Den nye læge

Bad mig bøje mig ind over briksen, Hmm.. sagde han efter at havde klemt lidt på pikken, tror du bliver nød til at smide underbuksen så jeg bedre kan komme til…

Jeg var lige flyttet og havde i den forbindelse måttet skifte læge. Det skal siges jeg hader at gå til læge, nåh men havde døjet med en øm hofte og bestilte derfor en tid.

SEX I DAG?

Den nye læge var en mand i 50’erne, men så faktisk yngre ud, jeg er selv 41 år og ret slank nærmest spinkel, men har en veltrænet krop.

Da det blev min tur hilste han og sendte det varmeste smil.

Jeg fortalte om, hvorfor jeg var kommet og han bad mig smide min jeans og t-shirt, så jeg stod der foran ham i mine mini tights. Han tog godt fat i hoften og førte den anden hånd ned mellem mine ben og masserede blødt og på mellemkødet, ikke helt uden effekt på pikken, fik en mindre bule i buksen, hvilket han bemærkede og så bad mig bøje mig ind over briksen. Hmm.. sagde han efter at havde klemt lidt på pikken, tror du bliver nød til at smide underbuksen så jeg bedre kan komme til. Okay så, lidt flovt da jeg nu stod der med en halvfed pik med forhuden gledet lidt tilbage. Han smilte bare. Han smurte noget på lænden og hans hånd kørte ned mellem balderne og vupti så havde jeg hejst flagstangen helt. Ham sagde så, at det jo lidt upraktisk med en stivert når du skulle ligge på maven så kør den lige af….. hva…..ja han ville da godt hjælpe….. jo ja… du måske jomfru? spurgte han så, ja i forhold til mænd. Han tog hårdt fat i pikken og kørte forhuden hurtigt frem og tilbage stod nu på tå spidserne, NICE, mere skreg min hjerne jeg skal love for jeg fik mere en finger gled ind i røv, uups det var nyt, ham sagde slap af og nyd det jeg sprøjtede som jeg ikke har sprøjtet før. Min pik var hård som stål, bankede og gjorde små ondt. Da jeg ømmede mig hentede han noget creme med lidt bedømmelse i og så skal du prøve at blive røvpulet, blev ikke spurgt fik bare beskeden, han havde en pik som en hest nok 22 cm og tyk var den, han pumpede og pumpede og jeg gav slip, lod min krop gøre hva den måtte så den rystede og jeg nød at han samtidig med at red min røv, gav min ømme pik en gang hånd jeg blev helt blød i benene. Et sidste stød og jeg fik hele ladningen i røven, kunne mærke det bare langsomt sivede ud at røven på mig.

Han hev sine busker op og lukkede kitlen og sagde så du må godt klæde dig på, du får lige en recept på noget creme til hoften, og kom så igen om 2 uge. Bestil en dobbeltid hos min sekretær når du gå. Gik sådan lidt som i trance og adlød bare.

Fik tiden på vej ud om jeg tager der hen igen ved jeg ikke rigtig endnu lige nu er jeg bare øm og træt og slap i kroppen.

porno med danske piger