Den første gang

Giv mig et blowjob beordrede han. Min pik reagerede kraftigt og jeg lystrede med det samme. Tog hans stive pik i min mund og begyndte at sutte, det var fantastisk…

Det følgende jeg vil fortælle om er en sexfantasi jeg længe har drømt om, og stadig drømmer om at få opfyldt. Jeg er en dreng på 18 år, og har efterhånden fundet ud af at jeg føler mig tiltrukket af ældre mænd.

SEX I DAG?

Jeg startede i det små med at gå ind på chat-hjemmesider hvor jeg skrev med ældre mænd, og forklarede dem hvordan jeg forestillede mig at de ville tage min mødom, ved at binde mig til en seng, og få mig til at sutte pik, for derefter at blive taget i røven voldsomt.

En af disse mænd spurgte om jeg kunne tænke mig at mødes med ham, hvortil jeg svarede ja og vi aftalte dag, tid og sted. Manden var 47 år, og havde en flot pik på omkring 17-18 cm, som jeg havde set på webcam under en af vores frække chatte. 

Da dagen kom hvor jeg skulle mødes med ham, var jeg begyndt at blive nervøs men også spændt på hvad aftenens møde ville ende med. Jeg tog toget og gik hen til den parkeringsplads i havde aftalt at mødes på, jeg var der ti minutter før vi havde aftalt, og det var mørkt. Pludselig så jeg et par billygter, fra en bil, der drejede ind på parkeringspladsen, mit hjerte hamrede, og min pik rejste sig lidt. Bilen kørte hen til mig og vinduet blev rullet ned. “Er det dig der er Jonas?” – lød mandestemmen fra bilen. “Ja. Ja det er mig” – svarede jeg. Han slukkede bilen og steg ud, hvilket overraskede mig, da vi jo havde aftalt at køre hjem til ham. Han gik rundt om bilen og stod nu lige foran ham, min pik blev hårdere, og mit hjerte hamrede endnu mere. “Du sagde at du ikke havde prøvet at blive kneppet før” sagde han. “Det har jeg heller ikke” svarede jeg lidt nervøst, og lagde mærke til bulen i hans bukser. “Så skal vi jo have gjort dig klar, så vi kan komme igang lige så snart vi kommer hjem” lød det fra ham. “klar?” spurgte jeg overrasket. “ja” sagde han – “eftersom jeg skal tage din mødom i røven bliver vi nødt til at have udviddet dit røvhul, så du kan få den tur du har fortjent – tag dine bukser og underbukser af.” Jeg var noget overrasket over den drejning mødet allerede havde taget, men samtidig tændte det mig, så jeg gjorde som han sagde. Jeg trak mine bukser og underbukser ned, så min nu helt stive pik kom til syne. “Du er vidst i godt humør” lød det fra manden. Han åbnede døren i passagersiden og bad mig om at ligge mig ind over sæddet. Jeg kunne mærke at han hældte glidecreme ned mellem mine baller og begyndte at kærtegne mit urørte røvhul. Jeg kunne lide det, og begyndte hurtigt at stønne. Pludselig kunne jeg mærke hvad der føltes som en ret stor dildo, mod mit stramme hul, men på grund af glidecremen gled den hurtigt op. Nu spændte han nogle seler der sad nederst på dildoen, fast om mine lår, og den blev sidende i min jomfruelige stjerne. “bare sæt dig ind” sagde manden, “hvad med mine bukser?” spurgte jeg. “bare smid dem ind i bilen dem får du ikke brug for” svarede han. Jeg gjorde som jeg fik besked på og satte mig ind i bilen uden bukser, med en pik stående lige frem, og en dildo fastspændt i mit røvhul. Vi begyndte nu at køre, og da vi havde kørt et stykke tid, tog manden fat i min hånd, og førte den ned til hans opspændte bukser. “Tag selen af og giv mig et blowjob” beordrede han. min pik reagerede kraftigt på dette, og jeg lystrede med det samme. jeg tog hans stive pik i min mund og begyndte at sutte, det var fantastisk og jeg slikkede alt præspermen af det glinsende pikhoved.

Vi kom hjem til manden efter en køretur på omkring en halv time, hvor jeg havde haft hans dejlige pik i munden det meste af tiden. hans hus lå helt for sig selv for enden af en grusvej, og det var nu helt sort af mørke udenfor. han lukkede os ind ad hoveddøren som førte ind til en gang, hvor soveværelset lå på højre side. inde på sengen kunne jeg se hvordan han havde gjort klar til at jeg kom, der var bundet et reb om hver af de fire sengestolper, og der stod glidecreme på natbordet. “lig dig ned på maven” sagde manden med en noget hårdere tone end tidligere. jeg lystrede og lagde mig på sengen. straks som jeg gjorde dette satte han sig på min ryg og begyndte at fastspænde mine hænder og fødder til sengen. Da han havde fastspændt mig stillede han sig ved siden af sengen og klædte sig af. “Du har jo allerede gjort mig ret liderlig, så hvad med at jeg bare gennemknepper dit jomruhul med det samme?” sagde han hårdt. Jeg nåede ikke at svare før han var ved at spænde selerne fra dildoen op, og hev den ud. derefter tog han glidecremen og smurte endnu en gang mit hul ind, hvorefter han smurte noget på sin stenhårde pik. “Nu skal du mærke hvordan det er at være en lille bøssedreng” sagde han lige inden han pressede sin pik mod mit hul og kom op i mig. det strammede vildt meget i mit ellers udvidedde hul, men samtidigt føltes det fantastisk at blive gennemknebbet af en 47-årig mand, der kunne lære mig hvordan det var at have bøssesex. Han kneppede mig i lang tid, og hårdt, så jeg hver gang han trængte op i mig halvt gispede, og halvt stønnede. Nu bandt han så mine hænder og fødder op og beordrede mig ud i stuen. i stuen stod der et massivt træ bord, hvor han beordrede mig at ligge mig på ryggen. Han trængte endnu en gang op i mig og begyndte at kneppe mig, voldsommere end før. “kan du lide at blive gennempulet som den lille bøssedreng du er?!” stønnede han højt, “ja! ja! ja! knep mig hårdt!” stønnede jeg tilbage. Han begyndte nu at spille min pik mens han røvpulede mig, og der gik ikke længe før jeg kom. Da jeg havde sprøjtet alt min sæd ud over min mave, beordrede han mig ned på knæ, og tvang sin pik i munden på mig. han tog hårdt fat i mit hår og begyndte at mundkneppe mig, hurtigere og hurtigere til han skød hele sin ladning af velsmagende mandesperm ned i min hals og fyldte min mund. jeg slugte det hele og slikkede ham ren.

Efter dette tog vi sammen et bad hvor han vaskede mig grundigt over det hele, og jeg sov ved ham natten over. hvor der blev leget en del. 

porno med danske piger