Saras uartige party del.2

SPAR MANGE PENGE

Tvillingerne trådte nærmere og greb fat i hver en testikel, som de masserede og klemte. Ulrikke tog et fast greb om Penis, og begyndte at onanere den…

Fra jeg tog afsked med Cecilie og frem til onsdagen steg mine forventninger mere og mere. Hele tiden så jeg Cecilie for mig, da hun stod i entréen i deres Østerbro-villa med hovedet koket på sned, medens hun huskede mig på at jeg skulle komme kl. 16:00 om onsdagen. Huske at komme – selvfølgelig. Jeg ville aldrig drømme om at lade en sådan oplevelse gå mit underliv forbi. Jeg sov lidt længe på dagen, hyggede lidt om mig selv og besøgte min frisør for at blive klippet og barberet. Så gik jeg i bad – selvom jeg vidste, at Sara og Cecilie også ville bade mig. Barberingen af området omkring Penis sprang jeg over. Her følte jeg mig nemlig sikker på, at det ville blive meget sjovere og mere spændende, når Sara Cecilie gjorde det.

Præcis kl. 16:00 stod jeg igen ved fordøren til Østerbro-villaen og ringede på. Denne gang var det Cecilie, der lukkede op. Hun var iført en kridhvid, stramtsiddende hjemmedragt, der fremhævede hendes flotte former. Hun trak mig indenfor og nærmest skubbede mig ind i opholdsstuen, hvor Sara stod i en helt sort også stramtsiddende hjemmedragt, der heller ikke skjulte nogle af hendes fortrin. Sara gik til barskabet, og blandede tre drinks. Herefter satte vi os i sofaarrangementet og begyndte at snakke om alting og ingenting. Ved 17-tiden rejste Cecilie sig, og bød på middag i spisekøkkenet. Hun serverede en symfoni af stege med pasta til. Det var lækkert og den valgte rødvin var bare perfekt. Kl. 18:00 rejste Sara sig og lod forstå, at Vi nu skulle ovenpå for at begynde badeseancen. Det satte adrenalinpumpen lidt op hos mig. Da vi kom op i baderummet trådte Sara tæt hen foran mig – medens jeg mærkede at Cecilie stillede sig bag mig. Så begyndte de usigeligt langsomt at pille tøjet af mig og inden længe stod jeg splitter nøgen klemt inde med de to veninder. Spaen var gjort klar og med et fast greb om min pænt rejste Penis trak Sara mig over til karret, og bad mig stige op. Medens jeg gjorde det snoede Cecilie sig ud af sin hjemmedragt og hoppede op i spaen også. Sara tog også sin hjemmedragt af, men blev ”på det tørre”.

Så startede der en ”vaskeprogram” uden lige. Cecilie koncentrerede sig om mit frontparti, medens Sara tog sig af ryg, hals og hoved. De var meget grundige – der var ikke én millimeter af kroppen, der ikke blev besøgt – endda flere gange. Penis blev vasket med yderste varsomhed, idet de grinende sagde, at der jo nødig skulle ske ulykker med den allerede nu. Da afvaskningen var overstået bad Sara mig om træde ud af spabadet. Så pakkede de mig ind i et stort, lækker badelagen og begyndte at frottere mig. Efter en tid tog Cecilie mig blid om den nu flot, rejste Penis og trak mig ind i det store ”legeværelse”. Her bad de mig tage plads i gynækologstolen og gjorde klar til at barbere området omkring Penis og underliv. Det blev også gjort efter alle kunstens regler, men uden at jeg fik udløsning af det. Klokken var nu omkring et kvarter i 19. Det betød at veninderne iførte sig deres løsthængende kimonoer og bad mig hoppe i én, der var lagt frem til formålet, og medens Cecilie pakkede barbergrejet sammen, gik Sara ned for at tage mod gæsterne. Cecilie sagde, at der var tilmeldt 4 i alt. To af dem var ”stamgæster”. Det var et tvillingepar i sidste halvdel af fyrrene. Et par rødhårede vildkatte, der var meget avancerede og meget seksuelt krævende. De troede at hver gang var sidste gang. Derfor gik de rigtig til den. I øvrigt kunne de det der med lesbisk sex. Så godt at ethvert liveshow med respekt for sig selv ville sætte dem på som en af hovedattraktionerne. En var ny kunde og så havde Ulrikke, Saras søster, meldt sin ankomst. Så det ville blive en travl aften for alle. Videre sagde Cecilie, at de havde diskuteret, om jeg skulle have ”tilsætningsstoffer” for at stå aftenen igennem. Sara var dog af den formening, at jeg ville klare den, med en dosis potenspiller. Derfor havde de allerede i forbindelse med middagen givet mig den første portion viagra. Den næste var blandet i den drink, der skulle være min velkomstdrink. Øjensynligt bemærkede Cecilie, at jeg studsede lidt over bemærkningerne om ”tilsætningsstofferne”. Derfor sagde hun beroligende, at både Sara og hende selv var sygeplejersker, der var vant til at dosere potensmedicin, og de havde faktisk forberedt en dosis til at sprøjte ind i mit svulmelegeme, hvis tvillingerne skulle få det hele til at løbe løbsk.

Så lød dørklokken for første gang. Der lød flere stemmer. Så det var øjensynligt tvillingerne der ankom. Så bimlede det igen. Nu kunne jeg kende Ulrikkes stemme. Endnu engang lød dørklokken. Det måtte betyde, at alle tilmeldte var dukket op. Så var der trafik på trappen og døre til naboværelserne gik op og i. Efter kort tid kom Sara ind og fortalte, at alle gæsterne var ankommet og at de nu var i gang med af- og omklædning. Der gik ganske kort tid, så dukkede Ulrikke op iført en smart, løsthængende kimono. Hun kom hen og gav mig et knus og, sagde at hun glædede sig til aftenens oplevelser. Så dukkede tvillingerne op. Også iført kimonoer, der selv om de var løsthængende ikke kunne skjule et par velproportionerede og velplejede kvindekroppe. Efter lidt venten kom også den sidste deltager. Det var en dame i begyndelsen af trediverne. Hun så lidt genert ud, men var ellers flot af bygning. Så rejste Sara sig og bød velkomstdrinks rundt. Efter en kort nikken rundt tog hun ordet for at fortælle om aftenens program, der først skulle byde på pigeleg. Alt var tilladt – bare det var dejligt – også for den/dem, det gik ud over. Når pigelegen var overstået, kom aftenens premiere, nemlig en naturlig Penis frem for den sædvanlige attrap. Når denne del af arrangementet begyndte, var alt også tilladt – bare det var dejligt – også for Per, der skulle lægge underliv til forestillingen. Herefter skålede vi igen, og Sara og Cecilie smuttede ud af deres kimonoer og begyndte at lege med hinanden. De startede med dybe tungekys, medens deres hænder gik på opdagelse rundt på hinandens kroppe. Så tumlede de om på den store madras. Sara tog initiativet og tvang Cecilie om på ryggen, hvorefter Sara mund og tunge gik på opdagelse rundt på Cecilie krop. Tvillingerne smuttede også ud af deres kimonoer og lagde sig ned ved siden af Sara og Cecilie og startede deres egen leg. Men hurtigt blandede de sig i Saras og Cecilies og inden længe lå Cecilie nærmest som naglet til madrassen med tre liderlige tøser, der angreb alle hendes følsomme steder. Nu smed Ulrikke kimonoen, gik hen til den nye gæst og listede stille hendes kimono af og begyndte med langsomme, bløde bevægelser at masserer hendes bryster. Der kom straks reaktion fra den nye gæst, idet hendes brystvorter rejste sig i rekordfart. Med rolige bevægelser fik Ulrikke lempet den nye gæst ned på madrassen ved siden af de tre andre, der fortsatte deres angreb på Cecilies følsomme steder. Alt dette sad jeg på behørig afstand og overværede – og det var virkelig et syn for guder. Der var nøgne kroppe her og nøgne kroppe der. Der var indbydende bryster, flotte hofter og et utal af skamlæber, der flød rundt i mellem hinanden.

SEX I DAG?

Pludselig kunne Cecilie ikke stå imod mere. Hun gav orgasmen frit løb og kom med et vildt skrig. Det fik de øvrige deltagere til at stoppe op. Ulrikke trak den nye pige op fra gulvet og fik hende behændigt placeret i gynækologbænken. Villige hænder hjalp hendes ben op i bøjlerne og i et snuptag var hendes ben og arme låst uhjælpelig fast til bænken. Hendes skamlæber, der drev af safter, lå nu frit tilgængelige og Ulrikke villige fingre gik straks i gang med at massere fisse og mellemkød. Cecilie og den ene af tvillingerne gik i gang med at lege med pigens bryster, hvor vorterne blev krammet og maltrakteret. Sara og den anden tvilling blev på madrassen og kaste sig over hinden i en forrygende 69´er. Min tilstand blev mere og mere liderlig, men jeg viste jo, at på dette tidspunkt var det forbudt for drenge. Så jeg holdt mig i skindet. Og af frygt for at give mig selv en udløsning turde jeg ikke engang røre ved min Penis, der ellers gjorde en masse opmærksom på sig selv. Arbejdet ved gynækologbænken stod vel på et kvarters tid, men så fik den nye pige også en udløsning, der sendt hende helt i bro i sin låste stilling. Igen stoppede pigelegene, og alles øjne blev som på tælling rettet mod mig. Cecilie gik hen i mod mig, og da hun nåede stolen, jeg sad i, gjorde hun tegn til, at jeg skulle rejse mig op. Det gjorde jeg, og inden jeg var kommet helt op at stå havde hun med et snuptag flået kimonoen af mig. De tre fremmede gæster udstødte et højt ÅHH, da de så den stolt, knejsende Penis stritte ud i rummet. Cecilie tog mig under armen og førte mig hen til den massagebriks, der var placeret midt i rummet. Her bad hun mig om at stige op og endnu medens jeg lagde mig tilrette på brinken stod Sara klar med de remme og bånd, der skulle fikserer mig. Arme og ben blev placeret i manchetter, der var monteret på massagebænken og rundt om bryst, underliv og lår lagde hun remme, der holdt mig totalt fastspændt til massagebænken. Medens det var foregået havde de øvrige deltager samlet sig omkring massagebriksen, og det var ikke sjofle udtryk det skortede på. Tvillingerne trådte nærmere og greb fat i hver en testikel, som de masserede og klemte. Ulrikke tog et fast greb om Penis, og begyndte at onanere den.

Sara tog igen kommandoen og bad pigerne om at stoppe. Så entrede hun massagebænken og placerede sit underliv over mit ansigt. Samtidig med det, tog hun en fast greb om roden på Penis, lænede sig frem og begyndte at slikke og sutte det bedste hun havde lært. Pludselig sugede hun glansen ind i munden samtidig med at hun sænkede sit underliv, så det fik kontakt til mit ansigt. Det tog jeg som tegn på, at hun ville slikkes. Så det begyndte jeg så på. Så mærkede jeg to hænder omkring min pung, og pludselig blev den højre sten suget ind i en mund medens øvede hænder lagde en snøre stramt omkring stenen. Det samme gentog sig med venstre sten. Da det var gjort steg Sara ned fra bænken og jeg så nu, at det var Ulrikke, der havde bundet testiklerne op. Hun havde brugt nogle flotte røde silkebånd til opbindingen. Sara gik nu med i benenden og med sikre hænder lagde hun nu en blød lædersnøre rundt om testiklerne en for en. Snøren blev lagt op omkring Penis-roden og strammet så meget, at testiklerne blev halet ud på siden af pungen. Det gav et konstant træk i testiklerne og en bestemt ikke ubehagelig fornemmelse i mellemkødet, der blev totalt spændt ud og blottet ved opbindingen. Den behandling gjorde bestem ikke Penis mindre, og der lød da også anerkendende ord om de tos arbejde. Igen tog Sara ordet og sagde, at den specielle opbinding ikke blot var for et syns – og for størrelsens – skyld, men også for at trækket i testiklerne hele tiden skulle få min til at tænke på andet end blot at læsse min sperm af en den første og bedste skede, der omsluttede mig. Trækket i testiklerne betød nemlig, at min udløsning var udsat på ubestemt tid, og at det var hende, Sara, der bestemte, hvornår udløsningen skulle finde sted. Måden testiklerne var bundet og udspændt på betød også, at der kunne være to af gangen til at lege med dem. Opbindingen af dem gjorde, at man kunne slikke på dem som på slikkepinde, eller man kunne sutte eller knase dem som bolcher. Endelige kunne de smuttes som mandler. Det var, som Sara udtrykte det, kun deltagernes egen fantasi, der satte begrænsningen. Så kom Cecilie med et kondom, som hun trak over min Penis, hvorefter Sara efterlyste deltagere, der ville indlede næste afdeling af Partyet.

Det var tvillingerne ikke sene til at udnytte. Som på kommando trådte de op mellem mine spredte ben, knælede ned og begyndte at massere mine testikler. Så slikkede de hver på deres ”slikkepind”. Så sugede de stenene ind i munden og suttede dem så der var en lyst. Lysten blev dog hurtigt afløst af en voldsom smerte. Det skete, da de forsat som på tælling satte tænderne i og bed kraftigt til. Medens tvillingerne hyggede ned skiftevis at slikke, sutte og bide i mine testikler benyttede jeg lejligheden til at tage dem nærmere i øjesyn. De var formentlig enæggede – i alt fald ligene de hinanden på en prik. Håret var knaldrødt. Den ene havde en skulderlang frisure med bløde fald. Den anden var pageklippet. Kropsbygningen var perfekt. Pæne faste bryster med store mørke brystvorter. Maven var flad. Taljen smal og hofterne flotte og velformede. Begge var intimbarberede. Hende med pagehåret havde en smal veltrimmet rød stribe fra fisseåbningen og op. Den anden havde levnet en pikant rød trekant lige over åbningen. Benene var lange og velformede Lårene slanke og veltrænede. De bar deres alder flot. Alt i alt en nydelse at betragte.

Hende med pagehåret rejste sig, kravlede op på massagebriksen og placerede sig over mit hoved. Medens det skete kravlede den anden op i benenden og gjorde sig klar til bestige mig. Igen som på tælling sænkede pagehåret sig ned over mit ansigt, medens den anden trykkede sin fisse ned over min stenhårde Penis. Hun gik hårdt til den og i en lang bevægelse gled Penis i bund i hendes fisse. Efter meget kort tid havde de fundet hinandens rytme og så gik det eller over stok og sten. Den skulderlange brugte min Penis i hele sin længde. Snart var hun helt i bund og snart var det kun Glansen, der var inde. Den pagehårede trykkede sin fisse mod mine læber og mund i takt med at den skulderlanges bevægelser. Samtidig med det fløj deres hænder snart over deres egen kroppe og snart rundt på kroppen af mig. De kælede for hinandens bryster og nulrede brystvorterne for i næste øjeblik at klemme og nappe i mine. Pludselig stoppede det vilde ridt, men kun for at tvillingerne kunne bytte plads. Så meget snart gik rideturen videre. De byttede plader endnu engang og efter et stykke tid mærkede jeg at tvillingen med den skulderlange frisure satte hastigheden op. Samtidig begyndte hendes skede at trække sig sammen i rytmiske bevægelser og pludselig lukkede hendes skede sig sammen om min Penis og hun kom med et skrig.

Begge tvillingerne stod ned af massagebænken. Cecilie kom hen og tog det brugte kondom af min Penis og rensede Penis med en fugtig klud. Samtidig med var Sara gået i knæ mellem mine ben. Hun bøjede sig frem og placerede sin tunge i centrum af min anus og slikkede så langsomt hele vejen op af mit mellemkød, og videre op mellem de udspændte testikler til Penisroden og hele vejen op til Glansen. Det gentog hun et par gange, idet hun sagde, at når der nu var en motorvej kunne den jo lige så godt blive benyttet. Herefter satte Cecilie et nyt kondom på og inviterede næste deltager frem Det var Ulrikke. Hun var meget tændt. Øjnene lyste af liderlighed. De vindrueformede brystvorter struttede. Kussesaften drev ned af hendes lår og skamlæberne var røde og opsvulmede. Hurtigt tog hun plads over mit underliv og med bløde og rolige bevægelser lirkede hun Penis på plads mellem sine skamlæber, hvorefter hun meget langsomt og omhyggeligt lod Penis glide op i sit underliv. Det blev så indledningen til et meget inderligt og intenst samleje, der endte med, at Ulrikke fik en langtrukken udløsning, og stille gled ned af massagebriksen, da den var klinget af. Medens Cecilie skiftede det brugte kondom, gjorde den nye gæst sig klar. Hun placerede sig med ryggen til mit ansigt, hvorefter Cecilie dirigerede Penis op mellem hendes skamlæber. Der skulle et par forsøg til inden den nye gæst var udvidet så meget, at Penis kunne bane sig vej gennem hendes snævre indgang. Medens det var stået på havde den pagehårede udstyret sig med en dobbelt påspændingsdildo, og medens hun trådte ind mellem mine ben smurte Cecilie den godt ind i glidecreme. Så gik den pagehårede i gang med at massere området omkring min anus og inden længe mærkede jeg en så to og endelige tre fingre oppe i mit bageste hul. Tilfreds med det trådte den pagehårede helt op bag mig og trængte op i mig med påspændingsdildoen. De to kvindekroppe var nu som klistret sammen og inden længe slog de armene om hinanden, fandt deres fælles rytme og kneppede det bedste de havde lært. De følelser, der løb gennem mig, når min Penis var dybt begravet i den nye gæsts fisse samtidig ned, at den pagehåredes dildo var i bund i min anus, var ubeskrivelige, og det ekstra pres der kom på mine i forvejen hårdt udspilede testikler gjorde, at det eneste jeg ikke tænkte på var udløsning. Den tanke kom derimod nærmere og nærmere på de to piger, og pludselig eksploderede de begge i en kæmpeorgasme, der betød, at den nye gæst klappede helt sammen og kun blev forhindret i at falde ned af massagebriksen af Cecilie, der tog et fast greb omkring den sitrende kvindekrop. Den pagehårede trådte et skridt tilbage og medens benene eksede under hende tumlede hun om på madrassen.

Tvillingen med det skulderlange hår var nu klar igen, og medens Cecilie igen skiftede kondom entrede hun briksen og forberedte sig på et nyt samleje. Også denne gang pressede hun sin fisse ned over min Penis i en lang bevægelse. Da hun havde fundet rigtig på plads startede hun nogle roterende bevægelser med underlivet, og medens de roterende bevægelser fortsatte, trak hun sig langsomt opad. Det gjorde hun indtil hun havde fundet sit eget g-punkt. Så blev hun i den stilling og intensiverede sine rotationer. Den behandling holdt hun til i omkring 10 minutter, men så rystede og dirrede hun også over hele kroppen, og medens hun hylede som et vildt dyr, trykkede hun sin helt ned over min Penis og kom i en udløsning, der truede med at flå min Penis løs fra roden. Da hun slappede af igen kravlede hun roligt ned fra massagebriksen og vaklede hen i et af lokalets bløde sofaarrangementer. Sara trådte nu til igen og nursede min Penis. Cecilie var også trådt til, men det var for at tage et par ture på ”motorvejen”. Hendes ture endte ikke blot på toppen af Glansen. Nej, hun fortsatte med at suge Glansen ind i munden og mundkneppe mig. Medens hun gjorde det klippede Sara lædersnøren, der bandt testiklerne op og løsnede de to røde silkebånd, som Ulrikke tidligere havde bundet om dem. Det betød at det stadige tryk i mit underliv klingede af, og medens Sara satte et nyt kondom på plads, sagde hun, at nu ville Cecilie tage slæbet, og kneppe mig til udløsning. Cecilie kravlede op på massagebriksen og medens hun gjorde sig klar til at tage imod det fortsat store og stive lem, undrede det mig, at Sara ikke også skulle have ”en ridetur”. Nå, det glemte jeg nu hurtigt, for Cecilies fisse var nok den mest perfekte, jeg nogensinde havde været oppe i. Den var stramt og meget muskuløs og inden længe sluttede den sig om min Penis som en velsiddende handske omkring en hånd. Hun startede med dybe, rolige bevægelser og bruge hele Penis længde i sine bestræbelser på at få den størst mulige nydelse ud af seancen. Hele tiden skiftede hun tempo, snart langsomt og intenst og snart hurtigt og vild huggende. Hun talte hele tiden, medens hun red mig. Sødt og blidt medens tempoet var lavt og hårdt og krævende, når hun skruede tempoet op. Pludselige mærkede jeg, at min udløsning var på vej. Det samme må Cecilie have fornemmet. I alt fald skruede hun tempoet gevaldigt op, og snart efter forenedes vi en voldsom udløsning. Jeg pumpede og pumpede sperm ud og Cecilies underliv trak sig sammen i spasmelignede kramper. Hurtigt – for hurtigt – tænkte jeg, rejste Cecilie sig fra massagebænken, og straks stod Sara ved siden af og nærmest flåede kondomet af min Penis, der stadig havde efterdønninger af min udløsning i sig. Hun tog hårdt omkring den stadig rejste Penis og begyndte at onanere den.

Medens hun gjorde det, sagde hun henvendte til gæsterne, at tidspunktet umiddelbart efter en mands udløsning var det tidspunkt, hvor han var allermest følsom. Specielt, sagde hun, at Glansen var særlig modtagelig. Samtidig med det førte hun sin anden hånd op på toppen af Glansen, lagde håndfladen på og begyndte at rotere hånden der. ”Det gør så dejligt, at det næsten gør ondt”, sagde hun medens hun kikkede skråt med på mig, og smilede sit mest underfundige smil. Videre sagde hun, at det også var på det tidspunkt en pige kunne få en mand til at sige ja til hvad det skulle være, bare hun ville holde op. Det var også det tidspunkt, hvor der kunne tages hævn over manden, hvis der var noget hævne. Så skulle man nemlig blot fortsætte kæleriet. Hun havde f. eks. en høne at plukke med mig, nemlig et Gangbang i Rørvig (læst Ulrikkes Gangbang), hvor jeg havde sørget for, at hun blev udnyttet til det yderste af en flok lystne fyre. Det ville hun betale tilbage nu. Det ekstra gode i situationen her, var, at jeg var så liderlig og udholdende, at min rejsning var tilstrækkelig til, at jeg kunne holde til endnu et samleje. Det ville hun benytte sig af. Medens hun sagde alt det, havde jeg ligget og vredet mig i en blanding af vellyst og smerte, for det var, som Sara havde sagt, ikke bare behageligt at blive onaneret umiddelbart efter sædafgang. Ud over det havde Ulrikke bundet min Penis stramt op igen. Denne gang, som Sara sagde, for at holde på min rejsning. Så gjorde Sara sig klar til at bestige massagebriksen – og mig, og med bemærkninger om, at onani var en ting, noget andet og meget mere voldsomt og intenst var at få hele Penis masseret af en stram og liderlig fisse, sænkede hun sit underliv ned over min følsomme og ømme pik og startede et samleje, der var totalt på hendes præmisser. Hun startede med så voldsomme samlejebevægelser, at hun gik i bund hver gang. Det sendte en blanding af usigelige vellyst og ubehagelig smerte gennem mig, og medens jeg vred mig som en besat satte Sara tempoet op – og endnu voldsommere følelser for gennem mig. Så stoppede Sara de voldsomme samlejebevægelser og startede i stedet med at rotere med sit underliv. Det betød, at jeg kom rundt i ”alle hendes afkroge”, og at min stakkels pik blev bombarderet med berøringer alle steder fra. Jeg følte efterhånden behandlingen som tortur, men Sara hun nød det, og da hun pludselig igen satte farten op og igen gik helt i bund udstødte jeg et brøl, der var en blanding af vellyst og smerte. Så kom Saras udløsning voldsomt og uhæmmet. Også jeg fik noget, der vel må betegnes som orgasme. Og selvom der ikke kom noget sperm, gik hele min krop i krampe.

Det var så afslutningen på det uartige party. Jeg blev stablet på højkant og fik mig et velfortjent bad, kom i tøjet og var på vej ud, da Cecilie kom hen til mig med 1.200,00 kr. Det var – som hun sagde – min velfortjente gage for et hårdt og ubarmhjertigt slid, nemlig 4 gange samleje med gæster. De tre interne tjenester var jo efter aftalen gratis. Jeg afslog at modtage betalingen og bad hende ”sætte dem ind på min konto hos hende”. Så ville jeg en dag ringe og bestille hende til Escort. Sådan blev det, og jeg tumlede hjem meget brugt og totalt udpumpet.

Efterskrift:
Både Sara og Cecilie kontaktede mig efterfølgende for at få mig til at deltage i flere af deres uartige parties. Det afslog jeg, men en aftale om Escort med Cecilie kom i stand. Og det blev en rigtig dejlig og anderledes inderlig oplevelse, hvor jeg fik valuta for mit indestående hos hende – godt og vel endda.

Ulrikke ringer fortsat med jævne mellemrum og inviterer til kaffemix. Det siger jeg ja tak til. Så kommer der gang i sommerfuglen, eller vi afprøver nyt sexlegetøj som enten jeg eller Ulrikke har købt. Ind i mellem er også Sara eller Cecilie med, og ja så bliver det jo et helt lille kaffeselskab.

porno med danske piger