Min første gang

Jeg lagde mig på knæ foran ham og begyndte stille at få hans cowboybukser af og boxershorts ned, en meget stor pik med tydelige blodåre vippede halvstivt ud i mod mig. “Wow”…

Mit hjerte bankede og mine handlinger var udelukkende styret af min altoverskyggende lyst til at være sammen med min første fyr.

Jeg steg ud af bilen gik hen mod det sted vi havde aftalt at mødes. Jeg var på en gang både usikker og nervøs men på samme tid målrettet og klar. Jeg var alene da jeg kom til stedet, der var 3 min til at kl var 15:00 som aftalt. Begyndte at tænke om jeg var blevet brændt af, som jeg selv havde måtte gøre en par gange i tidens løb på grund af at jeg i sidste øjeblik havde fået kolde fødder. Kunne mærke en skuffelse brede sig i kroppen den jeg konstaterede at klokken blev tre.

Men præcist som jeg tænkte at jeg ville luske tilbage til bilen sagde en stemme bag mig, “Hej, er du Anders”, vendte mig “ja” vi smilede. Har var anderledes en jeg havde forventet. Han havde beskrevet sig selv som 56 år, maskulin, 184 cm og en alm mand… hvilken skam også nok passede det hele, men udover det var har utrolig smuk, sødt smil og flotte blå øjne. Og vil sige at hans krop er over normal, utrolig veldrejet, slank med brede skuldre og meget sporty at se på.

“Kom” sagde han og tog min hånd, “lad os smutte ind i skovens skjul” jeg fulgte spændt efter. Vi fandt et sted med mange buske som skjulte os godt hvis der skulle komme andre forbi. Solen skinnende diffust ned på os gennem de grønne blade og det hele virkede meget trygt og behageligt.

SEX I DAG?

“Så” sagde han og tilføjede “så må du godt tage dit tøj af”, jeg smilede og tog stille alt mit tøj af, det var ikke strip men jeg tog mig god tid. Til slut stillede jeg mig med ryggen mod ham og lod mine boxershorts falde til jorden, gik ud af dem og vendte mig mod ham. “Smukt” siger han og jeg blev igen stolt af min 33 årlige krop som efter jeg fik børn er blevet lidt forsømt.

Jeg lagde mig på knæ foran ham og begyndte stille at få hans cowboybukser af og boxershorts ned, en meget stor pik med tydelige blodåre vippede halvstivt ud i mod mig. “Wow” fik jeg sagt lidt fjoget. “Kan du li den” spurgte han, “ja den er virkelig flot” fik jeg sagt mens jeg forsigtigt tog om hans silkebløde pik, begyndte at nusse den og gav den et kys med mine læber. Nussede has nosser og lagde en hånd på hans røv. Altsammen havde effekt for nu stod den stolt og stiv lige ud i luften. Jeg kiggede op på ham da jeg åbnede munden og med fugtige læber og ivrig tunge tog ham i munden.

Kunne se han lukkede øjnene og svejede overkroppen bagover. Åh han smagte skønt, han var nyvasket som aftale, men der var ingen tvivl om at han på vejen her til havde haft tanker som havde fugtet hans pikhovede med præsperm. Den let saltagtige smag som jeg kendte fra mig selv var tydelig.

Jeg nød det, nød endelig at mærke og smage en pik, nød hvordan hans store nosser dinglede under pikken, og nød hvordan jeg mærkede mit blod fylde min egen pik til bristepunktet.

Jeg rejste mig, knappede hans skjorte lidt op og en veltrænet brystkasse kom til syne. Jeg kyssede hans brystvorter og kyssede hans hals, han var højere end mig så måtte stå på tæer for at kysse hans mund. Det var en fræk fornemmelsens at kysse med en mand. I mens vi kyssede udkæmpede vores stive pikke et sværdslag mod hinanden, følelsen var ubeskrivelig, alt det jeg havde fantaseret om i så lang tid blev nu virkelighed.

Mine tanker blev afbrudt, “Sut mig igen” og jeg fik igen på knæ og tog pikken i munden. Jeg suttede mere intenst end tidligere og havde nu begge hænder på hans røv for at styre tempoet.

Hans krop blev spændt og han lage hans hænder om min nakke og pressede sig dybere ind i min mund, jeg nød det og mærkede nu hvordan det rykkede i hans pik og den første ladning af varm sæd kom i munden på mig, han slap sit tag om min nakke så jeg kunne komme fri, så kom endnu en ladning og fyldt nu min mund helt med sperm, det løb ud af mundvigen, ned af hagen og ned på mit bryst og mave. Han trak sig ud og de næste to sprøjt kom direkte i ansigtet på mig, sæden løb ned af min panden og fra mine kinder nedover resten af min krop.

Tog igen pikken i munden hvor det sidste sprøjt kom, jeg slugte det og nød smagen af ham. Suttede ham helt tom hvor efter han trak sig ud og sagde “tak, det gjorde du godt min ven” hvorefter han trak sine bukser op igen og gik.

Jeg lagde mig på ryggen, lukkede øjnene og begyndte at spille min pik..

porno med danske piger