Den fremmede i Utterslev

Han lagde sig ned mellem os og begyndte at gnide uden på både mine og Mikkels bukser. Min pik begyndte at vokse voldsomt og jeg kunne se at det gjorde Mikkel også…

Det var en varm sommer dag hvor jeg havde talt med Mikkel i telefonen og vi havde aftalt at mødes ude ved Parkering Pladsen ved Utterslev mose.

Jeg havde ventet et stykke tid da Mikkel kom kørende. Mens jeg ventede, kunne jeg se at der var andre der havde fået den samme ide som os. Mikkel og jeg gik lidt rundt, det var svært at finde et sted der ikke var optaget eller hvor der var nogen der kom gående.

Vi fandt endelig et sted hvor vi kunne være. Jeg havde aldrig prøvet sådan at sidde udenfor med mulighed for at der kom andre, så det var lidt underligt – og vi var lidt oppe at køre begge to over, hvis der nu kom nogen.

Alligevel trak vi begge to vores stive pikke frem, så lidt tændte var vi. Mikkel tog fandt om min pik, og jeg om hans. Vi begyndte at spille på hinandens pikke. Vi stoppede lidt ind imellem fordi de lød om der kom nogen. Mikkel lagde sig ned og tog min pik i munden jeg lagde mig tilbage og nød det. Vi var begge to ret tændte og lagde ikke mærke til hvad der skete rundt om os, så da der pludselig var en der spurte om han måtte være med, fór vi begge sammen. Jeg pakkede pikken væk.

– I blev vist forskrækket! sagde han. En pæn fyr omkring de 25. Han var kommet på cykel for den lå ude i græsset. Mikkel og jeg kiggede på hinanden og vi indvilgede i at det kunne han da godt. Han lagde sig ned mellem os og begyndte at gnide uden på både mine og Mikkels bukser. Min pik begyndte at vokse voldsomt og jeg kunne se at det gjorde Mikkel også.

SEX I DAG?

– Du fik jo før så jeg starter med dig, sagde han og trak Mikkels pik frem.

Han begyndte at spille hans pik. Min pik kunne ikke være i mine bukser så jeg lynede ned og hev min frem. Jeg åbnede den fremmedes bukser og tog hans pik frem, og begyndte at spille på den. Han bukkede sig ned over Mikkels pik, så jeg kunne ikke komme til hans pik mere, så jeg lå bare og spillede min egen pik mens han suttede på Mikkels.

Han lå nu med ryggen mod mig, så jeg tænkte at jeg kunne da lige så godt udnytte situationen. Jeg lagde mig lidt op af ham og begyndte at køre min pik op af hans røv uden på bukserne. Da gik ikke lang tid før han fangede idéen, så han trak bukserne ned, uden dog at slippe Mikkels pik. Mikkel var helt væk og så ikke så meget. Jeg begyndte at lade min pik gnide ind og ud mellem hans baller og kunne mærke at jeg ramte hans nosser. Min pik tænkte kun på en ting, at komme op i det røvhul og kneppe ham.

Han hjalp mig lidt på vej og der gik ikke lang tid for jeg trængte helt ind i ham. Jeg begyndte at kneppe ham. Han begyndte at stønne, og jeg kunne se på Mikkel at han også begyndte at sutte hårdere. Der gik ikke lang tid før at jeg kunne høre Mikkel var ved at komme, så jeg fulgte med. Mikkel kom først og sprøjtede helt vildt ud over hans ansigt. Jeg kneppede ham hårdere og lige inden jeg kom trak jeg pikken ud, og sprøjtede ud over hans røv.

– Nu er det så min tur, sagde han. – Op på knæ, sagde han og kiggede både på mig og Mikkel.

Jeg rejste mig og vendte mig om med røven lige i vejret. Mikkel lagde sig også op på knæ ved siden af mig. Jeg lå og tænkte på hvem han nu tog, og da jeg kunne se at han stak pikken op i Mikkels røv, ærgrede jeg mig over at det ikke blev mig. Jeg var ved at lægge mig nede på maven i bar ærgrelse, da jeg kunne høre at han trak sig ud af Mikkel og satte sig bag mig og hamrede sin pik uden tøven helt op i mig.

Aldrig før er jeg blevet kneppet så hårdt, og min pik begyndte at vokse igen.. Han hoppede over på Mikkel igen, og begyndte at kneppe ham. Jeg var begyndt at spille min pik og jeg lå bare og tænkte på hvornår det blev min tur igen. Da han stak pikken op i mig igen, – kunne jeg mærke at det ikke var den fremmede men en anden.

Jeg vendte mig om og kiggede og så at det nu var Mikkel der kneppede mig, den anden var væk. Mikkel blev ved med at kneppe mig og han tog mig hårdere og hårdere. Jeg spillede min pik, og da jeg sprøjtede min sperm ud kunne jeg mærke at min røv trak sig så meget sammen om Mikkel pik at det kunne han ikke klare, så pludselig trak han sin pik ud og sprøjtede den ud over min røv.

Vi stoppede, tog nogle blade fra omkringstående buske til at tørre spermen væk med, og trak bukserne op.

På vej tilbage, blev vi enige om at det var da meget sjovt, men det var nok ikke noget vi skulle gøre så ofte for vi havde begge været meget nervøse for hvis der nu kom nogen – også selv om det var nu meget sjovt med den fremmede..

 

porno med danske piger