Straffen for at pjække fra jura-studiet var fremmed fisse

Jeg havde pjækket igen. Nu kom straffen! Vores benhårde lærerinde, Margit, forlangte at jeg skulle udarbejde en projekt-rapport på to dage. Der var det problem, at alle andre have fundet en makker. Ingen var tilbage bortset fra perker pigen Aysa. Hver gang, der var fødselsdag, udflugt eller gymnastik, deltog Aysa aldrig. På den måde havde hun isoleret sig fra os andre. Desuden havde hun slør og kjole/bukser, samt perkermærket i panden og en diamant i næsen. Men da både hun og jeg ønskede at starte på jura-studiet efter sommerferien, passede det jo meget godt, hvis vi skulle arbejde sammen.

Vi startede med at arbejde lidt på skolen, men det gik ikke. Der var alt for meget larm, og vi kunne slet ikke koncentrere os. Aysa foreslog derfor, at vi skulle arbejde hjemme hos hende. Det var første gang, jeg var hjemme hos hende. De havde et flot hus med en hel del moderne indbo og faktisk kun meget lidt perker-tingel-tangel. De boede egentlig meget smagfuldt. Vi arbejdede godt sammen, og hun var rigtig sød. Og så duftede hun dejligt.

– Aysa er det dig som dufter så godt?
Hun nikkede bekræftende.
– Hvilken parfume bruger du?
– Det er noget, som min mor blander selv.
– Kan jeg ikke få noget?
– Linda, det er noget, man smører ind i huden. Det kan ikke bare komme af igen.
Jeg forstod det ikke rigtigt.
– Jo, du smører dig på et sted, hvor man sveder meget. Derefter begynder duften at blande sig med sveden så man dufter godt i 2 til 3 måneder.
– Det vil jeg godt prøve, hvis jeg må, sagde jeg.

Aysa gik ud og kom tilbage med en lille flaske med dufteolien i.
– Hvor skal man smøre det på? Under armene eller… hvor?
– Under armen holder det cirka to dage. Det bedste sted er mellem benene.
Aysa slog øjnene ned, da hun sagde dette, som om det var noget frækt.

Da vi var alene hjemme hos Aysa, var der ingen farer. Jeg smilede og begyndte at knappe mine bukser op og trak trusserne ned. Aysa stirrede på mig. Mit skød er glat barberet. Der er kun lige lidt hår omkring revnen på forsiden.
– Hvorfor ser du sådan ud? Hun pegede af mig.
– Sådan har næsten alle piger i klassen det. Det er mode, sagde jeg og smilede.
– Du bliver nød til at trække bukserne og trusserne helt af. Først bliver det varmt så koldt og så brændende varmt. Vil du stadigvæk prøve?
Jeg nikkede bekræftende.

Aysa satte sig på hug og begyndte at gnide olien ind. Helt oppe ved inderlårets slutning. Varmen mærkedes hurtig, så blev det koldt og så brændvarmt. Faktisk dejligt. Jeg kunne fornemme den dejlige duft.

SEX I DAG?

Aysa blev ved med at massere olien ind. Så kom turen til den anden side. Det føltes rigtig dejligt.
Hendes ene hånd holdt hun på mit lår. Da hun skulle skifte side, ramte hun min klit med lidt olie. Og det fik mig til at tænke på noget helt andet.
Jeg prøvede at kigge op på en plakat med en eller anden perkersanger. Men det hjælp ikke. Jeg blev meget liderlig.

Gudskelov mærkede Aysa ikke min stilstand. Hun skiftede side igen. Denne gang rørte hun også min klit, men nu med mere olie på fingeren. Jeg var lige ved at gå til af lider. Aysa begyndte nu at massere oppe ved revnen, og nu var hun ved klitten. Hun kom til at røre den, og jeg gav et støn fra mig.

– Gør det ondt, Linda? Skal jeg Stoppe?
Før hun havde sagt stoppe, sukkede jeg “Neej”.
Jeg kikkede ned og vores øjne mødtes. Hendes store, smukke, mørke øjne så lige ind i mine, og uden et ord forstod vi hinanden.
Hendes finger masserede nu direkte på min klit. Så stoppede hun og lagde begge hænder på mine inderlår.
Jeg kikkede ned og igen mødtes vore øjne. Hun slikkede mig!
Åhh, det var det dejligste, jeg havde prøvet. Jeg nød det, og min orgasme kom hurtigt.
Faktisk var det min første orgasme, hvor der havde været en pige indblandet.

Aysa rejste langsomt, indtil vi stod ansigt til ansigt. Det brændte stadig i mit skød. Jeg lagde armene omkring Aysa og trak hende ind til mig med munden åben til kys. Min tunge skilte hendes læber, og ganske langsomt vaktes hendes tunge til live. Vi kyssede lidenskabeligt.
Min hænder vandrede op over hendes krop. Jeg ville have hendes tøj af. Aysa hjalp selv til, og snart stod hun i brystholder og trusser.
Jeg trak min lille bluse af og tog min brystholder af. Så var jeg helt nøgen.

Aysa gik hen for at låse døren, og på vejen tilbage tog hun resten af sit tøj af. Hvilken pragtfuld krop.
Hun havde nogle dejlige, store, faste bryster samt en lille, struttende bagdel. Dette, og hendes dejlige hudfarve gjorde hende smuk. Meget smuk.
Ganske langsomt gik hun hen imod mig.
Jeg lod mine hænder kramme hendes bryster, mens min tunge kyssede hende på ny. Åhh, hvor føltes det dejligt. Dette begær havde jeg aldrig kendt før.

Blidt skubbede Aysa mig ned i hendes seng og begyndte at lege med mine skamlæber. Jeg var ved at gå til af lider.
Så begyndte Aysa, at slikke mit brændende skød. Jeg lænende mig ud af sengen for at komme til at kysse og slikke hendes bryster, og Aysa forstod budskabet.
Hun lagde sig op i sengen, så hendes dejlige lår lå omkring mit hoved. Jeg rejste mit hoved for at slikke hende, men havde svært ved at nå. Men igen vidste Aysa, hvad der skulle til, og sænkede langsomt sit våde skød mod min slikkesultne mund.

Det virkede helt naturligt, da jeg lod min tunge lege mellem hendes let citronsyrlige, bløde, bløde skamlæber. Selv slikkede Aysa mig med vidunderligt lange, seje slik, og pludselig mærkede jeg en finger, som trængte ind i mit dyb. Den standsede lidt inde og begyndte så at gnubbe udad. Det kildede helt utroligt dejligt. Det ville jeg også prøve på Aysa.
– Neej, hellere bagfra, stønnede hun.

Jeg pressede min finger ind i hende, og meget hurtigt hørte jeg hende stønne højt. Hendes skede trak sig sammen i stød, kunne jeg mærke, og hun slikkede mig vildt hurtigt nu. Kort efter bredte varmen sig fra mit skød og løb som en ild gennem kroppen.
Begge sank vi sammen og lå stille med blussende kinder op ad hinandens varme lår.

Lidt efter rejste Aysa sig, og jeg tog mit tøj og gik ud på badeværelset. Da jeg kom ind igen, sad Aysa ved pc’eren, som om intet var hændt. Jeg gik hen til hende og kyssede hende.
– Tak, Aysa. Det var vidunderligt, det havde jeg aldrig prøvet før. Jeg er helt ør. Lad os forsætte med rapporten i morgen, ok?
Aysa smilte glad.
– Ok, vi ses i morgen.

Indsendt af EN ELEV

porno med danske piger