STOP utroskab og onani med et kyskhedsbælte

STOP utroskab og onani med et kyskhedsbælte

SPAR MANGE PENGE

Sæt lås på din partners kønsdele og undgå han eller hun boller uden om.

For de fleste indgår kyskhedsbælte i en form for dominerene leg, hvor den ene part bestemmer hvornår den anden skal kunne få orgasme, ved at sætte penissen eller vaginaer bag lås og slå.

Kyskhedsbælter har eksisteret helt tilbage fra renæssancen, det har har traditionelt set været lavet af jern og meget tungt at have på. Selve kyskhedsbæltet dækker over de intime dele og bruges i grove træk til at låse mandens penis eller kvindens vagina inde og dermed forhindre onani eller samleje. Tilbage i renæssancen brugte man det til at forhindre seksuelle fristelser blandt visse personer. Andre brugte bæltet til at beskytte deres døtre så de kunne beholde deres uskyld.

Kort fortalt er et kyskhedsbælte for dem, der tænder på dominanslege, det kaldes også et penis/pikbur og pik/penisfængsel. Det er for mange mænd pirrende, når en anden person – f.eks. deres domina – låser penis inde og fuldstændig kontrollerer, hvornår han må slippes fri. Det er ikke muligt for manden at få erektion, når han bærer et kyskhedsbælte. Det kan være ydmygende lige såvel som smertefuldt – to ting, som mange fetish-entusiaster tænder på. Et kyskhedsbælte er dog ikke kun for fetishentusiasterne men også for dem, der gerne vil have lidt spænding ind i sexlivet.

Er du nybegynder, øvet eller erfaren i kyskhedsbælter?

Der findes kyskhedsbælter i tre forskellige materialer: plast, silikone og metal. Hvilken, du skal vælge, er selvfølgelig et spørgsmål om smag og behag, men helt overordnet kan man sige, at nogle af dem er bedst til nybegyndere, andre til øvede osv.

Du får her et kort bud på, hvilke kyskhedsbælter der passer til hvem, og længere nede i indlægget får du en mere fyldestgørende forklaring på de enkelte.

– Er du nybegynder, anbefaler vi et kyskhedsbælte i silikone, som f.eks. Bon4 Plus, da denne er fleksibel i formen og behagelig at have på – selv over længere tid.
– Er du til et mere hårdt materiale og måske en smule øvet, så er CB kyskhedsbælterne i plast ideelle. De findes i forskellige størrelser, men den gennemsnitlige mand vælger som regel CB6000.
– Har du erfaring inden for området, er det måske et kyskhedsbælte i metal, som du skal prøve. Her er Metal Worx Cock Cage ideel.

CB Kyskhedsbælter

På erosexshop.dk er en række kyskhedsbælter kaldet CB Chastity Device. De er alle fremstillet af hårdt plast (polycarbonat) – hvoraf en enkelt af dem er belagt med krom – hvilket gør dem utroligt holdbare. Fælles for alle disse kyskhedsbælter er, at de leveres med forskelligt tilbehør, som gør det muligt at justere, hvor stramt de skal sidde om penisroden.

Vær opmærksom på, at det på det enkelte kyskhedsbælte IKKE er muligt at justere på selve længden – her skal du i stedet vælge det kyskhedsbælte, som du synes er passende til dig. CB6000 er et kyskhedsbælte på 8,25 cm. Det er dette kyskhedsbælte, som den gennemsnitlige mand vælger. Er du til et mindre, så vælg f.eks. CB6000S, som med sine kun 6,35 cm er det mindste vi har, eller Curve (9,5 cm), hvis du er til et længere cage.

Til alle CB-kyskhedsbælterne medfølger 5 forskellige ringe samt låsepinde og spacers (en spacer er en lille dims, som bestemmer afstanden mellem ringen og selve penisburet) i forskellige størrelser. Derudover medfølger en hængelås med nøgle, som du bruger til at låse kyskhedsbæltet fast med. I pakken er der også fem plastlåse med serienummer. De har et individuelt serienummer, som gør, at den, der bestemmer over dig, kan tjekke, om du har haft kyskhedsbæltet taget af.

SEX I DAG?

Plastlåsene kan ikke bare sådan lige tages af – de kan kun komme af, hvis man bruger en saks eller skærer dem over. Plastlåsene er også ideelle at bruge, hvis du skal igennem en metaldetektor med kyskhedsbæltet på.

Sådan sætter du CB-penisbur på:

– Det kan være en fordel at starte med at smøre lidt glidecreme på penis for at gøre påsætningen så behagelig som muligt.
– Sæt den af de fem ringe, som du ønsker, ned over penis og kugler.
– Sæt topring-stykket på ringen med låsepindene.
– Sæt en spacer på låsepinden, placér penis i buret, og lås buret fast med hængelåsen (eller plastlåsene).
– Efter brug vasker du det i vand og sæbe. Du kan også med fordel skolde det i varmt vand (i 2 minutter).

Kyskhedsbælte i silikone

Er du til et kyskhedsbælte i et blødere materiale end plast, så er Bon4 Plus-kyskhedsbæltet perfekt. Det er fremstillet i blød silikone og derfor mere behageligt at have på – også over længere tid.

Selvom silikonematerialet gør Bon4 Plus blød og behagelig at have på, så er den stadig meget fast i overfladen.

Fordelen ved Bon4 Plus er, at der medfølger to penisbure i to forskellige størrelser. Desuden medfølger der fire bagringe i forskellige størrelser, som gør det muligt for dig at tilpasse kyskhedsbæltet præcist efter dine behov. Du samler selve penisburet og bagringen med de medfølgende låsepinde og plastbånd. Start med at sætte ringen omkring penisrod og kugler og sæt herefter penisburet på. Se hvordan på videoen herunder.

Brug lidt vandbaseret glidecreme, når du sætter kyskhedsbæltet på, og husk at vaske det i varmt sæbevand efter brug – alternativt; skold det i kogende vand i et par minutter.

Kyskhedsbælter i metal

Nogle er til plast, andre til silikone og nogle til metal. Er du til metal, så er Metal Worx Cock Cage måske noget for dig. Det er nærmest formet som et metalgitter og er i det hele taget utrolig stilfuldt. Det er et luksuriøst kyskhedsbælte, som tilmed er utrolig holdbart.

Kyskhedsbæltet består af to dele. Selve penisburet og en ring i metal. Start med at sætte penisburet ned over penis og kugler. Sæt derefter ringen omkring og lås dem sammen med hængelåsen.

Der er mange, der vælger at låse kyskhedsbæltet fast med plastlås i stedet for en hængelås i metal. Det specielle ved en plastlås er, at den ikke bare sådan lige kan tages af, men skal klippes op med en saks. Du kan købe plastlåsene separat i erosexshop.dk shoppen.

Kyskhedbælte til Kvinder

Både for mænd og kvinder: Traditionel set har kyskhedsbælter mest været henvendt til mænd, men der er også kommet en lang række kyskhedsbælter til kvinder. Selvom det ikke har samme design som til manden, fungerer det på samme måde. De kan fås både hvor de dækker hele det intime områder, eller med en frækt kæde som går fra front til bagside og ikke overlader meget til fantasien. Oftest ligner det til dels en trusse, og det er oftest lavet i læder, hvor der er enten et hul eller helt lukket af til kvindens vagina, alt afhængig hvilken type leg I tænder på.

Disse læder kyskhedsbælte til kvinder er meget stilfuldt og i topkvalitet. Det er fremstillet af ægte sort læder og er håndlavet i Holland. Kyskhedsbælterne er ideel til dig, der tænder på dominanslege, og dig, der går op i høj kvalitet.

porno med danske piger