Min idræts lærerinde er liderlig

Lige pludselig gled hendes hænder ned over mine fyldige bryster, og hun begyndte at ælte dem. Jeg var lidt overrasket, for jeg troede, at jeg var 100 % heteroseksuel, så det undrede mig…

Denne oplevelse fandt sted, da jeg gik i gymnasiet på 2. året. Det var en ganske almindelig tirsdag, og jeg skulle have idræt lige inden middag. På dette tidspunkt var vi i gang med grundtræning, og det var temmelig hårdt. Efter idrætstimerne skiftedes vi til at hjælpe med at rydde redskaber og lignende på plads. Denne tirsdag var det blevet min tur, og jeg hjalp vores unge kvindelige lærer med at rydde op.

Da vi var færdige fulgtes vi ad ud til omklædningsrummet, hvor lærerne dog har sit eget lille baderum. Da vi kom ud i omklædningsrummet var alle pigerne fra min klasse gået over for at spise, så der var kun os to tilbage. Jeg skyndte mig at trække af tøjet, og gik ud i badet. Da jeg var i gang med at tørre mig, kunne jeg lige pludselig mærke, hvor ondt jeg havde i skulderen.

Jeg maserede den lidt, og pludselig lød det bag fra mig:
– Skal jeg masere din skulder?
– Hvis du gider, så må du da godt det.

SEX I DAG?

Jeg havde ikke fået mere end mine trusser på, men Jette, som min lærer hedder, kom over til mig og begyndte at masere min skulder. Lige pludselig gled hendes hænder ned over mine fyldige bryster, og hun begyndte at ælte dem. Jeg var lidt overrasket, for jeg troede, at jeg var 100 % heteroseksuel, så det undrede mig, at jeg faktisk nød Jettes berøringer.
– Har du noget imod det?, spurgte Jette.

Jeg tøvede lidt, men sagde så nej. Hun maserede intest mine bryster og brystvorter. Jeg vendte mig om, og trak hendes t-shirt af. Hun havde nogle flotte bryster, og jeg begyndte at sutte på dem. Hun nød mine berøringer, og jeg jeg nød hendes.
– Kom vi går ind i mit omklædningsrum, så vi ikke bliver forstyrret, sagde Jette.

Da vi var kommet derind, lagde jeg mig på bænken, og Jette trak mine trusser af. Jeg var vildt ophidset, og da Jettes tunge rørte min klit, gik der et sug gennem hele kroppen. Hun suttede og slikkede, indtil jeg kom i et brag af en orgasme. Hun kravlede op oven på mig, og vores bryster rørte hinanden, og da hun var nået helt op mødtes vores læber i hedt tungekys. Jeg kunne smage mine egne safter, men nød at blive kysset så intenst. Pludselig hoppede hun af mig, og smed alt sit tøj, mens hun i sin taske – fandt en dildo.
– Nå, der er nok en som har tænkt på det hele, sagde jeg.

Jette lagde sig igen oven på mig, men denne gang, var hendes numse lige over mit hoved, og jeg gav mig til at sutte hende. Jeg prøvede også med et par fingre, og jeg kunne mærke, at hun nød det i fulde drag. Jette var endnu engang begyndt at slikke mig, men denne gang varede det ikke længe, før jeg havde en dildo oppe i mig. Hun kneppede mig med dildoen, mens hun slikkede min klit, og jeg slikkede hende, mens jeg gav hende et par fingre. Det var vidunderligt, og vi kom på samme tid, og vores kroppe spændtes, hvorefter vi lå udmattede ovenpå hinanden.

Da vi havde sundet os lidt, rejste vi os, og Jette gik over og tændte bruseren i hendes omklædningsrum. Hun tog min hånd og trak mig hen til bruseren, hvor jeg fik et hurtigt skylning, hvorefter hun tog noget sæbe og begyndte at smøre hele min krop ind. Hun var især omhyggelig med mine bryster, og det var vidunderligt. Jeg følte det som om, jeg kunne få orgasme bare af hendes intense berøringer. Jeg smurte også hende ind, og det endte med, at hun kom til at sidde på alle fire, mens jeg sad på knæ bagved hende, mens det varme vand fossede ned over os. Hun rakte mig dildoen og pegede på anus, og jeg forstod godt hentydningen. Jeg vaskede hende hurtigt i numsen, og gav mig ellers til at slikke hende rundt omkring anus. Hun var meget ophidset og vås, så det var intet problem, at få dildoen ind. Hun stønnede meget, da jeg begyndte at kneppe hende, og det varede ikke længe inden hun skreg sin orgasme ud.

Jeg var nu selv så utrolig ophidset, at jeg nærmest beordrede hende til at slikke mig, og det varede heller ikke længe, før jeg stønnede min orgasme ud.

Vi skyndte os at tage et hurtigt brusebad, og dagen fortsatte. Det var den eneste gang min lærer og jeg var sammen. Dog havde vores forhold ændret sig, men det blev ikke til mere. Jeg er stadig hetro, men det kunne da godt tænkes, at jeg også er lidt biseksuel, hvem ved…

Indsendt af Lone

porno med danske piger