Djævlen i os alle

SPAR MANGE PENGE

Lotte satte sig bag den skræmte pige, ”sut min herres pik stiv så han kan kneppe dig tøs” Men det var ikke hendes valg, djævlen tog fat om hendes ansigt og råkneppede hende…

Stemmerne fyldte igen hendes hoved, hun vidste ikke hvor de kom fra kun at de konstant talte til hende. Hun havde hørt disse stemmer siden hun var barn og i hendes teenageår havde de fået hende til at udforske den seksuelle verden. Stemmerne havde fået hende til at sutte pik på en klassekammerat da de var smidt uden for døren og givet hende ordre til at en anden skulle tage hendes mødom på skolens toilet. Stemmerne havde fået hende til at score hendes barndomsveninde og slikke hende til en fantastisk orgasme. De havde siden delt seng mange gange og ikke mindst kærester. Stemmerne havde fået hende til at være sammen med 3 mænd på en gang og til at sælge sin krop i en periode.

Nu var hun 25 år, hed stadig Charlotte men alle havde altid kaldt hende for Lotte. Hendes krop var veltrænet og hun var en smuk kvinde. Hun havde prøvet det meste og var ikke bange for at prøve noget nyt. Men stemmerne fik hende til at bryde sammen til sidst. Hun så rundt i den lille celle hun var i. Rå stenvæge, en uhøvlet træseng med en gammel hård madras og to tynde tæpper som dyne. Der var ingen hovedpude og ikke andre møbler i cellen, selvom den var stor nok til at der kunne være både skriveborde og indtil flere tøjskabe. Alt sammen ting hun ikke havde brug for her inde. Det eneste tøj hun ejede var den dragt hun havde på og som tilhørte klosteret. En sort kjole, med en hvid halskrave, En sort hovedbeklædning, hvor der ligeledes er en hvid kant, praktisk undertøj i hvidt, varme strømpebukser og nogle praktiske sorte sko. Hun var nonne nu.

Tiden gik med samtaler med den nonne der stod for hendes helbredelse, søster Marianne, og at skrive sine egne fortolkning af forskellige afsnit i biblen. Det gik bedre. I starten havde alle hendes fortolkninger omhandlede sex, voldtægt, mishandling og ellers mere sex. Nu kunne hun forstå den dybere mening og hun håbede at hun en dag ville finde vej ud af sit kaos og ind til Jesus. Der havde ikke været noget forkert i hendes fortolkninger, søster Marianne tog altid udgangspunkt i at de var rigtige i deres samtaler og fået hende til at uddybe fortællingerne og fantasierne. Hun havde bare en evne til at dreje hendes ord rundt så hun pludselig kunne se en anden mening som var stik modsat hendes første fortolkning og som samtidig ikke gjorde den første fortolkning forkert.

En stemme trængte pludselig gennem hendes konstante virvar af stemmer, det var en mandestemme, hun havde ikke set eller hørt en rigtig mand i to måneder nu. Hun vendte sig om og gispede. Foran hende stod en høj muskuløs mand, han var lækker, solbrændt, hans hænder var foldet foran maven, hun så ned og gispede igen, han var helt nøgen. Hans pik hang frit, den var stor, men på ingen måde stiv. Hun tvang sig til at se på hans ansigt igen, han smilte til hende, hun bemærkede en krans af lys omkring hans hoved. ”Lyt til dit hjerte og du vil finde kærligheden” sagde stemmen i hendes hoved og manden bevægede samtidig læberne. ”Lyt og lyset vil brede sig” hans stemme fadede ud og samtidig opløses skikkelsen foran hende. Det bankede på døren og søster Marianne kom ind for at følges med hende til morgenbønnen.

Hun snakkede ikke om den nøgne mand, fortalte det ikke til søster Marianne selvom hun havde betroet hende alt andet. Om aften lå hun nøgen under sine tæpper og tænkte på ham mens hun lod sine fingre kærtegne begge bryster. Hun havde lyst til at røre ved ham, få hans pik til at vokse i sin mund. Hun spredte sine ben, eller retter, hendes ben blev spredt på hende. Hun turde ikke åbne øjnene, for måske ville denne lykke forsvinde hvis hun opdagede at der slet ikke var nogen. Hun nev sig i sin ene brystvorte, smerten bredte sig som en varm lyst og gik direkte i hendes fisse. Hun stønnede og nev igen. Pludselig mærkede hun en tunge forsigtigt slikke hendes inderlår, den søgte efter hendes fisse og hun spredte benene endnu mere. Var han hos hende igen eller var det en anden? Hun turde ikke åbne øjnene, hun havde ikke hørt døren blive åbnet men alligevel håbede hun at det var ham. Tungen fandt hendes fisse, den gled legende over hendes skamlæber og rundt om hendes klitoris.

Der var noget der ikke var som normalt og pludselig gik det op for hende at der var to tunger. To lange og liderlige tunger der samtidig var ved at slikke hendes fisse. Den ene koncentrerede sig om hendes klitoris og den anden gled ind i hendes driv våde grotte. Hun stønnede og kærtegnede selv sine bryster. Hun kunne ikke ligge stille og hendes underliv hoppede og tungerne fulgte med uden besvær. En hånd tog fast om hendes håndled og flyttede begge hendes hænder op over hendes hoved. Hun lod den gøre det. Hånden gled kærtegnende ned over hendes kind, fissen skreg og hun vidste at klimaks nærmede sig. Pludselig stak nogle spidse negle sig dybt ind i hendes bryster, hun skreg og orgasmen gennemrullede hendes krop. Hendes krop spændte sig i en bue og safterne løb fra hendes skød. Smerten var en lyst der skyllede gennem kroppen og blandede sig med hendes fissesafter der sprøjtede ud. Hun faldt udmattet om på sengen og i det samme blev døren flået op, søster Marianne stod i døråbningen, kun iført sit undertøj og en lysestage i den ene hånd.

Lotte så på søster Marianne, hun vidste at der var et sageligt smil på hendes læber for hun havde lige fået den dejligste orgasme nogen sinde. En spottende stemme fyldte hendes hoved ”Lyt til din fisse luder og du vil finde lykken” Hun så på søster Marianne og så en flot kvinde, store fyldte bryster, en flad mave og brede hofter. Dejlige lange glatte ben og hun fik lyst til at mærke lidt på dem. Hun lagde mærke til at der ikke var noget kønshår der stak ud omkring hendes trusser, hun måtte høre om hun også kunne få lidt barbergrej så hun ligeledes kunne barberer sig under armene, sine ben og ikke mindst sine kønshår. Søster Marianne smilte til hende ”Puha, du onanerede bare, det er også første gang i to måneder så klart at du har trængt med det liv du kommer fra. Bare roligt, med tiden vil du bedre kunne styre dine skrig. Et øjeblik, jeg henter noget salve, for du har revet dine bryster til blods”

Lotte lod sig falde tilbage på sengen og tænke på hvad hun havde oplevede. De tunger, var det bare en drøm? Der havde ikke været noget hoved mellem hendes ben, kun tungerne og de hænder der havde fjernet hendes egne hænder, der skulle mindst have været tre mænd hos hende for at kunne gøre dette. I det samme kom Marianne tilbage, hun var stadig kun iført undertøj, satte sig på sengekanten, satte stearinlyset på gulvet og blottede Lottes bryster. ”Sikke nogle dybe rifter” sagde hun, mens hun forsigtigt tog fat om det ene bryst tog hoved helt ned til dem for bedre at kunne se i det svage lys. Lotte håbede hun ville mærke søsterens tunge på sit bryst og mærkede igen safterne løbe til sin fisse. Hun gispede da noget koldt og fugtigt kærtegnede hendes bryst og åbnede øjnene. ”Ja salven er kold og det gør ondt, men jeg er så forsigtig som jeg kan være” Søster Marianne smilte. Lotte smilte tilbage ”du gør det godt søster”.

Hun faldt i søvn mens søster Marianne stadig sad ved hendes sengekant, Marianne var væk da hun vågnede tidligt næste morgen. Lotte var lidt trist, det ville have været rart at ligge og holde om søsteren, ikke noget seksuelt, bare mærke varmen fra hendes krop og trygheden ved igen at have en kvinde i sin seng. Hurtig satte hun sig op så tæpperne faldt på gulvet. Den nøgne mand stod igen i hendes værelse og han smilte til hende. ”Lyt til dit hjerte mit barn, og du vil forstå” Hun mærkede glæden boble i hende, hun håbede det var ham der havde været hos hende i nat, hun ville godt elske denne mand igen og igen. ”tak” sagde hun og smilte ”tak for i nat, det var dejligt” Hans ansigt ændrede sig til et sørgeligt smil ”Du må kæmpe imod. Kødets lyst er overfladisk og ikke som kærligheden i dit hjerte. Hvis du går fortabt, vil vi alle gå fortabt. Vend dig ikke fra mig, mit barn” igen fadede han bort og hun var alene i den kolde celle. Det havde ikke været ham, der havde været en anden eller måske flere andre i hendes værelse i nat. Hun mærkede kulden fra rummet og opdagede at hun var helt nøgen.

Hun kunne ikke betro sig til søster Marianne, ikke nu hvor hun så på hende med nye øjne. Hun så gennem hendes tøj, forestillede sig at hun måtte lege med søsterens store dejlige bryster, måtte kærtegne hendes lange ben, skille dem ad og smage safterne fra søsterens fisse. Disse ting kunne hun ikke sige til søsteren og hun kunne heller ikke spørge om barbergrej selvom hun vidste at søsteren selv barberede sine ben, barberede sig under armene og fjernet hår omkring sin fisse. Hun troede ikke at nonner gjorde sådan noget og det havde fået hende ud af balance. Det blev aften og hun gik ind på sit kammer. Hun håbede at manden fra i morges ville være der og fylde hende med den underlige varme og kærlighed og hun håbede at tungerne fra i går aftes ligeledes ville komme tilbage og tilfredsstille hendes hungrende fisse. Hun havde været liderlig hele dagen og havde ikke kunne koncentrerer sig om bibelteksten. Det havde bekymret søster Marianne. Da hun havde lagt alt tøjet og stod nøgen i kammeret, vidste hun at det ville være tungerne der ville besøge hende i nat. Hun kunne mærke det.

En stemme fyldte hendes hoved ”Læg dig på sengen skøge, og spred dine ben så din fisse ligger åben. Jeg vil vide at du frivilligt tilbyder dig til mig” Hun lagde sig på sengen, oven på tæpperne og lå med spredte ben ”Tag mig” hviskede hun ”fyld min liderlige fisse med din manddom, hvem du så en er” Hun lå med åbne øjne, armene over hoved og spredte ben. Så sig om i det dunkle kammer. Hvor var han? Ville hun få pik i aften eller ville hun igen måtte nøjes med hans dejlige tunger? Et silkebånd kom til syne over hendes ansigt og lagde sig omkring hendes øjne så hun ikke kunne se. Det havde hun prøvet før og det tændte hende at være blændet. Hun elskede også at være bundet så hun var totalt overladt til mandens lyst, men inderst inde vidste hun at denne mand ikke behøvede noget så simpelt som lænker for at få hende til at lystre og den viden gik direkte i hendes fisse. Hendes fisse der allerede var driv våd og klar til at modtage ham. Hun gispede da tungerne rørte ved hendes fisse, søgte dybt op i hendes hungrende fisse og viklede sig rundt om klitoris. ”tag mig” hviskede hun igen.

Tungerne gled fra hendes fisse og op til hendes mave, hun savnede dem allerede. Savnede deres kildende fornemmelse og den varme lyst som de fik til at sprede sig fra hendes fisse til hele hendes krop. Tungerne fandt hendes bryster og det smertede når deres spidser ramte de dybe rifter fra dagen før. Men smerten var en del af lysten, en del af den varme og glæde der udsprang fra hendes fisse. Hans tunger fortsatte op til hendes ansigt, søgte ind i hendes mund, undersøgte hele hendes mund og hun nød det. Lod sin egen tunge lege med hans, fandt ud af at der ikke var to tunger, kun en, men den var spaltet, kløvet i to som en slangetunge. Hans pik ramte hendes skamlæber, hun gættede i hvert fald på at det var hans pik, den var stor og varm og havde hun ikke allerede været så våd, kunne den have gjort hende stor skade. Pikhoved trængte ind i varmen, op i hendes grotte og tungerne søgte ned i hendes hals så hun ikke kunne gispe af fryd. Den første spæde orgasme rullede allerede igennem hende og hun mærkede hans store stive pik glide længer og længer op i hende, så langt op at hun aldrig havde troede det var muligt.

Hans pik gled ud og ind i hende igen, han kneppede hende i lange dybe hurtige bevægelser og den ene orgasme tog direkte over efter den anden. Tungen kildede i hendes hals, fyldte hendes mund og hun kunne næsten ikke få luft. Hendes kæber gjorde ondt fordi de blev presset op hele tiden så hendes mund kunne rumme hans tunge. Hun havde lyst til at lade sine hænder kærtegne hans krop, men hans psyke låste dem fast over hendes hoved og hun kunne kun ligge og tage imod ham. Bare ligge her som en luder og tilbyde ham sin krop som han kunne bruge eller smide væk efter behag. Hendes krop spændte i en bue og orgasmerne slog hendes forstand væk, hun ville have skreget hvis ikke hans tunge havde fyldt hendes mund. Hun mærkede hans pik skyde varm sperm ud i hendes indre, mærkede rykkene af hans orgasme som truede med at springe hende helt. Pludselig var han væk og hendes skrig slap endeligt ud, hun faldt om på madrassen, mærkede safterne glide ud af sin fisse. Omtågede satte hun sig op og så den hvide væske glide ud af sin fisse, forsigtigt førte hun et par fingre igennem og smagte på safterne. Det var sperm, dejlig mælkehvid sperm, en smag hun elskede og havde savnet i disse to lange måneder. Og her var masser af det.

Hun smagte på mere af spermen og ventede på at det sidste løb ud af hende og ned på tæppet, så satte hun sig på alle fire og skulle til at slikke det i sig, da døren blev åbnede. Det var søster Marianne. Søsteren var kun iført sit hvide undertøj og den sorte hovedbeklædning med det sorte slør ”Hvad har du gjort?” søsteren så forskrækket på Lotte og på spermen på sengen ”Hvad er det?” Lotte svarede ikke, søster Marianne gik hen til sengen, satte sig på kanten og rakte stearinlyset til Lotte. Stak to fingre ned i spermen og snuste forsigtigt til det. Smagte på spermen og blev helt forfærdet. ”Det er jo sperm, har du en mand her i klosteret?” ”Nej” udbrød Lotte, ”det kom bare ud af mig, men jeg savner smagen så meget” søster Marianne så på hende og Lotte kunne se at hun begyndte at slappe mere af. ”Kom, du kan ikke sove i dette rum, vi må snakke sammen i morgen” De rejste sig op og Lotte fulgte nøgen efter søster Marianne. Hendes øjne fulgte søsterens dejlige krop der bevægede sig i bløde bølger. De dejlige baller der bevægede sig fra side til side og det uskyldige sorte slør der skjulte hendes hoved i mørket, så det kun var kroppen man kunne se. De fulgte gangen hen til et andet kammer der ikke var beboet. Det var koldt og mørkt.

Lotte så på søster Marianne med fortabte øjne ”lad mig ikke være alene i dette kolde mørke rum, jeg er bange” søsteren smilte ”Vi sover her begge i nat, jeg skal nok passe på dig” Lotte var lykkelig da hun kravlede ind under de kolde tæpper, søster Marianne satte lyset på gulvet og tog den smugle tøj af så hun også var nøgen og kravlede ind under tæpperne til Lotte. Lotte lå på ryggen, hun kunne ikke se noget for Marianne havde pustet lyset ud. Hun kunne mærke at Marianne lå på siden med ansigtet mod Lotte, Mariannes hånd lå løst på Lottes mave. Marianne hviskede til hende ”Læg dig på siden, med ryggen mod mig, der er ikke meget plads” Lotte gjorde som hun fik besked på, hun mærkede at Marianne kravlede ind til hende og lagde armen omkring hende, lige inden hun faldt i søvn mærkede hun Mariannes hånd lukke sig om sit ene bryst.

Da hun vågnede om morgen var søster Marianne væk. Men hun var ikke alene i den mørke celle. Han stod der også denne morgen, den flotte nøgne mand, men han smilte ikke, han så bedrøvet ud. ”Du må være stærkere Charlotte, du må søge kærligheden og ikke lysten. Dit valg vil få betydning for os alle” Hans skuffelse gjorde hende ked af det, hun kunne ikke være stærkere, hun kunne ikke bekæmpe lysten til den anden mand når mørkede sænkede sig og hun var alene.

Under dagens samtaler fortalte søster Marianne om sig selv og sin egen fortid. Hun fortalte at hun var lesbisk og undskyldte at hun havde ligget nøgen med Lotte denne nat, hun havde givet efter for sin egen lyst og det var forkert. Hun fortalte også at det var Jesus der i sin tid havde ledt hende til dette kloster for at hun skulle søge kærligheden til gud i stedet for at ødelægge sig selv med at søge efter kilder til lysten. Det med Jesus forskrækkede Lotte. Den nøgne mand havde også snakket om kærligheden og hun fortalte søster Marianne om ham. De analyserede billederne af den nøgne mand og søster Marianne var overbevist om at det var Jesus der kom til hende om morgen for at hjælpe hende, Lotte svor på at der ikke havde været en mand i hendes kammer aften før, måske var det spermen fra alle de mænd hun havde været sammen med, som skulle ud af hende før hun kunne blive ren? Marianne så forskrækket på hende ved den tanke, det var de samme tanker hun havde haft da hun i sin tid kom til klosteret og før hun fik styr på sin lyst. Den kontrol over lysten som hun havde mistet aften før. Lotte fortalte ikke om manden med den splittet tunge, hun vidste at han ikke var Jesus, han havde spottet Jesuses ord og dominerede hende til at underkaste sig hans lyst. Det måtte være djævlen.

Det blev aften og Lotte gik til sit nye kammer, hun lukkede døren bag sig og djævlens stemme fyldte hendes hoved. ”Knæl tæve, du skal modtage din Herres pik i din liderlige mund” Hun faldt straks på knæ ”Hvilken lydig tæve, er du liderlig, løber safterne til din fisse?” ”Ja Herre, din tæve er liderlig” Lotte havde været med i mange SM-lege og vidste hvordan en Herre ønskede at hun skulle vise sin underdanighed. Hun mærkede hans pik mod sine læber, åbnede munden og tog hoved i munden. Hendes hænder tog fat om det store skaftet og spillede på pikken mens hendes tunge legede på pikhoved. Hun lod tungen slikke legende op og ned af pikkens skaftet og tog hans store kugler i hænderne for at varme den dejlige sperm op inden den skulle slippes fri i hendes mund. Djævlen stoppede igen sin pik i munden på hende, tog fat om hendes hoved og kneppede hende i halsen med sin alt for store pik. Det var lige før hun kastede op, hun havde mange gange været udsat for deepthroath, men aldrig med en så stor pik. Hun kunne ikke få luft, hun mistede fornemmelsen af tid, tænkte kun på hans store dejlige pik dybt i hendes mund, mens han kneppede hende. Endelig kom han og spermen fyldte hendes mund og løb ned af hendes kind.

”Åben øjnene tæve og se hvem din Herre er” Hun åbnede sine øjne og så kun en behåret krop foran sig, han trådte et skridt væk og hun gispede. Det var virkelig djævlen der stod foran hende, en geds krop, rettet op som en mand. En kæmpe stor og dejlig pik, en behåret brystkasse og en geds ansigt, tungen var splittet i to og hun blev helt varm ved at tænke på den i sit indre. De to horn i panden, hvordan måtte det ikke være at mærke dem fylde sin fisse ud? Måske kunne hun ride på det ene og Marianne på det andet. Hun mærkede safterne løbe til sin fisse, fik lyst til at mærke hans pik i sin fisse, lige som i går. Mærke ham fylde hende ud og sprænge hende. ”Du er lækker Herre, tag mig, brug mig som din tæve” Hans onde grin fyldte hendes hoved. ”Nej min luder, i aften har jeg andre planer med dig. Rejs dig op” Hun lystrede, hans hænder tog først på hendes patter og bagefter på hendes fisse og røv. ”Så er dit undertøj væk, gå til Mariannes rum, smør min sperm på hendes læber og sov med hende i nat. Hun vil elske dig for det”

Lotte var bange da hun gik til søster Mariannes rum, bankede på døren og ventede til Marianne åbnede. Hun havde stadig alt sit tøj på, Lotte havde ellers håbede at hun kun ville være i sit undertøj som de andre aftner. Marianne så spørgende på hende. ”Jeg er bange” hviskede Lotte og da Marianne ville svare, trykkede hun sin pegefinger, med djævlens sperm, mod Mariannes læber og fortsatte ”Jeg har ikke lyst til at være alene i nat, må jeg sove på dit gulv?” Marianne rystede på hoved og sagde ”Det går ikke” Men så ændrede hendes ansigtsudtryk sig, hun slikkede sig om læberne. ”Kom ind min skat, inden nogen ser dig, du kan sove i min seng” Lotte vidste at det var djævlens sperm der gjorde det og hun smilte. Hendes Herre ville være stolt af hende og i aften ville hun nyde hans store pik.

Marianne lukkede døren bag Lotte, låste den og lagde armene om Lotte. ”Lad mig tage tøjet af dig, jeg var alligevel på vej i seng” Lotte lod hende fjerne sin hovedbeklædning og det sorte slør, Marianne stilte sig foran Lotte og de smilte til hinanden ”Du er smuk” hviskede Lotte. Marianne rødmede mens hun løsnede Lottes kjole, den gled til gulvet og hun stod helt nøgen foran Marianne. ”Lad mig se på dine ar på brysterne” udbrød Marianne med et gisp og Lotte mærkede hendes tungespis forsigtigt undersøge sine ar. Hendes brystvorter blev stive af den kærlige behandling og det varmede hele hendes krop i dette kolde rum. Lotte fik Marianne til at rejse sig op, løsnede hendes kjole så den også faldt af og Marianne stod der kun i hovedbeklædningen og sit undertøj. Lige som Lotte elskede at se hende. Lotte lod sine hænder gå på opdagelse, mærkede på Mariannes bryster, hendes hals, hendes mave. Lod sin tunge smage på Mariannes tunge. Satte sig på knæ foran hende og trak trusserne af hende. ”Spred benene søster” hviskede Lotte og Marianne spredte sine ben. Hendes fisse var helt glatbarberet og Lotte kunne se at den allerede var våd. Hun lod sin tunge glide ind mellem Mariannes skamlæber og Marianne tog fat om hendes hoved ”Slik mig, lad mig mærke din tunge”

Lotte kunne mærke hvordan orgasmerne løb gennem Mariannes dejlige krop. Pludselig stivnede Marianne ”Det er ikke rigtigt det her, der er noget galt” hviskede Marianne. Lotte rejste sig op, kyssede Marianne på hendes mund og til at starte med regerede Marianne ikke, men der må have været lidt sperm tilbage på hendes læber for pludselig var Marianne liderlig igen. Hun besvarede varmt alle Lottes kys og inden længe lå de i en hed 69 på sengen. De skreg begge deres orgasmer ud og faldt i søvn i hinandens arme, nøgne og lykkelige.

Næste morgen vågnede Lotte ved at Marianne kyssede hende og hun besvarede straks hendes kys. Deres tunger legede en lille leg med hinanden. Marianne satte sig op og så på Lotte ”du er en smuk kvinde, hvorfor barberer du ikke ben?” Lotte grinte, det lød så naturligt det spørgsmål hun ikke turde stille. ”Jeg har ingen skraber” endte hun med at svare. ”Bliv liggende skat, jeg er straks tilbage” Lotte lagde sig på siden og ventede på at Marianne kom tilbage med en lille skål med varmt vand, sæbe og en skraber. Lotte lagde sig på ryggen og nød at mærke Mariannes varme hænder masserer sæben ind i hendes ben og bagefter barberer hende. Da hun var færdig fik Lotte hende til også at fjerne alle hårene på hendes fisse. Hun nød Mariannes rolige bevægelser og kærlige berøringer af hendes fisse og safterne løb til. Hun kunne se Jesus stå i baggrunden og græde, men da Mariannes tunge begyndte at slikke Lottes fisse, kom der lidt liv i hans pik. Den blev stiv samtidig med at han fadede bort. Lotte kom med nogle stille klynken, deres tunger mødtes igen og de tog tøj på. Marianne syntes det var vildt frækt at have nonnekjolen på uden noget inden under. De fulgtes til bøn som så mange andre morgner.

Om aften gik Marianne med til Lottes kammer, Lotte lod hende komme med men det var med blandede følelser. Marianne var en dejlig kvinde og det var dejligt at sove med hende, men Lotte var ikke lesbisk. Hun ville have sin Herres pik, djævlens store stive, varme og dejlige pik. Ville han komme når der var en nonne i hendes seng? Ville det få søster Marianne til at søge Jesus igen? Den ynkelige mand der græd da de elskede, men alligevel tændte på at se dem gøre det. Hvis Lotte skulle vælge mellem Marianne og djævlens pik, ville hun helt klart vælge pikken. Lotte vidste at djævlen var hendes Herre, hun ville vise ham at Marianne var under hende i hierarkiet. At Mariannes fisse tilhørte Lotte.

SEX I DAG?

Lotte lukkede døren efter Marianne, men hun låste den ikke. Hun vendte sig om og med et listigt smil pressede hun hende op af den kolde væg. Lotte så Marianne lige i øjnene og med sin mest dominerende stemme sagde hun ”Vis mig din fisse søster” Marianne rødmede. ”Løft kjolen op og vis at du er en trusseløs tæve” Marianne løftede kjolen og blottede sin våde fisse. Lotte gik hen til hende og lod sine fingre mærke hvor våd Marianne var. ”Er tæven liderlig?” ”Ja” hviskede Marianne. ”Hvad sagde tæven? Hvem er liderlig?” Lotte blev ved med at spille fisse på Marianne mens hun snakkede og Marianne nød helt sikkert dette lille spil. ”Jeg er liderlig, Lotte, jeg vil smage din fisse og mærke din tunge” gispede hun. Lotte kunne fornemme at djævlen stod lige bag hende, hun kunne mærke kraften fra hans krop. ”Er du en liderlig tæve eller en uskyldig nonne?” Marianne gispede igen ”Jeg er en liderlig tæve” gispede Marianne. Lotte vidste at nu havde hun vundet og hun nød sejrens sødme. Men hun var ikke tilfreds før hun havde fået Marianne til at sige at hun tilhørte Lotte. Lotte lænede sig frem, stak sin tunge brutalt ind i munden på Marianne som straks besvarede hendes kys. Hun stoppede med at spille fisse på Marianne og i stedet løsnede hun hendes kjole og blottede hendes bryster. Marianne var lige ved at give slip på kjolen for at lade den falde til jorden, men Lotte stoppede hende ”Hold kjolen oppe din tæve, har jeg givet dig lov til at lade den falde til jorden?” Marianne svarede ikke, men holdte kjolen løftede så hendes fisse fortsat var blottet. Lotte tog fat om Mariannes brystvorter og klemte til så Marianne fik tåre i øjnene. ”Hvorfor svare tæven ikke sin elskede Frue?” Djævlen grinte i baggrunden og Marianne gispede ”Undskyld Lotte, nej du havde ikke givet mig lov til at lade kjolen falde, jeg troede bare…” ”Du er en tæve og tæver skal ikke tro, de skal lystre. Er du min tæve?” Marianne tøvede lidt som om hun vidste hvor dette ville bære hende hen. Lotte klemte igen sammen om hendes brystvorter. Marianne gispede af smerte og lyst ”Ja, jeg er din liderlige tæve”

Lotte slap hendes bryster og gik et skridt baglæns. ”Du er en fræk og liderlig tæve når du står der og blotter fisse og flasher dine dejlige store patter.” Lotte gik frem og kyssede hende igen, deres tunger legede med hinanden. Lotte satte sig på knæ og kyssede Mariannes venusbjerg. ”Spred dine ben tæve” og straks spredte Marianne ben. Lotte gnubbede på Mariannes klitoris og Marianne stønnede. Lotte nød virkelig den magt hun havde ”Det er en dejlig glatbarberet fisse det her. Hvem tilhøre den?” ”Den tilhøre mig” svarede Marianne og skreg da Lotte nev hende i klitoris. ”Hvem tilhøre den?” spurgte Lotte igen. Marianne var tydeligvis forvirret ”Jeg forstår ikke hvad du mener Lotte?” Lotte smilte ”Hvem bestemmer om den skal have orgasmer eller om den skal nives? Hvem bestemmer om den skal slikkes eller bides? Hvem ejer din tævefisse og hvem bestemmer over den?” Marianne tøvede og Lotte nev hende igen. Marianne skreg ”Det gør du Lotte, du bestemmer over min tævefisse” Lotte nød det endnu mere ”Har min tævefisse nogen sinde været en luderfisse der fik masser af pik, eller har hun altid været tilfreds med at få lidt tunge?” Lotte stak et par fingre op i Mariannes driv våde fisse og fingerkneppede hende” Marianne spredte sine ben endnu mere så Lotte kunne komme til. ”I min ungdom fik jeg masser af pik Lotte, men det var kvinder jeg elskede mest.”

Lotte rejste sig op og kyssede Marianne igen. ”Jeg nyder dig søster, du er så dejlig” Marianne så på Lotte med tåre i øjnene og et liderligt blik ”Tak Lotte, jeg elsker dig, brug mig som du lyster og jeg vil tilfredsstille dig” ”det ved jeg” sagde Lotte med et smil ”Læg dig på sengen” Marianne gik hen til sengen og lagde sig på ryggen. ”blot din liderlige fisse, tæve” sagde Lotte, igen med det dominerende tonefald og Marianne lystrede og løftede sin kjole op så hendes fisse blev blottet. ”Spred dine ben tæveluder” Marianne lystrede, hun var liderlig og ville mærke Lotte, selvom hun vidste at Lotte ikke elskede hende, Lotte tilhørte en anden. Lotte smed sin kjole og stod nøgen foran Marianne, hun sænkede sin fisse ned over Mariannes mund og lod hende slikke hende. Så rejste hun sig op igen og bandt et bind for Mariannes øjne, satte sig på knæ ved siden af sengen og tilkaldte sin Herre. Marianne lå i mørket, mærkede safterne løbe til hendes driv våde fisse og kunne stadig smage safterne fra Lottes fisse. Hun længtes efter at smage hende igen. Hun kunne høre Lotte mumle ”Herre, jeg bringer dig en gave, en liderlig fisse som vil tilfredsstille dig og dine lyster, hun ligger åben og klar til dig, brug hende som du bruger mig, din liderlige tæveluder, tag hende som din egendom, som du tager mig”.

Marianne lå bare og ventede, så mærkede hun en tunge der trængte dybt ind i hendes fisse og hun nød det, den sugede safterne ud af hende og der løb flere til. Den var overalt i hendes fisse og flere steder på samme tid. Aldrig havde hun oplevede en sådan nydelse. Tungen forsvandt og et par grove hænder begyndte at gramse brutalt på hendes bryster. Hun mærkede Lottes læber ved sit øre ”Han er tilfreds med gaven, forbered dig på at modtage min Herres store dejlige pik” Marianne åbnede munden for at sige noget, men tungen var der med det samme og fyldte hendes mund, den gled dybt ned i hendes hals. Hun mærkede et kæmpe pikhoved presse mod hendes fisse, mærkede at den trængte ind i hende. Det føltes som om hun var ved at springe så stor var den, men den fik en varme til at sprede sig i hendes liderlige krop. Han var så brutal at det tændte hende. Hans voldsomme tunge der gjorde at hun ikke kunne få luft, hans grove hænder der tog hvad de ville have af hendes kæmpe bryster og hans enorme pik der fyldte hendes lysthul helt ud. Hendes liderlige fisse. Orgasmerne rullede gennem hendes krop mens han gennemkneppede hende. Endelig kom ham med et brøl og fyldte hendes i forvejen fyldte fisse endnu mere med sin sperm. Tungen forsvandt, hænderne forsvandt, pikken forsvandt og hun lå tilbage i mørket og nød hans mange safter glide ud af sin fisse.

Hun kunne høre nogle smaskelyde, kys? Og lidt søde stønnen i nærheden. Mørket? Hun kom i tanke om at hun havde bind for øjnene. Hun fjernede bindet, satte sig op og så på den sø af sperm der var mellem hendes ben. Hvor var den kommet fra. Hendes øjne vænnede sig langsomt til den svage belysning og hun så Lotte stå i en varm omfavnelse med selveste djævlen. Lotte så på hende og deres blik mødtes ”Tag kjolen af tæve, læg dig på knæ og brug tungen til at få al spermen væk fra sengen” Hun mærkede safterne løbe til sin fisse og lystrede med det samme. Da sengen var ren  lagde djævlen Lotte på den med en forsigtighed og ømhed som Marianne aldrig havde forestillet sig. Deres tunger legede med hinanden og Lotte spredte straks sine ben for ham, Marianne gispede da hun så den store pik han havde. Den der havde fyldt hende for lidt siden. Og som nu hang halvstiv mellem hans ben. ”sut ham stiv” sagde Lotte ”sut ham, så jeg også kan nyde hans dejlige pik” og Marianne lystrede. Hun tog den store pik i munden og suttede. Hun tog hans store fyldte kugler i sine hænder og æltede dem, mens hun mærkede pikken vokse i hendes mund og true med at presse hendes kæber af led.

Så pludselig var hans pik væk og hun hørte et hvin fra Lotte, da djævlen i en lang smidig bevægelse, trængte helt i bund i hendes ventende fisse. Marianne så hvordan hans pik gik ud og ind af Lottes fisse, så hvordan hans hænder æltede hendes bryster og hvordan deres tunger legede med hinanden. Hun så også Lottes hænder pille ved djævlens hår og hvordan Lotte kærtegnede ham. Og Lotte var i himmelen. Det var det her hun levede for. At ligge på ryggen og mærke sin Herres pik fylde hende ud og mærke hvordan hun kunne bruges til at tilfredsstille ham. Intet betød noget nu, ud over hendes Herres tilfredsstillelse. Hans store pik, hans dejlige krop og hans tvedelte tunge. Lotte skreg sin orgasme ud og djævlen brølede så hele rummet rystede da hans pik igen fyldte en liderlig tævefisse. Da djævlen var færdig forsvandt han, han havde lige skudt sin sperm ud og nu var han væk. Lotte lå med spredte ben på sengen og stønnede af velværd. ”Slik mig ren” sagde hun til Marianne og Marianne lystrede med glæde. Lottes ord var lov, hun tilhørte nu Lotte og skulle bare adlyde. Ikke noget med at have en grund til det eller mærke efter om hun havde lyst. Bare adlyde.

Da spermen var væk, kravlede Marianne op i sengen til Lotte. Lotte lagde sig med ryggen mod Marianne og Marianne lagde igen armen om Lotte. Lotte flyttede Mariannes hånd fra hendes mave til hendes ene bryst og Marianne nød det. ”Må han tage mig igen en anden aften?” spurgte Marianne lige så forsigtigt. ”Det er op til ham, han er min Herre og jeg tilhøre ham som du tilhøre mig. Hvis han vil kneppe dig, skal du sprede ben for ham, hvis han vil have at du knepper en anden, skal du lystre. Ellers falder det tilbage på mig og jeg vil straffe dig grusomt hvis du er skyld i at jeg mister hans gunst” Marianne kyssede Lotte på skulderen, hun forstod.

Da Lotte vågnede næste morgen var Marianne allerede oppe og havde fået sit tøj på. Lotte så at Jesus stod i hjørnet af kammeret og hun så tåre på hans kind. Han var som altid nøgen og hun fik en ide. Hun satte sig på kanten af sengen ”Slik min fisse” og Marianne faldt straks på knæ og slikkede. Lotte løftede op i Mariannes kjole og blottede hendes røv. ”spred ben tæve, så meget du kan” og Marianne lystrede. Lotte holdte øjenkontakt med Jesus ”Se hendes liderlige fisse, klar til din dejlige pik. En dejlig misbrugt nonnefisse” Lotte førte et par fingre op i Marianne og så at Jesus blev liderlig. Hans pik rejste sig. Hun førte de våde fingre op til Mariannes røvhul og lod dem glide ind ”Eller du vil måske hellere have et jomfrueligt stramt røvhul? Lidt lige som en alterdreng, hva’ din svans. Tænder du på alterdrenge?” Jesus pik stod helt stiv nu og han gik et skridt frem. Lotte kørte to fingre ind og ud af Mariannes røvhul og Marianne nød det. Hun stønnede og hendes røv pressede mod Lottes hånd. Jesus kom tættere på. ”Tag hende i røven svans, knep hende med din lille ynkelige pik før djævlen tilfredsstiller hende, for så er hun ikke som en alterdreng mere” Jesus skreg og forsvandt. Lotte lod sig grinende falde om på sengen og Marianne slikkede hende til en dejlig orgasme.

I de næste par uger underkastede Marianne sig endnu mere Lottes befaling. Hun underkastede sig uden anger og med en værdighed der kunne komme fra hendes inderste væsen. Det var Lotte der bestemte hvor og hvornår Marianne måtte tilfredsstille sin Frue og hvornår hun skulle falbyde sine ydelser for djævlen, Lottes Hersker. Marianne lystrede. Hun sad ved sin Frues føder og ventede på ordre, hun suttede djævlens pik stiv på Fruens ordre og hun rengjorde Fruen når djævlen var forsvundet. Når djævlen ikke ønskede at bruge sin egen tøs, Lotte, misbrugte han Marianne eller lod dem bare være alene. Enkelte gange fik Marianne lov til at tilfredsstille sin egen Frue og de øjeblikke nød hun aller mest. Om morgen pirrede de Jesus så han var ved at blive drevet til vanvid. De blottede deres skød for ham, tilfredsstillede hinanden og tilbød ham adgang til deres numser, som han tydeligvis eftertragtet. Jesus havde stiv pik allerede før han kom til deres værelse og de sidste par dage var der løbet præsperm fra hans pik inden han forsvandt med et skrig.

Denne aften åbenbarede djævlen sig for de to kvinder igen. Men han beordrede dem ikke til at lægge sig på sengen og sprede ben som han ellers altid gjorde. Han kom kun til Lotte når han ville have lidt fisse og demonstrerer sin magt over hende ved at lade hende se på mens han kneppede hendes ludertøs, den liderlige nonne, som han yndede at kalde Marianne når hun havde været rigtig god. ”Skaf mig noget mere fisse, nogle unge stramme fisser, luderfisser som jer selv. Det er lige meget om de er her frivilligt eller om jeg må få fornøjelsen af at tvinge dem” og så var han væk igen. Lotte var på grådens rand. Han er ikke tilfreds med mig mere, jeg er ikke god nok. Hun så på Marianne og skreg ”Det er din skyld luder, du bære ansvaret for at han ikke sætter mig højest mere, Din kærlighed til mig får ham sikkert til at tro at jeg heller vil dig” Marianne svarede ikke, hun knælede foran Lotte og afventede hendes befaling. ”Knæl tøs, læg dig ind over sengen og blot din enorme røv” Marianne lystrede med det samme, lagde sig med overkroppen ind over sengen og løftede kjolen op så hendes store hvide røv lå hævet op mod Lotte. Lotte tog et reb, bandt nogle kraftige knuder på og skar det af i den rette længde. Så piskede hun Mariannes røv til blods. Der kom ikke en lyd fra Marianne, hun tog bare imod det ene slag efter det andet. Da Lotte faldt udmattet om på gulvet, hjalp Marianne hende op på sengen og puttede tæpperne omkring hende. Da hun så på Lottes tårefyldte ansigt græd hun også ”Undskyld Frue, jeg vil bare være dig til behag”. Lotte kom til at grine ”Du er sku for ynkelig tæve, Havde vi ikke boet på et kloster havde jeg solgt dig som luder på en havnekaj, læg dig til at sove på gulvet”

Da Lotte vågnede stod Jesus ind over Marianne og så forfærdet på hendes mishandlet røv. ”Nyder du synet svans, din pik er jo stiv som altid og hendes røv er klar til at modtage dig” sagde Lotte med et smil. Marianne regerede med at sprede sine ben og løfte røven op mod Jesus, så nogle af hendes sår sprang op igen. Jesuses hånd bevægede sig ned mod Mariannes røv ”Ja, du vil jo gerne svans og hun vil gerne” Jesus så på Lotte, han stoppede sin hånd og fastholdte hendes blik. Marianne drejede sig om på siden og så Jesuses dejlige pik lige over sin røv, hun så præspermen på pikhoved og rakte hånden op og tog om hans pikskafte. Hun bevægede hånden frem og tilbage et par gange før han opdagede det og så forsvandt han. De to kvinder grinte og om favnede hinanden, deres tunger mødtes. Den dag kunne Marianne ikke sidde ned.

De læste aldrig i biblen mere, men de skrev erotiske noveller og snakkede om de oplevelser de havde haft i deres ungdom. Denne dag snakkede de mere om hvordan de skulle skaffe noget fisse til djævlen. Marianne foreslog de to unge novicer der var ankommet til klosteret for nogle måneder siden. De kom direkte fra et par fine familier og havde sikkert ikke fået andet end en af slottes soldater. De ville også være lette, de skulle bare have besked på at møde op i aften, de havde pligt til at lystre. Lotte var med på den med det samme, men hun fandt på at de skulle deltage i en uddrivelsesceremoni. Det grinte de meget af. De hidkaldte tøserne og Marianne fortalte dem at Lotte var blevet besat, de skulle gå til hendes kammer og skrubbe gulvet. De måtte ikke se på Lotte der lå nøgen på sin seng i håb om at djævlen ville tage hende.

Da de kom ned til Lottes kammer, tog Marianne imod dem uden foran døren. Hun befalede dem at tage alt tøjet af, så ånder ikke kunne se de var nonner, det ville bare ophidse dem. Hun stod selv helt nøgen med et stearinlys i hånden. De lagde tøjet pænt i hver sin bunke ved siden af døren og trådte ind. Rummet var oplyst af hundredvis af stearinlys og varmede hele rummet op til en behagelig temperatur. Lotte lå på sengen, nøgen, med spredte ben og lukkede øjne. ”Start med at skrub en vej fra døren og hen til sengen” befalede Marianne, så vil jeg vaske Lotte, så hun kan blive ren. Hun nød synet af de to nøgne piger, på knæ og i gang med at skrubbe det beskidte gulv. Hun kunne se spor af de tidligere nætters elskovssafter og djævlens sperm. Og ikke mindst lidt dråber præsperm fra Jesus. Da Marianne lukkede døren og låste den, begyndte Lotte at messe ”Herre jeg hidkalder dig, tag mod mine nye gaver. Jeg håber disse unge fisser vil være dig til behag” Hun mærkede straks at hans væsen fyldte rummet. Pigerne fortsatte med at skrubbe gulvet, helt hen til sengen og de bevægede sig tilbage mod døren på hver side af det spor de havde vasket. Marianne knælede ved Lotte og begyndte at vaske hendes bryster med en blød fugtig klud. Marianne og Lotte kunne begge høre djævlens grinende stemme ”Få de unge fisser til at sprede ben, de ser meget villige ud” Marianne så på dem ”Åhh Gud, i må starte forfra her fra sengen piger, jeres beskidte knæ må ikke røre det sted i lige har vaskede” Pigerne så på hinanden, de forstod ikke helt den ordre, men kravlede tilbage til sengen. Marianne trak deres ben ud til siden så de lå med meget spredte ben og blottede røv og fisse for hende, Lotte og djævlen. De kunne se at begge piger var våde. ”I må ikke samle jeres ben, er det forstået” og pigerne nikkede og vaskede gulvet. Det var et dejligt syn.

Djævlen stak straks sin tunge op i den ene pige og hun gispede. ”Stille” befalede Marianne ”Det er meget vigtigt at i er stille og ikke samler benene” Den anden fortsatte lydigt med at vaske gulv. Lotte og Marianne nød synet af den unge pige der lå på knæ med benene spredt og overkroppen presset ned mod gulvet, mens djævlen slikkede hende. Hendes mund var åben og hun trak vejret dybt i små stønnende stød. De kunne se orgasmen komme og pigen stak den beskidte gulvklud i munden for ikke at skrige, hendes krop rystede. Den anden pige var nået til vægen og vendte sig om, hun gispede da hun så veninden. Marianne så på hende ”Fortsæt med gulvet, jeg tror hun er blevet besat fordi hun stoppede” Mariannes stemme rystede fordi hun frygtede at pigen ville opdage hvad der skete, men pigen troede at frygten skyldes besættelsen. Hun spredte straks sine ben så meget hun kunne og skrubbede gulvet endnu mere energisk end før.

Djævlen efterlod den første pige og betragtede den anden. Lotte steg ud af sengen og gik hen til den første pige, hjalp hende op og førte hende hen til sin seng. ”Læg dig tøs, hvad hedder du” Pigen var meget omtåget og forvirret, hun havde lige fået den bedste orgasme i sit unge liv og ville gerne have mere. ”Katrine” hviskede pigen. ”spred dine ben og lad mig se din fisse” fortsatte Lotte, som om hun ikke hørte efter, Katrine lystrede. ”En dejlig våd fisse du har, min Herre er god til at slikke fisse” Lotte lod sine fingre køre ned til hendes fisse og befamlede hende. ”Marianne, hende her må du få i aften” Marianne lyste op ”brug hende som du lyster her i min seng” ”Javel min Frue og tak for gaven. Det er en yderst dejlig gave” Katrine så bange ud, da Marianne lagde hende på sengen og kyssede hende.

Den anden pige prøvede ikke at høre hvad der skete, hun forstod ikke de stemmer og den snak om fisse, hun vidste jo godt hvad en fisse var, men det her var et kloster. Hun koncentreret sig om gulvet og om at sprede sine ben. Djævlen tog et bind og bandt for hendes øjne ”Jeg er blind” gispede hun, mere nåede hun ikke at sige før han stoppede sin halvstive pik i hendes mund. Lotte satte sig bag den skræmte pige, ”sut min herres pik stiv så han kan kneppe dig tøs” Men det var ikke hendes valg, djævlen tog fat om hendes ansigt og råkneppede hende i halsen. Lotte tog fat om pigens hænder og førte dem til pigens egne bryster. Tvang hende til at gramse på sig selv mens hun var ved at blive kvalt af djævlens store pik. Djævlen trak sin stive pik ud af hendes mund og hun gispede efter luft. ”Vil du have mere pik” hviskede Lotte i hendes øre og den unge pige nikkede ivrigt. Djævlen tog igen fat om hendes hoved og tvang sin nu stive pik helt ned i hendes hals. Lotte førte pigens ene hånd ned til sin driv våde fisse og den anden op til djævlens fyldte kugler. Pigen spillede fisse på Lotte og gramsede på djævlens kugler mens hun forsøgte at suge pikken tilbage i sin hals hver gang djævlen trak den ud.

Katrine og Marianne lå på sengen og så djævlen kneppe den unge pige, Marianne kunne stort set kun se djævlens smukke gedebukkekrop, men det er kun muligt at se djævlen hvis man har rørt ved hans pik, så Katrine så lige igennem ham. Hun så Lotte føre pigens hænder og pigen gramse på sine egne bryster, mens pigens mund var ualmindeligt meget åben, hun så pigen endelig slappe lidt af i munden hvorefter den ene hånd blev ført til Lottes fisse og den anden begyndte at gramse i luften. Igen blev pigens mund presset ud i en unaturlig kraftig åbning. Marianne hviskede til hende ”Du er jo liderlig, nyder du synet af din lille veninde der råknepper med djævlen” Marianne spillede fisse på Katrine mens hun snakkede. ”Er det djævlen der knepper hende? Hun ser ud til at nyde det” Pigen spredte sine ben så Marianne bedre kunne komme til hendes unge våde fisse ”Vil han misbruge mig bagefter?” Marianne kunne ikke afgøre om det var bekymring eller håb der var i stemmen ved det sidste spørgsmål ”Det er helt op til djævlen, han bestemmer, hvis du slikker min fisse godt, vil jeg lægge et ord ind for dig” Katrine stønnede stille ”Jeg har aldrig været sammen med en kvinde før men jeg skal gøre mit bedste”

Marianne lagde sig på ryggen og Katrine lagde sig på alle fire og smagte forsigtigt på hendes fisse. Det er første gang hun smagte en kvindes fisse. Hun kunne høre at veninden endelig kunne få luft bag hende og hun hørte hendes støn ”Åhh tag mig, knep mig din tyr, fyld min liderlige fisse med din dejlige store pik. Mmmmhåååå Gud du er stor, åhhhh” og djævlen lukkede hendes mund med sin tunge. Marianne holdte Katrines hoved fast mellem hendes ben og nød hendes tunge, hun var nybegynder, men skulle nok lære det. Hun var en villig elev.

Da djævlen var færdig med tøsen, beordrede han Lotte til at sutte sin pik stiv igen, så han kunne kneppe den anden. Lotte lystrede stolt og suttede hans store pik stiv og kampklar igen. Marianne stønnede sin orgasme ud og Katrine lagde sig på sengen. ”Vil han også have mig?” Marianne så på hende og grinte ”Spred dine ben luder og du vil opdage det” Djævlen så på at Lotte suttede hans pik og han nød den måde hun tilbad pikken og kuglerne på ”Slik den luder ren og slik gulvet rent din spermliderlige tæve” Sagde han da pikken var helt stiv, så vendte han sig om og gik hen til sengen hvor Katrine lå klar, liderlig og åben, ventede kun på ham. Hun havde et bekymret blik, men det var frygten for at han ikke ville kneppe hende. Den unge pige, der egentlig hed Mette, fjernet bindet for sine øjne da hun mærkede Lotte slikke hendes ømme fisse. Hun så den store djævle sætte bind for øjnene af Katrine og hun så hvordan hun villigt lå og ventede på at han skulle tage hende. Det var et frækt syn, Mette så den store stive pik søge mod Katrines fisse og hun hørte hendes skrig indtil det blev afbrudt af den tvedelte tunge. Hendes fingre var nede i hendes egen fisse og hun kom samtidig med Katrine. Da Lotte endelig var færdig med at slikke hans lækre sperm op fra det nyvasket gulv, forsvandt djævlen med et brøl. Hun rejste sig og så spermen flyde ud af Katrine og straks beordret hun Marianne til at rengøre tøsen.

Katrine sprang ned på gulvet til sin nøgne veninde og omfavnede hende ”Åhh han var bare så stor og dejlig, gid han vil tage mig igen en anden dag” Veninden smilte ”Ja han var bedre end soldaterne på din fars slot” Marianne og de to piger blev beordret til at sove på gulvet, mens Lotte bredte sig i sengen, hun glædet sig til i morgen hvor Jesus ville få sig lidt af et chok når han så at der var fire liderlige tæver der lå klar til ham, de tre af dem med blottet røvhuller og hende der kunne pille og rage som hun havde lyst til. Hun vågnede tidligt, liderlig, vækkede de andre og satte dem tilrette så Marianne kunne slikke hendes fisse, mens hun kunne nå dem alle tre. Jesus gispede da han åbenbarede sig foran dem, med stiv pik og et liderligt blik i øjnene. ”Vi har alle nydt djævlen” sagde Lotte med et lille grin ”Fyld vores røvhuller og rens vores kroppe” Jesus gik helt frem til dem. ”I er ikke fortabte endnu kvinder, vend jer mod kærligheden” stammede han. Marianne satte sig op og tog igen fat om hans pik og spillede på den, de to piger satte sig også op. Mette udbrød ”Fuck en lækker mand” og Katrine gispede ”Neiii en stiv morgenpik” Jesus stammede fortsat ”søg kærligheden, piger” ”Du må gerne give mig kærlighed, lige nu og gerne i min røv” Sagde Marianne og tog hans stive pik i munden. Jesus var væk igen.

”Hvem var det?” spurgte Katrine på sin mest uskyldige og naive måde. ”Vi tror det er Jesus, men han vil aldrig blive her selv om han er liderlig og hunger efter vores kroppe” svarede Marianne. ”Hvis vi havde en lille stram alterdreng her, så ville Jesus hurtigt miste sin uskyld” grinte Lotte og straks er hun alvorlig igen ”Men noget helt andet piger, i er ikke nonner mere, nu er i djævlens luder og skal adlyde ham og ikke mindst mig. Det er slut med at bære noget under jeres kjole, så intet undertøj, ingen strømpebukser. I skal være nøgne og klar til at tjene djævlen. Hver gang i ser Jesus skal i blotte jeres røv og tilbyde ham jeres liderlige krop. I skal hjælpe hinanden med at barberer ethvert hår væk som ikke sider på hoved, dvs. ben, fisse og under armene. Hver morgen skal i slikke fisse på hinanden så i får trænet tungen. I skal altid adlyde djævlen, uden at tøve og uden at stille spørgsmål, hvis han kræver jeres krop, skal i give ham den. Hvis han skænker jeres krop til en anden skal i tjene ham” De nikkede begge ivrigt og Katrine spurgte ”Vil han kneppe os igen i aften? Skal vi komme til dit værelse igen?” Lotte smilte ”Du er godt nok en liderlig tæve, hvis han vil have dig, vil han tage dig. Og indtil da skal du bare adlyde mit ord” Hun smed dem alle ud, da hun forlod værelset for at gå til bøn, lå der to sæt undertøj ude foran hendes dør.

Djævlen ville ikke stoppe med disse 4 villige og liderlige luder, han ville have hele klosteret og der var tyve kvinder i alt. Den næste skulle tages med vold og de to novicer lokkede den middelalderen nonne Gertrud ned i stalden om aften, hestene var vilde påstod de. Da hun kom der ned var der helt ro og hun gik rundt i stalden. Hun gik ind til hingsten og den tunge port smækkede i efter hende. Hun kunne kun nå håndtaget hvis hun stak den ene arm ud af et lille hul i porten og hun famlede efter håndtaget, men fik fat i djævlens pik. Hun trak den ind gennem åbningen til båsen og vidste ikke hvad det var hun havde fat i, hun hev lidt i den mærkelige varme læderhud, som hun ikke kunne se da det var mørkt og den voksede. Hun satte sig på knæ og undersøgte den meget nøje. Djævlens pik blev stiv og pludselig gik det op for hende hvad hun hev i, hun slap pikken og skreg. Hun faldt og landede nede mellem hingstens bagben da djævlen kom ind til hende. Han grinte, hun skreg og han flået hendes tøj i stykker og voldtog hende. Da hans sperm havde fyldt hendes fisse, blev hun liderlig som alle andre der rørte ved hans sperm, hun lå med hoved mellem hingstens bagben og så op i den hængende hestepik. Voldtægten havde gjort hingsten liderlig og dens pik var foldet ud. Synet tændte Gertrud og djævlen gav hende grinende lov til at sutte pik på hingsten.

Kort efter kom to andre nonner der ned, det var Lotte der havde lokket dem med samme historie. De hørte vrinsken fra hingstens bås og fik et chok da de så Gertrud nøgen, med den store stive hestepik i munden. Den ene mærkede safterne løbe til sin fisse og blev så liderlig at hun lod kjolen falde og begyndet at spille fisse på sig selv. Den anden vendte sig om og løb, lige ind i armene på djævlen. Hun skreg igen da en usynlig mur lagde sig om hende og holdte hende fast. Hendes mund blev fyldt med en tunge og det kvalte hendes skrig. Med et richhh flænsede han hendes kjole og hun så djævlen manifesterer sig foran hende da han pressede sin store stive pik op i hende. Marianne sad i et hjørne og smilte, det var hende der havde fået lov til at sutte djævlens pik stiv efter første knald. Djævlen lagde Ingrid på gulvet, mens han voldtog hende. Irene var optaget af hingstens lyster og lagde ikke mærke til Ingrid før hun kravlede op mellem hendes ben og lod sin tunge overtage fissespilleriet. Irene satte sig selv ned og suttede djævlens pik stiv da hun mærkede den slimede og halvstive pik i sin hånd. Hun lagde sig ivrigt ned på ryggen og lod ham tage hende og fylde hendes liderlige fisse med sin store pik og masser af sperm. Gertrud slugte hingstens sperm mens Ingrid rengjorde Irene. Den morgen var der hele 7 nøgne nonner der tog imod Jesus og blottede deres røvhuller for ham.

De næste par nætter fik djævlen voldtaget eller forført flere nonner, ingen kunne modstå hans kraft når først han havde fyldt deres fisser med sin sperm. Dem han forførte var de mest liderlige og ivrige, de blev hans lydige slavetøser. Dem han voldtog blev kun omvendt til hans side og kunne ikke modstå hans kraft. Gertrud opsøgte hingsten hver eneste gang hun så sit snit til det og nød når hingsten fyldte hendes liderlige fisse med sin store pik. Det var stadig kun os, de 7 første, der fristede Jesus om morgen, han skulle først have et chok når alle tyve nonner lå og falbød sig til ham. Selvom han hungrede efter vores kroppe og ikke mindst vores røvhuller, så dukkede han trofast op hver morgen og prøvede at sælge os kærlighedens budskab. Han ville ikke accepterer at vi allerede var i djævlens magt. At vores liderlige fisser tilhørte djævlen.

Der var kun tre frie nonner tilbage på klosteret. Og de skulle tages i nat. Men Lotte ville først have lidt sjov med Det kvindelige overhoved for klosteret. Det var en ond madam på 60 år, hun ledet klosteret med hård hånd og havde godt bemærket den løssluppenhed og de varme blikke der blev sendt mellem flere og flere af nonnerne i klosteret. Hun spekulerede om der igen var blevet fundet en ulovlig bog med seksualvejledning eller om en af mændene fra den nærliggende landsby, havde fundet en vej her ind. Men hun fandt ingen beviser på det. Lotte hadet hende, for da Lotte først var kommet til klosteret havde madammen tilladt sig at spærre hende inde i en lille kold celle nede i kælderen, piske ondskaben ud af hende og holdt hende lænket som en hund til væggen til den sidste rest af stoffer var ude af Lottes blod. Havde det bare været en mand der havde behandlede hende på denne måde, så havde det tændt hende. Men Lotte er ikke lesbisk, hun nægtede at underkaste sig en anden kvinde. Hun kunne godt nyde at dyrke sex med en kvinde, men hun foretræk altid mænd. Da hun var clean havde madammen tilladt sig at tvinge hende til at skrubbe alle klosterets gange, liggende nøgen på knæ, med spredte ben, så alle kunne se hendes liderlige fisse, se safterne dryppe ud af hendes skød. Lotte hadet hende.

Lotte fik Katrine til at komme lidt sovemiddel i overhovedets aftente og det gjorde at hun sov kraftig og ikke kom ud til aftenbønnen. Lotte havde kontrollen over 16 af nonnerne og de to sidste fulgte med uden at protesterer. De gik til overhoveds kammer og fandt hende sovende på sin briks, nøgen og med to dildoer liggende på gulvet. Det var Marianne der havde arrangeret det hele. Alle nonnerne gispede og så forfærdet på den forvirret kvinde der lå og var ved at vågne på sin seng. Lotte skreg ”hun er besat at det onde, før hende ned i kælderen og vi vil rense hende og redde hendes sjæl.” De to frie nonner trådte frem og tog fat i overhoved. Lotte nød at det var dem der fulgte hende til ydmygelsen.

De førte hende ned i kælderen og bandt hende til nogle kroge i loftet. Hver kvinde tog en spand med 10L koldt vand fra brønden i gården og gik ned i kælderen og hældte det ud over den nøgne overhoved. Hun skreg og var ved at vågne oven på bedøvelsen. Djævlen stod i det ene hjørne og nød ydmygelsen. Overhoved rystede af kulde og Lotte stillede sig op foran hende. ”Du har bragt fanden ind i vores midte, forsager du ham” ”Jeg er uskyldig” græd overhoved. Marianne rakte Lotte et bredt bat, hun gik om bag overhoved og gav hende 10 slag i den bare røv. ”Du har søgt nydelsen på dit eget værelse frem for at be til Gud ved aftenbønnen med os andre, forsager du fanden” Overhoved svarede ikke og fik ti slag mere. Hendes røv var ved at få farve. ”Vis hende beviserne” Marianne tog den ene dildo, der lignede en stor rigtig pik og stak helt op i ansigtet på overhoved. Overhoved blev forskrækket og åbnede munden for at benægte, i det samme stak Marianne dildoen ind i hendes mund og Lotte skreg ”Se fanden er stadig i hende, hun sutter straks pik når der er en i nærheden af hende”. Alle nonnerne nikkede og svarede i kor ”hun er besat, fordriv det onde fra hendes krop”. Overhoved havde ikke spyttet dildoen ud, tvært imod kunne man se den gik ud og ind i hendes mund, som om den kneppede hende. De fleste kunne se det bare var djævlen der var trådt til og førte den, men de to frie nonner havde ikke rørt ved djævlens pik og kunne derfor ikke se ham. Imens stod Lotte og smækkede overhoved med brættet, hun fik mindst 20 slag mere.

Djævlen befalede Lotte at han ville se de to sidste nonner nøgne, han ville smage deres fissesaft og kneppe dem. Alle undtaget de tre frie havde hørt ordren, men det var Lottes opgave. Hun stoppede med at slå og så på nonnerne. ”Vi har brug for en renselsesceremoni, dig og dig” hun udpegede de to frie nonner, ”det var jer der førte overhovedet her ned så i må stå for renselsen. Smid alt tøjet og vis jer for overhoved som Gud skabte jer” De smed med det samme tøjet og pludselig stod der to unge smukke kvinder på omkring de 30 foran Lotte. Djævlen havde virkelig gemt noget godt til sidst. ”løb op og hent to spande vand mere” Mens de nøgne kvinder var væk, begyndte djævlen at slikke fisse på det gamle overhoved. Hun stønnede og skreg sin lyst ud mens hans tvedelte tunge gik på opdagelse i hendes indre. Da de to kvinder kom tilbage hang det gamle overhoved i armene, mens fissesaften løb ned af hendes ben, hun var stang liderlig. De to nøgne kvinder gispede da de så det.

Lotte løsnede overhovedet, lagde hende på det kolde gulv og bandt hendes arme til en ring i gulvet. Overhovedet spredte straks sine ben og drømte kun om at få pik. Smerten og djævlens tunge havde gjort hende liderlig og hun stønnede ”Giv mig pik, fyld min fisse nu, åhh gud, hvor blev den tunge dog af” Lotte smilte, det gik lige efter planen. Hurtigt smed hun to klude ned på gulvet ved siden af overhovedet ”her, vask hende, vask hele hendes krop og gør det grundigt” De faldt straks på knæ og begyndte at vaske den gamle krop. ”spred jeres ben så det onde ikke bliver fristet af jeres skød” Sagde Lotte og de lystrede og Lotte trådte væk. Det var lidt af et syn, på gulvet foran dem lå en nøgen gammel og liderlig kvinde, to unge kvinder lå på knæ med spredte ben og vaskede hele hendes krop med små bløde klude. De vaskede hendes arme og ben, de vaskede hendes mave og den ene begyndte at vaske hendes skidt, mens den anden vaskede hendes bryster. Overhoved var liderlig og de kærlige berøringer af hendes krop gik lige i hendes fisse. Det var ironisk at den nøgne renselsesceremoni var blevet indført af dette overhoved for over 30 år siden, gad vide hvor mange nøgne nonner der havde ligget og skrubbet gulv med spredte ben så deres røv og fisse var blottet?

Hende der vaskede overhoveds fisse ville djævlen have først, da hun berørte fissen med kluden trak han den lille klud ud af hendes hånd og smed den om bag nonnerne. Kvinden opdagede kun at kluden forsvandt og at hun nu rørte direkte ved overhovedets fisse. Hun vidste ikke hvad der skete og turde ikke sige noget, så hun gnubbede fissen med sin bare hånd. Djævlen lagde sig ned mellem hendes spredte ben og lod sin tunge lege med hendes knop. Kvinden gispede og hendes fingre gled op i overhoveds fisse ”Rigtigt, vask hende også indvendigt” sagde Lotte og kvinden fortsatte med at køre fingrene ud og ind, mens djævlen slikkede hendes fisse. Djævlen fortsatte med at slikke hende til hun kom med små skrig, for at skjule dem lagde hun hoved ned på overhoveds mave og stak fingrene fra fissen i munden. Overhoved var lige ved at komme og blev rasende da fingrene forsvandt fra hendes fisse. Lotte så på den anden nøgne kvinde ”Sæt dig på hendes ansigt og luk munden på hende, mens du gnubber de patter helt rene og du ser og får vasket hendes liderlige fisse”.

Den nøgne kvinde stak igen sine fingre op i overhoved, men efter et øjeblik trak hun dem ud og suttede dem rene. Hun kunne li’ smagen af frisk fissesaft. Hun pressede sin røv bagud mod djævlens pik da han satte sig på knæ og førte pikken op i hendes åbne og driv våde fisse. Hun nød at blive kneppet og droppede skuespillet med fingrene og begravede sin tunge direkte i overhoveds liderlige fisse. Hun bed overhovedet til blods for ikke at skrige sin egen orgasme ud da djævlen kom med et brøl og hans sperm fyldte kvindens fisse til bristepunktet. Den anden kvinde tænkte ikke mere på at vaske overhoved, hun sad uroligt oven på overhovedets ansigt og lod orgasmerne rulle gennem sin krop. Det var så frækt at se på at flere af nonnerne havde smidt deres kjoler og stod nøgne og onanerede. Djævlen ville ydmyge Lotte og beordrede hende til at slikke spermen op fra gulvet, men for hende var det ikke en ydmygelse. Det var en begunstigelse, en stor ære.

Djævlen gik hen til den unge kvinde der sad på overhoveds ansigt, hun bevægede underlivet frem og tilbage, sad med åben mund og stønnede mens hun gramsede på sine egne bryster. Han stoppede den slimede halvstive pik direkte i munden på hende og hans sperm gjorde straks sin virkning. Hun tog fat om hans kugler og slugte så meget af hans pik som hun kunne, hun suttede som om hun aldrig havde lavet andet og djævlens pik rejste sig stolt. Han vendte hende om på alle fire, og hun stod med fissen lige over overhovedets ansigt. Overhovedet lå liderlig og så op på den fulde udspillet fisse der blev kneppet af en usynlig pik. Hendes mund var åben hendes ansigt var smurt ind i fissesaft, hendes ben var spredt ud til siden og den anden nøgne kvinde lå igen og slikkede hende så den ene orgasme rullede gennem hende efter den anden. Djævlen kom igen og brølede sin orgasme ud så hele klosteret rystede. Hans sperm løb fra den unge kvindes skød og lige ned i overhovedets mund. Spermen gjorde hende endnu mere sindssyg af liderlighed end hun før havde været. Hun skreg ”knep mig, giv mig pik, jeg har ikke fået en eneste pik i 30 år”

Djævlen befalede Lotte at sutte hans pik stiv igen og hun gjorde det med glæde, nød smagen af hans dejlige sperm der fuldstændig overdøvet den unge kvindes safter, nød fornemmelsen af hans pik der voksede sig stor og stiv i hendes mund. Hun nød at tjene ham som den tæveluder hun var. Hans tæveluder. Djævlen lagde sig ind over overhovedet og hviskede i hendes øre ”Du fornægtede mig for 30 år siden efter at jeg havde kneppede dig hver eneste nat i et helt år, derfor har du ikke fået pik siden, du fortjente det ikke din billige tæveluder.” Hun gispede ”Satan, er det dig, min ungdoms kærlighed, er du kommet tilbage til mig på mine gamle dage?” Han grinte ”Nej din lille tæve, jeg er ikke kommet tilbage. Jeg har kneppede alle dine nonner og fået dem til at elske med hinanden eller med dine dyr. Jeg har sågar fået de to søstre til at ligge sammen med glæde og Jesus, din trofaste frelser er på grådens rand” ”Jeg beder dig Satan, lad mig mærke din store pik fylde mig en sidste gang og jeg vil aldrig fornægte dig mere, Jesus lovede mig kærlighed og jeg fik den aldrig, du lovede mig nydelse og gav mig mere end jeg kunne holde til” Og efter disse ord bankede han sin store stive pik hårdt og brutalt op i hendes liderlige fisse og hun skreg af lyst. Han kneppede hende hårde end han havde kneppet andre og hun sprang de bånd der bandt hendes arme og klamrede sig til hans behåret krop mens den ene orgasme rullede gennem hende efter den anden, der kom lange dybe rifter på djævlens ryg da hun satte sine gamle negle i og han samtidig fyldte hendes fisse med litervis af sperm.

Det blev aften og tid for den årlige midnatsceremoni, den eneste nat på året hvor både djævlen og Jesus havde mulighed for at være i klosteret. Normalt holdte djævlen sig væk, men i nat skulle Jesus miste sin uskyld. De tyve liderlige nonneludere stilte sig op på gangen uden foran kirken som de altid gjorde til en ceremoni, de var i deres fineste kjoler, nyvasket og med en skindende hvid halskrave og den sorte hovedbeklædning med hvid kant og sort slør, man kunne ikke se på dem at de havde hofteholdere og nylonstrømper der fremhævede deres smukke røve og nybarberet fiser under disse kjoler. Hver og en havde de fået efterset deres nybarberet fisser af en søsters tunge og der var ikke skyggen af et hår på deres skød. Hver og en var de driv våde mellem benene og de tænkte kun på at vise deres køn for Jesus og forhåbentlig vinde djævlens gunst og hans pik i nat.

Klokken slog tolv slag og de trådte ind i kirken. Jesus stod nøgen med sin slappe pik ved alteret, der var intet sex i hans tanker nu. Han så de smukke nonner træde ind og holdte særligt øje med de 7 der var vundet af djævlen, men han vidste at de ikke kunne falbyde ham nu, mens alle de andre så på, selv djævlen kunne ikke omvende så mange kvinder i nat at det kunne true ham. Hans pik rørte lidt på sig ved disse tanker og nonnernes liderlige blikke så det, men Jesus bemærkede ikke noget. De sang den første salme og bad den første bøn, Jesus slappede helt af, han havde længe frygtede denne aften for han var forpligtet til at være her i kirken til den lyse morgen. Pludselig trådte djævlen ind i kirken. Han gik frem mod Jesus og hans stive pik stod lige ud i luften ”Kære nonneluder, vis jer fra jeres smukkeste side” og alle nonnerne vendte røven mod Jesus og trak kjolerne over hoved. Jesus gispede, foran ham lå 20 nonner med røven i vejret og ventede kun på at han skulle tage dem. Hans pik stod med det samme op.

I 2000 år havde han haft trang til at mærke en varm fisse om sin pik, i 2000 år havde han følt trangen til at trænge op i et liderligt røvhul eller presse sin pik ind mellem nogle lystige læber. Men han havde set hvordan djævlen gik fra den ene luder til den anden og brugt dem og smidt væk. Han ville mere end det, han ville mærke kærligheden, være lige så stærk som sin mor der aldrig havde mistet titlen som Jomfru Maria. Han havde set hvordan djævlen vandt den almindelige befolkning over på sin side og hvordan kødets lyst vandt over kærlighedens kraft. Først var munkekloster efter munkekloster faldet for unge liderlige piger i landsbyerne omkring. Derefter havde djævlen forlede de unge præster med de frække alterdrenge og det ene nonnekloster efter det andet var faldet for glæden ved at dyrke sex med søsteren på kammeret ved siden af. Nu var hans sidste bastion faldet, han havde ellers for første gang vundet en sjæl tilbage for 30 år siden, men hun var nu gået tilbage til djævlen og hans magt.

Han kunne lugte deres liderlige fissers safte, han kunne se deres bløde varme baller glide fra side til side i rolige bevægelser, han kunne se deres åbne fisser og stramme røvhuller og han sank en klump. Han fokuserede på Lottes helt fantastiske røv og krop, hende ville han helst smække op på altret og trænge op i, høre hendes liderlige skrig gennemryste i dette kirkerum, se jublen i hendes øjne når hendes ben samlede sig på ryggen af ham og holdte hans stive lem fast dybt inde i hendes hede grotte. Da han endelig fik samlede tankerne, lå han på knæ bag Lotte, med hænderne om hendes hofter og hans tunge var kun få centimeter fra hendes varme røvhul. Han sprang op, hvordan skulle han dog klare sig gennem denne nat ”Mor, giv mig styrke, hjælp mig i denne kamp” skreg han og jomfru Maria stod straks ved hans side.

”Vær hilse kære Maria” sagde djævlen kægt. ”Godaften Lucifer, hvorfor misbruger du disse kønne kvinder til at friste min søn?” djævlen grinte sit onde grin ”Jeg frister ham ikke, jeg viser ham bare hvad både du og han går glip af i denne verden” Hendes blik var koldt ”Jeg vil ikke date dig Lucifer, jeg ønsker ikke at dele seng med dig, du kan få enhver kvinde i denne verden, men du kan ikke nyde mig.” Djævlen klappede to gange og døren til kirken sprang op. 20 nøgne sportstrænet mænd trådte ind i kirken. Deres pikke rejste sig straks de så de nøgne nonner ligge på gulvet, åbne og klar til at blive taget. ”Tag for jer af retterne kære brødre, luderne ligger der for jeres skyld” De 20 mænd løb frem og tog hver en kvinde, nonnerne stønnede efterhånden som de fik pik og jomfru Maria stod og savlede ”Du er ond lucifer” ”og du er liderlig, min skat” grinede han som svar. Jomfru Mara lukkede øjnene, men kirkerummet var fuldt af dufte og støn. Hun kunne ikke udelukke alle de sanseindtryk og hun kunne mærke sine trusser blive våde. Uden at hun selv tænkte sig om, lod hun tøjet falde på gulvet og stod nøgen og fremviste sin evigt unge og spændstige krop. Hun kravlede op på alteret, lagde sig på alle fire, med røven i vejret og stønnede ”Jesus, tag mig, jeg kan ikke holde det ud, jeg vil mærke en pik i mit indre” ”Mor, jeg kan da ikke, du skulle hjælpe mig” ”Lad ikke Lucifer få æren af at være den første, jeg beder dig” Jesus så på den smukke kvinde der lå på alteret og spredte sine ben for ham, han havde en trang til at trænge op i hende og mærke hendes stramme jomfrufisse om sin stive pik. Han så hen på alle de elskende par på gulvet rundt om alteret og så djævlen var på vej her op.

Djævlen grinte og råbte højt ”Tæver lad jeres søstre slikke jeres liderlige fisser” og 10 af nonnerne fjernede sig fra den pik der havde krævet sig adgang til deres fisse, for at lægge sig på ryggen foran en søster og lade hendes tunge smage safterne i hendes fisse. ”Så er der 10 ledige røvhuller, vil du foretrække et af disse frem for din mors varme grotte, eller skal jeg tage hendes mødom og lade disse 10 liderlige mænd kneppe hendes hjerne ud bagefter?” ”Tag mig søn, lad ham ikke få mig” stønnede Maria. Jesus gik hen til sin mor og hans hænder lå på hendes baller. Djævlen råbte igen ”Gutter der røg den fisse, lad jeres kammerater sutte jeres pikke til i kommer” og Jesus så med åben mund på de 10 mænd der trådte hen over nonnerne, tog fat i de fyres hoved, som var ved at kneppe de bagerste nonner og tvang deres hoved ned over de stive pikke. Mændene suttede pik, kvinderne slikkede fisse, mændene kneppede kvinderne og det hele blev for meget for Jesus. Han trængte op i Maria, mærkede kort lidt modstand, da han trængte gennem hendes jomfruhinde og hørte hendes gisp blandet med alle de andre sexlyde. Han kneppede hende og efter få ryk kom han.

Han trak sig ud og så en lille stribe sperm løbe ned af hendes lår. Djævlen stod straks ved hans side,” Maria, læg dig om på ryggen og jeg skal vise din søn hvordan man tilfredsstiller en kvinde” Maria smilede ”I det mindste var det ikke dig der tog min jomfruhinde, nu må du godt kneppe mig Lucifer” Og han kneppede hende, tog hende på alteret til den lyse morgen, hans tunge fik hende til at skrige og han fyldte både hendes fisse, røv og mund med flere ladninger sperm. Jesus så på et stykke tid, så gik han ned til alle de elskende. Mænd lå med mænd, kvinder lå med kvinder, par kneppede rundt omkring, nogle var to kvinder om en mand og andre var to mænd om en kvinde. Men Jesus blev ikke en del af dette orgie, han fik lov til at slikke en fisse ren når en mand var færdig eller sutte en pik stiv inden en nonne skulle have en ny tur. Den eneste han havde lyst til, fik han ikke lov til at røre. Den eneste han sukkede efter var Lotte.

porno med danske piger