Hos optikeren

Han har opdaget jeg sidder og studerer ham ”Er er noget galt Max?” Han kigger mig i øjnene ”Nej nej, jeg sad bare og tænkte” han kigger underligt på mig…

SEX I DAG?

Hej, jeg er en frisk ung fyr på 20 år, jeg er biseksuel, og det har jeg det helt fint med. Jeg har kun prøvet en gang før med en fyr og det var dejligt. Jeg er 170 høj og vejer 69, har six pack og en pik på 20 cm. Jeg har lyst kort hår, og blå øjne.

Den ene dag skulle jeg til optiker fordi der havde været vrøvl med mine kontaktlinser. Jeg satte mig på plads, optikeren slukkede lyset og satte sig hen foran mig med apparatet til at lyse i mine øjne. Han lyser og siger ”Jah, det ser ikke godt ud. Det kan være en allergisk reaktion ”. Han tænder lyset, ”men vi kan prøve en anden type linser, og se om det er det samme?” Jeg takker ja og tager linserne ud. Mens han henter nogle nye linserne til mig, syns jeg det hele er lidt frækt, og min pik begynder at røre på sig. Han kommer tilbage og jeg tager linserne i. ”De sidder godt” siger jeg. Først nu lægger jeg mærke til hvor godt min optiker egentlig ser ud. Han er sidst i 30’erne mørkhåret, meget korthåret, brune øjne, han går med en blå skjorte og sorte bukser og pæne sorte sko.  Han har meget kropsbehåring, det kan jeg se pga hans skæg, der er altid små skægstubbe, lige meget hvornår jeg kommer. Et eller andet sted sammenligner jeg hans ansigt med en mus’ ansigt. Han har opdaget jeg sidder og studerer ham ”Er er noget galt Max?” Han kigger mig i øjnene ”Nej nej, jeg sad bare og tænkte” han kigger underligt på mig, men begynder at skrive på computeren jeg kigger på hans skridt, og det ligner da en lille bule dernede. ”Jamen hvis du kommer igen lørdag klokken 16, godt nok lukker vi klokken 15:30, men det skal tjekkes inden 5 dage, så det må bliver efter lukketid, hvis det er i orden?” Jeg er helt væk i hans skridt ”Øh jo selvfølgelig”. Jeg går hjem, men kan ikke lade være med at tænke på min optiker.

Lørdag ankommer jeg hos ham, jeg har hele ugen håbet han ville være alene, men ak, der var rengøring. Jeg siger pænt goddag og vi går i gang. I dag har han cowboybukser på og en normal t-shirt. ”Er der noget galt?” siger han. ”Nej nej jeg undrede mig bare ovre dit tøj, det er så anderledes i dag” siger jeg. ”Jah nu har jeg fri og skal til fødselsdag, så plejer jeg at skifte tøj her.” Han tjekker mine øjne færdig og skal lige til at konkludere, da det banker på ”Jeg går nu er det okay”, det er rengøringsdamen. ”Jah det helt i orden vi ses i morgen” Han skal lige til at vende sig om da hun siger ”Fødselsdagen er forresten aflyst, morten er syg” siger hun. ”Nå okay, tak Signe”. Han vender sig om mod mig nu. ”Nå, men det ser fint ud med dine nye linser, hvordan er de for øjnene” spørger han. ”Det er fint, der er ikke noget” siger jeg, ”Godt, men der er lige noget jeg gerne vil tjekke engang” siger han ” kig lige herned engang” han peger på sit skridt, jeg kigger derned og straks begynder min egen pik at rejse sig. Jeg kan se stoffet bevæger sig i hans bukser, ”Kan du se noget” siger han, ”Jamen hvad skal jeg se?” spørger jeg. Han begynder at gnide sig selv i skridtet ”At der er bevægelse hernede” svarer han. ”Jo det kan jeg da” siger jeg. ”Godt så fejler dine øjne ikke noget” han gnider lidt mere ”Vil du se hvad jeg gemmer?” Jeg når ikke at svarer han knapper op, og ud springer en dejlig pik. Uden at han siger noget tager jeg fat i den ”ÅH for fanden” siger han ”ÅH ja”. Jeg spiller den roligt, mens han vrider sig lidt. Jeg sætter mig på huk og begynder at sutte, ”ÅH JA SUT” jeg sutter videre i cirka 2 min, ”Stop for fanden, ellers går det galt” siger han og tvinger pikken ud af min mund.  Han hiver mig op, og giver mig et vådt lækkert kys. Han smider sin trøje, og frem kommer det lækreste bryst jeg nogen sinde har set, det er dejlig behåret. Han smider bukserne og han har den lækreste krop. Jeg smider mit tøj og min stive pik titter frem, da han ser den falder han straks ned på knæ og sutter den. ”Læg dig ned ve siden af mig” siger han, og gør det og han kysser mig og vender rundt så han ligger på mig, han gnider sig mod mig og stønner, han vender sig så vi ligger i en 69 og sutter hinanden.  Jeg sutter det bedste jeg kan. ”ÅH jeg kommer for fanden jeg kommer” hans sperm sprøjter i min mund 3 store sprøjt. Helt uventet spermer jeg også i hans mund, han sluger, rejser sig op og kysser mig. Vi deler hinandens sperm, mens vi står og holder om hinanden.

”Det har du vist prøvet før” siger han. ”Tja men kun en gang” siger jeg ”Hold da op, du var fanme god” Han kyssede mig igen. ”Tak, har du prøvet meget før” spørger jeg. ”Næ, du er den første, men du er bedre end nogen tøs” jeg smiler og giver ham mit mobiltelefonnummer. ”Skriv til mig” jeg tager tøj på og går hjem, jeg når lige ind af døren da jeg får en besked ”Jeg er alene hele weekenden, kommer du?”

porno med danske piger