Den falske stuepige rengjorde min pik

SPAR MANGE PENGE

Man kunne se hun ikke havde trusser på, og hendes flotte ben var dækket af et par sorte selv siddende strømper. Hendes korte støvler havde de længste hæle jeg nogen sinde havde set…

SEX I DAG?

Under en af mine rejser i udlandet havde jeg en sjov oplevelse. Jeg var indkvarteret på et hotel i Skopje, Macedonien. Hotellet var af meget fin standard, og der var både pool og sauna i kælderen på hotellet. Nu er jeg en af dem der arbejder bedst, når det er sent. Så ved en 3 tiden om natten ville jeg lige friskes lidt op, og besluttede mig for at gå ned i poolen med en efterfølgende sauna tur. Jeg tog mit håndklæde og kom så i tanke om at jeg ingen badebukser havde. Jeg besluttede mig for at jeg ville bade nøgen, der var forhåbentlig ikke andre end mig dernede.

Jeg tog elevatorer ned i kælderen, og som jeg havde forventet var der ingen. Jeg tog tøjet af og hoppede i poolen. Det var ganske dejligt at bade uden tøj på, og mærke det varme vand. Vandet havde bare et minus, en positiv effekt på min pik, som voksede. Efter lidt svømmen frem og tilbage var det tid til saunaen og jeg gik op af vandet. Min pik stod stadig lige ud i vejret. Og jeg besluttede mig for at jeg ville tage en hurtig tur, når jeg kom ind i saunaen. Som sagt så gjort. Saunaen fremmede min liderlighed endnu mere, og der gik ikke længe før jeg lå på en bænk med pikken i hånden og tænkte frække tanker.
Pludselig gik døren op og jeg fór sammen, og smed håndklædet over min pik, som hurtigt faldt sammen. ” Bare fortsæt” sagde kvinden, en rimelig pæn kvinde i begyndelsen af 30érne. ” Vi har jo alle et behov”.
Hun var iført et stramt siddende latex sæt i sort, der sad stramt på hendes krop. Foran og bagpå var der en lynlås der gik hele vejen ned til hendes underliv. Man kunne se hun ikke havde trusser på, og hendes flotte ben var dækket af et par sorte selv siddende strømper. Hendes korte støvler havde de længste hæle jeg nogen sinde havde set, og de nærmest endte i en syl. Hendes ansigt var smukt og hendes lange sorte hår faldt fra side til side, men hun lod en moppe glide hen over gulvet.
Jeg havde lidt svært ved sådan lige at komme i stemning igen, for jeg havde helt mistet mælet over at hun bare forsatte med at gøre rent som intet var sket. ” Du er Dansker” spurgte jeg. ” JA” svarede hun og fortalte, at hun arbejdede for en hjælpeorganisation som lå i området. Hun havde været i området i et par måneder og forventede at skulle blive et stykke tid mere.
Lidt forundret sad jeg og kiggede på hende, og spurte hvad hun så lavede her med en moppe, iført en meget kort stramt siddende latex ting. Hun grinede og sagde, at hun havde siddet i baren da jeg havde tjekket ind på hotellet, og hørt at jeg var fra Danmark. Da det ikke var så tit der kom Danskere på hotellet og slet ikke unge fyre som mig, så ville hun udnytte chancen og se lidt nærmere på mig. Jeg havde fået værelse lige ved siden af hende og hun havde hørt jeg gik ud. Hun havde fulgt efter mig og set at jeg tog elevatoren ned i kælderen. Hun havde taget den anden elevator, og da hun så jeg hoppede i vandet uden tøj på, tog hun chancen og gik op og tog sin ”udsmykning ” på og håbede jeg var frisk på en fræk tur. Det var længe siden hun sidst havde haft sit sex, og hun fortalte hvordan det tændte hende at mærke latexen glide op af hendes krop. Moppen, havde stået uden for døren, og den havde hun bare taget med som en undskyldning for at gå ind i saunaen.
Jeg grinede over hele hovedet, samtidigt med jeg måbede og var i tvil og det var en drøm eller virkelighed. Jeg tænkte at det var da den mest liderlige kvinde jeg havde mødt, og hun måtte da meget gerne få min pik.
Mens jeg kiggede på hende, begyndte jeg at fantasere om hende og min pik voksede mellem benene på mig.
Jeg blev brat vækket af min drømme verden, da hun spurte om hun måtte gøre min pik ren. Jeg svarede at det måtte hun da gerne, bare hun ikke gjorde det med moppen.
Jeg sad på den mellemste bænk i saunaen, da hun kom hen og fjernede håndklædet der lå hen over min pik. Hun slikkede sig om munden, og lod sin mund glide ned over min pik, der stod stor og stiv. Hun suttede fantastisk, og jeg kunne mærke at det var så godt at der ikke gik lang tid før jeg var ved at komme. Jeg prøvede at stoppe hende, men hun blev ved. Jeg kunne mærke hvordan hendes tunge gled rundt om mit pikhoved, samtidigt med at hun lod den ene hånd glide op og ned af min pik. Hendes fingre på den anden hånd havde fundet vej op til mit røvhul, og jeg kunne mærke hvordan hun pressede en finger op i mig. Det var for meget for mig, og efter et par minutter sprøjtede jeg hele hendes mund fuld med min sperm. Hun slugte det hele og rejste sig op. Hun ville ikke lade noget sperm gå til spilde, så jeg kunne se hvordan hun lod sin finger glide rundt om munden for at tage alt den overskydende sperm. Derefter stak hun sine fingere ind i munden, og slikkede dem som en hund slikker på en is. Der måtte ikke gå noget til spilde.
Jeg sad stadig der måbende og tænkte at det her var løgn, men det var ved at gå op for mig at det virkelig skete.
Hun foreslå vi gik op på hendes værelse og fortsatte.

– og det gjorde vi.

porno med danske piger