Første gang med mænd

SPAR MANGE PENGE

Var forbløffet over hvor stor den var. Min onkel lagde hænderne på siden af mit hoved og begyndte at mund-kneppe mig. Jeg var HELT oppe at køre og mærkede først Peters pik…

Hej alle sammen. – Lad mig fortælle om den første gang jeg var sammen med en mand/mænd. Jeg er 24 år og har været biseksuel siden jeg var 18 år. Jeg har altid været tændt på både mænd og kvinder og min nuværende kæreste bakker mig også op om dette. Men jeg vil fortælle om første gang jeg fik pik! 🙂

Jeg havde i et par år nok vidst at jeg var biseksuel og havde da også fået et handjob af en kammerat tidligere. Men da jeg var 18 år startede det rigtigt med en oplevelse som jeg ALDRIG vil glemme. Da jeg var 18 år var mit “efter skole arbejde” at hjælpe til på min onkels gård. Jeg er kommet der siden jeg var 12, og har altid holdt af det. En sommer lige inden jeg fyldte 19, var jeg på arbejde på gården, hvor jeg i en del af min sommerferie boede på gården ligeså.

SEX I DAG?

Min onkel (som hedder Jørgen) var på daværende tidspunkt i slutningen af 30-erne ogboede selv på gården, da han var blevet skilt et par år forinden. Jeg har aldrig tænkt på ham i en seksuel måde, men det ændrede sig denne sommer. Efter en hård dag med arbejde, havde vi lige spist aftensmad og snakkede om at vi skulle til at komme í seng. Klokken var kun 9, men vi skulle jo tidligt op. Som vi plejede gik vi begge i bad inden vi gik i seng og det var altid på tur. Denne aften startede jeg og min onkel fik ryddet op i stuen i mens. Da jeg står i badet og er ved at vaske hår, så banker det på døren: “Kasper, har du noget i mod jeg kommer ind og børster tænder?” kom det fra min onkel. “Nej, du kommer bare!” svarede jeg. Da han stod og børste tænder, kom tankerne ind i hovedet på mig og pludselig var min pik på fuld mast! Jeg var meget pinlig berørt og tænkte at min onkel ville føle super-mærkeligt. Jeg prøvede at skjule det en smule, men pludselig sagde Jørgen så: “Er du ved at være færdig? Jeg skal også gerne i bad”. Jeg slukkede bruseren og med en smule stiv pik, trak jeg badeforhænget fra og gik ud. Jørgen stod med ryggen til badet og var ved at lægge sit tøj frem. Jeg tog mit håndklæde og dækkede mig en smule til. Jørgen tog sit tøj af og vendte sig om. Jeg kan huske at jeg tjekkede hans krop ud og han var tydligt mærket af mange års hårdt arbejde. Hans pik var middel-størrelse og han gik tæt forbi mig ind i badet. Da han trækkede forhænget for var jeg igen på fuld mast… Jeg skyndte mig ind i mit soveværelse som lå lige ved siden af.

Jeg valgte at gå i seng uden at tænke mere på det. Jeg sov altid nøgen når det var varmt og det var det den dag. Jeg var kun lige faldet hen, da det puslede ved min dør. Jeg gjorde som ingenting, men så gik min dør op. Den var kun åben en smule, men jeg kunne ud af øjenkrogen se at min onkel stod i døren… NØGEN! Jeg gjorde som om jeg sov, men mine tanker racede igennem hovedet. Jeg kunne ikke lade være med at være en smule tændt og vendte mig med vilje så min dyne kom til at gå til siden, så man kunne se jeg var nøgen. Jeg lå med ryggen til min dør, på min side og havde numsen direkte med døren. Jeg lå kun et øjeblik, da jeg kunne høre at min onkel gik ind af min dør. Jeg gjorde stadig som om jeg sov også efter at han lagde sig i min seng. Jeg var ved at eksplodere, men kunne stadig ikke få mig til at vende mig om, så jeg gjorde stadig som om jeg sov. Jørgen valgte at rykke sig helt ind til mig og jeg kunne mærke hans stive pik ramme min balle. Han havde allerede kondom på og han havde en flaske glidecreme i hånden. Jeg kan huske at han må have planlagt dette inden han kom ind…. Her gispede det i mig, da han begyndte at presse sin pik mod mit anus. Jeg gjorde stadig som om jeg sov, selvom han nok ikke troede på det. Min onkel Jørgen var nu trængt op i min “jomfru” røv, mens han sagde: “Åhhhh ja!” Han tog et par lette stød op i mig, mens han stønnede let og efter et minut kom han. Han trak sig ud og forlod mit værelse. Alt imens jeg stadig gjorde som om jeg sov.

Dagen efter var vi på arbejde og vi begge ignorede aftens hændelse, som om ingenting var sket. Og da dagen var gået havde vi ikke sagt mere end et par enkelte ord til hinanden. Jeg gik i seng med håbet om at det ville gentage sig, da jeg stadig var liderlig på det. Men hvad der så skete havde jeg ALDRIG regnet med. Jeg havde været i sengen i ca. en halv time, da min dør går op. Ikke let, men næsten kastet op. Jeg kunne ikke lade være med at sætte mig op for at kigge om det var Jørgen. Det var det! Men han havde to andre mænd med sig. Den ene var hans ven, som kom tit forbi som hedder Peter. Den anden har jeg aldrig set før eller siden og jeg lærte aldrig hans navn. Men han lignede en “Mads”. Jeg var nøgen, kun lige dækket af et tyndt tæppe og mine tanker racede igennen mit hoved. Jeg nåede ikke at tænke længe, da de alle, uden at sige et ord, begyndte at tage tøjet af. Min pik var allerede helt stiv og man kunne tydeligt se det igennem tæppet. Jeg kunne se at Peter havde opdaget det, da han smilede skævt til mig. Pludselig stod der tre nøgen mænd foran mig og jeg tog et kig på deres kroppe og pikke. Jørgen var allerede stiv og havde sin pik i hånden, Peter var slap med medium størrelse pik og en lille vom, og dertil meget behåret. “Mads” havde den største pik jeg nogensinde havde set, og har set herefter. Jeg kan huske at jeg tænkte på at den kunne jeg ikke tage op i mig!

Jørgen gik hen til mig og rev tæppet af mig. Jeg var stadig helt stiv og han kiggede på min pik og sagde så: “Jeg har fortalt drengene at du er med på den værste! Så vi tænkte at vi ville kigge forbi.” Jeg nikkede let og han trak mig ind til ham. “Sut min pik!” sagde han hårdt og næsten kommanderende. Jeg satte mig på kanten af sengen og tog hans pik i munden. Jeg suttede det bedste jeg kunne, imens han strøg hænderne igennem mit hår. Pludselig trak han sin pik ud af min mund og jeg kiggede op på ham. Han satte sig i enden af sengen, med ryggen mod muren og kiggede på mig. “Du skal blive ved!” kommanderede han igen. Jeg kravlede over sengen og satte mig på hug imens jeg tog hans pik i munden igen. Jeg havde glemt at de to andre var i lokalet, men jeg kunne se ud af øjenkrogen at de nu begge stod med stiv pik. Peter havde allerede puttet et kondom på og “Mads” stod og strøgede sin pik og igen var jeg forbløffet over hvor stor den var, nu i stiv tilstand. Min onkel lagde hænderne på siden af mit hoved og begyndte at mund-kneppe mig. Jeg var HELT oppe at køre og mærkede først Peters pik, da han begyndte at trække op i mig. Jeg gjorde ingenting, men koncentrerede mig om at sutte pikken på min onkel. Peter hamrede sin pik i bund og jeg gav et ryk i mig. “Sådan!” sagde Peter og grinede en smule. Peter bukkede sig ind over mig og rækkede rundt om min talje for at tage min pik i hånden. Jeg suttede stadig pik på Onkel Jørgen og lod ham gøre hvad han ville. Han begyndte at onarnere min pik samtidig med at han bollede mig i røven. Jeg var nu kødet i en Jørgen/Peter sandwich og jeg ELSKEDE det. Fanden tog nu ved Peter og han begyndte at kneppe mig hurtigt og samtifig onarnere min pik hårdt. Jeg stoppede et kort øjeblik med at sutte pik på Jørgen, men han trak hurtigt mit hoved ned over hans pik igen. Peter hamrede nu hans pik hurtigere og hurtigere op i mig og onarnerede min pik hårdt og hurtigt. Jeg kunne ikke mere og sprøjtede ud i min seng uden at slippe min onkels pik med min mund. Peter fortsatte med at onarnere min pik selvom jeg var kommet og kneppede mig videre. Efter kort tid stønnede han højt imens han kom og slap grebet om min pik og trak sig ud. Min røv var øm, men jeg var stadig igang med Onkel Jørgens pik. Peter gik væk fra sengen og Jørgen tog fat om mit hoved mens han sagde: “jeg kommer! Jeg kommer! Du skal sluge!” Han kom herefter med et brøl i min mund og jeg kæmpede for at sluge hans varme sæde som næsten skød ned i halsen på mig!

Jørgen trak sig ud og jeg lagde mig på sengen. Oveni mit eget sæd, men jeg var ligeglad. Jørgen gik over til Peter og de gav hinanden hånden. Jeg havde næsten helt glemt “Mads” som stadig stod på med stiv pik. Jeg kiggede over på ham og han smilede til migh. Han kravlede over sengen til mig og løftede mine ben op. Jeg var meget nervøs, da hans pik var enorm. Han bøjede mine ben op mod mit hoved så min røv strittede op i luften. Han placerede sin pik foran mit anus og kiggede mig i øjenen. Jeg var meget nervøs og han hanvde hverken kondom eller glidecreme på. Han begyndte langsomt at presse sin kæmpe pik op i mig og jeg husker at jeg kømpede for at tage i mod den. Jeg skar ansigter og kiggede over på Jørgen og Peter. De var stadig nøgen og havde hver tændt en smøg, imens de kiggede på mig og “Mads”. “Mads” gav et lille ekstra tryk og han var nu halvt begravet i mit anus. Hans store pik var varm og jeg kunne mærke hvordan jeg blev mere liderlig og følte mig klar til dette. Han lagde sig halvt ind over mig så han kiggede mig i øjnene og sagde det eneste jeg nogenside hørte ham sige: “Du vil kunne mærke dette i morgen. Jeg stopper ikke før jeg kommer i din røv!” Jeg nikkede og han begyndte at bolle mig. Det var en kombination af smerte, liderlighed og forvirring i hele min krop. “Mads” pulede mit røvhul, alt i mens han kiggede mig direkte i øjnene, med min ben oppe i luften. “Knep ham hårdt! Han elsker det!” råbte Peter fra siden. Og “Mads” gjorde hvad der blev sagt! Han begyndte at kneppe mig hårdt i langsomme og dybe stød. Jeg kan huske at jeg udbrød et “Av” et par gange, men lige lidt hjalp det. “Mads” fortsatte afstraffelsen af mit anus. Det har ikke tage mere end et par minutter, men det føltes meget længere. Han tog et sidste dybt hug mod min røv og trak sig helt ind til mig da han kom. Jeg kunne mærke hans sæd dybt inde i mig og var både glad og lettet over dette. Det var dejligt, men jeg var også glad for at det var slut. “Mads” trak sig ud og gik ud af mit værelse imens han samlede sit tøj op. Peter og min onkel kiggede en sidste gang på mig og tog ligeså deres tøj og gik. Jeg lå tilbage i sengen, med min egen sæd på ryggen og i sengen, samt to mænds sæd inde i mig. Men jeg smilte bare og lagde mig til at sove igen.

Jeg så hverken Peter eller “Mads” igen efter denne aften. Min onkel gjorde som ingenting om dagen, mens vi arbejdede. Han kom dog et par gange mere ind på mit værelse om aften, for at kneppe mig eller få et blowjob. Det stoppede dog efter denne sommer.

porno med danske piger