Græsk pik på Kreta

SPAR MANGE PENGE

Min pik startede med at rejse sig. Pete kyssede mig på halsen og tog hårdt fat i min pik. Jeg var liderlig nu. Jeg mærkede hans pik imod mine baller. Den rejste sig langsomt….

SEX I DAG?

Det var sidst i august. Jeg singlemand havde bestilt en rejse til Kreta igennem et rejseselskab for singler. Jeg ankom en lørdag. Hotellet lå i en lille fiskerby og der var kun få turister her. Jeg søgte efter de små sandstrande, der ligge imellem klipperne, hvilket skulle være her i området. En lille sand revle for mig selv ville være godt, så jeg næsten kunne bade nøgen ude andre vil se det.
Søndag aften tog jeg i byen. Jeg fandt et hyggelig lille bar. Jeg gik op i baren og købte en øl. Ved siden af mig sad en græker. Jeg tjekkede hans figur og lod mærket til hvor godt han så ud. Han havde langt hår. Jeg tog øllen og fandt et bord hvor jeg kunne se hvad der skete i hele lokalet. Jeg havde ikke leget med mig selv i over en uge, så nu var jeg i det liderlige hjørne. Bøsse var jeg måske ikke, men jeg var bi. Tanken om at have sex med en anden mand, mærke mit bagerst hul blive fyldt ud, tændte mig.
Måske havde jeg stirre for meget på manden, for han kom hen til mit bord og satte sig ned. Vi begyndte at snakke sammen. Jeg spurgte om han kendte til en lille bit sandstrand, hvor jeg kunne være for mig selv. Det gjorde han. Han forslog, at han kunne vise mig vej i morgen, og jeg sagde okay.
Vi snakkede lidt videre om alt mulig andet. Vi fik nogle flere øl. Et par timer senere gik vi til hver sit. Vi aftalte at mødes kl. 10 næste morgen foran mit hotel. Jeg var liderlig da jeg gik tilbage til mit hotel. Tanken om hvad der kunne ske på stranden i morgen, tændte mig. Han havde ikke lagt skjul på at han var til mænd, og han havde forført andre mænd på den samme strand før.
Da jeg lå i sengen var lysten til at lege med mit bagerst hul stor og min pik var total stiv, men jeg ønskede at spare mig selv til i morgen selvom det var en ulidelig følelse ikke at kunne tilfredsstille mig selv. Mit hul var så klar til at få pik og blive gennemkneppet i morgen.
Næste dag kl. 10 blev jeg afhentet ved mit hotel. Vi var blevet enige om at cykle til stranden. Efter en time ankom vi. Der var 40- 50 meter ned til vandoverfladen, men jeg kunne kun se klipper. Vi smid cyklerne og begyndte at gå ned af en lille sti ned imod vandet. Lige pludselig kunne jeg se sand. En lille sandrevle på 5 meters bredte gik ud i vandet. Der stod tre drømmesenge på stranden, og så var der heller ikke plads til mere på den strand.
Jeg var svedig og havde det vældig varmt. Jeg vil i vandet, sagde jeg til Pete, hvilket var hans navn. Han smid alt tøjet, og jeg valgte at gøre det samme. Vi løb ud i vandet og svømmet lidt rundt. Efter 20 minutterne i vandet kom han hen til mig og stillede sig bagved mig. Min pik startede med at rejse sig. Pete kyssede mig på halsen og tog fat i min pik. Jeg var liderlig nu. Jeg mærkede hans pik imod mine baller. Den rejste sig langsomt.
Pete vendte mig om og kyssede mig liderlig på munden. Vores tunger begyndte at lege med hinanden. Jeg lod mine hænder køre rundt på hans krop. Jeg mærkede hans pik i mine hænder. Den var dejlig stor. Jeg mærkede hvordan lysten bredte sig i mit bagerste hul.
Pete tilbød nu at smøre min krop ind i solcreme, så jeg ikke blev solbrand. Vi forlod vandet og jeg lagde mig på ryggen i en af drømmesengene. Pete smurte mig ind i solcreme med massage lignende bevægelser. Første startede han med fødderne og arbejdede sig efterhånden langsomt op imod mit hoved. Det var virkelig afslappende.
Da han var færdig med den del af kroppen, vendte jeg mig om på maven. Igen startede han nede fra mine fødder og arbejdede sig op imod mit hoved. Mine baller og mit hul lod han være i første omgang. Da han var færdig med mine skulder vendte han sig imod mine baller. Jeg stoppede ham og tog en tube glidecreme fra min taske og gav ham.
Han puttede en ordentlig klat på mine baller. Derefter startede han med at massere mine baller og efterhånden arbejdede han sig tættere på mit bagerste hul. Han lod en finger massere min ringmuskel, og det føltes vældig dejlig. Min ringmuskel begyndte at slappe af, og Pete pressede en finger ind i mit hul. Den gled nemt ind, og Pete startede med at fingerkneppe mit hul. Jeg nød at mærke mit liderlige hul blive kneppet. Yderligere en finger kom op i mit hul. Pete forsatte med at fingerkneppe mit hul indtil mit hul havde give efter for hans finger.
Så bad han mig at rejse mig op og han lagde sig ned på drømmesengen. Hans pik var stiv, hård og parat til at kneppe mit hul. Jeg satte mig overskræv, tog fat i hans pik, og satte den imod mit hul. Stille og rolig lod jeg min røv glide ned over hans pik. Hans pik gled stille op i mit hul. Da Pikken var halv inde startede jeg med at køre op og ned på hans pik. Langsom gav min ringmuskel efter for hans pik og han gled længere og længere op i mig. Med et var han i bund og jeg begyndte at kneppe ham. Da var liderlig at mærke en pik i mit hul. Nu var jeg totale liderlig og jeg ønskede mit hul at blive gennemkneppet af hans pik.
Jeg hoppede af ham og bad ham tage mig bagfra. Jeg lænede mig forover over en klippe. Han stillede sig bagved mig og pressede sin pik ind i mit hul. Hans hænder holdt fast i mine hofter og han begyndte at kneppe mig hårdt. Jeg stønnede højlydt og nyd denne behandling af mit hul. Min pik var total stiv.
Efter et stykke tid begyndte han at spille min pik med den ene hånd, mens han stadigvæk kneppede mit hul. Jeg havde svært ved at står stille da min udløsning var undervejs. Mit hul nærmest malkede hans pik da jeg kom. Min pik sprøjtede som aldrig før. I det samme kom Pete dybt op i mit hul. Det føltes liderlig at mærke hans sperm blive pumpet op i mit bagerste hul.
Da Pete trak pikken ud af mit hul løb spermen ned af mine lår. Jeg tog spermen med mine hænder og slikkede det i mig. Lidt efter slikkede jeg Petes pik ren for sperm. Spermen smagte saltet og dejlig.
Pete kyssede mig og sagde tak for knaldet. Endnu en jomfrulig hul var blevet kneppet på den her strand, sagde han smilende.

porno med danske piger