Sex under fætter og kusine fest

SPAR MANGE PENGE

Min pik dunker og bliver kærligt behandlet under baren, jeg er liderlig som bare f….., og de to damer står bare der og strutter med hver deres flotte bryster…

Jeg var inviteret til en fætter og kusine fest, og havde en aftale om at komme lidt før, for at hjælpe med borddækning m.m. Jeg ankom til forsamlingshuset en lille times tid før aftalt, da jeg havde haft et ærinde på vejen derhen.

Min kusine og hendes mand Peter, var der allerede. De stod ved deres hjemmelavede bar, og kyssede hinanden intenst. Jeg tog et billede af dem gennem vinduet med min mobil, og sendte det til min kusine som MMS – med teksten, “nååå, hvor sødt”. Jeg kigger fortsat, for at se deres reaktion. Hun smiler frækt og viser billedet til Peter. Peter hvisker noget i hendes øre, hvorefter hun tager sig selv i skridtet. Peter tager hende på det ene bryst, og kysser hendes øreflip vådt og nænsomt. Jeg mærker min pik har “set” med – den vokser i mine stramme bukser, og får hurtigt alt for lidt plads.

Peter løfter hendes bluse op, så jeg kan se hendes blonde BH. Den er fyldt godt ud, af de store velformede bryster. Jeg kan se at hendes brystvorter er helt oppe på mærkerne. Jeg får pludselig en sms fra min kusine, hvori der står, “skal du ikke ind og være med, du ved da du altid er velkommen”. Jeg bliver lidt paf, men ved det jo godt, da jeg tidligere havde haft en trekant med dem. Jeg går ind, og vi får en stor fælles krammer.

SEX I DAG?

Jeg fremlægger nogle idéer, der skal give os tre mest mulig sex i løbet af festen. Den er de to andre med på – nye måder og steder er altid velkommen 🙂

Til lejligheden vil min kusine undlade at tage trusser på – det tænder mig helt vildt. Jeg ved faktisk ikke om hun er klippet kort eller bare er helt glat i dag. Men det skal jeg nok finde ud af senere.

Gæsterne er så småt begyndt at ankomme, og vi er klar til lidt af hvert :-))

Der er god stemning, og jeg har første tjans i baren. Jeg er ved at knappe et par øller op, da jeg pludselig mærker min bukseknap også bliver knappet op, hmm… (Så er min kusine altså på plads under baren). Jeg har svært ved at holde masken, men får da givet de øller videre, og mærker nu lynlåsen bliver lynet ned. En af gæsterne spørger efter toiletterne, og siger med et glimt i øjet, “jeg skal jo nødig nå at blive våd dernede”. Jeg stor-smiler og peger på døren, selv er jeg blevet våd på pikken, for min kusine har taget sagen i egen hånd – eller rettere, i egen mund. Hun suger dejligt blidt på mit pikhoved, og tungen leger på pikkens underside. Jeg har svært ved at koncentrerer mig om baren lige nu, men må prøve. Der kommer to damer hen, og skal købe to øl og en cola. De fniser til hinanden, og kikker på hinandens bryster. Den ene retter lige lidt på sin BH under blusen, og ser så igen på mig, medens hun lader sin tunge fugte sine læber.

Min pik dunker og bliver kærligt behandlet under baren, jeg er liderlig som bare f….., og de to damer står bare der og strutter med hver deres flotte bryster. Jeg får udleveret de drikkevarer, og jeg må krydse ben for at holde min orgasme tilbage, men min kusine sutter og slikker med sin dejlige våde tunge, som hun var betalt for det, så jeg kommer i hendes mund, og hun suger hver en dråbe ud af min skønne pik. Jeg mærker tydeligt hun synker det hele, kysser den lidt, lyner op og knapper mine bukser til igen. Jeg må finde Peter, han skal en tur i baren :-)) Peter står selvfølgelig og snakker med nogle store tøser, men har regnet ud, hvad han skal, da han ser mig komme imod ham. Peter går straks ind til baren, og jeg bliver lidt og snakker med de der tøser. De kommer hurtigt ind på deres kærester, og hvordan de vil overraske deres fyre, med et par af Peters frække idéer. Vi går hver til sit, og jeg sætter mig og snakker med nogle andre, hvorfra jeg selvfølgelig kan se Peter.

Peter har nu travlt både over og under baren. Under baren har min kusine nemlig vendt numsen til Peter, så hun kan små-bolde Peter med sin våde liderlige fisse, medens han servicerer gæsterne. Peter virker tydeligvis distraheret, selvom hun gør “arbejdet” for ham, så han kan stå roligt og snakke med gæsterne. Hun giver Peter den bedste behandling, som en mand kan ønske sig, stille og rolig ind og ud, så kun pikhovedet bliver masseret lige i fisseåbningen. Peter holder sin stønnen tilbage, og må fokuserer på at lange nogle drikkevarer over disken. Jeg hører Peter sige til en af gæsterne, “jamen så er det jo knald eller fald, kan han li’ den her øl, så har du noget i vente i aften”.

Peters pik bliver nu kneppet lidt hurtige og mere dybt som før, han ved ikke hvilket ben han skal stå på, det er super frækt at få fisse så tæt på så mange mennesker. Peters pik dunker mer’ som nogen sinde før oppe i min kusines fisse, og hun nyder det for vildt – strammer om hans store stive pik, så orgasmerne er uundgåelige. Peter har lige udleveret et par drinks, og der står tilfældigvis ikke nogen gæster ved baren lige nu. Peter tømmer nu hans pik dybt oppe i min kusines fisse, og hun får store krampetrækninger dernede. Peter ser helt saglig ud, og en gæst kommer hen og spørger, om han er ok, “jo tak, jeg skal bare lige have mig et skud et eller andet at drikke…”, får Peter fremstønnet. De får sig en kort snak, og gæsten går tilbage til sit bord. Peter kan nu trække sin pik ud af min kusines fisse, og der løber straks sperm ud af hendes gabende fissehul, og videre ned af hendes lår. Det var planen, jeg selv skulle have haft sex med min kusine en gang mere under festen, men gæsterne er blevet opstemte, og “hænger” som en anden slap pik ved barer, så jeg må vist hellere tage men Peter og min kusine hjem, når festen er slut – så får vi os nok en trekant hos dem, og så må jeg lige få tjekket ud, om hun er glat dernede, for min tunge er lidt legesyg for tiden :-))

porno med danske piger