Den første dag

Jeg fik ti slag på ballerne. Det kan måske lære dig høflighed. Så mærkede jeg Grevens pik og hylede, men kunne intet gøre. Så huggede Greven sin pik…

Jeg vågnede ved at det var drøn hedt, på trods af klokken kun var ni om morgenen. Solen skinnede fra en skyfri himmel. Greven (som i øvrigt hed Hans Christian) var taget til byen for at ordne nogle forretninger, som ville tage det meste af formiddagen.

Jeg stod op, og gik hen til altan døren, og kiggede ud over parken. I forhold til slottes facader, så parken flot og velholdt ud.

Pludselig var der nogen der startede en motorplæneklipper nede i parken. Støjen var infernalsk, så jeg lukkede altan døren.

Jeg svedte voldsomt, så jeg tog mig et køligt brusebad. Jeg smurte solcreme på, og tog et par shorts på ellers ikke andet.

Jeg gik ned i køkkenet og for at hente morgenmad, og tage bakken med op på terrassen. Hr. Schmidt hilste muntert og så på min nøgne overkrop. Jeg smilede til ham og nikkede.

Hr. Schmidt anrettede en lækker bakke med nybagt brød, ost, chokoladecroissanter, kaffe og Gammel Dansk, som jeg tog med ovenpå.

Mens jeg gik gennem havestuen ringede telefonen. Det var Greven. Han ville fortælle, at forretningerne var afsluttet, og kom til frokost. Her vil der blive serveret en af husets delikatesser. Jeg lagde røret, og gik videre, åbnede havedøren og gik ud på terrassen. Satte bakken på bordet, og skubbede en solvogn hen til bordet, hvor jeg satte mig. Jeg begyndte at spise morgenmad, nød solen og parken. Det luftede en lille smule.

Jeg vågnede ved, at Hr. Schmidt gik og dækkede bord, og begyndte at sætte mad på bordet.

Nu hørte jeg Greven kom og han kom ud med en kold øl, og sagde, at der var serveret. Vi ind til et veldækket bord, og både Hr. Smith og Gartneren serverede.

SEX I DAG?

Nu kommer husets specialitet en "Gammel Ole", sagde greven, og tog godt for sig. 

Værsgo.

Nej Tak, sagde jeg, den stinker som en kloak.

Hvad bilder du dig ind, her serverer vi det bedste slottet formår, sagde greven vredt. Det må straffes.

Pludselig fik jeg vredet armen om; jeg havde ikke bemærket at "tjenerne" var kommet bag ved mig og blev holdt fast.

Greven rejste og rev mine shorts af og jeg blev lagt hen over bordet lige foran osten. Føj hvor den stank!

Jeg fik ti slag på ballerne. Det kan måske lære dig høflighed. Så mærkede jeg Grevens pik og hylede, men kunne intet gøre. Så huggede Greven sin pik ind i mig hårdt og brutalt uden nåde.

Jeg troede jeg skulle sprænges, men varmen begyndte at brede sig. Greven kneppede hårdere og hårdere, så lød det et brøl og han spermede i mig.

Trak sig ud og sagde til Gartneren, så er det din tur. Husk ingen nåde. Jeg blev gennembollet og mærkede ringene på ryggen. Han kneppede hårdt og brutalt, mens løftede op i min T-shirts og klemte mine vorter hårdt. Jeg hylede og skreg, men der var ingen nåde. Han var længere om det end greven, med pludselig brølede han og kom i min nu ømme røv.

Da han var færdig kom Hr. Schmidt og jeg blev vendt om. Han kneppede mig brutalt og hårdt, mens han kyssede mig med sin tunge, som stank af osten. Mens han gjorde dette, stod gartneren og vred i mine vorter. Jeg var nu ved at være helt væk. Han kom dog hurtigt.

Greven sad imens og spiste sin ostemad med et smørret grin, og gned sin pik med sine ostefingre. mens han nød synet.

Da de var færdige var jeg mere død end levende, men Greven sagde kom her hen med ham. Og Gartneren og Hr. Schmidt pressede mig ned til hans pik, som Greven stak i munden på mig. Slik den ren og bagefter de andre.

Jeg adlød, da jeg blev holdt i et skruestik. Da de var tilfredse blev jeg løftet op og Greven kyssede mig fuld af den lede ost, og havde samtidigt tre fingre i min røvfisse.

 

Nå min dreng kan du så være velopdragen fremover! – Til gengæld blev næste dag fuld af søde overraskelser.

 

porno med danske piger