Heteroseksuel øhh… del.2

Kort efter suttede jeg løs på ham, som jeg lige havde gjort med hans bror. Karsten var dog mere brutal, da han begyndte at bolle min mund. Flere gange pressede han den helt ned…

Jeg havde efter lang tid valgt at overgive mig til min nye lyst til at sutte pik (har ellers været hetero hele livet). På en kontaktside havde jeg fundet en fyr, der var et par år ældre end mig selv, og vi havde hygget os sammen hjemme hos ham. Han hedder for øvrigt Knud og er 52.

Det var nu en uge siden, at jeg havde suttet hans pik første gang. Vi havde aftalt at mødes hos ham igen. Da jeg forlod ham sidst havde Knud lovet mig en lille overraskelse til denne gang. Jeg mødte frem hos Knud, og der gik ikke lang tid før jeg gik ned på knæ (jeg nyder at være oral tjener), og stille fik lukket hans vågnende pik ud af gylpen på hans bukser. Han stoppede mig, og sagde, at en ordentlig oraltjener skal være nøgen, så Her(re)skabet kan føle sig mindst på niveau med tjeneren men også gerne ovenpå. Mens jeg klædte mig af stivnede min pik, ophidset af at være nøgen i en fremmed mands hus, mens han stod fuldt påklædt. Nu fik jeg lov til at lege med hans pik.
Jeg strøg den med hånden og hjalp osse nosserne ud gennem gylpen. Legede med hans nosser mens jeg skubbede forhuden tilbage, så hans dejlige pikhoved kom helt til sin ret. Jeg lod min tunge og mine læber finde pikhovedet, mens min ene hånd kørt frem og tilbage af skaftet. Da jeg lukkede læberne om pikhovedet kunne jeg mærke varmen fra pikken i munden – skønt. Jeg begyndte at sutte mere krævende mens Knud lagde en hånd om nakken på mig mens han stønnede veltilfreds. Han sagde det var godt vi havde fundet hinanden på nettet, for hans kone var ikke til oral lege. Jeg smilede indvendigt mens jeg strammede mine læber lidt mere om Knuds dejlige pik. Jeg lod min tunge brede sig varmt ud under pikhovedet og strøg strengen hver gang jeg trak hovedet tilbage. Knud begyndte at kneppe min mund i lange bløde tag. Åh, det er skønt at være oraltjener.

SEX I DAG?

Pludselig kunne jeg høre nogen nøgler rasle ude ved hoveddøren, mens Knud blev stadig mere pågående i sit bolleri af min mund. Jeg prøvede at trække mig tilbage, men Knud havde begge hænder om min nakke, og styrede mit hoved med fast hånd. Han sagde: "Nu kommer overraskelsen".
Han bollede videre i min mund, mens jeg kunne høre der kom en mand mere ind. "Det er min bror Karsten, der kommer på besøg, Han elsker at få suttet pik, men han har ingen kæreste i øjeblikket. Han er sikker på, at du kan sutte mindst ligeså godt som hans seneste pigekæreste, for han siger at en mand jo ved hvad en mand vil have…"

Imens Knud talte havde han flere gange været ved at presse hans pik ned i halsen på mig, så jeg havde gjort hvad jeg kunne med hånd og tunge, for at få ham til at komme. Jeg kunne høre Karsten lyne ned mens jeg kunne mærke Knuds pik begyndte at rykke. Knud sagde at jeg skulle huske at gøre ordentlig rent efter mig, så dan han fyrede ladningen af i munden på mig, begyndte jeg straks at synke. Da jeg havde suttet pikhovedet ordentlig rent slap Knud mit hoved. Ved siden af stod Karsten med stiv pik og nosserne ude af hans jeans. "Du ser jeg ud til at være en fremragende piksutter – hvad med at gøre noget ved min?" Hans stive pik gjorde mig endnu mere liderlig, og kort efter suttede jeg løs på ham som jeg lige havde gjort med hans brors. Karsten var dog lidt mere brutal, da han begyndte at bolle min mund. Flere gange pressede han den helt ned i halsen på mig, men det at være overladt til at betjene på Her(re)skabets præmisser ophidsede mig, og kort efter kom jeg med Karstens pik i munden. Det fik Karsten til at bolle i en hurtig rytme, til han med et brøl tømte sin pik i munden på mig. Begge brødre var enige om, at jeg var en god oraltjener.

Efter sutteriet måtte jeg også slikke min egen sperm af de store fliser i spisekøkkenets gulv – ja, længere var vi aldrig nået. Jeg blev sat til at hente en flaske vin i kælderen, og skulle skænke for brødrene. Jeg gik stadig nøgen rundt (ikke at det kan være det kønneste syn, da jeg vejer over 100 kg pga. vellevned), da jeg ikke havde fået lov til at tage tøj på. Begge brødrene tog nu bukserne af, og jeg skulle sutte dem på skift mens de diskuterede et eller andet – hvad ved jeg ikke, for jeg fik hovedtelefoner på, hvor der blev spillet Ravels Bolero. Den stigende rytme og intensitet i musikken fik mig til at sutte hurtigere og fastere efterhånden. Efter 17-18 min eksploderede de på skift i munden på mig. Jeg suttede igen alle dråber op, og fik hovedtelefonerne af.

Knud sagde: " Vi vil også have en overraskelse til dig om en uge – hvis du altså vil komme igen ?"
Naturligvis ville jeg komme igen.

Jeg tog mit tøj på og kørte hjem til konen.

porno med danske piger