mig i røven. Knep mig i røven, stønnede Victoria entusiastisk. OK tæve, du bad selv om det, men du skal nok brug for lidt forberedelse, sagde Omar. Da han kaldte på mig igen og sagde til mig. Kom og hold hendes røv for mig, imens jeg tjekker denne anden Paki tæve. Omar trak sin massive store negerpik ud. Den var dækket af skum, som om nogen havde lagt en stor klat flødeskum på den. Han gik over til Shirley og trak buttpluggen ud af hendes røv. Hey tøs. Paki fisse. Er du klar til din herres pik? Han knurrede til Shirley? Hun klynkede hvad jeg troede var et ja. Ikke fordi det betød noget for Omar som allerede havde halvdelen af ​​sin monster pik op hendes fisse. Han lænede frem over hende, så hans pik blev dybt begravet helt ind nosserne, der slog imod hendes åbne røvhul derefter trak han sig tilbage. Hans sorte pik var skinnende igen. Tag lige et kig på det her, grinede Omar. Denne lille Paki tøs her har renset alle hendes mors sperm fra min pik med hendes kusse. Er det ikke sødt af hende? Jo svarede Victoria og jeg. Omar greb Shirleys ben og satte hende ankler på hans skuldre.

Åh nej! Mumlede jeg ind i Victorias øre. Nu giver han hende hele sin forhammer. Hendes fisse kommer til at ligne hundekød når han er færdig med hende. Søde lille Shirley kommer ikke til at være så lille efter det. Men det er det der gør hende værd for at få en rigtig mand. Han er bare så, åh min gud, jeg har brug for ham i mig igen, stønnede hun. Det var lidt svær for mig at sluge. Victoria havde forvandlet sig til en tøs som fra nu af, kun ville ha sorte pik på mindre end en time. Hun ville have sin datter til det samme. Jeg tog om min stive pik og stak op i hendes røv, imens jeg tog fat i hendes hofter og kneppede hende så hårdt, som jeg nu kunne. Hun bukkede sig og hvinede, for at jeg ikke skulle stik den op i hende. Jeg fortalte hende at hun skulle stoppe med at spille kostbar, for jeg havde set billeder af hende og hendes mand og vidste, at hun ikke var nogen anal jomfru. Jeg tror ikke hendes tandlæge mand kneppede hende så hårdt som jeg gjorde nu. Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke græd inden i, ved synet af min kæreste på den måde hun tog i mod Omars modtagende straffe prøvelser. På samme tidspunkt var det stadig det mest sexede ting, jeg nogensinde har set, og så mine følelser var meget blandet om det. Shirley var ved at blive gennemkneppet af Omars monster pik. Hans pik var et slør, da hans pik kørte som et stempel ind og ud af hende. Hun havde hendes ankler krydset bag Omar hoved og havde løftet sin røv helt ud til skranken. Hun havde også støttede sig med hænderne fast knuget om kanten af ​​disken.

Omar havde fået åbnet en del af Shirley sari, så han kunne se hendes store bryster. Det var dejligt at se dem hoppe rundt og svajede som en nervøs gelé. Shirley havde helt mistet sit eget jeg, hun var på en anden planet. Hun blev bragt tilbage til bevidsthed da hun mærke Omars invadere hendes røv. Jeg kunne ikke holde sig tilbage længere, og sprøjtede min sperm op i Victorias røv. Jeg fik fat i buttpluggen, der stadig var på disken. Jeg tror du vil få brug for det nu, brummede jeg i Victorias øre og som mit sidste udtryk for foragt, da jeg pressede buttpluggen op. Hun skreg, da hun mærkede den tykke del udvide hendes ringmuskel, åbne sig og lukkede igen på et splitsekund efter den var kommet helt ind.

Det var noget du kunne lide, ikke sandt? Hånede jeg da jeg gav hendes baller et slag. Hvorefter jeg gik tilbage til min observation position. Efter et par minutter, trak Omar ud af Shirleys røv og gik tilbage til Victoria. Han kneppede hende med buttpluggen med hurtige stød, hvorefter han trak den ud og stak hans monster negerpik op i hendes røv. Efter fem minutter røv puling behandling, gik han tilbage til Shirley og kneppede hendes fisse igen. Omar fik dem begge til at knæle på alle fire ved siden af ​​hinanden på gulvet. Han skiftede til at kneppe dem med hans monster i hvert af deres huller, bytte fra mor til datter og tilbage igen.

Så er det tid for din tøs Paki kusse for at få jeres herres dyrebare kærlighed saft. Ja herre, giv min datter din sperm. Sprøjt hende fuld som du har gjort det ved mig, stønnede Victoria. Jah! Kom og fylde min Paki kusse med din sperm, herre. Sprøjt langt op i mig, gør mig gravid. Jeg indså, at han ikke havde planer for sin tilbagetrækning, for nu havde Omar fuldt ud tilladelse om at udfylde disse damer med hans sperm. Han behøvede ikke at bede Shirley tigge for hans sperm, for det havde hun allerede gjort. Men før han kom i hende, fik han dem til at slikke sin pik ren. Efter han kneppede et hul af gange på hver af dem. De lå stadigvæk på alle fire, og spredte hinandens baller med hovedet tæt på. De slikkede lystigt løs af deres røv og fissesafter, når han trak sig ud så var deres munde klar.

Jeg vil ha din store negerpik i min Paki kusse. Bol mig tyk. Fyr din stor ladning af negersperm op i min kusse, sagde Shirley. Ja kom og knep min datter, gør hende gravid. Jeg vil se du køre din store pik helt op i hende, og kommer i hende, sagde Victoria liderligt. Omar gik hen til en af de bokse hvor man kunne klæde sig af, og hentede en lille bænk som han vidste der stod i den ene boks.

Shirley var hurtig til at lægge på den med vidt spredte ben, Omar var hurtig over hende. Han holdte ikke igen med sine stød, for han kneppede hende dybt og hårdt. Så hendes store bryster gyngede i takt med hans stød. Hun stønnede og skreg højt når han var helt i bund. Ja sådan, knep hende dybt. Kom min lille skat, tag hans store pik op i dig. Hun kikkede dybt og liderlig skiftevis på dem begge. Der gik ikke langt tid han kom, kunne han mærke. Med brøl skød han dagens anden store ladning sperm dybt ind i hendes fisse. Hendes ben holdte ham inde, til han var færdig. Øjnene rullede i hendes hoved, hele hendes krop rystede for hun var kommet igen. Hun havde ikke tal på hvor mange hun havde. Han faldt over på hende og lå der i en 5-10 minutter, før han trak sig ud. Igen plaskede der rigeligt af mængder af sin dyrebare sperm ud og ned til gulvet. Omar et videokamera frem og begyndte at filme, da han fik Victoria og Shirley at sutte ren. Og fik hans uhyrlige store sorte pik tilbage til fuld hårdhed. Han var bestemt ikke færdig med dem i nu. Så han fik mig til at filme dem, da de kneppet i enhver tænkelig stilling. Han fik dem til at sige ting til kameraet, da han bankede pikken i bund på dem. Såsom: Jeg er en Paki tøs. Knep mig. Bank dine store tunge nosser op i mig sammen med din store sorte pik. Jeg elsker din store neger pik. Jeg er en Paki neger tøs. Du skal sprøjte mig fuld, jeg vil ha dit barn osv. Derefter fortalte han mig at forlade butikken, da jeg forlod butikken. Kneppede Omar min kæreste hårdt bagfra. Med hendes mors godkendelsen. Min vilde dag havde givet bagslag mig. For efter dette var sket, min rolle var primært at fungere som en respektabel facade for deres aktiviteter med Omar.

Både Victoria og Shirley er nu Omars trofaste Paki ludere, som på hans kommando var altid op for nye smagsprøver af hans store sorte monster pik. Victoria og Shirley begge er gravid med Omars babyer. De vil nu have mig til at gifte mig med Shirley for at til at fungere, at skal være far til barnet, når det er født. Omar siger, han nok skal holde øje dem begge. Og det er jeg slet ikke i tvivl om han gør.

porno med danske piger