Den forsømt mor – sexhjælp del.1

SPAR MANGE PENGE

Skolebussen svingede ud af skovvejen der ender blindt 2 Km længere ude, den lille røde Opel Kadett fulgte med, det havde den gjort de sidste 2 timer, holdt sig på ca. 50 m afstand .

Det hele var startet for tre måneder siden hvor familien havde sovet for længe og Kamilla ikke havde nået skolebussen, og Moderen havde startet kadetten og var fulgt efter mig, og da hun havde indhentet mig kørt ind foran og stoppet mig, samtidig med at Kamilla var stået ud og på vej hen mod bussen, begyndte Kadetten at trille baglæns. Jeg for ud af bussen, hen og fik trukket håndbremsen, da der kun var en meter mellem køretøjerne, og der i mellem stod Kamillas moder Jytte ligbleg og som forstenet. Ungerne begyndte at komme ud, og jeg fik dem hurtigt tilbage, derefter gik jeg hen og tog nøglerne i kadetten, låste. Fik Jytte ind i bussen på det første sæde der blev ryddet i dagens anledning. Hun var stadigvæk som forstenet, kikkede bare frem for sig….. Kamilla fik jeg til at sætte sig ned bagerst i bussen til sine kammerater.

Turen var hurtig overstået og der var en ½ time til at tur 2 startede, så jeg kørte ud mod hvor turen begyndte. Efter en km. brast Jytte i gråd og var helt ude af den. Vi kom til en rasteplads og jeg holdt ind, satte mig om til hende tog om hende og fik hende trøstet lidt. Da hun var faldet til ro kørte vi ud til endestationen, og begyndte den næste tur. Da vi kom til Kadetten stod hun af og jeg regnede med at så var det overstået, da havde jeg forregnet mig.

Nu begyndte Jytte at følge Kamilla til bussen næsten hver morgen, men det blev jo ikke til andet en et “Godmorgen” i døren. Efter 2 mdr. var det ikke nok, og så begyndte hun at følge efter mig når hendes tid tillod det, det var et par gange i ugen. Det var første gang at hun var fulgt efter så langt…. hun drejede altid af inden vi kørte fra den store vej.

Efter at havde sat ungerne af ude for enden af vejen var bussen tom og jeg kørte til bage til skoven.

Der er der en plads ved siden af vejen hvor der normalt ligger kævler, den var tom og der holdt Jytte. Jeg kørte ind ved siden af. Hun kom hen til døren, jeg åbnede og spurgte hvad hun ville…. “snakke lidt hvis du har tid, for det er da din sidste tur i dag ikke” ? spurgte hun med hoved lidt på skrå, “Jo det er det, men skal du ikke hjem til Kamilla”? , “nej” svarede hun, “hun er hos en veninde og kommer ikke hjem før i morgen, og manden er i Norge, og han kommer snart aldrig hjem til os mere, sidste gang gik der tre mdr. inden han fandt sit hjem…. det køre bare ikke noget af det”….. hun begyndte at græde igen, “bare der var nogen der havde brug for sådan en som lille mig” sagde hun.

SEX I DAG?

Hun kom ind og blev sat ned, det blev hurtigt for varmt, for hun havde en stor tyk frakke på, og den knappede hun op. Inde under havde hun en kittel der var knappet hele vejen ned foran, det var de tre nederste ikke blevet, så som hun sad der, delte den sig, og afslørede at hun havde selv siddende strømper på, oven for var hendes lår bare. Jytte er en dame på 35 år der vejer lidt for meget, hun har pæne bryster der er ret store, en fyldig røv og tykke lår. Som jeg nu sad og beundre med det resultat at kæppen begyndte at røre på sig. “Kan du li’ hvad du ser”? spurgte hun, “vil du se mere”? Hun spredte benene og afslørede at der var ikke nogen trusser der hindrede adgangen, men det var tydeligt at hun var meget våd, hendes skamlæber var meget opsvulmede, “kom”, jeg tog hendes hånd, vi gik ned på bagsædet i bussen. Jeg satte hende ned spredte hendes ben, og stak hovedet ned imellem og gav hende en rigtig tur med tungen. Jeg havde ikke trukket tungen mere en tre- fire gange helt nede fra røvhullet og op til hendes klit, før hun smak lårene sammen og kom med et brøl…. jeg blev sovset til i hele hovedet, så jeg måtte op foran i bussen og finde en køkkenrulle og tørre mig med. Da jeg kom tilbage, smed jeg bukserne. Hun var stadig helt slap…. Jeg satte spidsen af pikken på plads i hendes revne og kørte frem og tilbage i små ryk mellem de små skamlæber. Da hun var ved at være med, gjorde jeg stødene lidt dybere, for var jeg kørt lige i bund, var jeg selv kommet lige på stedet, hun var hurtigt med igen. Hendes røv gik op og ned som et stempel, det varede ikke mange minutter før jeg måtte lade gå….. Om hun nåede at komme en gang til ved jeg ikke, men jeg fyrede hele ladningen af langt oppe i hende, og sank ned på gulvet. Hun lå tilbage på bagsædet, med vidt skrævende ben, og jeg kunne se hvordan min sperm langsomt sivede ud af hendes revne. Hun tog med en finger noget af spermen og suttede på fingeren, “Du smager godt,…. tak skal du have, det var hvad jeg trængte til, dette har jeg ønsket meget længe, men ikke vidst hvordan jeg skulle få fat i dig, du virker altid så uopnåelig når du sidder i din bus. Kunne du ikke tænke dig at komme med hjem og få kaffen”?

“Den er lavet specielt til dig, og det har den været mange gange, men modet har svigtet i sidste øjeblik” sagde hun og rejste sig. Jeg kørte bag efter hende hjem. På vejen ringede jeg til min kone og sagde at der var lidt problemer med skoleturen så jeg kom senere. Vi fik kaffe og et par snitter, og fik snakket lidt. Jeg fortalte at jeg var gift og det skulle ikke ødelægges.

“Vil du ikke med i bad? bag efter vil jeg gerne have en tur til, og så skal jeg nok lade dig være i fred, det lover jeg dig” sagde hun.

Vi tog et hurtigt bad og gik ind til hendes seng, det er noget bedre en bagsædet i en bus, hvor vi lå og nussede lidt, jeg suttede på hendes brystevorter som var de længste jeg nogen sinde havde set. Hun lå og kæle og nulrede min pik, men når man er fyldt 60 år og nemt kunne være hendes far, er reaktionerne jo ikke så voldsomme, det tager lidt længer tid at få den op at stå.

Jeg vendte mig så vi lå i en 69’er og jeg slikkede hende og bed lidt i hendes skamlæber, imedens hun kun ville bruge hånden, jeg opfordrede hende til at tage den i munden, men det ville hun ikke.

Inden jeg kom op at stå, nåede jeg at give hende endnu en udløsning hvor hun kom med et ordentligt skrig. Der efter fik hun pikken, hvor jeg bare satte fuld tempo på fra starten, for ellers vidste jeg at den vilde falde igen. Inden jeg kom, efter et langt knald hvor hun var kommet flere gange, tømte jeg mig langt ind i hende og jeg sank totalt udmattet sammen over hende. Vi lå en times tid hvor der ikke blev sagt ret meget, derefter stod jeg op, tog et bad gik ind og gav hende et kys på kinden og kørte hjem.

Med det troede jeg at den sag var overstået, men jeg tog frygtelig fejl:

Forsættelse følger…

Forfatter: Busse

porno med danske piger