Mit liv som slavesæk på hård vinterferie hos Pia del.4

SPAR MANGE PENGE

Jeg råbte og skreg af smerte, men der var ingen nåde og da afstraffelsen var slut sagde Pia hårdt til slaverne KOM med i skal over i hullet, slaven skal ligge her i kisten…

Hård slaveopdragelse i vinterferien hos Pia, bizar og uden nåde bestilt af vennerne

 

Jeg havde på nettet fundet nogle venner udenfor Roskilde, som jeg i nogle weekender havde besøgt for at lære hvordan det var at være ejet af andre, der havde den fulde ret til at bestemme over mig. De havde aftalt at jeg i vinterferien skulle sendes på hård ”aktiv ferie” hos Pia, som slavesæk og at jeg skulle afhentes som affald inden turen gik til ferien hos Pia.

Jeg lå sammenkrøllet i en varm heldragt indelukket i affaldssækken der var smidt i den trange 140 liter container til affald, og det blev en lang smertefuld  søndag aften låst inde i containeren til  affald.

Vi kørte i lang tid, om vi kørte i ring eller hvor vi kørte hen havde jeg ingen følelse af, og tanken om hvad ordet ”sack boy” som min gidseltager havde brugt da han hentede mig fløj rundt i hovedet på mig, indtil bilen endelig standede og jeg mærkede containeren blev løftet ud af bilen og kørt væk.

Jeg hørte der blev boret to huller i siden af containeren og i låget blev det skåret et hul, der passede til at min hals kunne sidde fast i beholderens låg.

Containeren blev åbnet og jeg blev befriet fra sækken, og blev befalet at sætte armene ud gennem de 2 huller, og min hals blev presset ind i hullet i låget på containeren, der blev lukket og låst fast så mit hoved sad som i en gabestok, og mine hænder blev bundet sammen udenpå containeren.

Jeg sad nu hjælpeløst i containeren uden mulighed for at kunne røre mig det mindste. En pige kom grinende og sagde. ”hej min lille ven, det er mig der er Pia, som skal hjælpe dig lidt i den næste uge!” Jeg stivnede, og kiggede op og ned af hende, og så hun stod med en stor mund-gag. Hun tog hårdt fat i mit hoved, ” Lektion 1 du må kun tale når du får lov af mig”, og tog remmen rundt om min nakke, og spændte den blødt, men jeg nægtede at åbne munden.

 ”Åben munden din køter!” Jeg så ingen anden udvej end at gøre hvad jeg fik besked på. Hun fik gagen ind i min mund og spændte den stramt til. ”Du skal vist have den store opdragelsespakke før jeg er færdig med dig, og se du kan jo li’ det!” Pias stemme var hård og gennemtrængende, og hun pegede på fyren der havde hentet mig, og sagde kør affaldet over i boksen.

Hun gav mig et bredt halsbånd på som om jeg var en hund, og gav mig snor på, og trak i snoren mens containeren blev kørt væk. Jeg stønnede af smerten i min krop.

KLASK!!! Jeg fik den største lussing, og jeg begyndte at klynke. Hun trak hånden om bag hovedet for at slå igen, så jeg stoppede brat og holdt mund, mens tårerne trillede ned af mine kinder. Jeg klemte øjnene sammen og ventede på slaget. Det kom bare ikke. Jeg åbnede øjnene og så hende smile igen.

KLASK!!! Et hårdere slag ramte min kind men denne gang sagde jeg ingenting selvom jeg  var ved at falde sammen i containeren
Da hun kom tilbage, spurgte hun om jeg havde været ordentlig og løsnede mig fra briksen, for at binde mig mellem to stolper spændt ud som et X. Der stod jeg hjælpeløs.
Jeg ved ikke hvor længe jeg lå, men efter nogen tid kom slaverne og løsnede mig og vendte mig om på ryggen på brændenælderne, inden de igen bandt mine ben til enden af sengen og hænderne blev bundet fast på midten af sengen i hver side.
Jeg ved ikke hvor længe jeg lå, men efter nogen tid kom slaverne og løsnede mig og vendte mig om på ryggen på brændenælderne, inden de igen bandt mine ben til enden af sengen og hænderne blev bundet fast på midten af sengen i hver side.
Brændenælderne sved endnu mere på mine stribede røvballer end de havde gjort foran.. Jeg fik bind for øjnene og Pia og slaverne gik ud. Pikken dunkede og tanken om at jeg skulle ligge sådan uden at få en hårdt tiltrængt udløsning, som jeg følte jeg havde behov for.
Jeg må være faldet i søvn et øjeblik. For pludselig mærkede jeg en stærk brændende smerte på mine glatbarberede nosser. Mens jeg vred mig i smerte, gjorde brændenælderne på ny deres virkning.
Det var fantastisk hårdt at ligge stramt bundet til sengen hele natten samtidig med at jeg vågnede op hver gang  jeg rørte mig, fordi brændenælderne smertede eller chilien brændte på pikhovedet.
Jeg vågnede tidligt og blev liggende stille for at undgå smerter fra brændenælderne. Pludselig blev døren åbnet og Pia sagde: "Godmorgen". Hun kom hen til min seng og fjernede  bindet for mine øjne.
Jeg turde ikke andet end at adlyde så jeg gik ned på knæ. Den ene slave slog mig hårdt i røven. ”Op med røven!” kommanderede han. Jeg ventede lidt for jeg var ikke sikker på hvad han mente. Igen slog han mig hårdt i røven og gentog ordren. Stadig på knæ fik jeg mig rejst. Rebet lagde han helt inde ved mine knæhaser og så skubbede han hårdt min røv ned igen, mens den anden slave tog mig i nakken og pressede min kind ned mod gulvet.

Jeg blev kørt over gårdspladsen og ind i en stinkende svinestald, hvor containeren blev kørt over i et hjørne.

Velkommen sagde Pia, jeg har ikke tid til dig nu, så du må have en god nat i din container, hun tog en blindfold frem og gav mig på så jeg ikke kunne se og gagen i munden gjorde jeg ikke kunne sige noget.

Godnat sagde hun skarpt, du tror nok du er en hård dreng, men jeg skal nok lære dig noget andet, for du er kun en gang affald og en slave der skal lære at arbejde og adlyde samt holde kæften lukket.

Lugten fra svinene var ulidelig. Det at halsen sad fast i låget gjorde jeg hverken kunne ligge ned eller stå op, så jeg var sammenkrøllet i den ubekvemme beholder og mistede hurtigt tidsfornemmelsen.

Jeg fik ikke sovet den nat og måtte konstant lide under stanken samt lydene fra svinene der larmede hele natten.

Min første søndag hos Pia

Jeg hørte nogle kom ind i stalden, jeg fik blindfolden af og så Pia stod sammen med 2 slaver der lå på knæ ved siden af hendes fødder.

Se her venner her er jeres nye legedyr, som jeg skal have afrettet i løbet af vinterferien. Han er selvfølgelig min  laveste slave, og han har ingen ret til at tale til jer, svinene, mig eller andre der i ugens løb skal bruge sack boyen.

Han er ikke her for at holde ferie, men skal arbejde og opdrages hårdt, og i skal ikke forsøge på at vise ham nåde, for så straffes i nede i hullet.

REJS jer op og sørg for han får noget mad sagde hun skarpt. De 2 slaver rejste sig lydigt op, den ene tog gagen ud af munden på mig. Den anden hentede en skål slimet svinefoder som de tvang ned i halsen på mig.

Jeg vred og sled i hovedet og forsøgte at holde munden lukket for at undgå at blive fodret. KLASK! Jeg fik en lussing af Pia, og hun tog en ridepisk og begyndte at slå på mine sammenbundne hænder på containeren indtil jeg lydigt åbnede munden og spiste svinefoderet.

Da jeg havde spist op fik jeg lidt vand at drikke, inden min gag igen blev sat hårdt fast i munden på mig.

En kold stålkæde blev låst fast om halsen på mig, og hænderne blev løsnet fra containeren inden låget blev åbnet og jeg kom ud af containeren.

Jeg stod midt på gulvet i svinestalden i min heldragt og så bange rundt.

Pia kikkede på mig og sagde hvem har givet dig lov til at stå op, slaver er på alle 4 undtaget når jeg giver dem lov til at gå. Hun tog mig med ind i et lille koldt rum, og bandt mig til en stolpe med hænderne bag på stolpen, og åbnede heldragten på mig og gav sig til at tirre mig. Jeg kom ud over gulvet, og pia var gal, løsnede mig og sagde, at jeg skulle slikke det hele op. Jeg havde ikke fået lov til at komme, så hun bandt mig på en bænk og gav mig bind for øjnene.

Nu var det min tur til at blive straffet for første gang. Jeg fik en dildo op i røven, så gik hun.

 Hun gav sig til at nappe i mine brystvorter, jeg prøvede at skrige, men jeg havde den stramme gag i munden, så det hjalp ikke meget. Så tog hun nogle klemmer og satte i brysterne på mig. Det gjorde ondt som bare pokker, men hun grinede blot og efter nogen tid løsnede hun mig, og lukkede igen heldragten til, alt imens jeg havde dildoen i min ømme røv og klemmer i brystvorterne.

Jeg faldt ned på mine knæ og jeg takkede, og så bad hun sagde jeg kravlende skulle følge med ud  i svinestalden, hvor de 2  slaver sad på knæ.

Den lange kæde om min hals blev låst fast til en stolpe midt istalden. Pia befalede at jeg skulle muge ud hos alle svinene samt fodre dyrene. Du skal ikke prøve på at smutte sagde hun vredt, for kæden om din hals kan kun nå rundt i hele stalden, laden og ud til møddingen hvor svinelortet skal køres ud af dig.

I aften kommer vi og tjekker dit arbejde, og er det ikke gjort godt nok, så straffes du med det samme – uanset om du mener det er retfærdigt eller ej, og husk du må ikke lege med de små grissebasser for du er kun en slave der ikke skal nyde men kun yde her i vinterferien.

Hun satte sig på ryggen af den ene slave og sagde ”kom så begge to” og jeg så hvordan den stakkels slave krøb afsted med Pia siddende hårdt på ryggen.

Jeg brugte dagen på at muge ud i den store svinestald, og efter en lang dag var jeg færdig. Pia kom ud i stalden og gik rundt om og kontrollerede arbejdet, alt imens jeg sad på knæ i et hjørne og spændt ventede på om hun var tilfreds.

Efter nogen tid kaldte hun på de 2 slaver og befalede dem at tage kæden af halsen, og gagen ud af munden  på mig, og så førte de mig over til en stolpe, hvor de spreder mine ben med en benspreder som de bandt fast til stolpen bag mig.

Mine hænder bandt de sammen med reb på ryggen af mig, og  bandt dem fast højt på stolpen, så  min overkrop var bukket kraftigt fremad og mine arme op og bagud. For at holde mig i stillingen satte de et stramt reb om mine hofter og videre rundt om stolpen, og omkring min hals bandt de en snor som de bandt  fast til stolpen, tæt nok til lige netop at holde en smule på mit vej, og  jeg stod  hjælpeløs med min gag i munden.

Pia og slaverne gik og slukkede lyset. Det blev en lang hård nat, men alligevel faldt jeg i søvn i de stramme reb og fik lidt søvn efter en lang hård dag som stalddreng.

Mandag hos Pia

Hen på formiddagen kom de 2 slaver, sammen med Pia, og løsnedemig  fra stolpen og førte mig hen til en gammel hesteboks, hvor slaverne tog tøjet af mig, og  gagen blev taget ud af munden inden de spændte mig fast i en gabestok der stod i boksen.

Pia kælede for mig krop og mit skød. Hun fandt en butt plug frem og pressede den ind i enden på mig, derefter kneblede hun mig igen og fandt en ridepisk frem som hun brugte grundigt.

Min i forvejen ømme røv var meget modtagelig for smerte så jeg begyndte at pive stille hvilket gjorde at hun tog et tykt spanskrøret, som min røv blev gennembanket med.

Jeg begyndte at græde men det tændte blot Pia endnu mere, alt imens hun fortsatte med at slå mig. Efter nogen tid sagde hun til slaverne at de skulle mørbanke mig med et tyndt spanskrør, så hele min krop blev rødstribet.

Det gjorde hamrende ondt og jeg græd meget, og efterhånden var smerten ikke til at holde ud og min gråd blev til høje skrig gennem kneblen.

Efter nogen tid mistede jeg bevidstheden. Hvor længe jeg stod i gabestokken ved jeg ikke, da jeg først kom til mig selv da Pia fjernede butt plugen og en af slaverne pressede en  strap-on. Først røvpulede han mig stille og roligt og siden hen voldsommere, alt imens jeg stod hjælpeløs i gabestokken.

Jeg begyndte at græde men Pia grinte bare og sagde at jeg skulle huske at flabethed og kækhed  straffes hårdt.  Derefter blev jeg løsnet fra gabestokken, og ført over i svinestalden hvor der var sat en skål frem med grisefoder og vand til mig.

Da jeg var færdig med at spise fik jeg igen heldragten på og jeg blev ført ud i det lille rum hvor jeg var den første dag.

Her stod en trækasse hvor der i siderne var huller til hænderne og i enden to huller til benene. Jeg blev smidt ned i kassen og mine hænder og ben kom ud af de 4 huller. Jeg mærkede de blev fastgjort til ringe udenpå kassen så jeg ikke kunne bevæge mig, og til sidst blev der lagt et låg på kassen, som blev presset hårdt ned på mit bryst så jeg lå helt indelukket i kassen.

PISK skreg Pia, og pludselig mærkede jeg slag på mine hænder og fødder med en hård læderpisk, som igen og igen regnede ned over mine ømme hænder og ben.

Efter lidt tid stoppede slagene, og Pia sagde jeg skulle tælle slagene, og at jeg skulle have 50 slag af hver slave som en prøve på hvordan ulydighed straffes.

Jeg talte de mange slag, og glædede mig da vi nåede de 50 slag, men så sagde Pia, det var så den ene hånd og den ene fod, nu skal den anden hånd og den anden fod have samme omgang, hvorefter slagene igen ramte mig hårdt alt imens jeg engang mere talte 50 slag.

Jeg råbte og skreg af smerte, men der var ingen nåde og da afstraffelsen var slut sagde Pia hårdt til slaverne KOM med i skal over i hullet, slaven skal ligge her i kisten i nat og nyde at han ligger  så han kan få lidt søvn, og være frisk til arbejdet i morgen.

Tirsdag hos Pia

Tirsdag morgen vågnede jeg ved at mine hænder og fødder blev løsnet, og låget taget af kassen inden jeg fik stålkæden låst om halsen og ført ind i svinestalden hvor maden stod klar til mig.

Da jeg havde spist sagde Pia, idag skal du bare passe dit arbejde her i stalden, og du ved jo hvordan du skal muge ud hos grisene, og når du er færdig får du ugens bad inden du skal i seng.

Jeg knoklede dagen lang og sidst på dagen var jeg færdig. Pia og de 2 slaver kom og kontrollerede at arbejdet var fint, og jeg blev kravlende ført ud i et rum, der blev brugt når svin skulle slagtes.

SEX I DAG?

Jeg blev først bundet fast til en opretstående stige, hvorefter mit tøj blev taget af mig, og jeg fik en omgang svinetæv med et vådt reb, inden jeg blev løsnet og smidt i et kar der var fyldt med koldt vand.

De to slaver begyndte at skrubbe mig ren over hele kroppen med en hård børste, og efter afvaskningen sagde Pia

"Så er det sengetid", Hun gav mig et stykke ingefær, der var skrællet og formet som en buttplug, som jeg fik besked på at stikke op i røven.

Slaverne  gav mig manchetter og halsbånd på, alt imens jeg mærkede ingefæren i røven begyndte at brænde. Pia satte et reb i halsbåndet og trak mig ud af slagte rummet og ind i et lille karlekammer, hvor der stod en gammel seng der var dækket med brændenælder.

Jeg blev beordret til at lægge mig på maven på sengen, hvor mine arme og ben blev bundet fast til sengestolperne i et X og jeg fik bind for øjnene. Pia begyndte at piske min røv med  brændenælder på pik, nosser, lår og mave samt min bare røv.

Efter nogen tid stoppede Pia piskningen. Jeg lå helt stille for at undgå smerterne fra brændenælderne men ingefæren i røven kunne jeg ikke gøre noget ved gjorde mere og mere ondt.

Onsdag hos Pia

Pia fjernede  bindet for mine øjne, og trak et kondom med knust  chili ned over min pik. Det sved på pikhovedet. Hun tog en buket brændenælder og lagde mellem mine spredte ben og op på nosser og pik. Hun smilede, og slukkede lyset, sagde godnat og forlod slavehulen og jeg var alene tilbage. Det blev en nat med afbrudt søvn.

Pia  tog fat i pikken rettede på kondomet med chilien og begyndte at onanere mig. Det sved på pikhovedet, men pikken blev hurtig stiv og nu brændte det meget kraftigt på pikhovedet hver gang hun trak forhuden tilbage. Endelig fik jeg udløsning under stærk smerte fra chilien, alt imens Pia smilede og synes at nyde min smerte.

Pia kaldte på slaverne og befalede dem at løsne mig fra sengen. Mine hænder blev bundet sammen på brystet og en spredestang blev sat mellem fødderne inden jeg fik et sort bind for øjnene  og til sidst fik jeg halsbåndet med rebet i omkring halsen og blev befalet at følge efter kravlende på alle 4.

Jeg mærkede jeg blev slæbt over gårdspladsen over en mark så jeg blev mere og mere beskidt. Efter nogen tid stoppede vi og jeg blev lagt ned på ryggen i noget vådt græs.

Mine arme blev strakt langs jorden oppe over hoved  og lidt ud til hver sin side som et V, mine ben blev bøjet og spredt i knæene. Mine  spredte fødder blev  fastgjort til jorden med en pæl ved hver fod, og min pik bliver taget ud af våddragten og snøret ind med en stram snor så den stritter ud i luften.

Jeg forsøger at rive mig fri men må opgive, jeg var bundet stramt fast med reb om mine arme og ben, det sad tæt omkring mine ankler og håndled, så jeg ikke kunne røre mig.

Jeg kunne bevæge mig lidt op mod mine hænder ved at strække mine ben lidt, og min pik stod udsat op mellem mine ben som jeg ikke kan samle så der er fri adgang til at lege med klokkeværket.

Jeg hørte en lyd i græsset og Pia kommer og siger, i dag er du udstillet til fri nosse mishandling lige ud til gaden hvor alle frit kan gå ind og lege med dig. Hun løftede mit hoved og gav mig en stram lædermaske på med gag, som hun spændte  stramt fast over hovedet og sagde, ingen skal se – eller høre – hvordan du nyder legen så derfor må du hygge dig med denne maske over hovedet.

Lidt efter hørte jeg en sige bid tænderne sammen og nyd nogen ser din smerte og ydmygelse.  En satte sig ned mellem mine lår og satte stille og roligt klemme efter klemme i nosserne. Jeg ømmede mig for hver klemme der blev sat i, og efter nogen tid mærkede jeg der blev skåret to huller i min heldragt ved brystvorterne og  en klemme blev sat i vorten og 2 udenom.

Stemmen sagde du ligner jo et pindsvin, håber andre kommer og leger med dig dit lede slappe dyr, og jeg hørte en gå væk fra mig.

Hvor længe jeg lå ved jeg ikke, men efter nogen tid hørte jeg en bil standse på vejen ved siden af hvor jeg lå. Se hvad de ligger her sagde en, kom så skal du se. Jeg hørte 3 mænd stå og snakke sammen, dreng hent lige værktøjskassen og nogle træ lægter. De 2 andre stod og snakkede og den ene sagde han skal sgu da i galgen med de nosser, ja sagde den anden lad os det han nyder det vist

Da drengen kom tilbage fik han besked på at banke to lægter i jorden over mig, og sømme en lægte på tværs mellem de to stolper.

HA ha sagde den ene, du skal nu lære hvordan 3 tømre tager sig af en som dig, og du kan roligt glæde dig for vi er de hårde træmænd.

Jeg mærkede der blev spændt en krave omkring nosserne og at de satte tovet fast i kraven og op over lægten mellem stolperne, og så satte de et tungt lod i rebet, og mine nosser blev trukket lange.

Jeg forsøgte at vride mig løs og forsøgte at skrige men på et tidspunkt orkede jeg ikke at protestere mere, Jeg havde overgivet mig til de 3 barske mænd, der hyggede sig over at have fundet mig i vejkanetn.

Nå lød det, så er du klar til næste omgang. Dreng løft røven op på svinet og skær hul ved røvhullet, så vi kan give ham lidt ekstras behandling. Jeg mærkede jeg blev løftet op, det gjorde ondt a.h. til i ringen om noserne, men der var ingen nåde for deres bizarre lyster.

En finger smurte glidecreme på og tog  at i mine baller, og trak dem fra hinanden, og jeg mærkede hvordan en dildo langsomt blev skubbet indenfor.

Jeg mærkede, hvordan den centimeter for centimeter gled længere og længere indenfor. Pludselig smertede det for meget, men med et åbnede min ringmuskel sig, og dildoen var helt i bund.

Deres  latter rungede  højt, – Nå, lille slavefyr, hvordan er det så at være fyldt ud med en dejlig stor pik?, og nyde dine nosser er strammet ud af loddets vægt, og jeg følte mig bare så misbrugt – ååhh ondt misbrugt med klemmer, dildo og med nosserne hængende ophængt i en galge med 2 kg. lod.

Nå sagde den ene lad os køre hjem til en fyraftensbajer, den her slave er der sikkert andre der gerne vil lege med.

Jeg hørte bilen køre og lidt efter kom to på cykel. Da de så mig sagde den ene han er sgu da pervers, lad os ordne ham inden vi skal til ridning.

Hurtigt efter mærkede jeg slag efter 2 ridepiske, hvor jeg blev slået både i skridtet, nosserne, på håndfladerne og under fødderne, inden de 2 piger sagde så har han vist fået nok.

Nej sagde den anden er du ikke tørstig, jeg kunne ikke sige noget og nikkede med hovedet efter den lange dag i den bagende sol bundet på marken. Min gag blev løsnet, og en af pigerne satte sig på munden af mig og tømte sin blære, inden de igen satte gagen i munden på mig, og sagde så er din tørst nok slukket.

Jeg faldt i søvn og i de næste timer skete der ikke mere, før jeg vågnede og tænkte hvad er klokken mon, det må være mange timer siden jeg blev bundet og udspillet på marken, selv om det føles ikke sådan. Er det mon midt om natten og hvad skal der ske, skal jeg bare ligge til nogen tilfældigvis finder mig i morgen.

*Knas kvas* noget stort og tungt er på vej over mod mig, jeg ligger helt stille og håber det er Pia eller slaverne der kom. Bevægelserne stopper ca. en meter fra mig lige ud for mine ben, shhh .. helt stille siger en stemme der begynder at løsne med fra mit fangenskab.

 jeg bliver hevet hårdt i rebet til halsbåndet og befalet at kravle med hjem, med klemmerne i nosserne og brystet samt nosserne bundet stramt til de 2 kg. lod der dingler i rebet om mine nosser, og jeg kravlede langsomt den lange vej hjem til svinestien efter en lang ydmygende dag på engen.

 Torsdag hos Pia

Da vi kom hen til gården blev jeg blev beordret til at tage heldragten, og masken af og lægge mig op på bænken i det lille rum i grisestalden.

 Pia tog fat om snoren der var bundet bag om nosser og pik. Snoren blev strammet og strammet en ekstra gang. Det var noget, der kunne mærkes. Jeg skreg. Herefter satte Pia en gag i munden på mig så jeg ikke kunne sige noget.: ”Jeg ved jo, at du tåler meget mere smerte, når kæften er lukket på dig. Det får du brug for om lidt”.

Snoren bag nosserne blev strammet en ekstra gang. Det gjorde virkelig meget ondt og snoren blev nu bundet om roden af pikken, nosserne blev adskilt af endnu en binding. Snoren blev bundet stramt om pikken i flere omgange og til sidst blev der sluttet stramt af lige bag pikhovedet. Her blev snoren strammet og strammet ekstra meget, mens jeg koncentrerede mig om ikke at skrige af smerte.

Min pik og nosser næsten følelsesløse. Det viste sig, at det var de ikke. Pia løftede mine ben op og begyndte at slå på pik og nosser med en  pisk. Det gjorde afsindig ondt. Da jeg var ved at stå helt af, begyndte hun at tæve mine baller med pisken i form af hurtige slag. 

Heller ikke min røv blev skånet. Den blev åbnet med en finger og siden flere. Men jeg  slap for butplug og andre redskaber i enden. 

Pludselig afbrød hun behandlingen og slog mig  i ansigtet. Ydmygelsen var overraskende og voldsom.

Derefter gik hun over til at klemme  mine brystvorter med sine fingre, og hun holdt sig ikke tilbage for at fortsætte mishandlingen.

På et tidspunkt fik jeg en kort pause, hvor snoren om pik og nosser blev  fjernet og jeg fik jeg tilbudt noget at drikke. Hun tog gagen ud af munden på mig og  befalede mig til at åbne munden. Hun tager et krus med grisepis og hælder det ind i min mund. Sådan foregår det et par gange. Jo, ydmygelserne er af mange slags.

Hun begyndte nu at sætte flere klemmer i pungen, nosserne og brystvorterne, Jeg skreg af smerte og da jeg forsøgte  at skubbe hende væk, fordi jeg ikke kunne klare mere, blev mine hænder straks bundet fast til bænken med et reb og hovedet blev bundet stramt fast så jeg ikke kunne flytte mig.

Jeg lå længe før hun fjernede  Klemmerne èn for én i en ulidelig smerte, og så gik Pia  igang med endnu en stram opbinding af pik og nosser. Hendes hårde teknik består i, at hun binder meget stramt op, til jeg skriger. Derefter strammer hun til endnu en gang under et endnu højere skrig og jammer. Til sidst, mens hun kikker mig dybt i øjnene, strammer hun igen. Så er jeg i høj grad ude ved grænsen.

 Jeg blev derefter løsnet  fra bænken og kommanderet til at kravle ud til en gris som jeg blev befalet at slikke  i røven og stikke tungen så langt ind i som muligt. Der var en skarp smag af scat. Jeg tvang mig selv til at fortsætte, så ydmygelsen var total.

Derefter begyndte Pia at spille pik på mig og efter en tid at fjernede hun opbindingen, hvorefter jeg fik lov til at komme. Mens jeg lå bundet på briksen forlængede hun ydmygelsen og smerten ved, at blive ved med at spille min overfølsomme pik, samtidig med at hun smilede – og jeg led

Jeg blev befalet at tage heldragten på igen, som hun lynede til så min krop igen var helt indelukket, og jeg mærkede  jeg  var meget øm på ballerne, i brystvorter, pik og nosser samt i min røv.

Pia kaldte på de 2 slaver, og sagde at nu var det nattetid, og at de måtte lege lidt med slaven inden de skulle tilbage i hullet.

Hun pegede ned på gulvet ”knæl” dit møjdyr.

Han holdte mit hoved nede med sit knæ så  begge hænder kunne bruges til at føre rebet på forsiden af mine skuldre. Han bandt det meget stramt i min nakke så jeg var tvunget til at blive liggende i stillingen.

Slaverne og Pia gik om bag mig og kikkede på min røv. Jeg vred mig alt hvad jeg kunne for at løsne rebet bare en smugle, men det hjalp ikke. Mit hoved var vendt væk så jeg så ikke at de bare stod og betragtede mig smilende. Pludseligt hørte jeg et svirp, og jeg stoppede brat.

”Du kan vride dig alt hvad du vil, du kommer ikke fri. Men fordi du prøvede at komme fri bliver jeg nødt til at straffe dig igen sagde Pia vredt.” Uden at tænkte mig om fløj ordene ud af min mund. ”Nej! Lad vær’! Vil du ikke nok?

Du har ikke fået lov til at sige noget!” og inden jeg nåede at tænke en tanke regnede det med slag ned over min ryg og røv. Jeg skreg af mine lungers fulde kraft. Pisken borede sig ned i min hud, gennem heldragten,  og jeg skreg og hulkede på en gang, mens slag efter slag haglede ned over mig.

Til sidst gjorde det så ondt at jeg ikke kunne klare mere. Smerten forsvandt og jeg mistede bevidstheden, og jeg faldt i dyb søvn

Næste morgen vågnede jeg og så at jeg lå i halmen i en svinesti, totalt sammen snøret med reb og at grisene gik rundt og kikkede sultene på mig.

Fredag som fridag

Jeg ved ikke hvad klokken er da Pia kommer ind i svinestien og spørger om der er noget jeg gerne vil sige. Jeg ømmer mig og siger forsigtigt rebene er for stramme, men det gør kun hun lægger et skaft ind igennem rebet og drejer det rundt så rebene strammes endnu mere og til sidst spændes skaftet fast til kroppen.

Du skal sgu ikke klynke siger hun og råber til slaverne de skal komme og give slaven en gang varme. De kommer hurtigt kravlende ind ved siden af mig. Pia befaler dem at trække mig væk fra halmen og de små grisebasser.

Jeg blev slæbt ud af stien og over gulvet til hjørnet hvor der lægger en stor sæk med snører i siden, lynlås og brede lange læderremme.

Det er fredag og slaverne skal på arbejde i byen, så du får en fridag herhjemme. Slaverne lægger mig ned i sækken iført den ulideligt varme heldragt. Pia tager en gag og kommer i munden på mig så jeg ikke kan sige noget, og hun lyner sækken til og spænder de lange læderremme stramt om sækken, så jeg ligger fuldstændig urokkelig over hele kroppen i spændetrøjen og svinebundet i sækken.

Efter indbindingen stiller hun sig med spredte ben hen over mit hoved, mens hun ondt kikker på mig og siger til mig. ”Sådan går det mine slaver som jeg giver en fridag”, men du er ikke klar til at hvile endnu du skal have varmen så du ikke fryser.

Slaverne tage fat i hver sin ende af sækken og bærer mig efter Pia over i et lille trærum jeg aldrig har været i før.

Jeg mærker sækken bliver forsynet med nogle metalringe. Ved skulderen fastlænker de to kæder, og begynder så at trække i kæden til en talje der hænger i loftet, så jeg løftes fra gulvet og ender i oprejst position. ”Her hænger du jo fint…men du kan jo dingle…det må vi gøre noget ved  siger Pia”.

Slaverne finder mere reb frem, og i de små ringe der er i sækken, binder de sækken fast til en ring i væggen i hver side af rummet.

Jeg har aldrig følt mig så hjælpeløs som slave, svinebundet med stramme reb, indelukket i en heldragt og hårdt indpakket i en sæk der er fastgjort så jeg er total urokkelig.

Hun stiller sig foran mig og kikker mig i øjnene og siger ”Du Har vel forstået at du er min slave?” Jeg mumler ja gennem kneblen, og hun siger godt, for du skal til imorgen hænge her i din sovepose, og uanset hvor meget du forsøger at vride dig, så skal du vide at ordet frihed kommer du ikke til at kende.

Hun drejer på en termostat ved døren og siger, du skal nok holde varmen og holde dig tør i sækken for der er varmt her i vores sauna som jeg nu har tændt, så jeg er sikker på du har det godt i det varme rum.

Hun slukker lyset og lukker døren så jeg hænger helt i mørke i den varme sæk under loftet i saunaen.

Jeg prøver at bevæge mig, men måtte opgive og erkende jeg var total i Pia og slavernes fangenskab, og indelukket i heldragt og en stor sæk samt ophængt i den varme sauna viste jeg at der ikke ville blive til meget søvn på min fridag.

Lørdag og endelig hjem

Lørdag formiddag blev jeg vækket i saunaen. Der var ulidelig varmt og jeg havde hverken fået mad eller noget at drikke hele fredagen hvor jeg havde været ophængt i sækken som en svinebundet slave, uden tidsfornemmelse eller andet da rummet var helt sort.

Jeg ved ikke hvad klokken var da lyset i den steghede sauna blev tændt og Pia samt slaverne stod og grinede over jeg hang i den varme sæk, hvor sveden drev ud af min krop og jeg var kommet af min afføring der var i sækken.

Den ene slave sænker taljen ned så jeg ligger på gulvet, og de løsner de stramme remme om sækken og hiver mig ud af den drivvåde sæk.

Nå siger Pia, du er sgu et svin, og jeg håber du har lært at en slave her i min lejr straffes døgnet rundt, og intet er for hårdt eller slemt. Det eneste der hjælper er hård opdragelse, som den kæmpe idiot slaven er, og nu skal du lige have den sidste omgang, inden du køres herfra på den måde du kom.

Hun befaler mig at kravle over i slagterrummet, hvor jeg ser der nu står et bord hvor, der er hul til at ansigtet kan ligge nede i og støtte panden, benenden er lavet så benene kan spredes ud til siden og der er øjer i siden af bordet, så kroppen er let at binde fast..

Jeg ligger mig på maven på bordet, mine ankler bindes fast i fodenden, jeg får et halsbånd på som gøres fast til en krog under bordet så jeg ikke kan løfte overkroppen, mine ben snøres stramt fast og spredes så de lægger som et V og armene snøres fast til kroppen. Et langt reb snøres rundt om mit bryst og bordet så jeg ligger som en bordbondage. Til sidst får jeg en maske på af remme, som går hen over hovedet, uden at jeg mister udsyn eller min hørelse.

Du har nu været her i en uge.  Du skal vide at du ikke har været nogen lydig og respektfuld slave, så derfor er du fra nu af  min slave hvor mine venner i Roskilde og jeg ejer dig fuldt ud.

Hun tog hårdt fat i mine nosser og pressede min røv op fra bordet og lagde et kyskhedsbælte som hun låste stramt fast til min krop, inden hun tog nøglen i lommen. Hun fortsatte med at sætte en vibrator dildo i som hun fjernstyrer med forskellig hastighed i min røv, og som blev fastgjort med en sele der blev låst fast.

Jeg begyndte at klynke og skreg NEJ det kan i ikke, men det gjorde kun at hun tog  en gag og pressede den ind i munden og bandt den stramt fast med i nakken.

Så kaldte hun på slaverne og sagde nu er han klar til afgang, han er jeres nu og i sørger for han bliver afleveret som den gang affald han er.

Slaverne løsnede mig fra bordet og smed mig ned i sækken jeg kom i da og bandt den til, inden jeg mærkede de kom mig i den lille container og kørte mig ud til bilen hvor de smed mig ind i lastrummet.

God tur sagde Pia, og husk nu at nyde vibratoren i røven som starter automatisk så din røv bliver brugt godt brugt, nøglen til kyskhedsbæltet beholder jeg. Mine venner i Roskilde finder i løbet af weekenden ud af om de vil høre dig fortælle om din uge her, eller om du holder kajen lukket med din stramme gag.

Tak for den her gang, og husk at møde op straks jeg befaler dig at komme, og forsøg ikke at smutte fra dit liv som slave, for så ender du i hullet hvor dine 2 slave venner har været om natten mens du var her.

Jeg hørte bilen køre. Jeg ved ikke hvor lang tid vi kørte inden bilen standsede og containeren blev smidt ud af bilen af slaverne, der sagde nu må du have en god weekend, skraldemændene kommer nok og finder dig, og sørger for du får mere af det du fortjener.

Hvordan det gik da jeg blev hentet af skraldemændene, må komme en anden god gang, for lige nu har jeg brug for at slappe af i min krop efter en hård uge hos Pia og hendes 2 hårde slaver, der glædede sig over at få et slavedyr at lege med i vinterferien.

porno med danske piger