Café Rusticana del.1

Nicolai lå og fantaserede over hvordan Peter var at bolle. Han forestillede sig, at Peter sad ovenpå ham, og at han allerede var i gang med at bolle verden flotteste fyr…

Nicolai bor i en lille lejlighed i centrum af en større provinsby. Han studerer ligesom så mange andre, uden at vide om resultatet egentlig vil føre til andet end arbejdsløshed. Nicolai har boet i lejligheden i et halvt år, og det er det første sted han bor efter han er flyttet hjemmefra. Følelsen af at være sig selv var underlig. At han pludselig kunne bestemme det hele selv. Ingen kom efter ham, når han ikke havde ryddet op, opvasken kunne blive stående og ingen stillede spørgsmål til hans natlige udskejelser.

Nicolai er relativ ny i "faget", og ved ikke rigtig om han er til den ene eller anden side – men han kan nu godt skelne de flotte fyre fra hinanden – også dem, som han gerne vil hilse nærmere på. I den sidste tid har Nicolai pjækket en del fra "Uni". Han har fundet et godt sted, Café Rusticana, og der tilbringer han en del timer, og især nattetimer. Det har foreløbig ikke givet "gevinst", men han har heller ikke selv gjort så meget for det. Det er svært, og når Nicolai endelig ser en fyr han gerne ville kende lidt nærmere, så er de enten aldrig alene eller også sidder de og venter på vennerne. Nicolai ønsker ikke ødelægge et forhold, men hvorfor kan han ikke bare møde en som passer til ham.

Det er fredag, og Nicolai har planlagt en tur hjem til de gamle for at spise, selvom han ikke rigtig har lyst. Ikke fordi det ikke var hyggeligt, men der skete så meget i Nicolai’s liv i øjeblikket, og han var ikke rigtig parat til at indvie sine forældre i alle hemmelighederne. Efter de havde spist, og fået en kop the begyndte han at blive rastløs. Han stak dem en lille hvid løgn, om at han havde haft hovedpine hele dagen, og at han derfor ville tage tidligere hjem. Klokken var ni, og da han cyklede af sted var der ingen tvivl om, hvor cykelturen skulle ende. Der var også allerede kommet en del mennesker. Han kiggede hurtigt rundt i cafeen. Var der nogen han kendte, eller var der nogen han skulle lægge mærke til. Joh, henne i hjørnet sad en mørkhåret fyr. Han så tiltalende ud, og let muskuløs – det var lige et udseende der passede Nicolai, og så havde han brune øjne. Han sad og læste en avis. Skal det være, skal det være nu, tænkte Nicolai.

-Er der optaget her, spurgte han og kunne allerede mærke at hans stemme skælvede lidt. Fyren kiggede op fra avisen, smilede og svarede, at det var der ikke. Nicolai satte sig på stolen ved siden af ham, og da tjeneren kom ned til bordet bestilte han en Cappucino. Tjeneren henvendte sig også til den anden, idet han smilede. Det var som om de kendte hinanden, men det var jo heller ikke umuligt.

De sad lidt uden, at der var nogen der sagde noget. Nicolai tog Euroman op af tasken, og begyndte at bladre det igennem. Det nye mandeblad, men så interessant var det nu heller ikke. Han kunne ikke rigtig koncentrere sig, og lagde det væk igen. Der var et eller andet imellem dem, men ingen turde bryde "isen".

Fyren overfor kiggede op, og Nicolai vidste ikke rigtig om han brød sig om situationen. Var det ikke lidt pinligt. På den anden side, det var jo derfor han var kørt derind.

-Davs, jeg hedder Peter, sagde fyren og rakte hånden frem. Kommer du tit her?, spurgte han, og Nicolai kunne mærke, at han gerne ville i kontakt med ham, men det var ligesom om tungen slog knuder og det hele var forbandet svært. Han virkede jo flink nok, og så så han godt ud – hvad mere kunne man forlange.

-Næh, det gør jeg ik…, sagde Nicolai, det vil sige jo, her på det sidste har jeg nok været her en del. Jeg kan godt lide cafeen her, og specielt de mennesker der kommer her, sagde han og smilte lidt genert tilbage. Hvordan er det jeg udtrykker mig, tænkte Nicolai. Kunne jeg da for pokker ikke bare slappe lidt af. Men hjertet hamrede, og ørerne blev helt varme – for ikke at nævne hvordan han havde det længere nede. Nicolai kunne mærke, at der skete noget i de mellemste regioner. Han mærkede at stemningen imellem de to var god. Var det nu det skulle blive til andet end blot ved tanken og lysten.

Hvor hurtigt kunne man fare frem. Det skulle jo heller ikke virke som om han kun tænkte på, at bolle eller komme i lag med hvem som helst. Det hele var meget kompliceret, og inderst inde var han egentlig parat til bare at bolle løs – men allerhelst med ham her. Han tog sig sammen, og spurgte hvad han lavede, når han ikke går på café?

-Jeg studerer, sagde han og så lagde han avisen fra sig. Jeg læser samfundsvidenskab på universitetet. Det har jeg gjort i godt et år, men jeg ved ikke rigtig om det i virkeligheden er noget for mig. Hvad med dig?

Gad vide hvad han egentlig er for én, tænkte Nicolai. Samfundsfag, det lyder sgu da røv trist. Måske er han en af de der sociale eksperimenter, som overfalder alle nye bøsser, fordi de endnu ikke kender ham, eller er han en fyr der er værd at samle på. Han så nu meget tiltalende ud, og virkede da også naturlig i sin væremåde og slet ikke som sådan en samfundsstuderende.

-Jeg læser medicin, svarede Nicolai. På første år, så jeg har langt igen. Jeg vil gerne have med mennesker at gøre, og så syntes jeg at det kunne være spændende at læse til læge. Jeg vil allerhelst have min egen lægepraksis, men der er jo ingen der siger, at jeg overhovedet når så langt.

Mon han kommer sammen med en anden. Hvorfor er han egentlig her? Vil han også gerne have et fast forhold, eller er han mere til noget nyt i ny og næ, et løst knald og så videre.

-Jah, det er vist ret hårdt at læse medicin, men en læge kommer jo også i kontakt med mange "spændende" mennesker på en ret intim måde, gør de ikke?, kommenterede Peter.

Var der noget forkert i at være læge? Nicolai kunne mærke, at Peter skulle til at sige noget mere, men han tog sig i det og grinede lidt. Hvad mon han grinede af. Havde han sagt noget forkert?

Nicolai havde allerede bemærket bulen i Peters bukser. Ikke fordi han troede den allerede var stiv. Han hørte vist bare til en af de mere veludrustede, som man ofte læste om i bladene – men sådan en rigtig mandepik er nu heller ikke dårlig.

Så kom tjeneren med de to cappucinoer, og da Peter flyttede avisen, faldt den på gulvet. Han bukkede sig ned for at samle den op. For ikke at få overbalance støttede han med en hånd på Nicolai’s knæ. Det gav et gip i ham, og Nicolai kunne mærke, at der var liv i hans bukser, og bulen begyndte at vokse. Pinligt. Tænk nu hvis det kunne ses – eller måske var det netop en fordel.

Imens de drak deres kaffe sad de og snakkede, og Peter spurgte interesseret til Nicolai’s studier, og hvad han ellers fordrev tiden med. Så fandt de ud af, at hvis de skyndte sig kunne de lige nå den sene aftenforestilling i biografen. De løb det sidste stykke, og fik da også kun lige købt billetter inden tæppet gik og reklamerne begyndte. Det var ikke de dyreste billetter, men ok, det var da hyggeligt med en biograftur, og især tanken om hvad dette møde med Peter kunne føre til.

Da reklamerne var færdige og filmen var begyndt, lænede Peter sig over til Nicolai og hviskede, – Det er bare en helt fed film. Nicolai kunne dufte ham. En let krydret duft. Det må være en italiensk parfume, tænkte han.

Peter sad helt op ad Nicolai. Det var en dejlig følelse. Pludselig bevægede han sig, og Nicolai mærkede hans hånd mod sit lår, og hvordan den derefter langsomt gled op mod skridtet. Nicolai stivnede – også dernede – og hjertet hamrede. I det samme hviskede Peter, -Du er sgu’ en dejlig fyr. Hvad skulle der ske? Man kan da ikke foretage sig det helt vilde her inde, uden at skabe al for megen opmærksomhed. Gad vidst om de andre i biografen lagde mærke til hvad der foregik.

SEX I DAG?

Nicolai lagde sin hånd ned på Peters. Jakken lå i skødet, og i det samme begyndte Peter at rode ved lynlåsen. -Jeg kan altså ikke rigtig lide det her, hviskede Nicolai. -Åh, sagde Peter, jeg skal nok passe på. Der sad ingen lige i nærheden af dem, så Nicolai begyndte at slappe lidt mere af. Han lagde også forsigtigt sin hånd over under Peters jakke, og mærkede der til sin store overraskelse, at han allerede havde taget sin pik frem. Det var en af de store. Ingen tvivl om det, og varm og hård var den også, og den var i hvert fald med på spøgen.

Peter var blid i sin måde, at kæle på. Pludselig bøjede han sig frem, som om han skulle samle noget op fra gulvet, men på vej tilbage lagde han sig hen over Nicolai, og tog pikken i munden og begyndte at slikke. Nicolai oplevede alt andet end filmen. Han nød det, og tænkte mere på hvordan han skulle holde udløsningen tilbage længst muligt, for faktisk var han allerede så langt, at den kunne sprøjte udover det hele i løbet af ganske få sekunder. Nicolai lå halvvejs ned i sædet, og fantaserede over hvordan Peter var at bolle. Han forestillede sig, at Peter sad ovenpå ham, og at han allerede var igang med at bolle verden flotteste fyr.

Biografturen havde været et påskud til, at lave andet end drikke Cappucino, og ingen af dem havde oplevet meget andet end hvad det foregik på 17. række midt for. Nu kunne Nicolai mærke det. Han var lige ved at komme. Han betragtede Peter, som var særdeles ivrig og som nu var ganske tæt på, at blive oversprøjtet med den skønneste elskovssaft. Så skete det, Nicolai kom i den skønneste orgasme han nogensinde havde oplevet.

Peter kiggede på Nicolai, smilte og spurgte om filmen var god. Der havde været andre ting at tænke på, og Nicolai kunne ikke engang huske hvad filmen hed.

Efter filmen gik de nedad gågaden, og snakkede om alt muligt. Det var en underlig fornemmelse. For tre timer siden sad han i sofaen hos sine forældre, og fantaserede, og for mindre end en halv time tiden havde han fået den suttet af i en biograf på 17. række, og oven i købet af en rigtig flot fyr. Hvad kunne man gøre til gengæld? Og hvad mon Peter forventede af Nicolai?

De nærmede sig Torvegade 16, der hvor Nicolai boede. Der kom et ægtepar gående, med hinanden under armen, og konen snakkede mens de hilste venligt. Peter og Nicolai kiggede på hinanden, uden at de sagde noget. -Jeg bor altså her. Vil du med op og se min frimærkesamling, spurgte Nicolai, mens han grinte ironisk. -Nej tak, sagde Peter. Jeg interesserer mig ikke for frimærker, men jeg ved også at du samler på sten – jeg har allerede set to flotte eksemplarer på nært hold, så det syntes jeg kunne være meget mere spændende. Så grinede han og tog Nicolai om skulderen, og klemte kærligt.

Nicolai boede på 5. sal, med udsigt over byens tage. Det var øverst oppe i ejendommen, og lejligheden var ret lille, men meget hyggelig. Der var skrå vægge og i stuen, som også fungerede som soveværelse, var der en lille altan mod sydvest. Her havde han ligget i sommer og nydt solen. Altanen var ret ugenert, så man kunne sagtens ligge helt uden tøj. Han havde tit ligget og læst og nydt at være flyttet hjemmefra, og indimellem havde han også ligget i solen, smurt sig ind i creme eller olie, onaneret vildt og tænkt på om han mon nogensinde ville finde den rigtige fyr.

Lyset var slukket ude på trappen. De stod stadig i elevatoren på vej op til lejligheden. De kyssede og stod helt tæt op ad hinanden, så de tydeligt kunne mærke bulerne i bukserne. Peter havde en hånd nede i Nicolai’s bukselomme, og derfra kunne han blidt massere og kæle. Hvad kunne man ønske mere? Åh jo, Nicolai kunne godt komme i tanke om noget der stadig manglede.

Nede i opgangen hørtes hoveddøren, lyset blev tændt og der stod de stadig i elevatoren og var dybt opslugt af hinanden. De slap hinanden, og gik hen ad gangen, Nicolai låste op og tændte lyset i lejligheden.

-Du må undskylde, at her roder lidt, sagde Nicolai. Jeg nåede ikke lige at få ryddet op inden jeg skulle afsted. Det rodede faktisk ret meget i lejligheden og sengen var heller ikke redt. Heldigvis var der lige skiftet sengetøj, så det fejlede da ikke noget. Køkkenet flød med opvask fra de sidste tre dage, og på badeværelset lå vasketøj midt på gulvet. Det var egentlig lidt pinligt, at invitere nogen hjem for første gang til sådan et rod, tænkte Nicolai.

-Her bor du da smadder hyggeligt, sagde Peter, og kiggede sig omkring. Og kunstinteresseret er du også, sagde han, og hentydede til plakaten over sengen af den meget let påklædte mand. Det var dog ikke fordi lejligheden bar præg af, at Nicolai var til mænd. Den var ikke overpyntet, men roligt og smagfuldt indrettet. Peter tog jakken og trøjen af, og indenunder havde han en grønlig T-shirt med korte ærmer, som var smøget lidt op.

-Whisky?, råbte Nicolai ude fra køkkenet. -Ja, tak svarede Peter og satte sig på sengen for at kigge nærmere på den store CD-samling. -Din musiksmag er ret blandet, hva’?, råbte Peter. Jeg sætter lige et eller andet på, hvorefter han smed sig ned i sengen, udstrakt på ryggen med armene op under hovedet. Han nød musikken fra det fede musikanlæg, og forstod bedre hvorfor Nicolai havde placeret højttalerne på den geniale måde. Det gav virkelig en super god lyd, når man lå på sengen, og så var det jo også et dejligt sted, at ligge og nyde musikken fra.

Nicolai kom ind med to drinks, og der lå Peter og hørte musik. Han havde lukket øjnene, og Nicolai stod bare der og gloede. I et kort øjeblik havde han glemt hvor smuk Peter var. Hans arme var behårede, det så sexet ud. Hvor ofte havde han ikke ligget ude på stranden og iagttaget fyrene og ikke mindst bulerne i bukserne. Hvor ofte var han ikke taget i svømmehallen – mere for at opholde sig i baderummet og saunaen end selve svømmehallen. Nu var han nået skridtet videre, og han kunne mærke geleen i knæene. Hva’ fanden venter jeg egentlig på, tænkte Nicolai, og satte glassene på et lille bord ved siden af sengen og hoppede op ved siden af Peter. Han havde også hår på brystet. Det stak ud foroven ved hans T-shirt. Åh, jeg elsker behårede mænd, det ser maskulint ud, tænkte Nicolai. Nu måtte han gøre et eller andet. Han mærkede den der trykkende klump der er i maven lige inden der sker noget spændende, og Nicolai førte en hånd hen over Peters bryst. Han lå bare helt stille, og så ud til at nyde det hele. Nicolai kunne mærke pikken begyndte at vokse igen, og han kunne også se bulen i bukserne på Peter. Han fortsatte med at kærtegne Peter ved at lade fingerne glide ned over kroppen. Han lagde sig tæt ind til ham, og trak langsomt hans T-shirt op. Så førte han en hånd henover brystet på ham, lagde sig på maven, med det ene ben mellem hans. De to buler nåede hinanden og Nicolai kunne nu mærke, at Peter også havde lyst til mere end almindelig kæleri. Peter åbnede øjnene, løftede hovedet, hvorefter de kyssede hinanden længe.

Han krængede Peters T-shirt af, og der væltede den mest pragtfulde mandige overkrop frem. Tæt behåret med mørke krøller, og solbrændt var han også. Nicolai tog også skjorten af, og imens lynede Peter sine bukser op, og ud nærmest sprang den mest lækre pik han længe havde drømt om. Nicolai smed også hurtigt bukserne, og nu lå de der tæt omslynget.

Nicolai havde engang siddet i saunaen nede i svømmehallen, hvor der også sad en af de veltrimmede svømmere. Flot krop, behåret, ligesom Peter. Han havde haft et håndklæde omkring sig, men man var ikke i tvivl om, at der var liv inde bag ved. Nicolai følte det lige sådan nu. Ønsket om, at kunne flå håndklædet af, og tage for sig af godterne var næsten uudholdeligt. Fyren i svømmehallen havde siddet og masseret sig i skridtet. Nicolai havde været paralyseret, og gå ud af saunaen havde været udelukket, fordi hans pik var helt stiv. Han var blevet ret ophidset af blot at forestille sig hvordan svømmeren så ud inden under.

Om Peter var svømmer vidste han ikke, men han lå i hvert fald her på sengen, og var klar til at blive pakket ud. Nicolai kælede videre for ham. Han kravlede ned mellem de muskuløse og veltrænede ben og lå nu der og kiggede direkte op på den skønneste pik og de dejligste nosser i miles omkreds. Med pikken i munden begyndte Nicolai, at sutte og masere de store nosser blidt, så Peter kunne få en oplevelse, som Nicolai havde haft i biografen. Han førte langsomt den anden hånd op på den buskede brystkasse. Peter stønnede, og Nicolai kunne mærke han nød det. Så vendte Peter sig om, og tog Nicolai’s pik i munden, og nu lå de der, side om side, og kælede med hinanden.

Han lagde sig atter ovenpå Peter, og pikken gled op mellem benene. Der lå den godt. De lå og kyssede hinanden ivrigt, og kærtegnede hinandens kroppe. Nicolai tog pikken i munden igen, og samtidig mærkede han efter nede mellem ballerne. Nicolai suttede på et par fingre, og førte dem op. Peter lå med lukkede øjne, stønnede og så ud til at nyde det, alt imens Nicolai bearbejdede pikken. Forhuden gled helt tilbage, og han kyssede hovedet, og suttede blidt. Så trak han forhuden tilbage igen, og kørte blidt men håndfast omkring hele pikken, mens Nicolai kælede for ham på resten af kroppen. Pludselig kunne Nicolai mærke, at Peter var lige ved at komme, og han gav sig højlydt som om han var ved at få krampe, og i det samme kom spermen sprøjtede helt op omkring halsen på ham. Han sank sammen, og Nicolai lagde sig op ad ham, og kælede lidt mere. De lå tæt sammen, og lå og snakkede og pjattede.

Peter gik på toilettet, og Nicolai lå og fantaserede videre over, hvordan det ville være at bolle Peter. Mon han tit bollede andre fyre? Måske var han én af dem, som alle havde været sammen med. Gad vide om jeg overhovedet kan bolle en fyr? Jo, ham kunne Nicolai godt. Det var han ret overbevist om. Han vidste da også, at Peter gerne ville have et fast forhold, og at han tidligere var kommet sammen med en fyr ude fra en maskinfabrik.

Nicolai rejste sig og gik ud til ham på badeværelset, og der stod han – drømmefyren – splitter nøgen med sin velskabte krop. -Hvad siger du til, at vi går i bad sammen?, spurgte Peter, og inden de så sig om stod de begge under den varme bruser. De kyssede, og tungerne legede med hinanden. Peter rodede rundt i Nicolai’s hår med den ene hånd, mens den anden flittigt bearbejdede den ene balle. Der var ingen tvivl om, at der atter var lagt op til endnu en gang lir, for begge pikke var atter klar til kamp.

Peter sank ned, og tog Nicolai’s pik i munden. Han kunne mærke skægstubbene, og samtidig hans tunge der ivrigt gjorde oplevelsen endnu mere ophidsende. Peter var god til at gøre det hele spændende på en måde, som ikke virkede unaturlig.

Vandet strømmede ned over dem, og det hele var ligesom en behagelig drøm, hvor man hele tiden var bange for at man skulle vågne op, uden at få slutningen med. Alle tanker om hverdagen, og det travle medicinstudie havde forladt hjernen. Kun anatomiens mysterier blev udforsket på en alternativ måde. En meget spændende måde, som godt kunne repeteres adskillige gange, uden at det ville blive kedsommeligt.

De sæbede hinanden ind fra top til tå, og især de nedre regioner blev omhyggelig vasket og ordnet på en særdeles tilfredsstillende måde. Peter satte sig atter på hug, spredte Nicolai’s baller og begyndte at sutte. Han stak tungen frem og spillede den rundt omkring røvhullet. Han suttede på et par fingre, og de gled hurtigt ind, samtidig med at han masserede Nicolai’s pik.

Det var første gang Nicolai skulle bolles. Han havde dog ofte benyttet andre instrumenter, som måtte udgøre det samme. Men det her blev spændende, for den rigtige vare må i alle fald foretrækkes. På en måde var det her allerede en rar fornemmelse, og han fik lyst til mere end det – men mon han kunne klare Peters store pik.

-Har du ikke et kondom, spurgte Peter, og Nicolai gav ham hurtigt et oppe fra medicinskabet. Hans pik var stor og velformet, og Nicolai kunne allerede mærke hvor dejligt det ville være når han gik i gang med at bolle godt og grundigt. Nicolai gav sig lidt, da Peter trængte ind, men følelsen blev hurtigt afløst af velvære uden lige. Det var en ordentlig pik at starte med. Det var svært at slappe af, og først da den var helt inde kunne kan ligesom begynde at nyde det. Peter var meget hensynsfuld, passede på og inden længe havde Nicolai glemt det første ubehag. Peter satte tempoet op, og Nicolai kunne høre ham stønne samtidig med, at han nød det hele i fulde drag. Åh, hvor var det hele bare skønt. Peter pumpede løs, og det varme vand løb stadig ned over dem begge. Det var en underlig fornemmelse, at føle Peters pik arbejde sig frem, og efter ganske kort tid endte Peter i det afsluttende stød, hvorefter Nicolai mærkede den varme sperm blive presset ud i kondomet.

De tørrede hinanden, og satte sig ind på sengen igen, hvor de drak de to drinks, som nu efterhånden ikke længere var kolde. De tændte for videoen for at se en film, og hurtigt lå de atter tæt sammenslynget. Det var dejligt, at mærke Peters muskuløse krop.

Peter faldt i søvn, og mens Nicolai så filmen færdig lå han og tænkte på hvad denne oplevelse kunne føre til. Mon Peter også følte noget, eller var det bare et engangsknald? Nå, tiden måtte vise, om det var noget der kunne bygges videre på. Inden Nicolai lagde sig ind til han, lå han og betragtede ham. Peter lå ovenpå dynen, og Nicolai kunne ikke blive træt af, at ligge og betragte hans krop. Hvor var den flot og vel proportioneret. Han var veltrænet, men han dyrkede jo også en del idræt. Måske skulle Nicolai også til det, så han kunne hamle op med hans overarme og den flotte brystkasse. Det skulle ikke være af bodybuildertypen, men det var Peters heller ikke. Han lå på siden, og hans pik hang ned på lagenet. Den var stor, men åbenbart ikke for stor. Tænk sig lige at være blevet bollet af den, og så gjorde det faktisk dejligt. Det var noget andet end de gulerødder eller den banan som i øvrigt revnede sidste gang Nicolai forsøgte. Det her havde været den ægte vare – en rigtig mandepik. Tænk hvad denne aften har givet af livserfaring, og mod på livet, tænkte Nicolai inden han faldt i søvn.

Nicolai vågnede ved, at Peter lå og kælede ved hans nosser. Det kildede, men var samtidig utrolig behageligt og ikke mindst ophidsende. -Du er da vist en værre en, grinede Peter og kildede, så Nicolai fløj op på ham og kildede igen mens de skreg og hylede som børn. Det var dejligt med lidt pjattet leg, og da Nicolai satte sig ovenpå ham kunne han mærke Peters pik opad ryggen. Nicolai vendte ham om på maven, satte sig på hans baller og begyndte at massere ham over hele ryggen. -Åh, det er du bare god til, stønnede Peter, og var der noget der kunne ophidse Nicolai, så var det at sidde på Peter og massere og derefter lade et par fingre glide ned mellem ballerne.

Nicolai fandt hurtigt et kondom frem. På med det, og nu måtte det ske. Nicolai lagde sig ind til ham, førte langsom pikken ind i det varme hul, og mærkede lidt modstand inden den gled på plads. Han lagde sig blidt ovenpå ham. Åh, hvor det gjorde godt. Følelsen af, at være inde i et andet menneske og mærke den andens krop så tæt og intimt. Det burde ske noget oftere.

Peter var helt med, og de lagde sig om på siden, alt imens Nicolai stadig pumpede løs. Nu kunne han nå Peters pik, så han også kunne hjælpe lidt til på denne front, men det var ikke så nemt, så Nicolai nøjedes med brystet og lidt ned ad benene. Det var til gengæld meget ophidsende.

-Vent lidt, sagde Peter, og satte sig op på Nicolai i stedet for. Han forsøgte at vende sig om, så de kunne se hinanden i øjnene. Det lykkedes, og nu red Peter i bogstavelig forstand på Nicolai, som nød det og gav alt hvad han havde i sig. Sengen knagede, og endelig kunne Nicolai fornemme hvad det betød, at bolle en fyr. Det var en rar, varm og meget intens fornemmelse, specielt når der samtidig var varme følelser der kunne gengældes. Som belønning kom udløsningen, som her i dette tilfælde var mindst ligeså så gigantisk, som den han havde oplevet i biografen. Nicolai var helt væk og udmattet, og lå på ryggen for at komme sig lidt igen. Imens lå Peter og kælede, og betragtede Nicolai’s krop, som nu heller ikke hørte til de allerværste.

-Hvorfor har vi ikke mødt hinanden for lang tid siden? Tænk hvad det kunne have udviklet sig til, sagde Peter pludselig. -Der er masser af fyre, men der er ikke mange af din slags. Det var der faktisk aldrig nogen der havde sagt til Nicolai før, men hvad skulle egentlig forhindre dem i, at tingene blot kunne starte fra nu af – det var bare skønt, at også Peter havde haft lyst til en Cappucino på Café Rusticana, lige netop den fredag aften.

Det havde været en pragtfuld nat, og det var helt sikkert ikke sidste gang de skulle mødes. Nicolai vidste også nu, at sådan en oplevelse måtte betyde, at han helt klart var til fyre. Der måtte nok være noget om det.

-Vil du ikke med til fest ude på kollegiet i aften, spurgte Peter – så kommer der da i det mindste to flotte fyre. Og hvis en tur på Café Rusticana kan føre til sådan en oplevelse, hvad kan en vild kollegiefest så ikke føre til.

porno med danske piger