Veninder

Kyssede dig igen lidt mere søgende. Du reagerede, lidt tøvende, på mit kys, det var lidt akavet pludselig at kysse rigtigt med sin bedste veninde, du havde de blødeste læber…

SEX I DAG?

Det var søndag morgen. Som vi plejede efter en bytur, sov vi længe, og vågnede ikke før solen havde gjort værelset så varmt at vi ikke kunne holde det ud mere. Vi lå sammen i min store seng, som altid, og ingen af os havde ret meget tøj på i varmen.
Det havde været en god bytur, med masser af søde fyre som vi havde danset frækt og provokerende med, og også nogle af dem vi var knapt så begejstrede for, og som vi ikke kunne slippe af med igen. Som altid brugte vi vores lille tøsetricks, kunne vi ikke få en fyr til at fatte at vi ikke var intereserede i ham, så foregav vi bare at være kærester, og et godt falsk ‘tungekys’ fik altid staklen til at finde sig andre jagtmarker.
Vi havde begge været godt overrislede, og jeg havde som altid stået tilbage med en fustreret følelse i maven efter en sådan episode. Jeg begærede dig simpelthen frygteligt. Men du var min bedste veninde, og selvom du godt vidste at jeg også var til piger, valgte du at ignorere det. Ved hver en lejlighed du fik, udtalte du din afsky for tanken om at være sammen med en anden pige.
Så jeg stod på bar bund. Jeg havde nogle gange halvhjertet forsøgt at forføre dig, selvom jeg egentligt havde dårlig samvittighed over det, man burde det ikke ødelægge et godt venskab på grund af sex, så jeg måtte hellere holde fingrene for mig selv.
Men du gjorde det nu ikke nemt for mig, du var et eller andet sted godt klar over hvordan det stod til med mig, og du elskede at provokere mig. Vi skulle altid prøve undertøj sammen, diskutere vores seneste erobninger, erotiske drømme eller hvad ved jeg. Og så brugte vi meget tid sammen i sengen, som efter denne her bytur. Jeg havde af princip ikke en trævl på kroppen, jeg sov altid nøgen, og hvorfor skulle jeg tage noget på for din skyld. Jeg havde nok også et lille håb om af tirre dig, så du en dag overskred den grænse du så omhyggeligt havde sat op for dig selv. Du derimod, forsøgte at være lidt mere ærbar og beholdt din lille g-string på når vi gik i seng.
Nåh, denne her morgen vågnede vi op af formiddagen, jeg vågnede først og fik lidt tid til at smugkikke lidt på dig mens du stadig sov. Jeg forstod ikke hvorfor du tændte mig sådan. Der var mange piger der var mere klassisk smukke end dig, og du var slet ikke min type, jeg foretrak normalt den drengede, provokerende slags. Men som du lå der, halvt drejet om på siden, med en arm under hovedet og dine fyldige bryster hævede og sænkede sig i takt med dit åndedræt, og din bløde bagdel drejet halvt væk fra mig, fik jeg et sug i maven og en kildren i underlivet, som jeg efterhånden kendte alt for godt. Med et suk drejede jeg om på den anden side, det nyttede jo ikke, så hvorfor pine sig selv. Min bevægelse vækkede dig, jeg kunne høre dig strække dig og sætte dig op og rode efter en hårelastik.
"Godmorgen," sagde du. Jeg drejede tilbage igen og smilede til dig. Du skulle helst ikke vide hvordan det stod til med mig, så ville du bare blive endnu mere provokerende, jeg kendte dig. Du lagde dig tilbage på puden igen, og vi lå og småsludrede om nattens oplevelser, mens jeg af alle kræfter forsøgte at tænke på noget andet end det jeg helst ville.
Men jeg måtte give op, og mens jeg uskyldigt sludrede videre, rakte jeg hånden ud og nussede dig lidt på skulderen. Det var absolut ikke unormalt, vi nussede meget for hinanden, gav hinanden meget massage, og tit havde det helt klart undertoner af sex, mens vi morede os over hvor langt man kunne fortsætte når det stadig skulle være uskyldigt.
Jeg kunne se at du nød det, du rullede om på maven, så jeg kunne komme til at massere din ryg imens du snakkede, så jeg tog imod invitationen, og lagde mig på knæ ved siden af dig. Jeg nød din fintbyggede ryg og lod mine øjne kærtegne dig, før mine hænder gik igang. Jeg sukkede resigneret, når jeg nu ikke kunne få det jeg begærede mest, måtte jeg jo nøjes med bare at røre ved dig. Jeg masserede dig lidt tid, men da jeg havde fået varmet din hud godt op, hoppede jeg ud af sengen og fandt en flaske god creme. Du drejede hovedet og så på mig mens jeg gik rundt i værelset, og spurgte mig om ikke jeg skulle have lidt tøj på??
"Hvorfor det," svarede jeg, "generer det dig at jeg er nøgen?" spurgte jeg uskyldigt mens jeg hoppede op i sengen igen.
"Næh, hvorfor skulle det det," svarede du, og lagde dig til rette til noget mere massage.
Jeg tog flasken med creme og lod en stribe dråber ramme din ryg. Du gyste over den kolde creme, et lille velystigt gys kunne jeg fornemme, så jeg lod endnu en stribe ramme din varme hud. Jeg kunne næsten føle dine brystvorter rejse sig og jeg sukkede dybt da jeg lod mine varme hænder glide kærtegnende nedover din ryg. Jeg gik i gang med at massere dig i store bløde bevægelser, og mens jeg arbejdede cremen ind i din hud blev du stille.
Måske nød du det, måske halvsov du, hvem ved. Jeg lod i hvert fald mine hænder glide længere ned af din ryg og masserede din lænd og området omkring din trussekant, som jeg langsomt skubbede ned. Jeg lod nogle enkelte strøg fortsætte ned over dine balder, før jeg begyndte at arbejde mig opad igen. Da jeg var færdig sagde jeg:
"Hvis du vender dig om kan jeg give dig en tur på forsiden også," halvt i sjov, da jeg ikke regnede med at du ville gøre det.
Du drejede hovedet og så på mig med et skævt smil, og sagde at du da vidst ikke havde så meget på forsiden som jeg kunne massere på.
"Århhh," jeg trak på det, "måske ikke, men så kan jeg smøre dig ind i creme i stedet. Du behøves jo ikke at være bange for at jeg voldtager dig," sagde jeg og grinede.
"Nej," lo du, "det ville du heller aldrig få lov til."
Skuffet over at denne lille føler, ganske som jeg havde forventet, var blevet afvist, ventede jeg mens du drejede dig om på ryggen. Og følte mit mellemgulv blive pustet op af luft, du lagde armene over hovedet, og dine dejlige bryster lå indbydende og nærmest tiggede om at blive rørt ved, syntes jeg. Du smilede udfordrende til mig, på den særlige måde som kun du kan, så du havde altså gennemskuet mig, du vidste hvordan jeg havde det, og nu lå du og pustede til ilden. Du provokerede mig med vilje, for at se hvor meget jeg kunne beherske mig, og der var i virkeligheden intet andet jeg kunne gøre end at lade som ingen ting. Det var så irreterende og fustrerende.
Jeg trak vejret dybt, og lod mine hænder kærtegne dine skuldre og overarme, mens jeg behændigt holdt mig fra dine bryster. Så tog jeg cremen frem og dryppede den på din brystkasse, ned mellem dine bryster og på din mave.
Det gav et sæt i dig. Jeg vidste hvor følsom din mave var, det havde du tit nok fortalt mig, om hvordan en fyr bare skulle kæle lidt for dit maveskind, så var du solgt. Jeg gottede mig indvendigt, og gav dig lige en stribe til henover trussekanten, før jeg lagde cremen væk igen. Så gav jeg mig til at massere cremen ind i din hud, du lukkede øjnene og jeg var meget omhyggelig, mens jeg for så vidt undgik at røre dine brystvorter. Det var ren tortur. Jeg var på det tidspunkt så tændt at jeg næsten ikke vidste hvad jeg skulle gøre af mig selv, jeg kunne mærke at jeg drev mellem benene.
Et eller andet sted ønskede jeg bare at du ville tage hjem, så jeg kunne gøre noget ved det selv. En fattig trøst, men nødvendig!!
Jeg fortsatte imidlertid med at smøre dig ind, jeg kunne ikke holde hænderne fra dig, og det her var min eneste mulighed, hvor sølle det så end var. Jeg lod hænderne glide ned over dine ribben, og det gippede i dig. Du forsøgte at trække dig væk, det kildede og du vred dig. Jeg sagde for sjov at hvis du ikke lå stille ville jeg hente noget snor og binde dig til sengen, du så på mig og sagde, mens du smilede uartigt, at det kunne jeg jo bare gøre hvis jeg turde.
Atmosfæren var ved at blive noget tæt, men jeg beherskede mig med en kraftanstrengelse, og fortsatte med at massere din mave.
"Ha," tænkte jeg, jeg kunne mærke hvor svært du havde ved at ligge stille, og denne gang var det ikke fordi det kildede.
Jeg strøg meget og omhyggeligt omkring med hænderne på dit maveskind, skubbede din trussekant så langt ned som jeg turde og lod også en enkelt gang eller to mine arme strejfe din brystvorter, der stod faste på dine bløde bryster. Jeg bemærkede med fryd at dit åndedræt var blevet kortere. Så du var ikke upåvirket af situationen, det havde du rigtigt godt af, syntes jeg.
Jeg havde en ustyrlig lyst til at fortsætte ned mellem dine ben med min massage, så jeg gjorde det næstbedste, tog fat i cremen igen og dryppede ned på dine lår. Så fortsatte jeg min massage, mens jeg hele tiden lod mine hænderne glide længere ned mod dine inderlår for at få dig til at sprede benene så meget at jeg kunne massere dig på det bløde, følsomme hud øverst på inderlårene.
Du sukkede og lod benene glide en anelse fra hinanden, men jeg skubbede dem blidt lidt ud til siderne så jeg kunne komme til. Jeg overskuede dig nu nede fra, jeg kunne se det bløde stof der dækkede dit allerhelligste, og så at det var blevet en anelse fugtigt. Jeg kunne se videre op over din mave og op til dine bløde bryster, til dit ansigt med det lidt pjuskede hår.
Netop som jeg sad og tog mit arbejde i øjesyn, åbnede du øjnene og så ned på mig, som jeg sad på knæ mellem dine ben. Jeg kunne se kampen i dine øjne, på den ene side ville du have mig til at stoppe mens legen, efter din mening, var god.
Men på den anden side var du nu også så tændt, at du ikke var helt sikker på hvordan du skulle forholde dig. Jeg sad helt stille, mens alt i mig trak sig sammen, og jeg håbede desperat at du ikke ville skubbe mig væk endnu en gang. Jeg var godt klar over at det var forkert, det jeg havde gang i, men jeg var på den anden side fuldstændig sikker på at du havde lige så meget lyst til at fortsætte som jeg og at jeg bare skulle vise dig hvor dejligt pigesex kunne være, for at du ville være med. Så jeg forholdt mig afventende, mens min puls bankede vildt i mit underliv.
Jeg kunne se i dine øjne at du virkeligt ikke vidste hvad du skulle stille op, så jeg tænkte, at det måtte briste eller bære, men at du skulle være helt klar over hvad jeg havde intentioner om. Det skulle ikke være sådan at du bagefter, hvis du altså gik med på legen, kom og sagde, at du ikke rigtigt havde været klar over hvad jeg lavede, og at du ikke havde villet når det kom til stykket.
Så jeg sagde til dig, at jeg gerne ville vide hvad du ville nu, alt i mens jeg strøg dit inderlår, opad mod dit skød, og jeg så dig i øjnene.
Du slog øjnene ned, og forsøgte at trække benene sammen, men jeg sad jo imellem dem, så det lykkedes kun dårligt. Du svarede, at det vidste du ikke, men du kom ikke som jeg havde forventet med nogen søforklaring, om hvad jeg mente med det, eller sådan noget lignende.
"Har du lyst til at jeg fortsætter," spurgte jeg, mens jeg lod fingeren fortsætte med at glide langs din trussekant, og det gippede i dig.
Du sukkede dybt.
"Du kan jo sige stop, hvis det bliver for meget for dig," fristede jeg det bedste jeg havde lært, alt imens jeg kæmpede for at kvæle iveren i min stemme. Så tæt på. Nu måtte du bare ikke stoppe, så ville jeg simpelthen hoppe ud af vinduet.
Du sukkede dybt igen og åbnede øjnene og så på mig med et blik der var fyldt af lyst, sank en gang, og forsøgte at sige noget. Der kom dog ikke rigtigt så meget lyd ud af din mund, så i stedet nikkede du svagt. Men det var tydeligt nok for mig. Jeg lod en fingerspids glide ind over stoffet i dine trusser og følte en kraftig sitren, før jeg lagde mig op ved siden af dig i sengen igen.
Jeg lagde mig op på albuen og bukkede mig ind over dig, og kyssede dig på halsen. Du gyste, og jeg bed dig blidt og fandt dit øre som jeg kyssede og lod tungespidsen pirre. Du duftede sødt og varmt. Du kunne ikke ligge stille, men jeg tog det stille og roligt, lige pludselig følte jeg at jeg havde alverdens tid til min rådighed. Jeg løftede hovedet en anelse og så dig i øjnene, kunne se at det ikke skræmte dig, hvorefter jeg bøjede hovedet ned og kyssede din halvåbne mund blidt, nappede i din underlæbe og kyssede dig igen lidt mere søgende. Du reagerede, lidt tøvende, på mit kys, det var lidt akavet pludselig at kysse rigtigt med sin bedste veninde, men du havde de blødeste læber. Jeg lod forsigtigt min tunge smutte henover dine læber, og du tog mere modigt imod min tunge, og vi kyssede snart hinanden hidsende og vådt.
Jeg lod min frie hånd glide op af dine side til den fandt dit bryst, du stivnede kort, men slappede af igen, da jeg lod din brystvorte kæle mod huden i min håndflade. En pragtfuld dobbelteffekt. Din brystborte rejste sig stiv og hård og min følsomme hud i hånden sendte signaler både til min hjerne og mit skød. Jeg kunne ikke beherske en vild lyst til at tage dit bryst i munden, en gang tidligere havde jeg smagt på din brystvorte, mens vi stadig havde været temmeligt seksuelt uerfarne begge to, men vældigt nysgerrige. Du havde været meget opsat på at finde ud af hvordan det føltes når en fyr suttede på ens brystvorte, så jeg havde beredvilligt tilbudt min hjælp. Allerede dengang havde jeg begæret dig, selvom jeg ikke havde været helt klar over det.
Nåh, men nu var der frit løb til at tage mig kærligt af dine bryster, jeg kyssede blidt din ene brystvorte, slikkede den lidt og sugede den så ind i munden, mens jeg kælede for dit andet bryst. Du stønnede og vred dig. Det der med at piger rent instinktivt ved, hvad de skal gøre ved hinanden i en sådan situation, den er altså god nok, det giver trods alt nogle fordele at kende sin egen krop.
Jeg sugede på din brystvorte og lod tungespidsen slå smut på spidsen, og jeg kunne mærke at smuttende forplantede sig i din krop som små ryk. Så skiftede jeg til dit andet bryst og gav det samme behandling.
Dine hænder som indtil nu havde ligget stille over dit hoved, kom nu ned og du lod den ene hånd glide prøvende ned af min ryg. Jeg skælvede, det var bare for godt til at være sandt, det her. Jeg lod en hånd glide ned til dine balder og op over dit maveskind og tilbage igen, imens jeg skiftevis suttede på dine brystvorter. Du sukkede og jeg så op på dig. Enhverv rest af tvivl du måtte have haft, var nu forsvundet fra dine øjne, og du lod en hånd kærtegne min nakke alt imens du nød min behandling.
Jeg rejste mig halvt op, du åbnede øjnene og så på mig. Jeg lod en hånd finde dit knæ og lod den langsomt glide opad dit inderlår, som du spredte tøvende, som om du alligevel kom i tvivl om hvad du lavede. Jeg bukkede mig fremover, kyssede dig blidt, og skubbede så dine ben så meget fra hinanden at jeg kunne se det nu mærkbart våde stof. Jeg turde slet ikke tænke på hvordan mine trusser ville have set ud, hvis jeg havde haft nogen på.
Du blev spændt som en fjeder, det skræmte dig lidt, kunne jeg se, men jeg lod blidt et par fingre glide over dit følsomme maveskind, så det gippede i dig. Jeg fastholdt dit blik, det tændte mig for vildt at se ophidselsen i dine øjne, mens jeg lod en finger glide langsomt ned over trussekanten. Jeg lod fingeren følge den revne der trådte tydeligt igennem dine trusser, og du vred dit underliv. Jeg kunne føle fugtigheden og varmen, og du stønnede da min finger gled ned over din klit og videre ned til din åbning. Jeg lod fingeren glide op igen, stadig stille og roligt, mens jeg betragtede dit ansigtsudtryk.
Du lå og betragtede min gøren og laden mellem dine ben, jeg kunne se, at det også tændte dig at holde øje med hvad jeg lavede. Så jeg bukkede mig fremover og kyssede dit maveskind blidt. Du sitrede, af forventning og nervøsitet, da jeg langsomt kyssede mig vej ned til trussekanten og fortsatte ned over den, mens jeg trak lidt i den med læberne. Jeg lod min tunge berøre din klit igennem stoffet, du stønnede hørbart og jeg så op på dig, mens jeg smilede, og sagde:
"Tror du ikke det er på tide du smider dem her??" Du så på mig, og var tilsyneladende i to sind, men lysten fik overtaget og du løftede bagdelen så meget at jeg kunne trække din g-streng af, Jeg sad et øjeblik og nød synet.
Du var som altid glatbarberet, det havde jeg da også set da vi tog et hurtigt bad efter byturen, men jeg havde aldrig før haft lejlighed til at betragte dit skød gennem dine halvåbne lår. Jeg kunne se fugten glinse omkring de glatbarberede skamlæber og smilede lidt. Du kunne ikke skjule at du nød det. Du så afventende på mig, så jeg lænede mig forover og kyssede dit knæ, så dine lår, nedad og nedad mod dit skød med små lette kys. Du sukkede og lukkede øjnene, mens du spredte benene for mig. Jeg gøs. Jeg kunne gøre lige hvad jeg ville nu, det var så fedt. Jeg lod en forsigtig finger glide nedover din følsomme hud, du sitrede og jeg kunne mærke fugten der slog mig i møde.
Jeg lod fingeren glide ind mellem dine skamlæber, lod den forsigtigt lege lidt ved din åbning. Du stønnede dybt. Jeg førte, næsten i andagt, mit ansigt ned til dit skød, kyssede forsigtigt det bløde skind og lod så tungespidsen glide ind i den våde revne og lod den langsomt glide opad indtil jeg ramte din klit. Det rykkede voldsomt i dig. Jeg lagde mig bedre tilrette så jeg også kunne bruge hænderne og fandt igen din klit med min tunge, slikkede den blødt og med lange seje slik. Jeg lod tungen glide længere ned, lod den glide op i din åbning og lod den trænge så langt op som jeg kunne nå. Du smagte salt, med den skarpe smag af kvinde. Godt. Jeg fortsatte op til din klit igen med tungen, og lod først en, så to fingre glide op i dig. Du var så varm og våd, og du småklynkede nu hver gang du trak vejret. Jeg tog fat for alvor med at slikke dig nu. Jeg var selv så tændt, men jeg koncentrerede mig helt om dig, om den udløsning som ikke lå så langt væk, kunne jeg mærke.
Jeg slikkede dig, hårdt, og sugede din klit ind imellem læberne, alt imens jeg lod mine fingre lege i indgangen til din åbning.
Pludselig kunne jeg mærke din ene hånd på mit hoved, jeg kikkede op på dig. Du var fugtig af sved og du havde røde pletter på kinderne. Du lå med lukkede øjne og trak vejret hurtigt. Du skubbede mit hoved ned mellem dine ben igen, jeg smilede og tog fat på din klit igen. Du stønnede højt, da jeg tog den ind mellem læberne og nulrede den med min tunge og sugede på den. Jeg lod endnu en finger glide op i dig, pressede lidt mod din åbning, dig vred dig og klynkede, og spændte i kroppen. Jeg kunne mærke at du var helt ude ved kanten nu, så jeg tog igen din klit ind mellem læberne, bed lidt i den, og sugede så kraftigt på den, mens jeg fingerkneppede dig fast. Så kom du med et skrig. Du spændte som en flitsbue i ryggen og klemte dine lår sammen om mig, mens jeg kunne føle den voldsomme fugtighed og dine sammentrækninger mod mine fingre.
Jeg lå helt stille og lod din orgasme klinge af . Da du endelig lå helt stille, lod jeg tungen kærtegne dig en enkelt gang, hvorfter jeg trak mig væk og lagde mig op ved siden af dig. Jeg lå og så på dit ansigt. Du lå stadig med lukkede øjne, og trak vejret tungt. Jeg ventede på at du ville se på mig, lidt bange for at du ville trække dig væk fra mig nu, rejse dig og pakke dine ting. Jo længere tid du lå med lukkede øjne, jo mere sikker var jeg på at det havde skræmt dig, og at du ville gå. Jeg bed mig i læben, og min mave snørede sig sammen.
Så åbnede du øjnene og så på mig. Med stor alvor, og et skær i øjnene jeg aldrig havde set før.
"Det var fantastisk," sagde du.
Vi lå og så på hinanden i nogle sekunder, så brød vi begge to grinende sammen, og lå og lo sammen en rum tid. Så satte du dig op og så med alvorlige øjne ned på mig.
"Jeg sagde jo, at du ikke kunne voldtage mig," sagde du og bøjede dig smilende ned og kyssede mig.

porno med danske piger