Vidne til utroskab? tie, sladre eller udnytte situationen!

Vidne til utroskab? tie, sladre eller udnytte situationen!

SPAR MANGE PENGE

Et svært dilemma!

Cheating Husband`s DollsDu kender et par, hvor den ene part er utro – skal du blande dig eller ej?

Det er et stort dilemma, om man skal blande sig eller ej. På den ene side har man lyst, for det er jo bare slet ikke okay. Og på den anden side vil man heller ikke skabe mere ravage end højest nødvendigt. Skal man tie, sladre eller bruge situationen til sin egen fordel?

Skal man sladrer eller tie om utroskab?

Før du overhovedet tager stilling til, om du skal blande dig eller ej, er det en rigtig god idé, at finde ud af om det, du har hørt, er sandt eller bare rygter. For at være på den sikre side, kan du eventuelt konfrontere ham eller hende, som bliver anklaget for at være utro.

En anden ting, som du kan overveje, er, om utroskaben er sket en enkelt gang, eller om det er noget, som der er stået på over længere tid. Hvis det bare har været et lille kys og vedkommende, som har gjort det, fortryder helt vildt, er det måske bedst ikke at blande sig. Men hvis man er vidne til, at en person gentagende gange er sin kæreste utro, er det måske okay at blande sig.

Det er en god idé lige at tænke lidt over, hvor godt du kender de personer, som er involverede i utroskaben. Er det din bedste veninde, som gør det imod sin kæreste? Eller kender du en pige lidt og har fået fortalt, at hendes kæreste er hende utro? Tag stilling til, hvilken ”side” du er på og tænk over, hvordan det vil påvirke din relation til de indblandede. Sladrer du for eksempel om din bedste veninde, forbliver I nok ikke bedste veninder… Også selv om det, hun gør, er forkert.

SEX I DAG?

Det er totalt forfærdeligt, hvis alle – på nær den der er udsat for utroskaben – kender til situationen. Man kan lige forestille sig, hvor dum man selv ville føle sig, hvis man fik besked om, at ens kæreste havde været en utro, og alle bare havde vist det på nær en selv. Hvis rigtig mange ved det, er det måske okay at give den, der er blevet udsat for utroskab et hint – personen vil nok snart finde ud af det anyway.

Noget, som også er værd at tage med i sine overvejelser, er, hvorvidt ham eller hende som har været utro fortryder det eller ej. Fortryder vedkommende bare helt sindssygt og er ked af at have gjort det, er det måske bedst bare at lade det være op til vedkommende selv at fortælle det, når han eller hun er klar til det.

Udnyt situationen og afpres den utro til sex

Denne overskrift er ret konventionelt og er ikke et råd nogle skal følge. Men alligevel er det taget med i denne artikel, da det sker fra tid til anden at en der er utro, (oftest en kvinde) bliver antastet af en der ved det og truer med at sladre til hendes kæreste eller ægtemand, medmindre hun feks. giver et blowjob eller går i seng med personen.

Dette er ulovligt og kan give en plet på straffeattesten og i værste fald en tur i fængsel – Så gør ikke dettte! Det fungere bedre i fiktionens verden, hvor de forbudte fantasier ikke skader nogle og ikke får dig bag lås og slå.

Afpresser og udnytter utro person til sex

Links til historier, billeder og film hvor personer tvinges til at være utro eller har været utro og er blevet fanget i det af en som ser det som en mulighed for selv at komme i bukserne på vedkommende.

VIDEO FILM MED KVINDER DER ER DERES MÆND UTRO

Whispered Lies Black In My Wife 2 Sweetheart

Kan man stole på en som har været utro?

En klog kvinde har sagt; ”hvis man er utro, har man ikke fundet den rigtige”. Og det maner faktisk at sige “en gang utro altid utro” til jorden. For selv mænd og kvinder, der har praktiseret et dobbeltliv med utroskab og dating app på mobilen, vil opleve at den dag de finder kvinden/manden i deres liv, stopper denne lyst og drift til andre. Når man elsker et andet menneske højt, så snyder man ikke hinanden og fører ikke hinanden bag lyset.

porno med danske piger