Heteroseksuel øhh… del.1

Efter nogen dage på sitet mente jeg at have fundet den rette, en fyr på 52, der heller ikke havde prøvet mand/mand-sex før. Vi aftalte et møde hos ham, da jeg stadig er gift…

Indtil for ganske få år siden var jeg en ganske almindelig heteroseksuel mand. Vild med kvinder og med en tyrkertro på, at det aldrig ville ændre sig. Jeg er nået at blive 49 år gammel og er nok i den lidt for tunge klasse.

Efter en større operation skulle jeg begynde at tage noget speciel medicin. I en tid skete der ikke noget, men stille og roligt begyndte jeg at opleve, at fyre med store buler i bukserne gjorde mig liderlig. Jeg begyndte at fantasere om, hvordan jeg ville gå på knæ foran dem, stille og roligt kærtegne bulen mens jeg trak lynlåsen ned. Hvordan jeg ville liste pikken ud af bukserne, og hvordan jeg ville lege med den. Mine fantasier drejede sig mere og mere om at sutte på fyrenes stive pikke – tidligere havde det været om hvordan jeg skulle gennembolle de skønne kvinder jeg mødte på gaden.

SEX I DAG?

Mine tanker kredsede mere og mere om suttesex med mænd. Til sidst blev jeg nødt til at gøre noget ved det. Jeg fandt en chatside på nettet og begyndte at lede efter biseksuelle mænd der ville suttes. Det var ikke så vigtigt for mig om de ville yde gengæld – det var min sult efter pik der talte.

Efter nogen dage på sitet mente jeg at have fundet den rette – en fyr der lød rar på 52, der heller ikke havde prøvet mand/mand-sex før. Vi havde aftalt et møde hos ham, da jeg stadig er gift. Jeg mødte frem som vi havde aftalt. Indenfor tog vi en stille pils sammen, mens vi så hinanden lidt an. Vi havde på forhånd aftalt, at vi begge skulle være helt nøgne for at gøre det så intimt som muligt. Allerede mens han havde bukser på, kunne jeg se, at jeg nok ville få en stor opgave som førstegangssutter. Skønt min liderlighed vokser min pik ikke så meget – også pga. medicinen. Men hans så ud til at blive stor. Vi begyndte at hjælpe hinanden af tøjet – dvs. jeg smed mit og hjalp ham af med bukserne mens han selv tog trøje og skjorte af. Mens han var ved at trække undertrøjen over hovedet, sad jeg allerede på knæ foran ham og havde trukket hans trusser ned. Hans store halvstive pik hang der, indbydende mellem hans lår. Jeg bukkede mig fremover mens jeg lagde hånden under pikken og løftede den op. Den voksede straks, og da jeg lod min tunge røre lige midt i åbningen i forhuden blev den hård som sten. For første gang i flere måneder blev min egen pik ligeså hård. Jeg lagde en hånd omkring pikken, og trak roligt forhuden tilbage. Mens den anden hånd legede med hans tunge nosser, fandt min tunge strengen på undersiden af pikken. Jeg bredte min varme våde tunge ud under hovedet og lod tungen glide rundt under pikhovedet.

Han bad mig stoppe, da han mente vi skulle liste ind i soveværelset. Han gik foran og jeg fulgte efter som en lydig, legesyg hundehvalp. Inde i soveværelset lagde han sig på sengen med spredte ben og sagde, at nu måtte jeg gerne vise hvor meget jeg havde lyst til at sutte. Jeg kravlede op mellem hans ben og slikkede og kyssede hans inderlår. Jeg kunne se og høre, at han nød det. Jeg slikkede på hans nosser, og videre op ad pikskaftet. Endelig kunne jeg lægge læberne om hans varme stive pik. Jeg begyndte at lade min tunge lege med pikhovedet mens jeg vendte mig til at sutte op og ned på pikken. Det føltes næsten som om den voksede yderligere efter jeg havde taget den i munden. Selv om jeg aldrig havde suttet pik før, føltes det som det naturligste af alt – som om det var min virkelige opgave i livet. Jeg kunne høre, at han kunne li’ min behandling; Pludselig kunne jeg også mærke det, da han lagde 2 hænder om nakken på mig. Det gjorde udslaget for mig. Jeg kom i en vild orgasme – som de bedste jeg har fået med konen.

Han holdt godt fast i mit hoved, og han begyndte at bolle min mund. Nogen gange så dybt, at jeg fik opkastfornemmelser. Men det gjorde mig bare skrupliderlig igen. Atter stod min pik stiv mellem mine ben. Og hans arbejdede rytmisk i min mund, hurtigere og hutiger. Han sagde, at det ikke kunne være første gang jeg suttede pik, for det var en af hans bedste sutteture nogensinde. Han stønnede højere og højere, og pludselig begyndte det at rykke i pikken. Han slap grebet om nakken på mig, og rev i lagnet. Jeg kunne godt nå at flytte hovedet, så jeg kunne se ham sprøjte. Men det var ikke det jeg drømte om. Min drøm gik på at være den perfekte oraltjener. Den der sutter pikken tør og ren uden at spilde. Jeg blev overrasket da de første sprøjt kom, og jeg var lige ved at kløjs i spermen, men det lykkedes at holde det hele i munden og stille og roligt sutte det i mig. En salt smag, der var bedre end jeg ventede. Mens hans pik krympede, krympede mig egen pik også. Vi lå og sundede os lidt, og så smuttede vi i tøjet igen.

Da jeg gik, aftalte vi at mødes ugen efter. Han lovede mig en lille overraskelse…

porno med danske piger