Jonas og far

Kiggede grinende på mig og min halvstive pik? FAR!! Min far sagde kækt "Hva’ Jonas? Du står vel ikke og tænder på din gamle far?"…

Jeg begyndte til håndbold fordi min far trænede det lokale hold og selv havde spillet i mange år. Jeg var efterhånden blevet en ret pæn fyr på nu 15 år med mine blå øjne, mellemblonde hår og en krop som jeg trænede næsten hver dag. En dag efter træning gik jeg som så mange gange før i bad med resten af holdet. Men lige i dag blev jeg lidt længere fordi jeg fandt det afslappende af stå under det varme vand og tænke over dagen. Jeg havde siddet og snakket med Louise fra klassen og da hun var gået havde hun givet mig et kys på kinden og smilede mere sødt til mig end normalt. Tankerne fløj gennem hovedet på mig også seksuelle og kunne mærke det havde sin effekt på min pik, der var begyndt at rejse sig. Til min store skræk hørte jeg en bruser blive tændt og jeg kiggede forvirret rundt. Fuck tænkte jeg for hvem stod der under bruseren og kiggede grinende på mig og min halvstive pik? FAR!! Min far sagde kækt "Hva’ Jonas? Du står vel ikke og tænder på din gamle far?" "Nej far, jeg tænkte på en pige!" Mens de ord kom ud af min mund stod jeg og studerede min fars krop. 187 høj, samme blå øjne som mig, næste samme farve hår, han var meget veltrænet for hans sixpack var meget markeret og meget hårde brystmuskler. Mit blik faldt på hans pik. Den var rimelig stor som den hang der, helt glat og slap. Uden jeg havde tænkt mig om røg det bare ud af mig "Far barberer du pikken?" Jeg blev så flov over mig selv at jeg blev helt rød i hovedet. "Ha ha ja det gør jeg det kan din mor godt lide" "Men se nu at blive færdig for vi skal hjem og lave mad"

Hjemme fik vi lavet mad, fik spist, snakket og så var det tid for mor at tage i hendes bogklub. Jeg sad på mit værelse da hun kørte ud af indkørslen. "JONAS KOM NED I STUEN" lød det pludselig fra min far. Jeg fik trukket min morgenkåbe på og gik derned, hvor min far ventede. Far sad i sofaen i sine boxer, en t-shirt og en kold øl i hånden. "Nå Jonas fortæl så om hende pigen du tænkte på i badet" Jeg blev lidt pinlig over det men begyndte at fortælle om Louise. Jeg fortalte længe og lagde ikke mærke til min morgenkåbe var røget til side så min far havde frit udsyn til min pik. "He he jeg kan se du er din fars søn." "Hvad mener du far?" "Din pik Jonas" Det gik op for mig hvad der forgik og ville til at gemme den væk da min far tog fat i min arm. "Kom med ud på badeværelset så får vi gjort din pik klar til hende Louise" "øhhh jamen far.." mere fik jeg ikke sagt før jeg blev rykket ud på vores store badeværelse hvor jeg blev sat på kanten af vores badekar. "Tag din kåbe af og sæt dig med benene spredte på badekaret" "Okay far" jeg var ikke helt stolt over situationen men gjorde hvad min far sagde. Så sad jeg der med ryggen mod væggen, benene spredte med fødderne støttende mod den anden side af badekartet, min pik og kugler hængende frit over badekaret, alt imens min far stod og rodede med noget barber grej. "Så skal vi lige have noget skum på først" sagde min far mens han kom barberskum på mit skridt og på mine kugler" Det var koldt så jeg gøs lidt "Far nu kommer det ikke til at gøre ondt vel og du skærer mig ikk?" "Bare rolig Jonas. Jeg gør det her til på mig selv så du skal bare slappe af." Med de ord slappede jeg lidt mere af og far begyndte at barberer min pik. Da far var færdig med at barbere spurgte han om jeg kunne lide det. "Ja det føles dejlig glat" "Tror du virkelig godt pigerne kan lide det?" "Ja de er vilde med det. Ingen hår i munden når de sutter dig" Jeg fik tankerne om at blive suttet og vupti stod min nybarberede pik lige ud i luften. "Nåhh det var noget du kunne lide min dreng. Det er en stor fin pik du har fået dig. Næsten så stor som din gamle fars" Jeg rejste mig fra badekaret og ville lige bukke mig efter et håndklæde da min far udbryder "Hør hvor skal du hen i den fart? Vi er slet ikke færdige endnu. Du kan ikke rende rundt med glatte kugler og så have hår i røven. Lig dig ind over badekaret så jeg kan fjerne dem også" "Ej far ikke dem i røven. Hvad skulle en pige dog der?" Pludselig ændrede min fars stemme sig fra den rare blide tone til en mere bestemt "Du skal ikke sige mig imod. Gør som der bliver sagt" Modvilligt lagde jeg mig ind over badekaret med røven lige i vejret. "Din baller skal spredes. Tag fat om hver af kinderne og hold dem" beordrede min far. Jeg gjorde som han sagde og kunne mærke det kolde skum mod min røv. Det føltes som om min far tog sig rigtig god tid eller så var det bare fordi jeg ikke synes om det der skete, men jeg holdt ud.

SEX I DAG?

Da min far var færdig sagde han at han lige ville komme noget olie på. "Okay far" fik jeg fremstammet og lå der med en glat røv lige i vejret og vidste ikke hvad der skete. Min far kom tilbage med olien og begyndte at smører den over mine baller. Han gik grundigt til værks for også min pik og kugler blev behandlet. Han lavede ornani-bevægelser på min pik med den ene hånd mens den anden masserede mine kugler med olien. Med en hånd stadig på min pik begyndte han at komme olien på min røv og mærkede hvordan han virkelig behandlede den ind specielt omkring min anus, hvor han flere gange fik en finger til at glide ind. "Far hvad laver du? Jeg kan ikke lide det" "Hold kæft Jonas og lig stille" Hans stemme lød helt mærkelig men jeg turde ikke gøre andet end det han sagde.

"Åh Jonas min dreng du har en god røv" kom det fra far efter nogle min med massage af min pik, kugler, røv og anus. Jeg blev helt bange for ham nu. "Jonas nu har far gjort dig en tjeneste så nu skal du gøre gengæld" Jeg turde ikke tænke på hvad han mente. Hurtigt blev jeg rejst op og placeret på toilettet. Min far stillede sig lige ud foran mig og jeg kunne tydeligt se en stor bule i hans boxer. Han tog først sin t-shirt af og smed den på gulvet hvorefter han tog fat i elastikken på boxerne og hev dem ned. Jeg kunne ikke andet en at måbe for ud sprang en pik på 23 cm og tyk. "Far hvad laver du? Hvad er det for en gengæld du skal have?" Min stemme var meget bange og jeg ville slet ikke forstille mig hvad han ville have mig til. "Åben munden Jonas og slik fars pik" "Nej det vil jeg ikke. Må jeg ikke nok lade være?" "NEJ DET SKAL VÆRE NU!! ÅBEN SÅ KÆFTEN" Råbte far.

Jeg tog fars pik i munden og slikkede på den. Den smagte salt. Kunne høre min far stønne let jo mere af pikken jeg fik i munden. "Nu tager du en dyb indånding Jonas!" Jeg gjorde som han sagde og med et holdt han mig for næsen og pressede sin stive pik ned i halsen på mig så jeg var ved at kaste op. "Åhh ja det er lækkert det her. Gør det igen" Jeg gentog indåndingen en del gange og hver gang kom far pik længere ned i halsen på mig. "Vi bliver ved med det her til du har den helt til roden Jonas" Jeg kunne ikke andet en at nikke svagt for min mund var fyldt af fars store pik. Tror jeg suttede 30 min på den før jeg havde den til roden. Min kæber var godt trætte og ville ikke mere. Dog sagde min pik noget andet for den stod lige op i vejret og presperm flød ud af den.

"Så bytter vil plads" sagde far med et smil og satte sig på toillettet. Uden så meget som at blinke tog han min pik i munden og kørte alle 18 cm lige ned i halsen mens han greb hårdt fat om mine baller. "Åhh ja. Åhh far. Fuck det er godt" hørte jeg mig selv sige og jeg var grebet af liderlighed og tanken om min far gav mig et blowjob virkede ikke så slemt. Mens far suttede min pik fandt hans fingre min anus og han fik listet en finger op. Åhh det føltes lækkert og der gik ikke lang tid før jeg havde 3 af fars finger oppe i mig mens min pik var i hans mund.. "ÅHH AHHH FAR JEG KOMMER!" fik jeg sagt men far blev ved med at sutte og fingerkneppe mig. Alt min sperm blev pumpet ned i halsen på far og han slugte det hele. "Så er det min tur til at tømmes Jonas" kom det fra min far og jeg gik på knæ før at tage hans pik i munden. "Nej nej Jonas far skal komme et andet sted." Jeg kiggede forvirret på ham for vidste ikke hvad han mente. "Kom med her Jonas" sagde var mens han slæbte mig med hen til hans kontor. "Lig dig på maven ind over bordet" "Jamen hvad vil du gøre ved mig far?" "Ikke alle de spørgsmål. Bare gør det" Jeg lagde mig ind over bordet som han sagde og kunne høre han rodede i en skuffe. En kold fornemmelse kom på mit anushul og 2 finger var hurtigt oppe i mig. Efter at have kørt sine finger frem og tilbage i mig tog han dem ud og stillede sig lige bag mig så jeg kunne mærke hans stive pik mod min røv. Det gav et sæt i mig da det gik op for mig hvad han ville med mig. "Nej far det må du ikke. Er du ikke sød at lade være?" græd jeg lidt "Nej Jonas" var det eneste han sagde før jeg mærkede hvordan hans pik pressede sig op i mit hul. "NEJ FAR STOP STOP DET GØR ONDT!" græd jeg men lige meget hjalp det for far lagde sig ind over mig og pressede i bund. "ÅHH for fanden Jonas du har et lækkert hul. Det stramme godt om fars pik" Han begyndte at kneppe mig i et stille tempo og smerten var ved at gå væk. Jeg lå og græd lidt da jeg mærkede hvordan min far tog fat om mig hals og førte mig hoved op til sig. Hans læber fandt frem til mine og han begyndte at tungekysse mig. Overraskende kunne jeg lide det og gengældte hans kys som blev mere og mere intense. Så stoppede far med at kysse mig og rettede sig op, tog fat om mine hofter og begyndte at kneppe mig hårdere og hårdere så jeg var nødt til at holde ved bordet. "MMHHH ja ja ja far. Knep mig. Gør det far!!" Min ord havde fundet frem til far for han satte tempoet op og kneppede mig hurtigt og hårdt. Hans kugler bankede mod mine og alle hans cm var inde i mig. Pludselig kom der et brøl fra far "JAHHHH JONAS ÅHHHH!!" og med et bankede han alle 23 cm endnu længere op i mig og jeg mærkede hvordan hans varme sperm fyldte op i min anus. Han faldt sammen over mig og kyssede mig blidt i nakken mens hans pik stille gled ud af mig. Kunne også mærke spermen flyde ud af mig og ned af mine ben. "Nå Jonas vi må hellere gå i bad før mor kommer hjem" Okay far men må skal vi ikke gå sammen?" "Okay Jonas men ikke et ord til mor"

Jeg lovede min far aldrig at sige noget til mor og så gik vi i bad.

porno med danske piger