En rigtig god blanding :)

SPAR MANGE PENGE

Jeg fik en ide, til en hævn overfor min x kone. Selvom jeg er og var glad for at være kvinde, så ville jeg hvad lidt hævn.. Jeg fik min x kone med ind i soveværelset mens drengen var på toilettet…

Jeg står i vinduet og kigger ned på vejen – endnu en aftale er ikke dukket op.. Jeg sukker tungt..

Jeg logger på computeren og går ind på boyfriend. Jeg søger efter fyre i alle aldre og falder i snak med en fyr på 19 fra samme by som mig. Det viser sig, at vi har fælles interesse og finder hinandens billeder tiltrækkende..

Jeg bør nok fortælle at jeg selv er en fyr på 28, med lidt topmave.. Jeg. Har altid været bi, men ikke altid villet erkende det.. Min kone og barn er med hendes familie i Frankrig en uge, jeg er blevet hjemme da jeg er VUC lærer og har sygeeksamener i prim august som skal forberedes.

Vi mødes i hans lejlighed, det er slutningen af juli. Det er en varm sommeraften. Vi sidder i sofaen og drikker en øl da han begynder at røre mig på låret og med det samme får jeg jern på. Han ser det med det samme og springer nærmest på mig. Han tvinger sin tunge ind i min mund og vi kysser vildt og uhæmmet i lang tid, mens han tager mit tøj af mig! Jeg får hans bukser af ham og tager fat om hans stive lem. Han finder eg tube og smører mit hul og presser derefter sit lem op i mig – hårdt og hurtigt! Hvilket jeg ikke var klar til, så jeg skriger af smerte!

“uha” siger han, “du er nok en lille tøs hva..”

Jeg smiler bare og siger, “du bare skulle vide..”

Han knepper mig i hvad der føltes som timevis, men jeg aner det egentligt ikke. På et eller andet tidspunkt er jeg faldet i søvn, kan bare ikke huske hvornår.

Da jeg vågner, er jeg spændt fast til et eller andet og jeg kan mærke en blitz af og til. Min mund er fyldt af et eller andet, ved ikke hvad. Jeg kan mærke en dildo oppe bagi i mig og kæder på hænder og fødder. Pludselig kan jeg mærke dildoen bagi pulserer, kraftigere og kraftigere.. Jeg begynder at vride mig, i en blanding af smerte og nydelse. Den fortsætter i lang tid på højeste kraft, mens jeg vrider mig mere og mere – alt imens blitzen konstant tager billeder..

Efter en uendelighed tændes lyset og den unge fyr træder frem og fjerner min mundgag. Han slukker ikke for dildoen, men har dog skruet ned for dens styrke. Han kysser mig dybt, min tunge flettes med hans. Jeg kan mærke jeg bliver liderlig.. Han tager sin hånd om min nu stive pik og giver mig et handling imens vi kysser. Lige da jeg kommer, sætter han noget for min pik og samler min sperm deri. Så løsnes mine lænker lidt, kun nok til han kan tvinge mig på knæ og jeg sutter ham. Lige før han kommer, trækker han sig ud og kommer ned kopper hvor min sperm er. Så blander han det med fingeren og siger, at jeg skal drikke det. Jeg mærker liderligheden blusse op igen mens jeg drikker det.

Han spænder mig fri af lænkerne og fører mig ind i et andet værelse, hvor vi lægger os på sengen og kysser vildt. Først da han rører mig rundt på kroppen, rænkernes over, at jeg tilsyneladende har en stram og KORT kjole på, g streng og bh. “Hvordan er det sket” spørger jeg. “du sagde jo, at du inderst inde følte dig lidt som en kvinde” svarer han.

“hvornår???”

“nå ja, det var da nedhalede bedøvet dig – hehe” siger han grinende.

“bedøvet mig??”

“ja, du havde jo selv skrevet, at du tænder på voldtægt og jeg kunne jo ikke fysisk klare dig, så du fik et bedøvende middel- nogen ville nok kalde det et sandhedsserum..”

Selvom jeg er rystet, kan jeg godt se, at jeg måske var lidt ude om det selv..

“du hedder forresten Kristina” siger han.

Det gør mig bare endnu mere liderlig, jeg har altid haft en lille drøm om at se ud som min x fra teenageårene. 1,70 høj, E skål og bare den dejligste Bootie som selv JLO ville misunde! Sikke et tilfælde han havde valgt det navn!

Jeg bliver i senge med ham resten af dagen og tager ellers busser hjem til mit hus. Da jeg kommer hjem, får jeg er SMS fra ham. – han skriver at han forventer, at jeg er fleksibel mht. at opfylde hans seksuelle ønsker fremover! Ellers har han en masse spændende billeder min kone kan få at se. DER går jeg lidt i panik! Efter en times tid, får jeg taget mig sammen til at ringe ham op og sige, at det kan jeg ikke. Min kone er sygeligt jaloux og vil aldrig tilgive mig at være bi og utro! Desuden kan jeg ikke uden videre springe for ham, det håber jeg at han forstår, men. Jeg vil gerne mødes med ham når muligheden er der. Han siger okay og det forstår han godt. Jeg er SÅ lettet da jeg lægger på.

Inden familien vender hjem 3 dage senere, når jeg da også at knalde med ham adskillige gange! Hver gang er jeg klædt ud som kvinde.

Da min kone og barn er hjemme igen er alting normalt og jeg hører ikke mere fra ham andet end et par beskeder på BF om at mødes, hvilket vi gør nok en gang i måneden.

I efterårsferien er vores søn på 2 år ude hos hans bedsteforældre et par dage og så plejer min kone og jeg at knalde lidt mere end normalt. Det gør vi også i år, men denne gang overrasker hun mig en morgen med et blowjob, hvilket hun normalt kun giver mig på min fødselsdag.. Hun spænder først mine arme fast med et par halstørklæder. Hun snakker dirty imens og efter et par min er jeg så liderlig at jeg ikke tænker over hvad hun reelt set spørger mig om.

“tænder du på at have mit tøj på, skat?”

Jeg stønner et stort JA.

“kan du lide at sutte pik”

Igen ja fra mig.

“kan du lide at dø den bagi af en fyr, skat”

“umm ja da”

“knaldede du med en fyr mens vi var i Frankrig?”

Lige da kommer jeg og indser i samme øjeblik lige hvad jeg har erkendt..

Jeg føler mig lidt omtåget og ved ikke helt hvad der er der sker.

Så viser hun mig en masse billeder, som er fra min affære i sommers. Jeg prøver at bortforklare og påstå det var voldtægt, i stil hun viser mig en video jeg på hendes Tlf. Det er af mig som sidder og fortæller alt om mine transfantasier

, om at jeg elsker pik osv. osv. Det må have fra da Jeg var bedøvet – på videoen virker jeg dog ret frisk og vågen.

“det er uheldigt skat, for jeg vil have en rigtig mand, ikke en tøs.” siger hun så i et underligt toneleje. Pludselig stikker hun en sprøjte i mit ene ben og dernæst det andet ben. Hun går ud og kommer tilbage lidt efter. Jeg kan da ikke mærke noget fra navlen og ned. Der står en anden i rummet, men ved ikke hvem. – der helt mørkt nu. Pludselig kan jeg mærke et eller andet ved mit skridt, det gør lidt ondt, men ikke så vildt meget. Efter 5 min træder den fremmede hen og gør noget i mit skrid i længere tid.

Da de går ud fra værelset, kan jeg høre den fremmede sige:

“han forbløder ikke nu, men det skal jo tjekkes efter af en læge om e par dage og senest en uge”.

Jeg undrer mig over hvad de har lavet, men falder i søvn inden længe.

Da jeg vågner strammer det vildt i Mit skridt og det gør ondt. Jeg skriger. Min kone kommer ind og siger smilende: “så kan du lære det, din kælling!”

Hun holdet et spejl op ved mit skridt og jeg kan nu se, at jeg ikke har en pik mere..

“hvad har du gjort? Hvorfor?” råber jeg.

“fordi jeg ikke finder mig i at blive svigtet siger hun og side. Du gerne vil være en kvinde, får du her lidt hjælp. Og hvis du nogensinde prøvet på at kontakte mig eller andre jeg kender eller politiet, så er du DØD!

Jeg ligger i sengen et par dage tror jeg, måske en uge. Der kommer en læge og tjekker mit gange, mit sår ser tilsyneladende fint ud siger han. Han giver mig sprøjter mod smerten, men også hormon sprøjter, fortæller han. “du kan aldrig blive en mand igen. Så accepter nu at du er nødt til at blive kvinde.”

“hvorfor ikke?” spørger jeg.

“jamen, du har jo taget hormoner i et par måneder?” siger lægen lidt spørgende. I det kommer jeg i tanke om de nye piller min kone har givet mig siden midten af august.

“du producerer slet ikke testosteron mere naturligt, mine undersøgelser viser at østrogenet nu har overtaget. Det er kun et spørgsmål om tid inden du får bryster” smiler han til mig.

“får jeg bryster???”

“ja, omend de nok ikke bliver meget større end en b skål..”

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, så lukker bare øjnene og græder..

SEX I DAG?

Senere kommer min kone ind og sætter sig.

“du kan nok forstå at jeg ikke kan være sammen med en bøsserøv som dig, ikke?”

“jamen, jeg e ikke bøsse jo?” siger jeg.

“skat, du har jo selv erkendt at pik er frækkeste end fisse, så lad os nu droppe dette. Jeg har her papirerne til skilsmisse med. Vi deler alt ligeligt, på nær vores søn. For ham vil du bare være en af mors veninder.”

Jeg underskriver 4 eksemplarer og råber: hvorfor gør du dette mod mig? Det er ulovligt! Hvad med mit arbejde?”

“Du er sygemeldt på arbejde – på ubestemt tid. Jeg skylder dig nok en forklaring. Kort efter jeg kom hjem fra arbejde kom en ung mand hjem en dag du var væk og fortalte mig alt hvad du lavede i sommers. Han gav mig alle billederne og videoer. Jeg syntes det var lidt mærkeligt, men jeg oprettede en profil på boyfriend og kom i snak med dig – friskkvinde85. Ja, du fortalte mig alt om dine fantasier og lyster, hvor du troede jeg var en som ville hjælpe dig med makeup. Så besluttede jeg at ville hjælpe dig. Du har ikke alene underskrevet skilsmissepapirerne, men også aften om kønsskifteoperation samt brystforstørrelse og at du frivilligt har gjort dette.”

Jeg græder, mit liv som hidtil er ovre..

Min kone forlader lokalet.

En dag senere kommer hun igen med en som hun præsenterer som psykiater.

“jeg gær dette fordi jeg elsker dig, og det er vigtigt du mentalt kan klare dette”.

Jeg snakker med psykiateren hele dagen og ved aftenstid vurderer han, at eg nu an sættes fri og kan acceptere min skæbne.

Sandt at sige, har jeg accepteret skæbnen allerede dagen før. Tanken om at få en fisse og bare kunne blive bollet konstant tænder mig vildt! Jeg ved bare ikke hvordan jeg skal komme på job igen. Men psykiateren har allerede en plan klar, han har sygemeldt mig frem til næste sommer og så kan jeg som kvinde finde job i løbet af foråret.

Den næste tid går langsomt. Jeg ligner ret hurtigt en kvinde takket være hormoner og operationer, så finder job på en handelsskole fra sommeren af. Jeg har fået “naturlige” b skåls bryster, men disse forstørres til en DD vha. Operationer. Jeg flyttede væk fra konen efter et par uger og fik min egen 3 værelses inde i Aarhus.

Mit underliv skal forandres, hvilket er smertefulde og tager et par år. Eg mister tit modet og bliver ret depressiv, men min nu xkone samt psykiateren hjælper mig rigtig meget. Bl.a. Finder min xkone nogle fyre som boller mig og lader mig sutte pik uden At stille spørgsmål til resten af mig.

2 år efter det Hele tog sin start, erklærer lægerne og psykiateren, at NU er jeg en kvinde med alt på nær æggestokke og livmoder. Min krop har ikke noget testosteron tilbage i kroppen og producerer selv østrogen.

Det gør mig lidt trist, at jeg ikke kan blive mor, men slipper for den månedlige periode..

Jeg skal til samtale til et nyt job, det er almen gym i en mindre by omkring Aarhus. Jeg møder op i stiletten, nålestribet nederdel og stram hvid skjorte (min topmave e opereret væk sammen med andet fedt). Rektor til samtalen er en midaldrende mand, som åbenlyst ikke kan holde øjnene fra mine bryster. Jeg taber med vilje min kuglepen og rejser mig op for T at samle den op. Jeg kan mærke hans øjne på min røv. Han er meget pæn, let trænet og stram skjorte. Jeg vender mig imod ham og siger kælent: ” jeg vil gøre alt for et job jer – ALT,!”

Han er tydeligt tændt og jeg går hen til ham, drejer hans stol væk fra bordet og går ned på ham. Han stønner lidt for højt, sekretæren skulle jo helst ikke vide noget. Inden han kommer i mund, glider jeg ned over hans pik så den kommer op i min fisse. Han er den første fyr som er inde i din. Jeg rider ham i lang tid, inden vi begge kommer i en voldsom orgasme – tak for lægerne som har sørget for jeg kan komme pga. nerverne.

“har jeg jobbet?” spørger jeg.

“JA!” svarer han.

“godt”, siger jeg. “jeg er klar på en medarbejdersamtale når du er”.

Inden jeg går trækker jeg min nederdel op og hvis ikke han var klar over jeg var bundløs, ved han det nu. Jeg kører hans stol helt ned og dækker hans hoved med min nederdel. Han slikker mig til n lækker lækker orgasme.

Tiden går, jeg bliver ældre og min affære med rektor begynder at kede mig. Jeg knalder løs med alle tænkelige fyre, incl. Flere af mine elever igennem tiden. Da jeg bliver 35 ændrer tingene sig dog lidt. En elev i en af mine nye klasser ligner min x kæreste Kristina på en prik. Blot endnu mere smuk. 17 år, store bryster som sidder perfekt. Hun viser gerne sin krop, hun er ihvertfald “billigt” klædt. Hver gang jeg har klassen, skal jeg virkelig koncentrere mig om ikke at savle over hende.

En dag er hun dog væk, pjækker sikkert. Det er jo fredag eftermiddag.

Jeg går en tur af strøget på vej hjem i Aarhus efter at være stået af toget, det ser jeg Katrine (min dejlige elev) gå inde i en butik. Jeg går derind, stiller mig bagi hende og spørger:

“jeg savnede dig Idag.”

Hun vender sig og gør et lille hop da hun ser mig. Hun har flade ballerinaer på fødderne, meget stramtsiddende jeans med lav talje og en bluse som står åbent så man virkelig ser hendes bryster.

Hun er tydeligvis målløs.

“kom” siger jeg, ” så skal jeg nok fortælle dig hvad vi har lært Idag i timen.”

Hun følger efter mig, tydeligt flov over at blive taget i pjæk.

Vi går hen til min lejlighed og jeg får hende til at snakke. Det viser, at hendes mor hedder Kristina og hun fik hende som blot 20 årig. Og en masse andre private detaljer.

“hvad er din historie?” spørger hun mig? Hun er især interesseret i at vide om det passer, at jeg knalder med mandlige elever.

Det bekræfter jeg, “men det er fordi jeg skjuler min sande seksualitet” siger jeg.

“hvad mener du?” spørger hun.

“jeg er lesbisk, Katrine og totalt vild med dig.”

Så kysser jeg hende og efter et par sekunder gengælder hun kysset. Vi flytter os over i sofaen og hun ligger sug ovenpå mig. Der kysser vi videre, mens vores hænder udforsker hinandens kroppe. Jeg rører hende blidt på ryggen, kører min ene finger lidt ned ad ryggen mod lænden. Rører blidt hendes unge, faste og dog bløde popo.

Hun stopper kysset og kigger på mig, “i lige måde”

Hun kysser mine bryster og jeg føler liderligheden strømme til mine brystvorter, så jeg kommer næsten da hun bider let i dem. Hun kysser mig videre ned ad maven og kysser indersiden af mine lår. Så spreder hun mine ben og blotlægger min brazilianwaxjob. Hun graver sit ansigt ned i mit skridt og jeg skriger min nydelse ud! Hun er virkelig god til det. Jeg kigger på uret, 17.42. Da klokken er 18.19 skriger jeg min orgasme ud, den vildeste jeg hidtil nogensinde har fået! Jeg når lige at nyde det to sekunder, da Katrine sætter sig ned over mit ansigt. Hun er så våd, at hendes safter løber ned af mit ansigt. Hun kommer hurtigt, men dog voldsomt da hun får en sprøjteorgasne lige nedis min mund.. Jeg er i chok, men sluger dog det hele. Katrine er væltet om på siden og jeg ligger mig tæt ind på hende. Hun kigger på mig, kysser mig kort, men blidt og siger:.”du ved godt, at jeg skal have 12 altid nu, ikke?”

Inden hun når at grine, svarer jeg

“at det fik hun allerede”

Vi smiler og kigger hinanden dybt i øjnene. Vi kysser.

Så ringer hendes Telefon, hendes mor undrer sig over hvor hun er. Katrine svarer – for mig ret overraskende – “jeg er hos min engelsklærer, du ved hende jeg har fortalt om”.

“ja ja, ved godt det ikke er smart for mig eller hende, men bliver her til i morgen. Så kan d bare hente mig og tage en snak med hende, okay mor?”

Jeg er lidt forbavset, så spørger jeg hende:

“hvad gik det ud på?”

“årh. altså, min ved godt at jeg er lesbisk og at jeg har været varm på dig i lang tid! Hun er okay med hvis vi fandt sammen, men er bare bekymret for hvad skolen ville sige”.

Først der tænker jeg på, at jeg er hendes lærer og dobbelt så gammel som hende.

Vi bliver i sengen til næste dag, indtil hendes mor ringer på. Katrine lukker hende ind og bliver selv ude i køkkenet da hendes mor kommer ind til mig. Jeg måber næsten, det er min x fra teenageårene, Kristina. Hende jeg er opkaldt efter.. Jeg håber bare, at hun ikke genkender mig. Jeg ser alt andet lige ret anderledes ud end da jeg var mand endnu.

Hun kigger på mig og smiler, “jeg troede ikke på det, men det er virkelig blevet en kvinde”.

Inden jeg når at sige noget, forsætter hun: “jeg kender en af lægerne som ordnede det hele”.

Jegfortæller så hele min historie og slutter med at påpege min forelskelse i hendes datter.

“jo jo, det er helt fint, jeg fortæller ikke skolen noget. Men er du ren. Lesbisk eller til begge dele?”

“jeg må erkende, at jeg er i tvivl, dog har jeg aldrig haft det med nogen som med din datter”

Hun kalder Katrine ind, nu kan jeg virkelig se ligheden!

Vi sidder og snakker alle tre, Katrine får min historie. Overraskende nok betyder det ikke noget for hende og hvis jeg vil kneppes af en fyr, er det helt fint med hende.

Ida er Katrine blevet 25 og selvom vi har haft vores problemer, så bærer hun lige nu på vores første barn. Faren er en donor fra sædbank. Vi blev gift sidste år. Men vi har en aftale om aftalt utroskab, for hun har ikke haft andre kvinder end mig som kæreste, som hun må gerne være sammen med nogen når hun går i byen med vennerne hver anden eller tredje måned.

Jeg knalder stadig med mandlige elever, dog ikke så mange som før.

En ting har jeg dog aldrig forstået og det er hvorfor den fyr som jeg knaldede med den sommer, gav min x kone billeder mv allerede en uge efter han havde taget dem.

Min søn fra dengang er nu en pæn ung mand, jeg møder ham af og til en fest hos in x kone.

Det sjoveste i den forbindelse var da vi engang var der til middag med hendes nye mand. Der røg lidt for meget rødvin ind, så jeg lokkede Katrine til at prøve på at forføre min x kone.. Det gik vist overforventning, for de endte med at kysse foran mig og hendes nye mand samt inde i sengen gik hun ret godt til den.

Jeg tog da muligheden for at forføre ham. Først afviste han mig, men da han kort efter gik ud i køkkenet og kom ind i stuen igen, stod jeg kun i bh og trusser. Det fik ham da overalt samt at hans kone jo alligevel lå og slukkede fisse, så hvorfor skulle han ikke også det? Det var mit argument.

Jeg tog bukserne af ham og hans gigalem sprang nærmest ud af hans underbukser. Jeg tog det hurtigt i munden og begyndte at bearbejde det. Jeg listede stille og finger ind mellem hans ben og langsomt. Op i hans hul. Det fik ham til at stønne mere og mere. Jeg voldtog nærmest hans hul med først en, så to og så tre fingre. Efter ca. et kvarter kom han i min mund med et brag, Har aldrig gået min mund udnyttet og fyldt så meget!

Han fald nærmest sammen som en kludedukke. Men så let slap han ikke. Jeg undlod t at sluge og kravlede hen for at kysse ham. Han tænkte ikke over at jeg havde hans sæd i hans mund før end efter 10 sekunder og der var det sammenblandet med spyt og vi begge vores munde. Vi kyssede løs i lang tid indtil hans lem kom op t stå igen. Så satte jeg mig nedover det og red ham til han kom igen. Så mente han ikke at han kunne mere, men jeg var. Jo ikke færdig. Så jeg satte mig på hans ansigt, så igen måtte han sluge sin egen sperm, denne gang blandet med mine safter. Han slikkede mig godt og grundigt til jeg kom i en dejlig orgasme. Han faldt i søvn med det samme, men jeg kunne ikke driste mig fra at snige mig ind i soveværelset. Latriners i færd med at slikke min x kone, som lå på ryggen og vred sig. Hun kom i samme øjeblik jeg trådte ind. Jeg følte hun skyldte mig noget, så lige efter hun var kommet, satte jeg mig ned over hendes ansigt og befalede hende at slikke. Dette gjorde hun ret godt, jeg kom ihvertfald hurtigt. Jeg kravlede ned af hende, kyssede hende og fik hende til at røre min krop.

“er du glad for hvad du har gjort mig til?” spurgte jeg hende

“hendes svar var en stønnen der tydeligt viste at hun nød dette her.

Jeg slikkede hende til endnu en orgasme, med flere fingre oppe bagi.

Et par uger senere kom min søn og min x kone på besøg hjemme hos mig. Han var da blevet 16 år. Jeg kunne tydeligt se hans øjne på min krop. Jeg skal blank anerkende, at han ikke var blevet grim og så ham ikke som min søn mere.

Jeg fik en ide, til en hævn overfor min x kone. Selvom jeg er og var glad for at være kvinde, så ville jeg hvad lidt hævn..

Jeg fik min x kone med ind i soveværelset mens drengen var på toilettet. Jeg bandt hende på hænder og fødder, for så at tvinge hende ind i skab hvor hun ikke kunne komme ud af, men lige kunne se lidt ud.

Da drengen, Tobias, kom ud fra toilettet, sagde jeg at hans mor lige var smuttet ud pga. et ærinde, men snart var tilbage.

Så lokkede jeg han ellers ind i soveværelset, hvor jeg tændte for lidt musik og begyndte at strippe for ham. Det tændte ham tydeligvis. Da jeg stod iført kun lingeri, fik jeg han afklædt og begyndte at lege med ham. Vi kysede længe og intenst, jeg nød at mærke ham blive total liderlig. Alt imens kunne jeg se revnen i skabet, vidende at min x kone kunne se det hele.

Tobias fik den fulde tur, Blowjob, dobbelt 69’er, blev redet og konto gange. Selv kom jeg kun en. Da han gik hjem, var han så høj af glæde, at han næppe bemærkede hans mors bil holdt nede på gaden.

Så slap jeg min kære x kone fri. Først kiggede hun forfærdet på mig, men så sagde hun alligevel:

Jeg misunder dig lidt det der.. Og så gik hun.

porno med danske piger