Cam sex

Mens jeg sidder og leger med min glatbarberede nosser og stive lem, smutter jeg forbi en datingside og kigger lidt på webcam. Der sidder en fyr med en lækker pik…

SEX I DAG?

Det er lørdag aften og jeg har besluttet mig for ikke at tage i byen og støve en dame op. Men i løbet af aftenen bliver jeg så liderlig at jeg går til min computer for at få en spiller. Mens jeg sidder og leger med min glatbarberede nosser og stive lem, smutter jeg forbi en datingside og kigger lidt på webcam. Der sidder en fyr med en lækker pik med en hånd som selskab. Jeg begynder at fortælle ham hvad jeg godt kunne tænke mig at gøre ved hans stivere og stivere pik. Han bliver ved med at invitere og til sidst siger jeg ja og tager over til ham.

Da jeg kommer er han stadig i gang foran webcamet, han siger at han har lovet dem der kigger et show, da jeg ikke er meget for at få ansigtet ud på cam, finder han en lak maske og jeg kan ikke sige nej. Jeg går langsomt til værks, kysser ham på maven og lårene, derefter slikker jeg hans kugler og lidt op af skaftet. Hans pik der er omkring 16 cm dufter vildt af presperm, jeg smager på hovedet med tungen, smagen gør mig vildt liderligt så jeg må have den i munden. Den smager som en drøm og jeg sutter hurtigere og hurtigere. Tager den så langt ned i munden jeg kan. Det er vidunderligt. Jeg kører en finger langt op i røven på ham og det er åbenbart mere end ham kan klare, for han næsten skriger at han kommer, hvilket er mit tegn til at tage ham så dybt jeg kan igen, han sprøjter den største omgang sperm jeg har oplevet dybt i halsen på mig. Jeg prøver at sluge det hele men det er ikke muligt.

Da jeg kommer op til overfladen ser jeg at der er næsten fem og tyve der følger med på webcam. Flere foreslog at det nu er min tur, og som sagt så gjort, han skriver at de bestemmer og de første forslag sender ham ned i mellem mine ben, hvor han viser at han selv er ferm til at sutte. Jeg får ham til at stoppe efter to min så vi kan nå flere ønsker inden jeg kommer. Efter flere ønsker finder min nye ven en dildo og går i gang med mit bagerste hul, først slikker han det blidt, derefter kører han en finger blidt op, så to, jeg nyder det så meget at jeg lægger lidt underlægnings støn ind. Pludselig mærker jeg dildoen presser på, den føles super i mit stramme hul, han begynder at køre den rytmisk ud og ind og der går ikke mere end tre- fire minutter inden jeg trækker hans hoved ned over mit pik hoved og skyder alt hvad jeg har i munden på ham. Vi slukker cam tager en smøg og fem min. senere er der gang i fjedrene i hans seng, men det må vente til en anden gang.

porno med danske piger