I trussen på en kvinde

SPAR MANGE PENGE

Ligger min hånd på Anettes lår. Hun smiler. "Hvad laver du?" spørger hun og kigger på min hånd. "Ikke noget" siger jeg. "Jo du gør!" siger Anette. "Jeg har lyst til dig!…

Jeg var ikke ret gammel, da jeg var i trussen på Anette. Faktisk kun 19. Hun har 29, og vi havde været veninder i lidt tid…

SEX I DAG?

"Hej smukke.. Hmm kommer du ikke over?" jeg var spændt på svar. "Jo da er der om 5 min." Anette lagde røret på. Jeg gik ind på mit væresle, og skiftede til en alt for nedringet top, og et par jogging-bukser. Jeg følte mig fræk, og klar på den værste. Hvad har jeg dog gang i? tænkte jeg, og skævede til min storer bryster, der næsten sprang ud. Det ringede på døren. Jeg gik ud og åbnede den, og der stod Anette i en lårkort kjole, ligeså nedringet som min. "Hej.. du ser godt nok flot ud!" sagde jeg, og stirrer på hende bryster. "I lige måde!" sagde hun, og gik indenfor. "Skal vi ikke se en film?" spurte hun. "Jeg har taget en rigtig god kærlighedsfilm med," grinte hun. Hun satte sig i sofa’en, og smilte. Så klappede hun ved siden af hende, og sagde: "Kom! … " jeg adlød og satte mig ved siden af hende. "Du er enormt fræk i de der bukser," sagde hun. "Tak!" svarede jeg. Anette satte video’en på. Det viste sig at være en meget fræk komedie. Vi sad meget tæt, og jeg kunne mærke at jeg blev våd.

Jeg ligger min hånd på Anettes lår. Hun smiler til mig. "Hvad laver du?" spørger hun og kigger på min hånd. "Ikke noget" siger jeg. "Jo du gør!" siger Anette. "Jeg har lyst til dig!" siger jeg. Jeg læner min frem og slikker hende på halsen. Anette rejser sig, og tager min hånd. "Kom, så skal jeg give dig hele armen!" siger hun. Jeg smiler frækt og følger med hende. Vi sidder os på sengen. "Du er meget lækker!" siger Anette. "Du gør mig liderlig!" sagde jeg. Jeg læner mig frem og slikker hende hals. Anette roder i mit hår, og stønner. Jeg slikker mig vej op til hendes mund. Vi kysser blidt hinanden. Jeg ligger min hånd på hendes lår igen og nusser hende lår. Anette gør ikke noget, sidder bare og kysser mig. Jeg begynder, at nusse hendes inderlår.

Vi kysser længe, og jo længere tid der gik, jo mere våd blev jeg. Min hånd glider ind under hendes kjole, og op til hendes store bryster. Jeg klemmer om hendes venstre, og stønner højt. Anette nyder det. Jeg tager hende kjole af, bagefter hende BH. Vi ligger os i sengen. Jeg er stadig fuld påkældt. Jeg slikker hendes hals og ned til hendes bryster. Jeg kyser dem, og sutter på hende faste vorter. Hun stønner. Jeg kysser længere ned, og helt ned til hendes trussekant.

Min hånd fjerner trussen og jeg begynder straks at slikke. Jeg finder hendes klit, og sutter på den. Min hånd finder frem til hendes skedeåbning, og jeg fører et par fingre ind, mens jeg sutter. Hun stønner. Jeg holder op et sekund, og sætter mig ved siden af hende. Jeg tager min top af og min BH. Tager hendes hænder, og fører dem op til mine vorter. Jeg stønner. Jeg tager mine joggingbukser af, og trusser. Hun smiler frækt. Jeg ligger mig nen og begynder, at onanere. Hun kravler hen til mig, og overtager. "ÅH! Slik alt hvad du kan!" råber jeg, og får hurtigt min orgasme. Jeg ligger mig træt i sengen. "Tak!" siger jeg, og kysser hende. "Lad os mødes igen!"

porno med danske piger