En tur til Madrid

Jeg fortsatte ned til hendes røde skamlæber, som jeg forsigtigt trak fra hinanden, med fingerspidserne. Væden drev ud af hende…

Hej, jeg hedder Nikita. Jeg er 21 år og er født i Spanien. Jeg ser ikke særligt spansk ud og taler heller ikke særligt godt spansk fordi det kun er min mor der er spanier og vi flyttede til Danmark da jeg var ca. 2 år. Så det er ikke meget af den del af Spanien, jeg kan huske.

Hele familien tager på ferie hvert år, lidt syd for Madrid, hvor vi har et sommerhus. Jeg har gennem tiden fået nogle venner dernede, men ikke ret mange spaniere. Derimod er min bedste sommerveninde hollænder, og vi mødes hvert år dernede. Vi tager naturligvis ud om aftenen, som regel ind til Madrid, hvor der virkelig sker noget. Nogen gange på diskoteker, og andre gange på flamenco klubberne. Vi mødes med fyrene og danser og drikker hele natten. For mig at se, sover spanierne ikke om natten, kun nogle få timer om eftermiddagen.

Men Maryan, som min veninde hedder, der i øvrigt taler godt dansk, og jeg, tog altså ind til Madrid en lørdag eftermiddag, hvor der næsten ingen mennesker var på gaden. Det var rædsomt varmt, så vi var iført lette sommerkjoler og havde ikke noget på inden under, det var simpelthen for varmt. Nå ja, det var måske ikke den eneste grund, vi synes også det er ophidsende.

Efter en times tid i en glohed bus, var vi ved at smelte. Vi blev enige om at leje et hotel værelse, så vi kunne blive kølet lidt af under bruseren. Det kunne jo også være at vi var heldige senere, så havde vi et sted at gå hen.

Vi fandt et billigt hotel og skrev os ind på et dobbelt værelse. Så snart vi var kommet ind, smed vi tøjet og kastede os på sengen, stønnedende af varme. Jeg lå og så på Maryan som havde lukket øjnene og trak været tungt. Hendes bryster hævede og sænkede sig roligt. Hun havde foldet hænderne under hovedet, så mellemgulvet var suget helt ind. Hun var en utrolig flot pige, med små faste bryster, slank og lange flotte ben. Jeg så at hun, som så mange i dag, havde barberet sig mellem benene, så hun var helt glat. Jeg lod blikket glide op og ned af hende og kunne virkelig lide hvad jeg så. Jeg mærkede et sug i maven, som jeg vidste hvad betød. Pigesex havde jeg aldrig prøvet, men havde tænkt på det nu og da.

– Hva’ glor du på ? Maryan så på mig med det ene øje åbent.

Jeg kunne mærke at jeg rødmede.

– På dig. Jeg synes at du er utrolig flot.

Jeg kunne næsten ikke tro at jeg havde sagt sådan. Jeg blev kobberrød i hoved.

Nu havde Maryan begge øjne vidt åbne og så på mig.

– Sig mig, lægger du an på mig ? Nu smilede hun.

Jeg ved ikke hvad der gik af mig, men jeg lænede mig ind over og kyssede hende. Hun smagte vidunderligt, som den sødeste honning. Hun besvarede mit kys og stak sin tunge langt ind i min mund. Jeg blev helt vild og kunne mærke mit underliv at blive varmt.

– Hov, ta’ det roligt. Hun skubbede mig væk. – Vi skal i bad, så kan vi lege bagefter.

Jeg var helt ør i hovedet og flov. Mon hun nu var blevet sur. Det hele var kommet så pludseligt, måske var pigesex slet ikke noget for hende. Hun rejste sig fra sengen og gik ud på badeværelset. Jeg kunne høre bruseren blive tændt.

– Så kan du godt komme herud.

Mit hjerte begyndte at slå hurtigere. Mon hun alligevel ville noget. Jeg rejste mig og kunne mærke at mine ben næsten ikke kunne bære mig.

Lisa stod under bruseren og lod det lunkne vand skylle vejstøvet af sig.

– Kom så, vi kan sagens være her begge to.

Jeg gik ind under vandstrålerne og vi stod med front mod hinanden. Maryan lagde armene omkring mig og trak mig ind til hende. Vores bryster pressede mod hinanden og jeg kunne mærke at mine brystvorter voksede samtidig med at følelsen i underlivet var ved at tage vejret fra mig. Vi skiftedes til at sæbe hinanden ind, og skylle sæben af igen. Vi undgik at berøre de følsomme steder.

Så kyssede vi igen. Denne gang lange dybe tungekys. Vores tunger udforskede hinandens mundhuler. Jeg glemte alt om tid og sted, hele min krop var som gelé. Jeg har været sammen med drenge og også fået orgasme ind i mellem, men det her overgik alt.

SEX I DAG?

Maryan tog fat i mine brystvorter og nulrede dem hårdt samtidig med hendes tunge var langt nede i halsen på mig. Stående under badet med Maryan’s tunge i min hals og hendes fingre på mine brystvorter, kom jeg i den kraftigste orgasme jeg længe havde fået. Jeg rystede over hele kroppen og mit skød brændte som ild. Hun havde ikke rørt mig forneden endnu og alligevel var jeg kommet med 500 km. i timen. Jeg turde slet ikke tænke på hvordan det ville blive, når hun rigtigt tog fat.

– Hvad er der ? Du ryster jo over hele kroppen, er du syg ?

Hun så smilende på mig.

Jeg kunne kun ryste på hovedet.

– Kom her, jeg må hellere tørre dig og få dig ind i seng, så skal du bare se løjer.

Jeg fulgte viljeløst med ind, og blev lagt på sengen. Det hele snurrede rundt i hovedet på mig, jeg var slet ikke kommet mig over den første orgasme. Hun lagde mig på ryggen med en pude under nakken, og løftede mit underliv op og puttede den anden pude ind under min ende.

– Sådan, slap nu bare af.

Hun spredte mine ben og sænkede hovedet. Jeg kunne mærke nogle fjerlette kys på mine inderlår, som hele tiden nærmede sig min revne. Hver gang hun var et par millimeter fra min klitoris, begyndte hun forfra. Jeg kunne mærke mine safter flyde ned mellem min baller. Pludselig sugede hun sig fast på min klitoris og nulrede den med læberne. Jeg skreg højt. Det varede kun et par sekunder, så genoptog hun drillerierne fra før, med tungespidsen mod mine inderlår. Jeg lukkede øjnene og lod mig føre ind i det skønneste følelsesmæssige univers jeg endnu havde oplevet. Hele mit underliv var som en stor varm geléklump. Nu borede tungen sig ind i min åbning, ind og ud. Hver gang hun stregfejede min klitoris, gav det et spjæt i mig. Hele tiden bevægede tungen sig rundt. Jeg troede at jeg ville blive sindssyg af liderlighed. Maryan sørgede for hele tiden at holde mig lige på grænsen. Hendes tunge var alle vegne. Jeg rev hende håret og stønnede som besat.

– Hov hov, du er ved at rive håret af mig.

Hun rejste sig op og trak langsomt betrækket af dynerne. Jeg havde en ganske god ide om hvad hun ville, og blev om muligt endnu mere liderlig. Hun bandt mine håndled fast til sengestolperne.

– Det var armene, hvad gør vi ved benene ?

Hun stod og tænkte sig lidt om. Jeg kunne næsten ikke vendte.

– Vent lige lidt, jeg er tilbage om 5 minutter.

Hun samlede sin kjole op, tog den på og forsvandt ud af døren. Jeg lå hjælpeløs tilbage, bundet og skrub liderlig. Mit skød drev af safter så lagnet og puden var gennemblødt.

Jeg havde ingen anelse om hvor længe hun havde været væk, da døren gik op igen. Maryan havde en indkøbspose i hånden.

– Så min tøs. Nu starter festlighederne for alvor.

Hun trak et silketørklæde op af posen, og bandt mig for øjnene. Nu kunne jeg heller ikke se noget. Så rumsterede hun videre, og jeg kunne mærke at mine ankler også blev bundet fast. Sengen vuggede lidt, og jeg kunne igen mærke hende mellem mine ben. Tungen tog fat , og i løbet af få sekunder var jeg oppe at køre igen. Så blev noget stort og tykt forsigtigt presset ind mellem mine skamlæber. Langsomt pressede hun genstanden længere og længere ind. Det føltes vidunderligt. Hun holdt en pause da genstanden var presset helt op, og jeg følte det som om jeg ville flække. Så begyndte hun af bevæge den langsomt frem og tilbage i lange bevægelser. Næsten helt ud, og så så langt op den kunne komme igen. Jeg var i den syvende himmel, og stønnede igen helt vildt. Så tog hendes tunge fat på min klitoris. Direkte og hårdt. Jeg troede jeg skulle gå helt i opløsning. Orgasmen kom næsten øjeblikkeligt. Min krop spændte sig i en bue så min rygsøjle var ved at brække. Jeg ved ikke hvor længe orgasmen varede, jeg tror jeg fik flere, tiden stod stille.

Da kramperne omsider ebbede ud, faldt jeg helt sammen. Jeg var våd over det hele. Mellem benene af mine egne safter og Maryan’s spyt, på kroppen af sved, og i hovedet af tårer. Maryan strøg mig let over håret, og løsnede mine arme og ben. Så tog hun silketørklædet fra mine øjne og så dybt i dem.

– Hvil dig nu lidt, så kan du give mig lidt senere.

Jeg nikkede svagt og faldt i søvn, totalt udmattet.

Jeg ved ikke hvor længe jeg sov, men det var mørkt da Maryan vækkede mig. Hun stak sin tungespids ind i mit øre og lod den køre rundt, som hun havde gjort tidligere et andet sted.

– Du må vågne op nu, jeg er ved at gå til af liderlighed. Det var lige før at jeg gjorde det selv med agurken.

Jeg strakte mig dovent og så op på hende. Hun sad i skrædderstilling på sengen, splitter nøgen. Jeg kunne se hendes røde opsvulmede skamlæber tydeligt, på grund af den manglende behåring. De glinsede af væde. Jeg så op på hendes små bryster, hvor vorterne havde trukket sig sammen og var stive. Hun lignede i sandhed en der trængte til at blive tilfredsstillet.

– Vil du også gerne bindes ?

Hun rystede på hovedet.

– Fortæl mig så hvad du har lyst til.

Hun lagde sig ned ved siden af mig, omvendt med hovedet den anden vej. Jeg vidste udmærket hvad hun ville. Jeg rejste mig på alle fire, og kravlede ned så vores hoveder var ud for hinanden, bare omvendt. Vi tungekyssede lidt, hvorefter jeg begyndte at slikke hende nedefter. Først henover hagen, så ned på halsen. Jeg trak et vådt spor, som en snegl. Jeg lod tungen spille ned mod brysterne, og cirklede rundt om vorterne, for så at nappe blidt i dem, med læberne. Mine noget større bryster hang nu lige over hendes mund, og hun gjorde det samme ved mig. Vi suttede og slikkede så vores bryster var helt røde, men det var vidunderligt. Langsomt begyndte jeg så at arbejde mig længere ned. Jeg kredsede længe om navlen og Maryan vred sig under mig.

– Kom nu, jeg kan ikke vente længere.

Hun stønnede ordene ud.

Jeg fortsatte ned til hendes røde skamlæber, som jeg forsigtigt trak fra hinanden, med fingerspidserne. Væden drev ud af hende. Jeg samlede mine læber om hendes klitoris og sugede den ind i munden, hvor jeg lod min tunge spille på den. Maryan stønnede voldsomt og vred sig endnu mere under mig. Jeg mærkede hendes hede ånde mod mit køn, og så tog hun også fat. Jeg har set både piger og mænd ligge i 69 stilling på porno billeder, men det var første gang jeg selv prøvede det. Det var skønt. Vi slikkede hinanden til adskillige orgasmer, før vi sank udmattede sammen i hinandens arme. Ingen af os havde kræfter til at gå i byen, så vi lagde os til at sove.

Næste morgen vågnede jeg tidligt ved støjen fra gaden. Jeg så over på Maryan, men hun hørte ikke noget. På den anden side af gaden lå en lille morgen restaurant, hvor jeg hentede kaffe og brød. Da jeg kom tilbage sad Maryan op i sengen og smilede. Vi drak kaffe og hyggede os et par timer, inden vi skulle med bussen hjem.

Dette er altså et par år siden. I dag bor vi sammen i et lille rækkehus, nord for København. Vi har ikke, og vil ikke have faste fyre. En af vores store fornøjelser er, at en af os går i byen og finder en sød fyr. Så bliver han inviteret hjem, uden at få at vide at vi er to piger. Så finder vi på en masse julelege, men det skriver vi om senere.

porno med danske piger