Herrens mandags leg del.1

SPAR MANGE PENGE

Herren tvang sin pik op og begyndte banke den i bund til stor nydelse for os begge, pludselig kom der et håndeslag på låret, hvad så Tøs, nyder du ikke din Herre?…

Mandag morgen og min dejlige mand er hjemme på en fridag, det er altid anderledes når han er hjemme. Mine morgenstunder plejer jo at forgå på nogle helt speciel og ganske afslappende hvor jeg ligge og gasse mig 10 min ekstra når jeg hørt bilen at hans bil er kørt, derefter rende rundt i morgenkåben mens kaffen bliver drukket, hunden får mad, mailen bliver tjekket og lige ind og lurer om der er noget spændene på siden, nogle gange er jeg faldet i arbejdet som så gør at det pludselig går op for mig 3 timer senere, nu er det da vist et must at skrubbe i bad. Åh de dage, de er de bedste, for når de først varme dråber fald ned over min krop så rammer de alle de følsomme steder der er, på mere end en måde.

Nå men denne morgen blev jo så anderledes, straks gik jeg i bad, efter at kaffen var sat over. Gøre klar til at gå op og vække manden, men han nåede at stå op inden da, nåe ja så er det jo hans egen skyld at han gik glip af sin morgenforkælelses slikketur. 

Han virkede tvær, morgensur hvilke nu endelig ikke ligger til ham, men skød det hen med at programmet for dagen måske ikke var det sjoveste for ham. Den stod på resten af julegaveindkøb, da jeg modsætning til de andre år var langt fra færdig, jeg har bare ikke nået eller måske retter orkede at komme i gang i år.

Nå pyt, frem med listerne og begynde at finde ud af hvad, hvor og hvordan det prægtigst kunne gøre således at vi ikke skulle rende rundt hele dagen.

Vi havde også snakkede om at vi i år ville har en ny julestjerne den skulle købes på en helt speciel dag hvor vi altid vil kunne tænke tilbage på det som der skete.

Han rejser sig fra sofaen og kommer over i køkkenet hvor jeg står lænet ind over bordet og han stiller sig direkte bag ved min røv og læner sig ind over mig mens hans kigger på sedlerne, hmmmm lyder det, jeg syntes da ikke du har skrevet vores julestjerne på? Stod lidt og svare, næh den skulle jo købes en dag som var noget for sig selv og hvor du ville lege med din Tøs dagen igennem. Hans finger røg ind under min hage, mens han tvang mit hoved til at dreje sig så han kunne se på mig og svare med et.. Jaaaa rigtig nok. Han går ud og tage overtøj på for at gøre klar til at gå med hunden og lige inden han går ud af døren siger han meget bestemt.

Tøs, du har max 30 min til at smide det tøj der og tage din corsage, gennemsigtig trøje, nederdel samt nylonstrømper på og INGEN trusser.. Forstået Tøs? Jeg blev så paf at jeg bare kom med et øøøhhh ja jeg skal prøve, fik det straks ændret til. Javel Herre og tak Herre. Herren vendte sig om og kiggede på mig og det så ud som han tænkte, så lad gå.

Stod lidt, kunne mærke at min krop reagerede på den kommando men tænkte også, uden trusser, det ville da være koldt der var jo ingen varme overhovedet tværtimod så var der -4 og en træls blæst, nå men ingen tid til at tænke mere i jeg måtte i gang.

Corsagen som var med strømpe holderne, det måtte blive den da den anden af dem ville ikke være sjov at have på en hel dag da den er alt for stort, Ja ud fra det så hed det jo strømper til hofteholder, nederdel måtte blive en lyse, korte cowboy samt en gennemsigtigere trøje, der efter i et par støvler som passede til.

Resultatet var ikke helt skidt, her hjemme ville det bare være ok, men syntes nu det var lidt provokerende at gå i forretninger på juleindkøb i det. Var da sikker på at Alle de gamle damen vil da få et chok at komme i så lidt tøj og så meget åben og alle mændene ville dreje deres hoveder afled og få frække tanker og glemte julens travlhed bare et par sek.

Min Herre kom hjem og kiggede på mig, vente og drejede mig, uden meget lyd, jeg blev nervøs for hvis det ikke faldt i Herrens smag. Jeg ved han vil han straffe mig og jeg kunne risikere at straffen var ingen leg den dag. Jeg kunne se på ham at det ikke var helt godt og tænkte nu skal bomben springe, skynde mig at hive op i nederdelen og spurgte, Herre kan dette godkendes eller skal Tøsen straffes?

Straks røg Herrens hånd ned og greb fat, følte lidt rundt og sige, godkendt tøs, bliv så færdig så vi kan komme afsted, vi har en lang dag for os. Jeg kiggede på uret kl. Var jo kun 9.30.

Jeg tog et par trusser i min taske som straks gav en dask over låret og smed dem igen på køkkenbordet. Herren gik ovenpå mens han bad min skrubbe ud i bilen, da han kom ud til bilen kan jeg nu ved nærmer eftertanke godt se han havde lommerne fyldt. Vi begyndte at køre og jeg ventede længselsfuldt på hvad der skulle ske, da min Herre siger noget så ligegyldigt som, hvis vi starte inde i centeret så kan vi gå videre derfra hvis vi stadig mangler gaver. Har du huskede gave listerne og hvem mangler vi til?? behøves jeg at sige min liderlighed da lige faldet et par grader eller 10 og skuffelsen var stor, det var jeg slet ikke klar på.

Jeg finder sedlerne frem og begynder at remse op og er rimelig koncentrer om det da jeg pludselig mærker Herren hånd meget hårdt trækker mine knæet fra hinanden og stikker hånden og sige, hvad pokker Tøs du er jo våd, har du fået lov til det?

Med et var jeg tilbage, nej Herre fik jeg hviskede. Han kælede lidt hvilke jo ikke gjorde det bedre, men viste jo at jeg blev nød til at undertrykke det lidt indtil jeg fik tegn til at jeg måtte nyde det.

Herren tog hånden til sig og koncentrer sig om at køre, midt på turen hjemmefra og til centeret var der en natur rasteplads hvor det er et stort hede område hvor folk går tur i kløfter, skov, hede og mellem får og geder.

Når man drejede ind til højre så køre man lidt ned af, det vil sige at vejen ligger lidt oppe og kan kigge direkte ned på de biler der er parkeret.

SEX I DAG?

Herren gjorde klar og kørte ind på den rasteplads og ned af og det vil jo sige at man også kan se direkte ned i vores bil også.

Min Herre finder min blå dildo frem og siger se tøs hvad jeg har, og smiler, hvad vil du gøre for at få den her? Alt min Herre alt, hvad skal Tøsen gøre bare sig det.

Herre sige tag den op og knep dig selv, jeg vil vide nu om du er liderlig nok til din Herre eller om vi bare skal glemte det hele.

Jeg straks dildoen slikkede på den og tændte den mens den stille gled op i min allerede meget våde fisse. Jeg stønnede og var meget tæt, rakte ud efter min Herre for jeg ville mærke hans stive pik, som jeg kunne se i hans bukser.

Fik straks besked på at holde fingrene for mig selv indtil jeg fik lov og samtidig sagde han stop tøs, du har jo ikke fået lov at nyde det? Vel.

Jeg stoppede under klynk og sad lidt surmulende med trut mund. Min Herre steg ud af bilen, smækkede døren og gik og det var der jeg kom til at se hvor åbenlyst det var at se oppe fra vejen hvad der forgik. Mine tanker for igennem mit hoved, sæt nu om nogen havde set noget, min bil er meget speciel og den eneste i hele området, den er let genkendelig for folk jeg kender eller dem som ved hvem jeg er, de vil aldrig vil være i tvivl om at det er mig pga. min bil.

Før jeg nåede at komme videre i de tanker fløj min bildør op og Herre sagde meget snerrende af med selen, drej dig rundt og spred benene. Jo tøsen er jo våd, men det var hun også inden hun fik lov til det. Ja Herre fik jeg sagt og begyndte at undskylde, der gik det op for mig at det virkelig var alvor, det var ikke kun en lille mild hygge leg.

Se så at komme ned at den bil, tag din frakke af og vend dig rundt, hænderne ind over sædet og blive stående. Jeg lystede og vendte mig, står der i mit frække tøj og alt for lidt tøj uden min frakke og rystede, det var en blanding af kulde, spænding og angst. Herren tog fat om min nederdel og hev den op over min røv så den stod det ganske blottede. Jeg kunne høre Herre fumle med noget bag mig, hans bælte som blev åbnet, jeg stivnede hvis det er bæltet som der skulle bruges, så var Herren virkelig vred, jeg kigger op i det sammen og ser lige op på en chauffør i en lastbil som holder/køre i en langsom kø, han sad og kigger ned, der var ingen tvivl han viste godt hvad der forgik. Jeg nåede knap at tænke hvorfor have Herren ikke valgt et andet sted, da jeg fik det første piske slag, av den sved, jeg brokkede mig lidt, det resulterede bare i flere, Herren var hård i dag, kunne virkelig mærke varmen brede sig allerede efter første slag, han plejer at startede blidt, men åbenbart ikke i dag. De næste slag faldt rimelig hurtig præcis over lænden, balderne og top af låret, jeg mistede total antallet på dem. Jeg viste at jeg ikke måtte klunke, så bed mig selv i armen bare for at være stille, Herre mumlede tilfreds da hans hånd kørt over de varme og meget ømme balder.  Jeg ville til at flytte mig, med det sammen mærkede jeg hans hånd ved nakken som pressede mig ned og Herrens bukser blev lynet.

Herren tvang sin pik op og begyndte banke den i bund til stor nydelse for os begge, pludselig kom der et håndeslag på låret, hvad så Tøs, nyder du ikke din Herre? Jo tak Herre fik jeg sagt i min kamp for ikke at vise det offentligt. Herre sagde, værsgo tøs, kom for mig og vis din Herre at du er en værdig Tøs og at du nyder din Herres kærlighed. Der gik ikke mange sek. før jeg følte at mine ben gav efter, varmen kom, alt omkring mig forsvandt og det flakkede for mit blik, mens kroppen gemmen rystede i en stor lang orgasme.

Da den aftog, trak Herren sig ud og sagde, så tøs kan du nu klare dig bare lidt? Jeg nikkede, vendte mig om gik i knæ tog min Herres pik i munden og slikkede den ren, det ved jeg at jeg skal, ellers får jeg ikke mere den dag.

Tøsen fik et kys og et klap i rumpe, hold op hvor var den da virkelig øm så der kom et lille piv. Herren smilte drilsk, ja Tøs piv du bare nu, men du kan bare vente dig til i aften så er der mere at pive for.

Vi satte os ind i bilen og lige inden vi kørte igen da tager Herren mit æg op af sin lomme, pakker det ud af posen, starter det og sagde bestemt, tag det op nu..

Da jeg havde fået det sat på plads, så fik jeg besked på at tage mig sammen og få planlagde det vi skulle have købt og hvor det skulle købes henne.

Koncentration sammen med ægget, frækt tøj og en bar varm, øm røv under nederdelen, gjorde faktisk at jeg konstant var våde og det var virkelig slemt når Herren med sit sødeste og meste uskyldige blik, stille lagde sin arm omkring livet på mig, trak mig ind og tog fast i min brystvorte og vred den.

Vi forsatte turen til byen, vi blev enig om at gå i centret først og få lidt kaffe og et stk. brød.

Vi satte os i et stille hjørne der var ikke mulighed for at lege, men det stoppede ikke Herren i at tirre Tøsen med fræk snak. Det var små ting, tøsen skulle sætter sig med let spredte ben så de andre gæster kunne nyde synet hvis de ville, sidde om flirte med en 50 år mand hvis kone virkede 20 år ældre end ham og 40 år kedeligere, lege med teskeen som blev brugt til kaffe med tanken på at det var noget andet end en teske.

Nå men da kaffen var drukket Så begyndte ræset med at handle ind, kun afbrudt af de tiltag som Herren undervejs gjorde for at sikre at tøsen var våd.

Da center turen var overstået gik det ud over gågaderne, det var meget koldt for Tøsen liderlig våde fisse, men klage måtte og kunne tøsen jo ikke.

Turen gik fra den ene tøj butik til den næste og efterhånden var de indkøb så godt på plads at der kun manglede en enkel ting, som får lov at vente, Julestjernen.

Herren går hen i bilen med alle poserne og kommer tilbage, så vi kunne komme ud og kigge helt privat på en fælles ting.

Midt i gågaden er der en god isenkræmmer, når man går ind og har de en hel under etage og så op af trapperne hvor der er en lidt mindre overtage. På denne etage ligger der et tilbuds området nede i bunde af rummet, hvor reoler og bordet stå lidt i skygge af hinanden. Herren kigger sig lidt omkring og tage tøsen i hånden og trækker hende med ned i det hjørne. Der var rigtig mange spændene ting og pludselig sætter Herren sig på hug og kalder Tøsen hen til sig.

Herren bliver siddende og stikke en hånd op under nederdelen og begynder at fingerknep, nuller og massager Tøsens fisse, virkningen udeblev heller ikke.

Tøsen kæmpe en kamp for at virke alm og interesseret i varerne på hylderne mens hendes liderlighed virkelig nu kom til sin ret.

Herren forsatte sin lege og hans tøs kom i en stor, våd og fantastisk orgasme, det var en kamp at lade som om at alle de vare der var omkring tøsen var interessant alt i mens at hun kun ønskede så inderligt at mærke Herrens tunge i hendes fisse og lade Herren slikke den ren.

Da tøsen var, kommer, grinede Herren og sagde, er du ved at bestemt dig for hvad du skal have på den hylde?

Behøves jeg at sige at vi fremover hver jul vil kunne huske den dag vi købte vores fælles julestjerne?

Da vi kom tilbage til bilen siger Herren, ud med ægget Tøs og slap af i din krop indtil i aften.

Aften skal bruges og det sammen skal min Tøs. Herrens smil og kyset satte en blid stopper for dages første omgang leg.

Forsætter følger med Herrens mandagens leg i del.2…

porno med danske piger