Heteroseksuel øhh… del.4

Da jeg stod der alene blev jeg skrækslagen over at skulle i tilfældige mænds vold. Men jeg blev osse vildt liderlig, min pik stod fuldstændig stiv mellem mine spredte ben…

SEX I DAG?

Jeg har efter længere tids nølen omsider valgt at dyrke min biseksuelle side. Tingene udvikler sig dog noget hurtigere end jeg havde tænkt mig….
Sidst jeg havde været hos Knud havde han og hans bror Karsten bundet mig til et bord og bollet mig under trusler om at afsløre mig som byens suttedyr. Jeg havde først gjort alt for at undgå det, men til sidst havde jeg givet efter og de havde begge bollet mig godt og grundigt – desværre havde jeg opdaget, at jeg nød at blive bollet. Til sidst havde jeg tigget dem om at bolle mig mere, hvad de havde gjort med stor tilfredshed.
Nu var der atter gået en uge, og da de havde masser af billeder af mig med pik i både mund og røv, var jeg nødt til at møde frem hos Knud igen. Hvis jeg ikke kom, ville de sprede billederne ud på nettet.
Da jeg kom over til Knud, meddelte han at han og Karsten skulle til fodboldkamp i Parken, men de havde sørget for, at jeg ikke kom til at kede mig. Øh, hvordan det? ville jeg jo gerne vide.
Jo, sagde de, mens de bandt mig nøgen over den bløde dyne på bordet ligesom sidst – denne gang bare ude i Knuds garage: Vi har aftalt med en stribe mænd, at de skal møde frem her i garagen, og så er dine huller deres hele aftenen. Den første kommer om 20 min.Og glem ikke at vi har billederne fra sidst – hvis nogen af dem klager over din indsats, så bliver billederne offentliggjort.
Knud og Karsten forsvandt ud af døren efter at de havde stillet en tube med glidecreme og en stor æske kondomer ved siden af mig. Lige inden de gik sagde Knud: Vi ved jo ikke om de bruger "hjælpemidlerne", men efter efter de første bol, så er den lille luder som du er jo osse ligeglad.
Da jeg stod der alene blev jeg skrækslagen over at skulle i tilfældige mænds vold. Men jeg blev osse vildt liderlig, så min pik stod fuldstændig stiv mellem mine spredte ben. Jeg kunne mærke at spidsen af min stive pik rørte ved den del af dynene der hang ud over kanten. Stille begyndte jeg at forsøge at gnubbe mig op mod dynene, og det begyndte så småt at kilde i pikhovedet. Jeg lagde slet ikke mærke til at den første mand var kommet før han sagde: Nå, du er jo en rigtig liderlig lille sag – jeg glæder mig til at bruge dine skønne huller. Han kom hen foran mig og klædte sig af. Av for den; Han var STOR. Han var veltrænet og næsten 2 meter høj. Han løftede sine slatne pik op til min mund mens han trak forhuden tilbage. Jeg lod tungen fange spidsen og begyndte at slikke hans pikhoved. Hurtigt blev pikken så stor, at kneb med at få plads til hans pikhoved i min mund, selvom jeg gjorde et rigtig godt forsøg. Jeg ville gerne få ham til at komme, så jeg slap for at få den store pik i røven. Han blev dog ked af kun at så suttet hovedet, så snart gik han om bag mig. Jeg kunne mærke noget af den kolde glidcreme ramme mig mellem balderne, og han brugte fingrene til at gøre mig klar. Jeg bad ham huske et kondom. Han sagde bare, at Knud havde forsikret ham om, at jeg var sygdomsfri, så det gad han ikke. Jeg kunne mærke hans store pik blive presset mod min rød og ganske langsomt fik han presset sit store pikhoved inf forbi lukkemusklen. Jeg kunne mærke at min pik stod stivere end nogensinde mellem mine lår.
Han pressede sig nu helt i bund i min stakkels røv, og det gjorde ond, men alligevel udstøtte jeg et tilfreds grynt, da det samtidig gjorde godt i min pik. Han begyndte at bolle mig rytmisk og jeg var hele tiden lige ved at komme, men hver gang det var lige ved, holdt han en kort pause. Jeg beguyndte at trygle ham om at bolle mig færdig, og han sagde tilfreds: Se det er en rigtig lille luder. Pludselig midt i det hele, var der en der trak mit hoved op og skubbede en pik ind i munden på mig. I min liderlighed havde jeg hverken set eller hørt ham komme. Jeg kunne høre, at der hurtigt kom flere til, men jeg ænsede snart ikke mere. Min røv føltes som om den blev flækket, men samtidig som om den blev kildet hele tiden. Jeg kom vist flere gange, og jeg ved at flere kom både i min mund og min røv i de næste timer. Jeg ved ikke hvor mange der kom, men jeg var fuldstændig væk i liderlighed og mine mavemuskler føltes som den første uge jeg kendte min kone, hvor vi kneppede som kaniner. Den eneste forskel denne gang, var at jeg intet havde gjort for det selv. Det eneste jeg havde gjort var at lægge mund og røv til. De seneste timer havde jeg ikke engang forsøgt at sutte, men bare ladet dem bolle min mund. Min mund og hals var flere gange blevet fyldt med varm sperm. Min røv havde vist også fået mere varm sperm end min kones fisse nogensinde havde fået på en aften. Jo, jeg var i sandhed blevet en pik-luder.
Da jeg var blevet alene gik der ikke lang tid før Knud og Karsten kom tilbage i højt humør. De vlgte begge to at bolle først min mund og siden min røv, hvilket bibragte mig en vild orgasme. Da de var færdige med mig, fik jeg lov til at tage et bad, og vel ude af badet, fik jeg 3000 kr i hånden. Jeg kiggede spørgende på Knud og Karsten. Så sagde Knud at en god luder jo tjente penge – og de havde trukket fra til husleje, telefonservice og arbejdsløn, så der var jo desværre kun en mindre del tilbage. Men så længe du aftaler det med mig, kan du fremover bruge garagen her som "klinik" – og hvis jeg ikke får mindst mindst 2500 i leje pr. gang bliver billederne offentliggjort…
Vi ses næste uge min kære luder…

porno med danske piger