Heteroseksuel øhh… del.3

Karsten tog et kamera frem og tog en masse billeder af Knuds pik der kørte ind og ud af min mund. Derefter skiftede de, og Karsten begyndte bolle mig i munden…

SEX I DAG?

Nok en uge var gået, og jeg var på vej til Knud igen – glædede mig allerede til at skulle sutte masser af pik.

Da jeg kom over til Knud, blev jeg bedt om at smid alt tøjet lige indenfor døren. Derefter førte Knud og broren Karsten mig ud i køkkenet. Jeg fil besked på, at idag skulle de nok styre mit sutteri 110%. På køkkenborden lå der en stor blød dyne, og jeg blev stillet på den ene langside, og skulle bukke mig indover mod de 2 herrer, der stod på den modsatte side. Straks jeg lå henover bordet faldt Knuds bukser til gulvet og hans allerede stive pik pegede lige på mig. Han gik frem, så jeg kunne sutte den ind, og da han fyldte min mund ud, kom han med et veltilfreds grynt. Han lagde hænderne om nakken på mig og jeg nød at mærke ham igen og igen skubbe pikken ind i halsen på mig. Jeg kunne mærke, at Karsten var kommet over på min side af bordet og pressede min ben fra hinanden – blev bange for, at han ville tage mig bagi – det har jeg aldrig prøvet.

Han trak dog bare mine fødder ud til hver side og bandt dem fast til bordbenene. Herefter kom han over til Knud igen og bandt mine hænder fast til bordbenene på denne side af bordet. Karsten tog et kamera frem og tog en masse billeder af Knuds pik der kørte ind og ud af min mund. Derefter skiftede de, og Karsten begyndte bolle mig i munden mens Knud fotograferede.
Efter at dette havde stået på i et stykke tid, tømte de sig begge i munden på mig. Det var skønt at mærke deres liderlighed.
Så, sagde Knud, Nu komme vi til det alvorlige, Vi trænger begge til et ordentligt stramt knald, og vores koner vil ikke lade os bolle dem bagi. Vi vil nu give dig et valg: Enten lader du oas bolle dig, eller osse lægger vi alle de dejlige billeder vi lige har taget ud på nettet…
Med tanke på, at jeg bl.a. er træner i en lokal sportklub, ville det ikke være så heldigt, så jeg prøvede at tale dem fra det. Karsten tog imidlertid sin PC frem, og tændte den. Jeg kunne se, at han begyndte at åbne en hjemmeside med allemulige fotos.
Knud sagde, at det var NU jeg skulle bestemme mig til om jeg ville være bolledukke i privaten eller hele byens suttedyr.
Han gik om bag mig og spyttede mig i revnen mellem balderne; Nå bliver det til noget eller skal Karsten begynde at sende?
Vi har en god ide til hvad billedkataloget skal hedde: Børnees træner sutter fædres pikke i lokalsamfundet.
Jeg kunne mærke Nud helt tæt på nu – Karsten var klar til at trykke på "Upload".
OK, OK – men forsigtigt – har aldrig prøvet det før. Knud pressede herefter sin pik mod min røv. Jeg forsøgte at slappe af, men det gjorde odt så det var meget svært. Jeg begyndte at hyle op, men straks stod Karsten foran mig, og pressede sin pik ind i munden på mig. Knud pressede sig helt i bund i min røv mens han holdt godt om hofterne på mig. Han begyndte at bolle mig stille og roligt men i en fast dyb rytme. Efterhånden gik smerten væk og afløstes af dyb og inderligt lider. Jeg kunne ikke lade være med at skubbe røven tilbage mog Knud. Se luderdrengen nyder det sgu…

Fortsættes…

porno med danske piger