Den nye historielærer

Jeg var endnu ikke sprunget ud som bøsse, og levede trygt i mit lille skab. Når vi var til skolefester snavede jeg i så mange piger jeg kunne, så ingen skulle fatte mistanke…

Jeg var begyndt på første år på gymnasiet. Jeg var hurtigt blevet en af de mere populære drenge blandt pigerne, nok mest på grund af mit udseende. Jeg var 179 høj og vejede omkring de 64, jeg var muskuløs bygget. Det jeg oftest fik kommentar omkring fra pigerne var nok mest mine krystal klare blå øjne og mit lyse blonde hår. Tjah uden og være for selvglad kan jeg vidst roligt sige, at jeg var ret lækker.

Jeg var endnu ikke sprunget ud som bøsse, og levede trygt i mit lille skab. Når vi var til skolefester snavede jeg i så mange piger jeg kunne komme til, så ingen skulle fatte mistanke omkring mine egentlige lyster. Jeg havde aldrig været i seng med en pige, for bare tanken omkring det kunne få en rejsning til at falde sammen igen. I stedet havde jeg tit frække fantasier omkring nogen af drengene fra min klasse.

Efter et halvt år på gymnasiet skulle vi have en ny historielærer, da hende vi havde, skulle på barsel. Det eneste vi fik at vide at vide var, at vores nye lærer hed Holger, og at vi skulle have ham resten af året. Holger, endnu en gammel olding som bare mumlede i sit eget skæg garanteret.

Dagen kom hvor vi skulle have Holger for første gang. Vi var alle spændte omkring, hvem den nye lærer var. Døren gik op! FUCK! Den lækreste fyr jeg længe havde set. Jeg var sikker på han var gået forkert, men han gik op til kateteret og lagde sin taske. Han præsenterede sig selv som Holger. Jeg måbede, det var lige før min underkæbe lagde nede på mit bord. Holger var omkring 190 høj, og hans muskuløse krop blev tydelig vist gennem hans stramme hvide T-shirt, og hans røv i de temmelig stramme jeans. Jeg var solgt. Men jeg måtte prøve ikke at vise min begejstring for meget i så fald kunne de andre jo få mistanke.

SEX I DAG?

Den første time med Holger gik lynende hurtigt, og jeg har aldrig været så interesseret i historie som jeg var det år. Jeg fik nu ikke fat i så meget historisk i hans timer, men det jeg fik med i første time var, at han var nyudspringet fra universitet hvor han som hovedfag havde læst historie, at han var 26 år, og at han var bøsse! Jeg var solgt.

Alle i klassen var hurtigt blevet vilde med vores nye historielærer. Pigerne på grund af hans udseende, og drengene syntes han var den sejeste lærer de længe havde haft. Jeg fandt ofte en undskyldning for at komme til at spørge ham om noget, enten noget om historie eller hvis der havde været en spændende sag i nyhederne, hvad som helst. Det bedste var når han tog mig på skulderen som han gjorde ret ofte, bare det at mærke hans stærke hånd på mig, fik min pik til at rejse sig lidt.

Da vi nåede til omkring påske, skulle gymnasiets årlige påskefest holdes, en fest hvor lærerne også var med. YES tænkte jeg, nu havde jeg i fire måneder savlet over min historielærer, så mon ikke det var på tide at gøre noget ved det. Han havde været en fast del af mine fantasier lige siden jeg mødte ham.

Jeg gjorde mig klar til festen, ringede efter en taxa og tog af sted. Jeg kom da klokken var omkring 23, behøvede jo ikke være den første der kom. Der var allerede nogen fra klassen der, og jeg gik hen og sagde hej. Efter en smøg besluttede jeg mig for at gå lidt på udkig efter Holger. Jeg sagde til de andre at jeg ville gå ind at købe en øl. Da jeg kom ind i den store mørke sal, var det svært at få øje på nogen som helst. Jeg håbede så meget på at han var kommet. Jeg gik op til baren for at bestille en øl. Efter et stykke tid kom jeg endelig til. Men pludselig var der en som blev skubbet over i mig og spildte noget ned af mine bukser og jeg skulle til at råbe op, indtil jeg så at det var Holger som kiggede mig ind i øjnene, og smilede. Han undskyldte og spurgte om han ikke måtte give en øl som kompensation for mine bukser. Jeg skyndte mig at sige ja. Jeg fik min øl, og spurgte om han ikke ville med hen til et bord og sidde, indtil mine bukser var blevet lidt mere tørre igen. Det ville han gerne. I starten tænkte jeg a det måske var lidt akavet for han var jo trods alt min lærer. Men vi sad og snakkede. Indimellem kom der nogle piger hen og skulle lige sige hej til ham, eller en anden lærer. Vi snakkede om alle mulige ting. Endelig tog jeg mig sammen til at spørge om han egentlig havde kæreste på. Han forklarede at han havde været single det sidste halve år, og at han egentlig ikke rigtig syntes, at han var klar til noget nyt. Han spurgte så om jeg havde en kæreste, og sagde nej, at jeg sgu ikke lige kunne finde en der var interessant nok. Så smilede han, og blinkede og sagde, at det var sikkert også lidt svært herude, for der var jo ikke så mange frække fyre!

Jeg blev mundlam! Hvad mente han med det? Vidste han godt at jeg var bøsse?

Han begyndte at grine lidt. Han sagde så at han havde regnet mig ud for lang tid siden, og han havde også lagt mærke til at jeg ofte havde brugt timerne på at studere hans anatomi frem for historie. Jeg var glad for at der var helt mørkt i rummet, for jeg kunne mærke en varme stige op i mit ansigt. Vi havde godt nok fået en del øl efterhånden og kunne godt mærke jeg var sådan lidt halvberuset, men det var i hvert fald ikke derfor. Han kiggede lidt frækt på mig, og kiggede ned på mine bukser. Han spurgte om vi ikke skulle gå ud og tage en smøg det kunne jo være min bukser så kunne tørre lidt hurtigere. Jeg var stadig i chok efter hans indrømmelse, men jeg sagde at, det ville jeg gerne.

Da vi kom ud i gangen, ville jeg gå ud mod fordøren, men han tog fat i mig og sagde at han vidste et bedre sted. Vi gik igennem nogle af gangene. De var helt øde. Da vi kom hen i den modsatte ende af gymnasiet gik vi ud i en rygergård som lå der. Han rakte mig en cigaret. Han tændte dem begge. Han så mig ind i øjnene og sagde, at jeg måtte undskyldte hvis det var, at han havde sagt noget forkert. Jeg rystede på hovedet og sagde at jeg var mest chokeret over, at jeg ikke havde skjult det godt nok. Han begyndte at grine og gik hen i mod mig. Jeg sad på kanten af et bord som var ude i gården. Da han havde sit ansigt helt oppe i mit sagde han, at han også tit havde kigget på mig. Jeg måtte lige synke en ekstra gang. Han lagde en hånd på mit lår og begyndte at køre den op og ned af mig. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle reagere, ikke at jeg ikke havde været sammen med en fyr før, for det havde jeg, men han var jo trods alt min lærer. Hans mund kom nærmere, og pludselig stod vi i stort vådt tungekys. Jeg skubbede ham væk fra mig, og sagde om det her ikke var forkert, han var jo min lærer og han kunne miste sit job. Han kiggede på mig med et frækt blink i øjnene og sagde, at lige nu var han ret ligeglad med det, han var liderlig og havde brug for at lette trykket. Han tog min hånd og lagde den på sit skridt. Jeg kunne mærke en ordentlig bule bag jeansstoffet. Han begyndte at kysse mig igen. Han tog begge vores smøger og smed dem på jorden, og han blev mere ivrig. Han knappede min skjorte op og hans hænder var over det hele på min overkrop. Jeg gned stadig på hans voksende pik. Hans tunge bevægede sig ned af min krop, og omkring mine brystvorter. Jeg var blevet så liderlig som aldrig før. Selvom jeg var skide bange for at blive opdaget var det også bare min fantasi som gik i opfyldelse nu.

Hans hoved begyndte at bevæge sig ned mod min pik. Han knappede mine bukser op hev dem af. Han kiggede op på mig og sagde at nu tørrede de måske lidt hurtigere. Jeg smilede tilbage. Han begyndte at slikke min pik uden på mine underbukser. Jeg kunne bare mærke at jeg var så liderlig. Jeg var parat til at gøre alt hvad han bad mig om. Lige pludselig stoppede han og rejste sig op. Han løsnede sine bukser og tog dem af. Jeg kunne se konjunkturerne af den heftigste mandepik jeg nogensinde havde set omkring 23 cm. Han hev mig ned fra bordet og sagde at jeg skulle komme i gang med at slikke hans pik. Jeg gjorde som jeg fik besked på. Jeg tog fat med tænderne i hans underbukser og hev dem ned. Hans gigantiske pik struttede lige ud foran ansigtet på mig. Jeg suttede det bedste jeg havde lært. Han tog fat i mit hoved og begyndte at mundkneppe mig. Han sagde at jeg bare skulle blive ved, og jeg var hans egen lille luder. Og jeg kunne kun give ham ret. Han fik mig til at sluge hans pik til roden, og den duftede af pik. Mens jeg sad og blev mund kneppet, tog jeg min ene hånd om på hans røv. Jeg begyndte at massere hans balder. Jeg fandt frem til hans stramme hul, og stak langsomt min finger op i ham. Det gav den ønskede effekt. Han blev endnu heftigere i hans bevægelser. Lige pludselig hev han sig ud. Han var lige ved at komme men det havde han ikke lyst til. Han tog fat i mig, og løftede mig op på bordet. Han tog mine underbukser af og bukkede sig ned. Han var fantastisk med sin tunge omkring mit pikhoved, og han suttede fantastisk. Lige pludselig kunne jeg mærke noget koldt og vådt ved mit hul. Han var ved at fingerkneppe mig. Han bevægede sin tunge ned til mit hul og sammen med en finger gjorde han klar til at kneppe mig. Han rejste sig op igen. Han smilede frækt til mig, og sagde at nu var han klar til at kneppe mit stramme hul, og om jeg også var det. Jeg nikkede og bad ham om ikke at være alt for hård. Han grinede og sagde det var nu noget han bestemte. Han tog en hånd op foran min mund, og sagde at vi jo kunne ikke have hvis der var noget der hørte mig skrige eller stønne. Jeg kunne mærke hans pikhoved lige foran mit stramme hul. Jeg begyndte at blive lidt nervøs. Jeg kunne mærke at han prøvede at presse på stille og roligt, men det var som om han ikke ville ind. Han spyttede på sin pik og i et hug var pik hovedet indenfor. Jeg skreg, men heldigvis var det han holdte mig for munden. Det gjorde pisse ondt, men jeg var tændt som aldrig før, jeg var så liderlig. Han fjernede sin hånd og spurgte om vi skulle prøve det igen, og jeg sagde ja. Han træk sig ud igen, og i et hug var han atter indenfor. Det gjorde ikke så ondt som første gang men stadig nok. Han begyndte at kneppe mig. Han brugte hurtige bevægelser, og det var fantastisk. Jeg elskede hans hårde facon. Han bøjede sig ned og vi begyndte at snave mens at han kneppede min røv. Pludselig tog han fat om lænden på mig og løftede mig op. Han gik over til et hjørne i gården, og lod min ryg læne op af den mens jeg stadig red på hans pik. Jeg begyndte at spille min pik. Den var klar til snart få en udløsning. Han kiggede på mig og spurgte om jeg var klar til at få en ordentlig omgang sperm op i mig. Ja, skreg jeg bare, giv mig det. Holger brølede nærmest mens hans pik var så dybt inde i mig som overhovedet muligt. Jeg kunne mærke den varme sperm inden i mig, og hvordan noget af det løb ned af mine balder. Han satte mig ned på jorden og sagde at jeg skulle slikke den ren. Jeg var stadig liderlig og jeg spillede min egen pik indtil jeg selv kom imens jeg hungrende slikkede de spermrester af hans pik.

Vi blev ude i gården lidt og røg endnu en cigaret. Han kiggede på og sagde at vi hellere måtte gå tilbage igen. Inden jeg nåede at vende mig om, tog han fat i mig og kyssede mig. Han så mig ind i mine øjne med det samme frække smil, og så at jeg skulle gå nu.

Jeg endte med at have Holger alle tre år i historie på gymnasiet. Så det blev til mange sjove og spændende timer både i og udenfor skolen, og efter de tre år blev vi endelig et fast par, og vi behøvede ikke længere bruge de små skoletoiletter for at lette trykket.

porno med danske piger