Nabofruen del.4

SPAR MANGE PENGE

Michael kravler nærmere og ind mellem Lenes ben, men bliver hjulpet af Lene, som tager fat i hans hår og trækker ham hurtigere. ”Såååådan, slik mig så” – udbryder Lene som ikke kan vente…

Ondt flere steder i kroppen og specielt nedre del af kroppen får Michael lagt sig ind på sofaen, men det svier på røven. Desværre går ikke længe før det ringer ved døren. Hurtigt får han en badekåbe på og lister ud til døren.

Det er Lisa, som står udenfor døren og Michael får kuldegysninger ved synet af hende gennem spionhullet. Hun ringer på igen og tankerne flyver igennem Michael og spontant åbner han døren og der står Lisa. ”Hej, du skrev aldrig tiiiiil” – siger Lisa i det samme som Michael hiver hende ind i lejligheden. ”Heeej hvad laver du” – siger hun og retter på tøjet, mens Michael lukker døren og låser. Lisa går hen til Michael ”Har savnet dit fede pik, tag mig” – siger hun med sultne øjne. Michael en smule forlegen og slet ikke ved hvad han skal sige. Lisa kører hendes ene finger ned af badekåben samtidig med hun kigger ham dybt i øjnene. Hun skubber ham op mod vægen og presser sin krop mod hans og kigger ham dybt i øjnene mens hun bevæger sin hånd ned mod den pik som hun har længtes og savnet.

Lisa fjerner sig straks fra Michael og træder et halvt skridt tilbage ”Uhh hvad er det” og kigger skræmmende på ham. ”Ikke noget” – siger Michael. Lisa går mod ham igen og med lidt besvær fra Michael får hun åbnet for badekåben. ”Hvem har sat den på?” – spørger Lisa og giner lidt. ”det er lige meget, og det er ikke noget du skal bekymre dig over”. Michael går ind i stuen og Lisa følger efter. ”Kan vi ikke snakkes ved en anden dag?” – spørger Michael om og kigger spørgende på Lisa. Der er en kort pause og Lisa kigger smilende på Michael. ”Ej jeg vil gerne vide mere, jeg er nysgerrig og det tænder mig lidt. Kom nu fortæl, hvad har du lavet? Hun vil hvert fald sikre sig du ikke laver noget med andre” – siger Lisa og griner.

Det ringer igen på døren og Michael får et kæmpe chok indeni og går lidt i panik. ”Kom”, han trækker hende med ind i soveværelset og hen til skabet med de pæne sko, skjorter og bukser. Åbner skabet. ”Uhmm, skal vi gøre det derinde søde” – siger Lisa grinende. Michael kigger på hende ”Gå herind og vær stille, så er du sød”. Michael kigger på hende ”Det koster søde” – siger Lisa og kysser ham på kinden.

Michael lukker skabsdøren bag hende og går ud til døren. Det har nu ringet et par gange. Han kigger i spionhullet og ser at det er posten, som står udenfor. Hjertet falder nu fra halsen til dets normale plads igen.

Badekåben bliver lukket til og døren åbnes. ”Undskyld, jeg var på vej i bad, så måtte lige finde en badekåbe” – siger han til posten. Postmanden smiler ”Ja det skulle nødig trække” siger postmanden grinende og giver Michael en pakke og en minicomputer som Michael skal underskrive på.

Døren lukkes igen og pakken ligges på sofabordet. For et kort øjeblik overvejer Michael ikke at lukke Lisa ud igen, men Lisa har været utrolig sød.. Hun ved nu at han går rundt med et kyskhedsbælte og hvem kan hun finde på at sige det til. 1000 tanker flyver rundt i Michaels hoved, men kan til sidst ikke gøre andet end at åbne døren og se hvad der sker.

Michael åbner skabsdøren og Lisa kommer smilende ud fra skabet.. ”Nu skal du være ærlig søde – hvem er hun?” – siger Lisa og smider sig på sengen. Michael vender sig om mod hende ”Hvem siger det er en hun?”. Lisa smiler endnu mere – ”Er du biseksuel?”. ”Nej bestemt ikke” siger Michael og vender sig mod Lisa. ”Er hun god søde? Er det pga. mig du har fået den på din pik?” – spørger Lisa og sætter sig på sengekanten hvor Michael står op. ”Hun ved ikke vi to har haft sex. Hun anklagede mig og fordi jeg var dum ikke at nægte – at det overhovedet ville have hjulpet, så siger hun det er sandt anser hun det som sandt at jeg har haft sex med en anden. Derfor har jeg nu fået den på, min røv gør vildt ondt, blevet låst inde og har lavet husarbejde.”. Lisa kigger på ham og smiler ”Er hun din kæreste?” – spørger Lisa. ”Nej” – siger Michael hurtigt. ”Men hun ved ingenting og hvis hun vidste at jeg var her, så ville der gå endnu længere tid før du fik den tingest af – så må vi håbe hun ikke holder øje med dig” – siger Lisa grinende..

Hun knapper sine bukser op og smider dem på gulvet sammen med sin g-streng. ”Men tavshed er ikke billig, og din tunge er ikke i fængsel, så ned på knæ og slik mig – lad mig mærke din tunge nu hvor jeg ikke kan mærke din pik. NU!! Eller jeg bliver sur og…”. Michael går ned på knæ ”Ja Frue” – udbryder Michael og tager blidt på Lisas lår og bevæger hænderne langsomt mod hendes barberede fisse for at trække skamlæberne til side.

”Uhh hun holder dig som slave, kinky, men mig skal du ikke kalde Frue, bare slikke”. Michael bevæger sit hoved mellem Lisas ben og med begge hænder skubbes skamlæberne blidt til hver sin side. En smule spyt på tungen for ikke at være tør og han påbegynder at slikke hende. Lisa trækker vejret dybere og begynder at stønne let. Michael slikker sit bedste og virkelig nyder det. Hendes duft er som en blomst med sød duft og smagen er ubeskrivelig, men hvis man forestiller sig noget man får i munden, der smelter på tungen. Lisa nyder det vist mindst lige så meget, hun stønner mere og mere ”Uhmm ja skat, slik mit hul” – fremstønner hun og der går ikke lang tid før Michael kan se Lisa løfte overkroppen fra sengen og holde sig der nogle sekunder hvorefter hun lader sig falde på sengen i et kæmpe pust.

Michael stopper og rejser sig op ”Er du okey?” – spørger han, men får ingen svar. Efter noget tid rejser Lisa sig op fra sengen ”Uhhm, er helt groggy…….. Det var fantastisk. Hvor heldig kan man være at du flytter ind ved siden af – og med det udstyr du render rundt med.”. Lisa kigger som en sød sol på Michael og lukker øjnene et kort øjeblik.

Da hun er kommet sig, rejser hun sig fra sengen og tager igen tøjet på.

”kom følg mig ud” – siger hun og går ud i entreen. Michael følger efter og ved ikke hvad han skal sige eller gøre. ”Giv mig din mobil” beordre hun. Michael peger på sin mobil, der ligger på bordet i entreen.

Lisa tager mobilen og sender en sms til sin egen mobil ”Så har jeg dit nummer”. Hun åbner døren og lukker den bag sig.

Michael ligger sig stille på sengen, da hans røv stadig svier – han kigger op i loftet og han er virkelig fra den. Lene og Lisa, begge i den samme bygning og de kender ikke til den hinanden. Hvis den ene kender til den anden kan hun… Hvordan har jeg fået mig rodet ud i dette tænker Michael som snarligt falder i søvn.

Nogle timer senere vækkes Michael af mobilen ringer med hemmeligt nummer, men bliver lagt på da han tager mobilen. Uforstående kan Michael ikke gøre andet end at vente på at personen ringer tilbage, men har derimod flere sms beskeder på telefonen. De seneste 4 er fra Lene og 1 fra Lisa. Dem fra Lene kan ikke bringe godt nyt, så Michael vælger at læse den fra Lisa først. Den er sendt et par minutter efter hun gik. ”Ingen alarm, var alene på opgangen, så freden er betalt for denne gang, slave!!”. Åhh nej, nu skriver Lisa sådan. Skal jeg ikke bare flytte tænker Michael og tør næsten ikke at læse beskederne fra Lene.

”Vil du ikke være sød at svare?”, står der i den første. Nu er Michael lidt forvirret og læser de næste 2 – ”Søde?”, ”Sover du?”. for sjov tjecker Michael om beskederne virkelig er fra Lene og jo de er sendt fra Lenes telefon hvert fald. En besked tilbage fra Lene ”Hej, tænkte om du skulle have lyst til at komme og spise aftensmad klokken 18 med min mand og jeg?.”. Mon Lene er ked af hvad hun har gjort og vil gøre det godt igen eller drømmer jeg tænker Michael. Han besvarer beskeden og takker ja til aftensmaden og forklarer at han faldt i søvn, intet andet og uden at stille spørgsmål.

Et par minutter senere kommer en returbesked ”Dejligt, vi ses ved 18 tiden”.

SEX I DAG?

Klokken er nu ca. 16.30 og for ca. 11 timer siden var han på alle fire på trappeopgangen og der lukket op præcist klokken 6, måtte kravle ind i lejlighed og fået pisk og måtte lave husarbejde.

Michael vælger at ligge det bag sig, selvom han stadig har kyskhedsbæltet på og må finde noget tøj som han kan holde ud af sidde i.

I skabet finde Michael et par hvide hørbukser samt en pæn skjorte, så er han både pæn klædt på, men også i noget behageligt tøj, med plads i skridtet og ikke strammer bagpå.

Klokken nærmer sig 18 og Michael står udenfor døren. Han ringer på og venter et kort øjeblik. Døren åbnes og der står manden. Michael giver hånden og præsentere sig og det samme gør hendes mand som Jørgen og de begge går ind. De to sætter sig ind i sofaen og begynder at snakke løst og ind kommer Lene for at hilse på. Smilende kommer hun gående iført en rigtig pæn nederdel og top – hun ser virkelig fræk ud. Hendes store bryster ses tydeligt ved udformning på toppen og Michael bliver lidt liderlig, hvilken han straks kan mærke i pikken. Det strammer og smerten breder sig fra underlivet, men han må holde ansigt for ikke at vise noget og må prøve at tænke på noget andet.

”Hej Michael, godt du kunne komme, maden er også snart klar” – siger Lene og går ud mod køkkenet igen. ”Min kone siger i har snakket en del sammen” – siger Jørgen og rækker ud efter en øl der står på sofabordet. ”Tag endelig en” – ”Ja tak siger Michael”. Dåsen åbnes og de to sidder og nyder en øl i sofaen. ”Vi har set hinanden et par gange og har snakket lidt – er for kort tid siden flyttet ind” – siger Michael og tager endnu en slurk. ”Ved ikke hun har fortalt, men jeg er tit sent hjemme og nogle gange til møder i udlandet, så det er dejligt der er en i bygningen hun snakker med.”. – siger Jørgen og er næsten færdig med hans øl. ”Der må da være andre hun snakker med” – siger Michael. ”Selvfølgelig, men hun virker glad for at snakke med dig, hvert fald af hvad hun fortæller”. – siger Jørgen. Michael smiler og sidder og tænker på de søde ord, men kender også en anden side af Lene.

Imens de to snakker, kommer Lene ind flere gange med mad og stiller på sofabordet. Små pizzaer stykker, salat, brød, små bøffer, majskolber m.m. ”Så kan i godt gå i gang” – siger Lene og smiler.

Alle tre nyder den gode mad og får gode grin og til sidst fulde maver.

Som en god gæst hjælper Michael selvfølgelig med at tage ud og skylde af. Mens han gør dette tager Lene flere øl og sodavand ind på bordet sammen med snacks og slik som de alle tre sidder og lyder kort tid efter……

Efter et par øl og noget tid senere trækker Jørgen sig tilbage for at sove. Det har været en lang dag forklarer Jørgen der oven på nogle øl er blevet søvnig og selvom han har et møde sent på dagen vil han gerne have en god nats søvn. ”Det var rart at hilse på dig” – siger Jørgen. ”I lige måde. Kan også være at jeg selv skal gå. Det har været en rigtig god aften og tak fordi jeg måtte komme” – siger Michael og giver Jørgen hånden. Lene afbryder de to ”Bliv du lidt endnu og drik eventuelt en øl. Jeg kan sagtens følge dig hjem hvis du falder om” – siger Lene grinende.

Jørgen går ind i soveværelset og lukker døren bag sig og Lene åbner en øl til Michael. ”Drik du denne, så kan vi se om der skulle være noget godt i Tv.” Lene tænder for TV og zapper de forskellige kanaler igennem, men sædvanlig er der intet i TV. Lene stopper ved en af musikkanalerne og skruer lidt op. ”Jørgen sover som en sten, og hører intet så snart han sover” – siger Lene.

”NÅ! Hvordan går det” – spørger Lene med en fast stemme. ”Det går fint” – siger Michael og er blevet lidt forbavset over Lenes pludselige vending, men smiler bredt. ”Ned på alle fire foran mig og kig ned i gulvet” – beordre Lene. ”Ja Frue” – kommer det fra Michael, der gør som hun siger uden besvær. ”Godt! Din plads er altid hos mig og helst ved mine fødder. Kys mine tær, tag dem i munden og nyd dem”. Michael tager fat om Lenes fod med begge hænder og massere den blidt samt kysser foden og tæerne. ”uhmmm, hvor er det dejligt min dreng” – siger Lene og stønner blidt. ”Bør du gøre hver dag samt give massage” – siger Lene og læner sig tilbage i sofaen, mens Michael kysser og massere.

Lene har nydt det længe og er faldet mere og mere sammen på sofaen og lægger nærmest ned. ”slik mig dreng, lad mig mærke din utro tunge nyde min trængende fisse”. Michael kravler nærmere og ind mellem Lenes ben, men bliver hjulpet af Lene, som tager fat i hans hår og trækker ham hurtigere. ”Såååådan, slik mig så” – udbryder Lene som ikke kan vente længere.

Michael samler spyt på sin tungespids og nærmer sig Lenes grotte som er så følsom at den kan mærke Michael nærme sig. Lene begynder at stønne blidt og trække vejret heftigere som Michael begynder at slikke hende. Michael bliver selv liderlig og det er ikke på den gode måde at han kan mærke dette da det begynder at stramme omkring hans pik som den bliver større. Flere gange ømmer han sig og dette hører Lene som blot er ligeglad.

”Uuuhmm ja, slik mig. Slik mig som du slikker hende den anden, din utro satan. Kan hun også lide du slikker hende?”. Michael svarer ikke, men slikker videre som han har fået besked på at gøre. Hun rejser sig lidt op, så Michael ikke længere kan slikke hende og hiver ham langsomt op i håret. ”Du skal svare mig når jeg spørger om noget!!”. ”Ja Frue” siger Michael men er stadig tavs. ”Jeg ved du knepper en anden og jeg har heller ikke sagt du ikke må, men jeg er skuffet over du ikke har fortalt mig det, og endnu mere skuffet over du indrømmer det”. – siger Lene. Michael er tavs ”Undskyld, men hun sprang på mig og det ene førte til det andet” – siger Michael og kigger direkte i Lenes øjne som hurtigt forvandler sig til hadske øjne. Med den anden hånd giver Lene Michael en lussing som han kan mærke i lang tid efter. ”Jeg vil ikke finde mig i du er sammen med andre uden min tilladelse, er det forstået? Du må ikke se hende mere og jeg vil vide hvis hun skriver eller ringer til dig igen – ok?” – siger Lene og smiler til Michael. ”Ja Frue, undskyld” – siger Michael og ser ked ud af det.

”Gå ud og vask op, og tænk på hvilken straf vil være passende. Når du så er færdig kender du din plads”. Michael begynder at rejse sig op, men bliver afbrudt af Lene ”Neeej du, kravl” – siger Lene og vender sig om mod fjernsynet. Michael kravler ud i køkkenet og påbegynder opvasken. Heldigvis er alt skyllet af, så det er bare om at gå i gang tænker Michael og påbegynder opvasken.

Opvasken tager ca. 30 minutter og han har slet ikke fået tænkt på det Lene sagde han skulle, men havde i stedet udtænkt en anden strategi imens.

Kravlende ind til Lene som nu er zappet over på en anden kanal hvor de viser noget der ligner en genudsendelse fra en serie der blev sent i går. ”Det var hurtigt, dejligt min dreng. Har du tænkt over din straf?” – spørger Lene som sidder med det ene ben over kors og kigger på Tvet og ikke på Michael. ”Fruen ved hvad der er bedst for mig” – siger han og kigger ned i gulvet. ”Godt så! Du er lærenem. Kom med ud på badeværelset. Lene går og Michael kravler så hurtigt han kan og tænker hele tiden på om Jørgen eventuelt vågner og kommer gående.

Ude på badeværelset tager Lene en vaskeklud ned fra hylden og tænder for det varme vand. ”Rejs dig og smid bukserne” beordre hun og Michael gør som hun siger. Op af sin egen lomme tager hun en nøgle som passer til det kyskhedsbælte som Michael stadig har på. Den bliver taget af og der står Michael nøgen fra livet og ned.

”Vask den – godt nok må den ingenting, men den skal også passes på” – siger hun smilende og sætter sig på toilettet og kigger på mens Michael vasker sin pik. ”lad mig se om du har gjort det godt nok” – siger hun og tager fat omkring den. Hun begynder at spille den af på ham ”Den er meget ren ud min dreng… Er det dejligt” – spørger hun og kan se Michael står og nyder Lenes berøring. ”Uhhm hm” kommer det fra Michael. Lene sætter tempoet op. Michael står og nyder det rigtig meget og begynder at trække vejret heftigere. ”Åhha ja min skat, sikke en dejlig pik du har – sådan en jeg trænger til at få op i mine våde fisse – mærke den mens den hårdt knepper mig og virkelig bruger mig”. Michael pik bliver hårdere og tykkere og klar til at fyre ladningen ud på Lene. ”Åhhh ja skat, din fede pik – så tyk har den vist aldrig været før” – Lene kan mærke at den virkelig er tyk og hård på nuværende tidspunkt mens hun spiller den af på Michael. Pludselig stopper hun ”Nå du skal også have denne op inden du går” – siger hun og tager fat i kyskhedsbæltet. Michael står der efter chokket over hun pludselig er stoppet – Lene sidder og kigger på Michaels pik blive mindre så hun kan få den sat tilbage på ham. Efter at have siddet et stykke tid er den ikke blevet mindre rejser Lene sig og samler Michaels bukser op. ”Kom!” – beordre hun og går ind i stuen igen. Hun sætter sig i sofaen og kravlende kommer Michael –

”kom rejs dig og lig dig over mit knæ”. Michael gør som hun siger og ligger nu der med bar numse over hendes ben. Hun kradser sine negle over hans numse og Michael ømmer sig en smule ”Der er stadig lidt fra tidligere, dejligt” – siger Lene og løfter sin højre hånd op i luften og med hastig fart rammer den Michaels en balle. Michael ømmer sig…”Du vil takke mig for dette. Uartige drenge må straffes, ellers lærer de det aldrig” – Lene skifter balle og hånden løftes højere og det bliver til mange klask inden hun stopper.

Michaels numse er rød som hvis han havde ligget i solen og blevet solskoldet. ”På plads” – siger Lene og Michael ved godt hvad det betyder hvilket han gør.

”Din pik er min og hvis den skal mærke andre end mig, er det fordi jeg ønsker det. Du kan beholde den på din lille tissemand til du har lært det, og vise mig jeg kan have tillid til det. Du kan selvfølgelig også sige du vil have den af nu, men så vil vi skilles som venner, og vil være fremmede for hinanden ud over du er flyttet ind i samme opgang”. Lene smiler og begynder at ulde hans hår. Hun ligger nøglen til hans fængsel på gulvet foran ham ”Jeg vil respektere hvis du tager nøglen, men jeg er virkelig glad for dig, men vi to har ikke en aftale om du må hygge med andre, som min mand og jeg, og derfor vil jeg ikke tolerere det”.

Dyb tavshed i rummet og næsten som en western film kan man måske høre vinden og eventuelt en sammenrullet tidsel suse forbi.

Michael samler nøglen op og rejser sig op på knæ. Han rækker nøglen ud til Lene ”jeg vil gerne have du har nøglen. Jeg er også rigtig glad for dig og jeg vil ikke lave noget med andre”. Siger Michael og kigger i Lenes øjne. Lene smiler rigtig meget ”Det er jeg glad for, men du ved godt jeg ikke har nogle forpligtelser overfor dig som du har og får for mig?”. Michael kigger ned af hende, men vender blikket op mod hende igen ”Hvorfor ikke?” – spørger han.

”Sådan noget skal du ikke spørge om, men bare acceptere, men du kan stadig nå at gå”. – siger hun og kysser ham på kinden. Hun rejser sig ”Jeg er ved at være træt, så kys min fod hvis du ønsker at være min ellers rejs dig og gå”. Michael kravler over til Lenes fødder og kysser den højre fod. ”Det var godt min dreng. Hvis du får nogle tilbud om sex, så vil jeg vide det – forstået?”. ”ja Frue” – siger Michael. ”Nå, men tag du dine bukser på igen, og så må du hellere komme op til dig selv og få noget søvn”.

Michael får sine bukser på og de to krammer hinanden. ”Det har været en hyggelig aften” siger de begge næsten i munden på hinanden, smiler begge og griner lidt.

Han går op af trappen og hun kigger efter ham mens han går op af trappen. Et par gange kigger han ned til hende og de to smiler til hinanden…..

– skriv gerne en kommentar

Forfatter: Caelestis
Email: caelestis@live.dk

porno med danske piger