Konsulent misbrugt del.2

SPAR MANGE PENGE

Brigitta lod hende kneppe og onanere en stund, indtil hun fornemmede, at Tanja snart ville nærme sig orgasmen. Og det var for tidligt! “Træk dildoen helt ud af røven…

SEX I DAG?

Fredag kl. 16.

Tanja kravlede usikkert op på bordet. Det var ikke et helt normalt bord, men lavet specielt til at stå i en S/M kælder. Det var dækket af sort læder og hun kunne se, at der var remme hist og her og tænkte med en gysen, at det var til at blive spændt fast med. Hun vidste ikke rigtigt, om hun skulle lægge sig ned eller hvad – og så nervøst fra den mega-tykke dildo over til de to kvinder i sofaen og tilbage. Det undgik ikke hendes opmærksomhed at de havde fingrene travlt optaget mellem hinandens ben mens i hvert fald Sanne legede ivrigt med sine brystvorter med den frie hånd. Brigitta bestemte sig for, at deres konsulent-slave havde brug for lidt hjælp. Hun rejste sig og gik over til bordet og gav tegn til Sanne om at komme med. “Sanne, jeg tror, vi kommer til at hjælpe vores slave-tøs. Vil du hjælpe hende med at åbne det stramme lille røvhul?” Det grove ordvalg var helt med vilje – det handlede om at ydmyge Tanja og indpode slaverollen dybt i hende. Sanne fik Tanja til at trække knæene helt op til skuldrene og række armene udenom dem, så hun lå helt åben. Så slikkede hun Tanjas glatte kusse et øjeblik og gav sig så vellystent til at slurpe løs på den lille stramme stjerne nedenunder.
Tanja var lige ved at protestere vildt og inderligt – men hen over Sannes blonde lokker mellem sine ben kunne hun se stativet, hvor hun vidste, at hun ville ende igen med det sindssyge træk i hendes bryster og skamlæber. Et kort øjeblik svimlede det så voldsomt for hende af skam og desperation, at hun var lige ved at besvime. Men Sanne vidste, hvordan den skulle skæres. Fra tid til anden kørte hun tungen op langs Tanjas spalte og suttede let på den lidt strittende kildrer. Og igen måtte Tanja indse, at hendes krop reagerede mod hendes vilje og hun faktisk var ved at blive liderlig. Det kunne Brigitta også fornemme. “Du nyder vist at få slikket fisse og røvhul, hva’?” Hun slikkede og sugede på de hårde brystvorter et øjeblik – og gav dem så ondskabsfuldt et hårdt knips hver. Tanja gav en plaget lyd – hun var stadig øm efter klemmerne. “Husk nu, at vi sætter klemmerne på dig igen, ligeså snart du ikke giver os det liderlige show, du har lovet. Nå, kom så – begynd at lege med din kusse. Gnid klitten med den ene hånd og stik to fingre op i dig selv med den anden…!”
Et par tårer trillede ned ad Tanjas kinder. Hun indså, at hun var håbløst fortabt og ikke havde andre udveje. Langsomt begyndte hun at lade sine fingre massere den hårde knop mellem skamlæberne og rødmede, da hun følte fugten dernede. Endnu langsommere, og kun ansporet af frygten for den skarpe smerte fra de væmmelige klemmer, rakte hun den anden hånd ned og pressede to fingre op i sig. Sanne og Brigitta kunne tydeligt se dem glinse vådt, da hun trak dem ud igen og smilede til hinanden. “Glimrende. Din kusse nyder det jo. Men det var røven, du skulle kneppe. Tag fingrene ud af kussen og stik dem op i røven. Sanne har slikket det godt vådt, og dine fingre er pjaskvåde af kussesaft. Bliv ved med at presse på, indtil du har fået dem mast helt op i dit snævre røvhul!”
Det var svært for Tanja. Hun ville ikke, men nægte kunne hun jo heller ikke. Og selvom Sannes tunge havde gjort sit, protesterede hendes jomfruelige hul mod den pludselige indtrængen. Sanne hældte pludselig en tynd stråle olie ud over de to fingre og mellem hendes baller. Med lidt besvær og oliens hjælp fik Tanja langsomt de to fingre mast halvvejs indenfor i den snævre kanal. Hendes ansigtsudtryk lod klart de to perverse kvinder forstå, at det ikke var nogen nydelse. “Glimrende. Bevæg dem lidt ind og ud, så olien kommer rigtigt ind i din røv. Og få så mast de fingre hele vejen op!” Langsomt fik Tanja fingrene til bunds og med lidt mere olie begyndte hun at kunne køre dem ind og ud. Hun var krebsrød i hovedet af skam, især fordi de to perverse kvinder begærligt stirrede på fingrene som gled ind og ud af hendes bageste hul og tydeligvis fandt det ophidsende. Brigitta begyndte atter at lege med Tanjas brystvorter og Sanne trak hendes ledige hånd tilbage til kussespalten og lod hende forstå, at hun stadig skulle lege med sin klitoris. Noget underligt skete for Tanja. Hun brændte af skam og vanære, men på en eller anden måde begyndte de to olieglatte fingres bevægelser i hendes anus at gøre et eller andet ved hende. Sammen med den stadige pirren af hendes sensitive brystvorter og hendes kejtede leg med kussen var det som om… Hun ville ikke, nægtede det, gentog som et mantra inde i sit hoved, “nej, nej, nej”, Men jo – hun blev mere og mere liderlig. Og det var ikke til at skjule for de to dominaer.
“Sådan, slavetøs. Nu røvknepper du jo dig selv,” sagde Brigitta, “Sanne – lidt mere olie. Og du stikker en finger mere op i røven på dig selv – udvid det rigtigt godt, før du tager dildoen langt op i røven!” Med besvær fik Tanja sin ringfinger trykket ind i det stramme hul og nu begyndte det at stramme for alvor. Hun så bedende op på Brigitta og skulle til at tigge og bede om at måtte slippe – men hun kunne se på den perverse plageånd, at det ikke ville nytte. Som om hun var tankelæser, gik Brigitta igen i gang med at nive i Tanjas ømme men også liderligt hårde brystvorter. “Husk nu min kære, at vi kan have klemmerne på dine lækre bryster igen i løbet af nul komma fem. Kan du huske, hvordan de gjorde nas på dine skamlæber – du vil måske gerne prøve det igen?” Tanja bare klynkede og gjorde sig mere umage med fingrene. Et skvat olie mere og så gled de tre fingre langsomt til bunds i det forbudte anushul. For at opildne hende yderligere legede Sanne lidt med Tanjas skamlæber – tog fat i dem trak dem ud til siderne, så Tanjas fingre dansede direkte på den opsvulmede kildrer. Det var tydeligt for dem alle tre, at Tanja var våd. Hendes fisselæber glinsede og lugten af kussesaft bredte sig. Til de to dominaers tilfredshed og Tanjas store skam.
Brigitta havde taget den tykke dildo og holdt dem op foran Tanja, mens hun langsomt og nydende gned den med olie, så dens sorte overflade skinnede. “Nå, tæve – lad os så se dig tage en ordentlig pik op i røven. Forestil dig, at det er en lækker negerfyr, som placerer sin store pik mellem dine baller og banker den langt op i dit stramme brune hul!” Hun placerede dildoen mellem Tanjas ben og styrede den ledige hånd ned for at gribe om den. Tårer løb ned ad Tanjas kinder. Kunne de dog ikke forstå, at det her kunne hun ikke? Hendes fingre lukkede sig tøvende om det tykke skaft og hun trak de tre fingre ud af hullet mellem hendes faste røvballer. Spidsen af dildoen rørte den indgang som aldrig før var blevet kneppet og et hulk undslap hendes læber. Sanne lagde to af de forfærdelige klemmer i Tanjas kavalergang. “Bare så du kan huske alternativet,” sagde hun med en stemme sløret af fryd og ophidselse. Tanja havde aldrig været så fortvivlet. Men alt var bedre end klemmerne! Langsomt, langsomt og med fast lukkede øjne fik hun manøvreret spidsen af dildoen ind i sit røvhul. “Dybere! Du skal kneppe dig selv! Vi vil se den langt oppe i dig og se den køre ind og ud!” Tanja lå der og mærkede den tykke stang begynde at udvide hendes jomfruelige røvhul, så det begyndte at stramme og gøre ondt – samtidigt med, at hun mærkede klemmernes kolde, tunge metal, som de lå mellem hendes tunge bryster og tvang hende til at huske på, hvor skarp og voldsomt de havde klemt i hendes brystvorter og kusselæber. Desperat hvirvlede tankerne rundt i hendes hjerne – hvordan skulle hun klare det her? Hvordan skulle hun nå dertil, hvor hun kunne gøre, hvad de forlangte: bruge gummitingen som en pik, og så bagi?
Fortvivlet tænkte hun på alt det, der var sket, mens hun stadig prøvede at bakse den tykke dildo indenfor i det stramme hul. En ting var skammen og smerten og den håbløse fornemmelse af, at de to kvinder kunne gøre med hende, hvad de ville – hun var forsvarsløs i deres hænder. Men stadig brændte skammen over, at Sanne havde fået hende til at blive liderlig næsten ligeså meget. Pludselig, midt i mørket, var der en lille flamme af håb. Hvis nu hun kunne gøre sig liderlig – kunne hun så glemme noget af alt det, der gjorde ondt? Tøvende lod hun en hånd glide ned til kussen igen og fandt frem til knoppen der. Der var stadig fugtigt, og hun brugte lidt af sin kussesaft til at få fingeren til at glide bedre mellem skamlæberne og rundt om klitorisen. De to kvinder i sofaen så triumferende på hinanden. Endnu et offer knækket og på vej til at blive tvunget ind i rollen som liderlig og nymfomanisk slavetøs!
I takt med at Tanja fik nulret sin kusse vådere, begyndte hun at stønne og bevæge sine hofter lidt. Og jo, liderligheden hjalp – det var som om, at hendes numsehul gav sig lidt og lettere accepterede den perverse indtrængen. Uden at vide, at det var præcis det, hendes plageånder ville med hende, gav hun sig til at presse lidt hårdere og så lidt mere. Og pludselig røg hele hovedet og de første par centimeter af mega-dildoen ind i hendes anus-kanal. “Åååhhhh – aavvv…” Men det var tydeligt, at det liderlige støn var kraftigere end smerteudbrudet. Olien på skaftet af dildoen hjalp også, nu den var indenfor. Og ganske stille og roligt fik Tanja et godt stykke af den store dildo mast op i sin røv. Brigitta og Sanne havde hænderne begravet i hinandens kusser. “Flot, lille anal-slavetøs. Begynd så at bolle dig selv bagi!” Stemmen var lige ved at kalde Tanja for langt tilbage til realiteterne, men hun lod sine fingre mose rundt i kussen og begyndte så at bevæge dildoen. Nu løb det fra kussen af saftig liderlighed – og sammen med olien gjorde det dildoen glattere. Tagene blev længere og dybere i takt med at Tanjas åndedræt og småstønnen afslørede, at hun nu var virkeligt varm. Faktisk havde hun efterhånden en god tredjedel af dildoen til at glide ind og ud af sin opspilede endetarmsåbning.
“Læg dig om på alle fire og knep dig selv bagfra! Bare bliv ved med at gnide fisse samtidigt!” Tanja turde ikke tage dildoen ud – hun var bange for, at hun ikke ville kunne få den presset op i røven igen. Lidt kejtet fordi hun skulle holde på gummi¬pikken kom hun om på alle fire og opdagede, at hun måtte ligge med skuldrene og hovedet helt nede på bordet for at kunne bruge begge hænder i den anden ende. Lige noget, der passede hendes tilskuere. Et øjeblik legede Tanja bare med den våde kusse, så begyndte hun uden yderligere tilskyndelse at kneppe sin røv med dildoen. Faktisk begyndte følelsen at ophidse hende på en ny, sær måde efter at den første smerte havde fortaget sig. Brigitta lod hende kneppe og onanere en stund, indtil hun fornemmede, at Tanja snart ville nærme sig orgasmen. Og det var for tidligt! “Træk dildoen helt ud af røven og lad os se dit åbne hul!” Med et plop, som næsten kunne høres, røg dildoen ud – og Sanne var næsten ved at komme af synet af det gabende dyb, den efterlod. “Godt – og så helt op med den igen! Bliv ved sådan – helt ud og så helt til bunds i røven igen. Og gør det lidt hårdt!”
Tanja klynkede – hver gang dildoen kom ud, trak hendes røvhul sig spontant lidt sammen. Så når dildoen skulle derind igen, måtte hun mase hårdt på og mærke den tvinge sig gennem den indsnævrede åbning. Lige hensigten – men hun måtte onanere ekstra intensivt for at overkomme de smertefulde stød. “Åh, åh, åh”, undslap det hende i takt med dildoens hoved, når det røg til bunds i hendes røv. Endnu en stund log de to perverse dominaer Tanja arbejde dildoen ind og ud af det brune hul. Så var det tid til finalen. “Tag dildoen ud og brug sugekoppen til at sætte den fast på bordet – gør sugekoppen våd med tungen, så den sidder ordentligt fast!” Tanja gjorde som beordret – stadig med en hånd på arbejde i sin kusse. “Se på os og bed om at få lov til ride på den, tig om at måtte kneppe dit stramme røvhul på den store negerdildo!”
Igen skød skamrødmen op i Tanjas kinder. Skulle hun virkeligt tigge om det? Nedværdige sig selv sådan? Så så hun klemmerne, som lå på bordet. “Må jeg godt sætte mig op på den store negerdildo og kneppe mit stramme røvhul på den?” Hun var chokeret over, at hun kunne sige det. Men frygten for klemmerne flyttede bjerge. “Ja, selvfølgeligt kære. Put lidt mere olie på os sæt dig på den og lad os se, hvor langt du kan få den op i røven.” Tanja sad med knæene på hver side af dildoen og prøvede akavet at få den styret ind. Efter en tre-fire smuttere fik hun ramt det lille hul, som havde haft tid til at trække sig godt sammen, så det var hårdt arbejde at få det udvidet nok til det sorte pikhoved. “Åh – åh – åh” lød det lidt ind i mellem fra blondinen, før et langtrukkent “aaaaahhhhhhvvhhhhhh” markerede, at hun fik trykket dildoen indenfor i den bageste kanal. Langsomt bevægede hun sig op og ned, med hovedet tilbage, øjnene fast lukket i og fingrene i dåsen. “Se på os, se hvor meget vi nyder at se på dig!” Tanja fik ikke lov til at gemme sig i sin egen verden. Hun så på de to kvinder, som nu vildt fingerkneppede hinandens drivende våde kusser, Slubrelydene nåede tydeligt Tanja – som opdagede, at det lesbiske syn gjorde hende lidt mere liderlig. “Nej, hvad sker der med mig? Tanja, du kan ikke blive liderlig af det her…!” Men jo. Hendes kusse og røvhul styrede hende nu. Ridebevægelserne tog dildoen længere og længere ind og kussesafter, standerstive patvorter og en rødmen over bryst og ansigt afslørede, at hun var ved at komme.
Brigitta kom over og kravlede op på bordet og Sanne stillede sig ved siden af. “Nu en lille ekstra øvelse. Ræk ud og spil den af på Sanne og slik min kusse, mens du knepper færdig. Kom sammen med os!” Tanja var ikke god til at slikke fisse, men Brigitta tog fat i hendes hår og tvang hendes mund mod sin kusse. Hun var så liderlig, at en hvilken som helst tungebevægelse ville få hende til at komme. Sanne styrede Tanjas famlede fingre ind mellem sine skamlæber og stak selv tre fingre op i sit våde dyb. Der gik ikke mere en tyve sekunder, så kom alle tre kvinder. Skrig og støn og suk fyldte rummet – fulgt af en serie endnu stærkere skrig, da Brigitta pressede ned på Tanjas skuldre og tvang den massive gummipik til at forsvinde helt op i hendes røv samtidig med at Sanne legede med Tanjas kusse og slikkede hendes brystvorter. Smerten og stimulansen fik for første gang nogensinde Tanja til at opleve flere orgasmer efter hinanden – af en styrke, som hun aldrig ville have troet var mulig. Hun kom og kom og kom og endte som en krøllet klud hen over bordet med kun en rest af forbindelse til verden langt omme bag i sit hoved.

porno med danske piger