Unge kroppe del.2

SPAR MANGE PENGE

Han havde sat sig på en af vores klapstole. Hans nosser så brandvarme ud, og hang slapt ud over kanten af sædet på stolen. Han pik var tydeligvis påvirket…

Jeg kunne ikke lade være med at smile til mig selv. Her lå jeg gamle kone dengang midt i fyrrene og forsøgte at få lidt lir ud af en ung knægt. Jeg smugkikkede en gang imellem over til ham, men enten var han for træt eller også meget standhaftig, for han rørte sig ikke ud af flækken. Hans pik lå glat og slap ned af det ene lår.

Min mand og jeg har den klare aftale, at vi kun swinger sammen. Det gjaldt også dengang, så der var ikke på nogen måde optræk til noget. Altså ikke udover at jeg blev mere og mere liderlig. Jeg lå ganske enkelt og fantaserede om alle de skrækkeligt frække ting, som jeg kunne gøre ved Anders.

Vi svedte begge to bravt i solen. Efter næsten en times solbadning i tavshed, kunne jeg høre ham rejse sig op og gå ind i køkkenet. Et par minutter efter kom han hen til mig, og spurgte om jeg ville have en cola. Jeg satte mig op i min solseng. Han stod lige ved siden af. Hans lange, glatte pik var lige på højde med mit ansigt, og jeg kunne dufte den helt fantastiske duft af en en velplejet og småliderlig pik. Det eneste jeg behøvede var at åbne munden og læne mig lidt frem, så ville jeg mærke den ophidsende og beroligende fornemmelse i munden, som jeg kendte så godt.

SEX I DAG?

Jeg kikkede op på ham. Han havde kort mørkt hår, og var i god form. Han smilede til mig på den frække måde. Det er den måde, der tydelig viser, at en mand har opdaget at hun er til at få fat i. Jeg kunne mærke, at hvis jeg ikke var forsigtig kunne jeg hurtig miste kontrollen over situationen.

Jeg så ham direkte i øjnene, og roste hans krop. Han kvitterede med et smil, og med lidt nervøst at rose tilbage. Vi kom i snak. Han kunne ikke se på mig, hvor liderlig jeg i virkeligheden var. Modsat kunne han ikke skjule, at han var påvirket. Han havde sat sig på en af vores klapstole. Hans nosser så brandvarme ud, og hang slapt ud over kanten af sædet på stolen. Han pik var tydeligvis påvirket, og jeg kunne se, at der havde dannet sig en hinde af smørelse inde under spidsen af hans forhud.

Vi talte om alt muligt. Mest om ham og hans fætter og deres planer. De skulle bo sammen i Aarhus, når de kom igang med studierne. Ingen af dem havde en fast kæreste, og det meste af deres fritid gik vist mest med udendørs aktiviteter.

Jeg kom i tanke om, at det egentlig var min mand og jeg, der havde bestemt, at vi ville drille de to unge fyre lidt. Jeg satte mig derfor op på kanten af min solseng, og spredte mine ben. Fordi jeg altid er glatbarberet fik han frit udsyn til min kusse. Den var så våd, at den åbnede sig af sig selv, med de to store indre skamlæber spredt helt ud. Det var meget meget svært for mig, ikke at stikke en finder op i mig selv lige foran ham. Men virkningen udeblev heller ikke. Hans pik rejste sig som en flagstang imellem hans ben. Forhuden gled tilbage af sig selv, og afslørede et glinsende hoved, hvorfra der engang imellem dryppede lidt smørelse.

For ligesom ikke at gøre situationen alt for kunstig, daskede jeg til pikken og drillede ham med at han godt nok måtte være sulten, siden han kunne få rejsning over min gamle krop. Sandheden er, at selvom jeg selv synes, at jeg har både for store bryster og en alt for stor røv, så har jeg stadig noget af min ungdoms timeglasform. Og selvfølgelig var det min krop, der gjorde ham liderlig. Han undskyldte, jeg slog det hen, og efter lidt mere small talk gik han ind for at få et bad. Jeg vil tro han også gik ind for at spille den af. Men inden han gik aftalte vi, at hvis min mand og hans fætter var med på den, så kunne vi alle fire gå til vandet sammen, når de kom tilbage – eller måske kunne vi grille sammen om aftenen

(fortsættes).

 

porno med danske piger