Forført af Aysu, den mørke tøs

SPAR MANGE PENGE

Vidste du var liderlig efter mig”, stønnede Aysu, og suttede på sin ene langfinger. Så tog hun hånden om til sin røv, og pressede uden videre fingeren op i sit stramme hul…

For et par år siden, dengang der stadig var lidt liv i byen, arbejdede jeg en sommer som deltidssælger i en tøjbutik i Vordingborg. Jeg var dengang 20, og havde lige scoret den lækreste pige. Dagene var lange, og det var sjældent der var kunder, men vi var 3 gutter i butikken, og vi mandehørmede totalt. De andre to var et par år ældre end mig og udlært, men de var begge drengerøve og kemien var god. Alt i alt, en god sommer.

Efter et par uger på arbejdet, begyndte jeg at lægge mærke til en ung kvinde, som stod i butikken ved siden af. Det var en ung, mørk pige. I starten hilste vi bare på hinanden om morgenen, men efter lidt tid begyndte jeg at studere hende nærmere. Hun var ældre end mig. 30, eller måske lige over. Hun var rimelig høj, kun lidt mindre end mig. Måske 175 cm, men hun havde altid høje hæle på, som gjorde hende højere, og som løftede hendes lille røv op, så den strittede dejligt indbydende. Hun var meget slank, men havde stadigvæk former. Flotte faste bryste og lidt hofter. Og så havde hun det smukkeste, lange og sorte hår.

Selvom jeg var virkeligt skudt i min kæreste, begyndte jeg at smugkigge lidt efter hende. Der var et eller andet over hende, som tiltrak mig enormt. Selvom min kæreste var både sød og fræk, var hun en pige, ikke andet end 17 år. Hende her var en rigtig kvinde, og jeg begyndte at føle, at det ikke kun var mig der kiggede.

En lørdag midt i august, kom hun pludselig ind af døren lige før lukketid. Mine kollegaer var ude på fjernlageret, så jeg var alene for en gangs skyld. Først gik hun bare rundt og kiggede på tøjet, og det gav mig mulighed for at tjekke hende ud. Hun havde håret slået ud, så det faldt løst ned over hendes mørke skuldre, der var bare i den løse sommertop. Røven var dækket af en kort, løs nederdel, hvis røde stof var en fræk kontrast til hende brune ben, som var løftet op af et par sorte stiletter. Lidt efter lidt kunne jeg mærke blodet løbe hurtigere i min krop.

”Hvis min mand er en størrelse L normalt, hvad er han så i denne her?”

Hendes ord trak mig ud af mine dagdrømme, og jeg kiggede op fra hendes røv, og lige ind i hendes store brune øjne. Hun havde drejet hovedet, og stod nu og kiggede på mig, med et stort smil på hendes læber.

”Havde du en god udsigt?”

Jeg anede ikke hvad jeg skulle sige. Pinligt! Jeg kiggede straks ned i jorden, og prøvede at stamme en undskyldning ud. Men da jeg kigge op igen, stod hun lige foran mig.

”Det gør ikke noget. Det sker hele tiden.” Hun smilede stort, og sænkede hovedet lidt, imens hun kiggede på mig. Og jeg forsvandt lige så stille i dybet.

”Hvad hedder du egentligt?”

”Las… Lasse” fik jeg fremstammet.

”Hej Lasse, jeg hedder Aysu. Jeg tror jeg tager denne her.” Hun lagde en skjorte på bordet.

”Øhhh, okey.”

”Er det i orden at jeg betaler i morgen? Jeg har ingen penge med i dag.”

”Ja, Selvfølgelig” fik jeg sagt.

”Jeg lover at købe den. Jeg står jo selv i tøjbutik, så jeg ved hvor irriterende det er når folk bare skrider. Men du kan stole på mig” Det sidste sagde hun dæmpet, imens hendes blik borede sig ind i mit. Derefter vente hun rundt på hælen, og gik vuggende ud af butikken.

Da jeg kom hjem om aftenen, tog jeg et langt bad, for at slippe af med min stenhårde pik. Men det hjalp bare ikke. Jeg blev ved med at tænke på Aysus røv, på hendes store bløde læber, hende brune øjne. Pludselig hørte jeg døren til badeværelset gå op, og lidt efter kom min kæreste ind under bruseren til mig.

”Haft en god dag skat?” spurgte hun, og greb fat om min stive pik. ”Har du savnet mig?”

Jeg lukkede øjnene, og nød hendes leg med min pik.

”Skal jeg sutte dig skat? Vil du sprøjte i min mund?”

”Ja, Sasha skat. Sut mig!” stønnede jeg, og pressede hende med mine hænder på hendes skuldre ned på knæ. Jeg mærkede hendes læber omslutte mit pikhoved, og lod hende blidt sutte mig. Mine tanker begyndte at vandre, og langsomt bevægede de sig hen på Aysu.

”Aysu… Aysu!” stønnede jeg højt, imens jeg fyldte min kærestes mund med min sperm.

Da vi senere lå inde i sengen, vendte Sasha sig om mod mig.

”Hvad var det du sagde da du kom?”

Forvildet prøvede jeg ar finde en forklaring.

”Øhhh… ikke noget. Hvad mener du? Jeg stønnede da bare.”

”Det lød altså som om du sagde noget?” pressede hun på.

”Nej det var bare en stønnen. Der er bare på grund af de ting du gør ved mig skat.” Jeg smilede til hende, og hun smilede tilbage.

Pyha.

Dagen efter på arbejdet blev jeg ved med at spejde efter Aysu. Tiden sneglede sig afsted, og før jeg vidste af det, var der kun en time tilbage inden butikken lukkede. Så ringede telefonen pludselig. Det var hende.

”Hej Lasse. Det er mig, Aysu. Jeg når altså ikke derind i dag. Men jeg håbede, at du lige kunne smide den forbi butikken når vi har lukket. Jeg lader bare bagdøren stå åben.”

Jeg svarede at det var i orden, og efter vi havde lukket, smed jeg skjorten ned i en pose, og gik om til naboens bagdør. Med bankende hjerte åbnede jeg den, og stak hovedet ind.

SEX I DAG?

”Er her nogen?” kaldte jeg.

”Herinde!” råbte Aysu, og jeg fulgte hendes stemme. Jeg fandt hende ude på lageret. Det var et lille rum fyldt med hylder, og med kasser stående over det hele. Aysu smilede til mig, og jeg gispede efter vejret. Hun var smuk! Iført en stram, pink top, og en hvid nederdel, lignede hun en ren fotomodel.

”Her er skjorten” fik jeg sagt, og rakte posen frem til hende. Men hun smilede bare, rystede på hovedet, tog posen og satte den fra sig på gulvet.

”Skal du ikke have den alligevel?” spurgte jeg forbavset.

”Nææ…” sagde hun og smilede. ”Jeg havde helt glemt, at jeg slet ikke har nogen mand.”

Aysu lod en hånd glide hen over min kind, og tog derefter fat i bunden af hende top, og trak den over hovedet. Derefter åbnede hun sine shorts og hev dem af. Hun havde intet inden under. Brun, glatbarberet og iført stiletter, stod hun overfor mig. Jeg var målløs. Jeg var chorkeret. Og jeg var liderlig som bare fanden.

”Hvad tænker du?” spurgte hun, og satte sig op på en stabel kasser. Hun spredte benene, og lagde en finger imod sin klit, som hun begyndte at nusse. ”Kom nu Lasse. Hvad tænker du på?”

Jeg anede ikke hvad jeg skulle sige. Min pik var stiv som aldrig før, og min puls tæskede af sted. Men det var ikke rigtigt det her! Jeg havde jo en kæreste, en sød og smuk en af slagsen. Alle sagde at jeg skulle holde fast i hende. At vi var perfekte sammen.

”Hvis du fortæller mig det, så stikker jeg en finger i min stramme røv” stønnede Aysu, og smilede frækt til mig.

Jeg var solgt!

”Jeg tænker på, hvor stram din lille fisse er. På hvor meget du vil stønne, når jeg bider dig i brystvorterne. På hvor lækker du ser ud med hovedet dækket af min sperm”

Ordenen kom helt af sig selv. Og de havde sin effekt. Både på mig, og på hende.

”Mmm, jeg vidste du var liderlig efter mig”, stønnede Aysu, og suttede på sin ene langfinger. Så tog hun hånden om til sin røv, og pressede uden videre fingeren op i sit stramme hul. Da den gled helt i bund, vendte hun det hvide ud af øjnene.

”Fuck, du skal kneppe min røv. Jeg vil bruges. Det er så længe siden!” råbte hun.

Hurtigt fik jeg smidt tøjet, og fik kravlet op på kasserne til hende. Hun havde lukket øjnene imens hun fingerkneppede sine huller, men hun spærrede dem forskrækket op, da jeg pressede min hårde pik ind imellem hende læber, og helt ned i halsen på hende. Endelig kunne jeg give slip på mine lyster! Jeg havde altid haft lyst til at gennemkneppe Sasha, men hun havde altid været til blid sex. Men hende her, hun ville bare bruges.

Jeg begyndte at kneppe hendes mund, og inden længe løb savlet ned over hendes læber, og fedtede hendes bryster til. Engang imellem tog hun fingrene ud af fissen, og greb i stedet fat om min pik. Og imens hun spillede den af på mig, borede hendes brændende blik sig ind i mit.

”Knep min lille villige mund” stønnede hun. ”Knep mig ned i halsen. Giv mig den til roden, inden du knepper min stramme røv!”

”Din røv?” spurgte jeg overrasket.

”Ja, min lille brune røv. Hvorfor tror du at jeg ligger og udvider den med mine fingre?”

Jeg kiggede ned, og ganske rigtigt lå hun nu med 3 fingre oppe i sit lille hul. Fanden tog ved mig, og jeg tog fat om hende og vendte hende rundt, så hun lå på maven ind over kasserne. Jeg greb fat om pikken, og styrede den imod hendes fisse.

”Nej, ikke fissen. Røven! Stik den op i min røv!” råbte hun, og greb fat om sine baller, som hun spredte for mig.

Ivrigt pressede jeg mit pikhoved imod hendes stjerne, og selvom hun havde fingerkneppet sig selv, var det stadig en kamp at komme op i hende. Først efter en del skubberi, fik jeg hovedet ind. Aysu stønnede af lige dele smerte og lyst, og jeg stoppede, for at vende hende til den.

”Hvad laver du?” spurgte hun, og kiggede om på mig. ”Jeg vil have den nu, og hårdt. Fuck om det gør ondt, bare du puler mit mørke hul nu!”

Fint med mig, tænkte jeg, og greb om hendes hofter. Og i et, hårdt hug, sank min pik ind til roden. Aldrig har jeg hørt en pige stønne så højt, og det blev være, da jeg først begyndte af kneppe hende. I hårde, hurtige og dybe stød, førte jeg min pik ind og ud af hende.

”Nej nej, det er for meget. Ikke så voldsomt” bad hun, men jeg var døv for hendes protester. Jeg greb bare fat om hendes hænder, og holdt dem fast, imens jeg satte tempoet i vejret.

”Ikke mere… Mmm, det gør så ondt, men… Det er så godt. Jeg kommer! Bliv ved. Jeg kommer NUUUUU!”

Aysu kastede hovedet tilbage, imens hun skreg sin orgasme ud. Jeg greb fat om hendes hår, og holdt hende, imens jeg forsatte min knepperi.

”Hvad fanden sker der her!”

Forskrækket væltede jeg ind over Aysu, og fik derved presset min pik helt i bund, og hun kom igen. Jeg kiggede over mod døren, og så hendes chef, en kvinde i fyrrerne, stå med korslagte arme og kigge på os.

”Fuck… Det er bare så godt når du knepper mig!” stønnede Aysu, der ikke havde opdaget noget.

”Nårh, er det dét, din lille luder?” råbte hendes chef.

Først nu opdagede Aysu at vi ikke var alene, og til min store overraskelse, smilede hun bare til hende.

”Hold nu kæft Anne, og kom og hjælp mig i stedet.”

Anne, som chefen åbenbart hed, smilede nu også, og begyndte at klæde sig af. Jeg var fuldstændigt lammet, og stod bare med pikke begravet i Aysus røv. Da Anne var helt nøgen, kom hun over til mig, og tog straks fat om mine nosser.

”Bare slap af knægt, det her bliver imellem os” sagde hun. ”Nu skal du bare kneppe hende hårdt, og bagefter skal du komme ud over os begge”

Så stak hun tungen ind i min mund, og begyndte at skubbe min ind imod Aysu, som ligeledes skubbede sin røv tilbage imod min pik. Længe stod vi bare sådan, indtil jeg mærkede det snurre i mine nosser.

”Jeg kommer om…”

Mere nåede jeg ikke at sige, før spermen trykkede sig gennem min pik. Jeg nåede kun lige at trække pikken ud, inden jeg sprøjtede en stor ladning sperm ud over Aysus udblokkede røv.

”For helvede knægt, ikke spilde det!” råbte Anne, og skubbede mig væk, inden hun stak tungen ind imellem Aysus baller, og begyndte at slikke min sperm i sig.

”Giv mig lidt Anne, please” tiggede Aysu, og Anne trak hende ned til sig, og tungekyssede hende heftigt, med munden fuld af sperm.

”Skønt!” sukkede Aysu bagefter, og kollapsede på gulvet.

Jeg var selv helt færdig, og var så småt begyndt at tage tøj på.

”Dig” sagde Anne, og kiggede strengt på mig, ”Jeg vil ikke tolererer at du knepper mit personale!”

Jeg slog blikket ned, og stammede en undskyldning.

”Altså, medmindre jeg er med”

Jeg kiggede op, og så ind i hendes øjne. Blå oceaner, så anderledes fra Aysus, men mindst lige så smukke. Så lænede hun sig frem, og hviskede i mit øre.

”Næste gang er det min røv!”


Forfatters email: [email protected]

porno med danske piger