Min nye tøs del.3

SPAR MANGE PENGE

Jeg stopper og bevæger langsomt min mund op mod hendes kind og hvisker, er Tøsen liderlig? Jaaa siger Tøsen, jeg stivner lidt, rækker ud efter den lille læderpisk…

Tiden stod stille morgen efter Lenes første dag som rigtig Tøs, Hun lå og strakte sig i Fruens seng. Der er meget stille, hun drejer hovedet og kigger igennem mørket for at få et glimt af Fruen og se det smukke milde ansigt som havde givet hende så meget nydelse i går og i nat.
Men hmm sengen så tom ud, dynen lå underligt, forsigtigt rækker Lene hånden ud for at finde ud af om det var rigtig det hun fornemmede. Sengen var tom, der var stille og mørkt, Fruen havde sagt at der var mørklægnings gardiner i hele huset, da gadelysene ellers oplyser alt, gad vide hvad klokken er? Lene strækker sig og tænker pyt, for Fruen skal
nok bestemme hvis hun skal op. Lene lader sine tanker flyve hen på i går og alt det som hun oplevede, Fruen havde jo hentede hende i Byen og gav hende et forsmag på hvordan
det er at være Tøs for Fruen, Lene lader hånden rør ved sin rumpe, jo det kan godt fornemmes endnu.
Fruen var meget blid i går, Tøsen var ikke i tvivl om at Fruen ikke ville blive ved med at være så blid, Herren fortalte Tøsen at hun bestemt ikke skulle vide sig for sikker, uhmm Herren, det var så frækt da Han kom hjem og fandt Fruen og Tøsen i sengen. Meget hårdt kommanderede Herren Fruen op og stå, hun skulle tag i mod ham og vise sin Tøs frem, præsentere hende og fortælle hvad de havde lavet siden de kom hjem.
Herren var meget tilfreds med det Fruen fortalte, men Tøsen dummede sig, hun begyndte at tiltale Herren som en mand, uden at bede om lov først. Det gjorde at Fruen blev smidt over knæet og fik 5 slag af hånden i hendes bare rumpe, Fruen blev vred på tøsen så Tøsen fik sammen tur, men det var dog 10 slag som gav en fin rød rumpe husker Lene.

SEX I DAG?

Start Del 3:
Jeg smiler og vender mig om, kigger på Tøsen, ”morgen” Tøs var det godt med en eftermiddags lur, Tøsen nejer og sige Ja tak Frue og jeg får et varmt kys og Herren brummer tilfreds over synet og siger goddag til Tøsen. Jeg går over i skabet og finder en lille lyserød latexkjole med stropper hvor latexen kun dækker for brysterne, mis og rumpe, resten er synligt, et par strømpebukser med hul ved missen og rumpen så der altid er frit udsyn. Herren sige at der er kaffe så nu kan begge tøser godt være lidt sociale sammen med ham.
Tøsen står lidt usikker i den lyserøde ting og spørger Fruen forsigtig om det er planen at hun skal have den på? Herren vender sig hurtig, kigger strengt på tøsen, kan se hun er lidt nervøs og siger derfor blidt til hende, ja min Tøs det skal du, men Pus(Herrens Tøs) skal nu også have noget andet på, så Tøsen bliver ikke ene om at være sexet påklædt.
Herren kommanderer mig til at tage hofteholder, strømper, en lille rød Babydoll kjole med hul til brystvorterne, samt besked om at få skiftede brystpiercingerne til de tunge smykker som ville være synlig i hullerne i kjolen. Jeg kigger Tøsen dybt i øjnene, vender mig om og i skuffen tager jeg mit private halsbånd frem, halsbåndet er udstyret med en kort kæde, Tøsen kigger nysgerrigt på det og jeg sætter det på hende og kan se at hun modtager det med stolthed.

Herren kaldte og Tøsen og jeg gik nedenunder, for enden af trappen stod det 2 par stilletter og dem skulle vi have på. Tøsen, Herren og jeg satte os ved kaffen og snakken gik, det blev en super hyggelig eftermiddag med en masse grin, frækt og alm. snak, vi fik lært meget om hinanden den eftermiddag og da tiden blev til at aftensmaden skulle forberedes forgik det ved fælles hjælp næsten, Herren satte sig på en stol i åbningen ind til stuen, mens jeg og Tøsen gik i gang med maden, jeg kunne dog ikke helt holde fingrene fra Tøsen og det blev Herren for meget, så han siger.. Pus kom her, sæt dig på knæ foran mig, tag min Pik frem og smag på den, Tøsen står forstenet og kigger på, det er
første gang hun ser Herrens pik og at Jeg var den der skulle modtage ordre.
Der var slet ingen tvivl om at Tøsen blev liderlig, af at se min kyndige behandling af Herrens Pik, Herren siger Stop Pus og fejer mig groft væk, Herren kigger frækt på min Tøs og sige plads Tøs. Jeg ved at min Tøs nu er usikker, da hun har fortalt at hun aldrig før for alvor har prøvet at slikke pik.
Jeg skynder mig op og stå, går hen og tage fat i halsbåndet og i det samme lyder der meget hårdt fra Herren. TØS det var NU, jeg skubber hende hen og ned på knæ og i mit stille sind håber at hun ikke tøver mere, jeg satte mig på knæ bag ved hende med min kind mod hendes og støtter hende, hvisker mens jeg opmuntre hende og fortæller hvad hun
skal. Tøsen begynder meget forsigtig, at række hendes tunge frem og der efter gik det skridt for skridt Tøsen blev modig og tog hele Herrens pik i munden og efter Herrens stønne så klarer hun det godt. Jeg begynder at ælte hende bryster, lege med hendes mis, den var allerede våd og klar, dejligt at min tøs er tændt. Jeg rejser mig op, slukker for maden og tager fat i Tøsens halsbånd og trækker hende op fra gulvet.
Herren ser fornærmet ud lige indtil han ser at jeg finder manchetterne frem af skuffen, jeg begynder at i klæde Tøsen dem. Tøsen kigger på mig og siger tak Frue, hun sætter sig på knæ og kysser min mave, rejser sig igen og kigger underdanigt ned. Jeg er stolt, jeg har en flot Tøs, hun står i latex, med halsbånd, manchetter og klar til at blive brugt at hendes Frue.

Aftensmaden blev færdig og sat på bordet, Tøsen var så liderlig at hun ikke kunne spise ret meget. Hun fik ægget op før vi satte os til at spise og jeg nyder at tirre hende med æggets forskellige rytmer. Maden blev spist og min ordre til Tøsen er, at hun skal rydde op, hun skal hver gang hun kom i spisestuen efter ting give mig et kys og vende rumpe til hvor der var plads til et slag med pisken.
Da stuen er tom og Tøsen er færdig, sætter jeg mig på køkkenbordet med spredte ben og siger ”Tøs din Frue er liderlig og vil tilfredsstilles nu, slik mig og gør mig til glad” Tøsen er god til at slikke, hun bliver guidet til at bruge sine fingre, først 2, så 3 og bliver tålmodig
ved, få nu den 4 ind og til sidst hele hendes lille smukke hånd. Hun var forvirret på hvad der nu skulle ske, men Herren som stod i døren og kiggede, kom straks til udsætning, hjalp Tøsen ved at hviske ordre ind i hendes øre mens han kæler for hendes bryster, alt det får mig til at komme i en super orgasme som slår benene væk under mig, Herren når at gribe fat i mig så jeg ikke falder ned af bordet.
Herren er meget tilfreds med det fremskridt Tøsen allerede har gjort så jeg giver Herren tilladelse til at tage Tøsen med ovenpå, og spænde hende op, det var nu tid til at Tøsen virkelig skulle bruges, så hun kan finde sin plads her i hjemmet.
Jeg får sundet mig lidt og går ovenpå, min Tøs står bundet med blidfold på, Herren sidder i lænestolen og leger med ridepisken, lader den svirpe mod sin hånd, hver gang den giver lyd rykker det i Tøsen. Jeg står og ser det smukke syn af hende, lister hen og lader min mund fange hende bryst, bider let i det og går videre til det andet.
Tøsen giver sig og begynder at stønne, jeg stopper og bevæger langsomt min mund op mod hendes kind og hvisker, er Tøsen liderlig? Jaaa siger Tøsen, jeg stivner lidt, rækker ud efter den lille læderpisk.
Jeg lader pisken ramme balden, der kommer et skrig fra Tøsen, næste slag falder og Tøsen brokker sig. Jeg stopper og tager et fast tag i Tøsen hår og tvinger hovedet lidt tilbage og siger meget stramt, Det er da vist noget Tøsen har glemt??
Tøsen er stille og pludselig kan jeg mærke at det går op for Tøsen hvad der er glemt, midt i hendes liderlighed så er opdragelsen gået lidt i vasken.
Tøs frem over hedder det. Javel Frue, Javel Herre, Tak Frue og Tak Herre, det eneste tidpunkt Tøsen må sige andet er hvis Tøsen beder om tilladelse til orgasme. Tøsen skal også huske hendes stop ord, Gul er pause og Rød er total stop. Tøsen står et par sekunder og siger meget klart. Javel Frue, Tak Frue.
Jeg bider hende let i øret og siger men du har jo stadigvæk været ulydig og det koster. Jeg beder Tøsen om at tælle for hver slag hun får. Hun siger ”Javel Frue”, og hun begynder at tælle, 1 tak Frue, 2 tak Frue og det forsætter til det 10’ende slag. Da jeg er færdig tager jeg blinfoldet  af Tøsen, kigger på hende mens mine hænder går på opdagelse på hendes krop, tager fat i hendes bryster niver og bider i dem, forkæler de stive vorter, forsætter ned til hendes driv våde mis, mine finger leger med klitten, nuller kæler og smutter dem , Tøsen stønner højlydt, giver sig prøver at komme fri, hun ville kæle, lege og elske. Tøsen siger ”Frue beder om at komme fri, beder om at få lov til at få orgasme, din Tøs er så liderlig, hjælp mig lige nu”.. Jeg kigger på hende og vender mig rundt, kigger på min Herre Nejer ærbødigst for ham og siger ”din Tøs anmoder om lod til at blive brugt lidt mens Fruens Tøs kigger på”, Herren siger tilladelsen er givet, men Pus det første du gør er at spænde Tøsen op, tage hende ned fra ophænget, sætte hende med spredte ben på stolen med hænder, fødder og hals spændt sammen med seletøjet, husk at Tøsen numse skal sidde ude på kanten af stolen. Jeg siger ”Javel Herre”, jeg begynder at løse op for Tøsen, da Tøsens ene hånd er fri rækker hun den frem og spørger må Tøsen kæle? Ja Tøs så længe hænderne er fri er det ok. Jeg sørger for at have fat i hende da dette jo er Tøsens første ophængning og det kan være hårdt for kroppen. Tøsens kælen gør at safterne begynder at rende, samtidig koncentrer jeg mig om at få Tøsen op på stolen nu hvor jeg mest bare har lyst til at lægge mig ned sammen med hende og slikke, kæle og blive forkælet, Herres stemme lyder.. PUS se så at komme i gang nu, jeg kigger tilbage på Herren som sidder der med den mest stive pik jeg længe har set, så jeg skynder mig at binde Tøsen til stolen, først halsbåndet af, så seletøjets halsbånd på, så armene om på ryggen af stolen og til sidst benene, mens jeg ligger der på knæ lader jeg min tunge slikke Tøsens lår ren for de safter der driver ud af hende, der er ingen tvivl om at hun er liderlig, klar og ikke mindst kan lide hendes opdragelse. Min tunge kommer til at ramme hendes mis, som bliver skudt frem ad så langt den nu kan komme og hun stønner efter mere. Mens jeg sidder der, mærker jeg pludselig et par hænder som hårdt tager fat i mig, dirigere mig til at ligge på alle 4 foran Tøsens mis, slik lyder det meget hårdt fra Herren. Javel Herre og jeg adlyder, i det øjeblik jeg starter med at slikke mærker jeg ridepisken på mine balder, Herren mener at jeg har været for længe om at gøre Tøsen klar og det skal straffes. Jeg får 10 ikke blide slag med pisken og er slet ikke i tvivl om hvor mine balder er. Jeg forsætter med at slikke Tøsen som beder om tilladelse til at få en orgasme, jeg giver min tilladelser og mens min tunge knepper hende kommer Tøsen i en orgasme som kramper omkring min tunge, Herren kommer og giver min en dildo, som Tøsen får op, jeg forsætter med at kneppe og slikke Tøsen imens min Herre tager mig bagfra. Pludselig stopper Herren, kommer om og binder Tøsen op, kommandere os begge op i sengen.
Tøsen forneden, mig i en 69 ovenpå hende og Herrens pik i mig, Vores frække leg gør at vi alle 3 kommer oveni hinanden, jeg mærker Tøsens hænder krampagtig holde fast i min hofter da orgasmen ruller ind over hende, jeg selv kan næsten ikke holde mig på benene og Herre brøler sin ud i rummet. Tøsen og jeg forlænger vores orgasme vi forsætter vores slikken, Tøsen smager for første gang sperm sammen med min orgasme saft, jeg kan mærke på hende at det virkelig tænder hende igen og at den næste orgasme ikke er langt væk. Jeg vender mig stille om, kysser og kæler for hende, knepper hende godt igennem med dildoen og pludselig rejser hendes krop sig op i en bue, hun kaster hovedet fra side til side og gisper efter vejret. Jeg lægger mig ved hendes side og holder fast i hende, bare holder hende tæt, kan mærke hvordan roen begynder at sænke sig i hendes krop. Vi ligger lidt tid og Herren kommer op med noget at drikke til os og sætter sig på sengekanten og siger. Tak i 2 dejlige Tøser.

Jeg kigger på Lene og spørger til hvordan hun har det? Om vi har været for hårde eller om det var ok? Frue og Herre siger Lene, Det var en fantastisk oplevelse, jeg er glad for at i vil tage jer af min opdragelse og håber vi får mange flere timer sammen. Jeg smiler til Lene og sige tak min skat, jeg kan se at hun er brugt, træt og klar til at finde drømme land, så jeg putter hende under dynen, ligger mig lige bag ved og nusser hende i søvn og der efter lister jeg ned til Herren og finder ham siddende i sofaen men en begyndende stiv pik, jeg tripper over til ham, ligger mig på knæ, slikker ham stor og dejlig, da jeg kan høre på Herren at det er op over, kravler jeg op på skødet af ham og lade mig glide ned over ham. Jeg ridder ham stille, blidt og kærligt langt ind i drømmeverden hvor Herren sprøjter langt op i mig, samtidig med at min orgasme kom helt oppe fra halsen og ned over kroppen, Vi sidder lidt og samler kræfter, det er den perfekte afslutning på en perfekt dag. SF.

porno med danske piger